divendres, 29 de desembre del 2023

ELS BONS, ELS IDIOTES I EL SENY


Avui, el viatge consta de tres parts: el mal, els ximples prescindibles i la intel·ligència. Veureu quina diversitat de paisatges i com cada un d’ells és fidel a l’essència, així els sionistes al mal, els idiotes a la ximpleria i la intel·ligència a la llibertat i la raó.


ELS BONS o ELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

Tots sabem que els bons són bons perquè la llei del gos de Soros i el cor de les putes inútils i idiotes i els gossos castrats i covards, així ho decretaren per a fer feliç l’amo de la canera i de la bagasseria principal de la satrapia sionista de Soroslàndia. Malgrat aquesta imposició legal sobre les consideracions i emocions particulars, les evidències que els bons només ho són de nom i per llei, salta a la vista, si no cloem els ulls:

La Humanitat sionista: Gaza

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4632968

El terrorisme antiisraelià:

https://t.me/No_plandemia/7037

L’educació en la fraternitat universal:

https://t.me/No_plandemia/7038

El conte favorit dels jueus i les evidències:

https://t.me/No_plandemia/7036

El Pla Andinia, la llibertat de la Patagònia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4632967

El miracle del pallasso jueu Zelensky a Ucraïna, que aviat serà el far d’Occident:

https://t.me/RosselloCM/84022

AMB TANTA BONDAT,

PERQUÈ VOLDRÍEM EL MAL !


Després del degut respecte als nostres amos, bons de bondat suprema, vegem com gestionen els assumptes els seus gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, per a fer gran

SOROSLÀNDIA

Comencem amb una mica de paper higiènic per a netejar-nos els narius:

https://t.me/RosselloCM/84009

https://t.me/RosselloCM/84011

i l’explicació del Lobo estepario:

https://t.me/RosselloCM/84010

Per si algú es diu: ‘Bé, però són assassins perquè tenen cura de la nostra salut!’. Vegeu que, a part d’assassins a sou, són lladres professionals:

https://t.me/RosselloCM/84014

Si la delinqüent i puta sionista de la Calviño no us sembla prou, i penseu que ens maten per a protegir-nos i ens roben per a fer-nos més rics, vegeu el grau de criminalitat que poden assolir aquests degenerats:

https://cienciaysaludnatural.com/hipervacunacion-de-los-ninos-posible-causa-del-aumento-del-autismo-y-transgenero/,

com veieu, no en tenen prou de viure del robatori, d’assassinar per a augmentar una miqueta més el compte-corrent, i obtenir els somrisos dels amos quan els van a veure amb les calcetes de barret i el cul en pompa, que fins i tot gaudeixen emmalaltint el futur del país i destruint la infantesa. No res, peccata minuta. Robar com a professió, assassinar com a oci, i desgraciar els indefensos amb la mentida de protegir-los com a demostració de fidelitat als amos, tot això, segons els excrements amb toga, no són delictes, són benaurances, gràcies a l’encobriment de les quals, mengen les tifetes.

Fem un descans, i contemplem, amb admiració, les sublimitats de la idiòcia sense límits: El paper higiènic monàrquic, franquista, republicà o el que calgui, però sempre sionista, de ‘La Vanguardia’, molt recomanable per a ús després d’una deposició (amb això no vull dir per a netejar-nos els jutges, no parlo figuradament), en una exhibició magistral de les possibilitats infinites de la idiòcia:

https://t.me/RosselloCM/84034,

no rieu! Anys enrere, el sentit comú hauria portat al psiquiàtric a la tarada de la Sonja i als despropòsits que han donat la notícia. Però avui, la Sonja es mereix aparèixer en un paper higiènic i els imbècils de la notícia, de ben segur, que han rebut les felicitacions dels lacais dels sionistes que fan que dirigeixen la fàbrica d’higiènics.

Però, la idiòcia és infinita, i avui, digna de retribucions i compensació social: la nova meritocràcia. Vegeu la puta inútil i idiota de la María Jesús Montero, recompensada amb un Ministeri, i ni més ni menys, que el ministeri d’Economia. Escolteu la profunditat de la idiòcia i l’alegria i confiança d’una inútil professional. Us recomano de llegir els comentaris al vídeo, perquè malgrat la idiòcia sionista com a model social, la gent no és, ni de bon tros, tan estúpida, i algun dia els idiotes en seran assabentats d’això. No ho dubteu; que fins i tot, la paciència té límits.

https://t.me/DoctorManhattanreborn/10631

I calla! Que les mirades de la idiota que li fa companyia, no tenen preu!

Fet aquest descans, recuperem els crims a Soroslàndia, l’estat social natural del país, i comprovem-ho amb un excrement amb toga, perquè la criminalitat més abjecta, sense dubte, està a les ciutats de la Immundícia:

https://t.me/RosselloCM/84035

I si fos l’única! Però... us penseu que li passarà alguna cosa, a la criminal? No. Què li hauria de passar, si és representant de la Justícia! Un model de virtut.

Quant a les escòries i males bèsties que corrompen l’estat de dret, un vídeo de Rafael Rosselló dedicat a la fiscalia, o sigui, la institució oficial que empara el crim i la delinqüència (Us recomano només el primer quart d’hora, de la resta podeu prescindir-ne):

https://rafaelrossello.tv/video/a-las-fiscalias-del-odio-y-aludidos-2/

Vegem què ensenyen els universitaris francesos nascuts a Àfrica als francesos blancs, pagats d’orgull i superioritat racial. Contempleu com els jueus breguen per a fer de les nostres societats, models d’inclusió, interculturalitat i progrés:

https://t.me/RosselloCM/84031

No deixem la superioritat intel·lectual, ètica i psicològica dels negres per a veure una notícia que, curiosament, no ha sortit en cap mitjà de comunicació jueu. Suposo que com les víctimes eren cristianes, tampoc valia la pena de perdre el temps amb un extermini violent sense importància:

https://t.me/RosselloCM/84007

Per què no els hauríem d’acollir entre nosaltres? Només els racistes i xenòfobs, els masclistes i els nazis, consideren intolerable el costum dels nigerians. Cada u té els seus costums! Què cony hem de dir els blancs del que facin els negres amb la seva superioritat intel·lectual, ètica i social, en els seus països! Ja ens agradaria a nosaltres poder viure a Nigèria i gaudir dels privilegis d’aquest paradís universal!

Deixem la sublimitat cultural i baixem a la realitat. Vegeu aquest magnífic vídeo de Rafael Rosselló, titulat ‘Benvinguts a Sodoma’, on ens descriu perfectament la situació crítica que patim i la imprescindible col·laboració de les deposicions criminals que van vestides amb toga, gràcies als sionistes:

https://t.me/RosselloCM/84041

MENTRE LA JUSTÍCIA L’ADMINISTRIN

CRIMINALS SENSE ESCRÚPOLS,

PRINCIPIS ÈTICS NI INTEL·LIGÈNCIA.

VIUREM EN LA IGNOMÍNIA I L’ABJECCIÓ

MÉS PROFUNDES.

SENSE CAP MENA DE DUBTE,

LA PENA CAPITAL HA DE SER REINSTAURADA

I APLICADA A TORT I A DRET,

SI VOLEM PROTEGIR LA DIGNITAT

I LA LLIBERTAT, DELS MONSTRES.

UN JUTGE NOMÉS MEREIX MENYSPREU.

Quan això es pot afirmar d’una nació, la nació necessita l’extrema unció.


Arribem, finalment, a la tercera part d’aquests paisatges. Relaxeu-vos, perquè ara vénen els bons moments del dia d’avui. Comencem amb Friedrich Nietzsche que, avui, ha estat el filòsof elegit pels canals de Telegram. A criteri meu, és el filòsof que més t’ajuda a ensorrar les teves creences, i per això, és imprescindible de patir les seves agressions, si vols aprendre. Altra cosa és que després el facis el teu guru, però, que hi ha molt a aprendre de les seves invectives, no ho dubteu pas.

FRIEDRICH NIETZSCHE

https://t.me/RosselloCM/84037

https://t.me/counterpropaganda20/11697

I unes belles imatges que il·lustren un molt bell pensament:

https://t.me/counterpropaganda20/11698.


Tot seguit, i amb la intenció que serveixi per a demostrar que reconec la intel·ligència i els mèrits on es mostren, com també per a corroborar que, malgrat la colla d’idiotes amb estetoscopi, n’hi ha entre ells, que una vegada han estat adoctrinats i minvats en el desenvolupament racional en els prostíbuls jesuïtes, tot i això, preserven la intel·ligència i la intuïció, tant, com el desig de veritat, que per això, ens poden donar una exhibició en deu minuts, com la magistral classe d’Alberto Martí Bosch en parlar-nos del càncer. No us perdeu aquesta magnífica exposició ni els comentaris que acompanyen el vídeo:

https://t.me/No_plandemia/7030

LA CIÈNCIA HA ESTAT SEGRESTADA

PER LA BANDA CRIMINAL ROCKEFELLER

I CONVERTIDA EN UNA ARMA DE GUERRA

DEL SIONISME INTERNACIONAL:

L’EINA PER A LA MATANÇA SILENT.


Com a cirereta del pastís, un vídeo curiós i interessant. El protagonista és un insider i exmilitar. Les declaracions són de fa més de deu anys. Per bé que la primera part del vídeo no deixa de ser curiosa, els moments més destacables són al final, a partir del minut 7. Us recomano, almenys, aquesta darrera part. Molt interessant, a més que coincideix amb la meva percepció, perquè, certament, aquesta guerra va més enllà de la materialitat, és un conflicte espiritual, i cal tenir-ho molt present, perquè la nostra adhesió a un dels bàndols és la nostra lliure decisió. Insisteixo en el final, perquè crec que descriu perfectament la situació real; i el paral·lelisme, l’analogia que fa la veu en off, la trobo encertada del tot:

https://t.me/No_plandemia/7037?comment=176898.


L’ESCAC I MAT ÉS INEVITABLE.

ELS SACRIFICIS INNECESSARIS

SERAN L’ÚLTIMA DEFENSA DEL PERDEDOR.

TANMATEIX,

LA VICTÒRIA ÉS INELUCTABLE.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada