diumenge, 17 de desembre del 2023

PURA AIGUA CRISTAL·LINA

 

https://pbs.twimg.com/media/GBfKIGmXMAAl35Z?format=jpg&name=small

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604747


Després d’aquestes veritats, vegem un cartell que ens presenta els enemics de la Humanitat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604432

Que els criminals de la foto tots siguin jueus asquenazites no té res a veure amb els jueus, pobres!, o no recordeu el conte que es van inventar, pobrets! Ells mai no farien mal a ningú, per això tots són filantrops i els seus desficis envers la bondat mundial i l’extremat afecte envers la innocència i els nens no admeten comparació amb cap altra raça o ètnia del món. Els ‘bons’ són la bondat personificada:

https://youtube.com/shorts/utMdPcykCco?feature=shared

No deixem de banda aquest assortit de veritats, i vegem com treballen les bagasseries jesuïtes per a fer possible la corrupció mundial sionista:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604688


Fem ara una mirada a l’Argentina, la satrapia principal del sionisme al continent americà, exclosa, és clar, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604463

Els sionistes, nomenant Milei, han abocat el país a un conflicte, ‘l’última cosa’ que desitjaven els jueus. Vegem el caos argentí quant a la idiòcia de gènere. Primer els ministres de Milei deien això:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604866

Però després sembla que...

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604458

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604417

La resposta està en els amos de l’Argentina:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604860


Fem ara una breu visita al camp de concentració i extermini sionista que la puta privada de Schwab ha muntat a l’antic Canadà:

https://t.me/resurgente2020/52069

L’assassí de masses Justet Trudeau, primer va imposar la por i l’obligació del terror als canadencs, després els va fer enverinar amb els tòxics dels jueus, els amos, i ara acaba de liquidar els qui han restat malmesos després de l’enverinament amb les armes biològiques jueves.

I un cagaguano, deficient mental per definició, al qual sembla que li ha estat aplicada la justícia divina tot aprofitant els verins del diable:

https://t.me/resurgente2020/52071,

no cal lamentar aquesta sort, perquè és contradictori. Al capdavall, aquest tipus d’idiotes són els que cal erradicar de la societat. Si Déu ens avança la feina, agraïm-li-ho i orem perquè s’afanyi, que ell disposa d’armes molt més eficaces que les nostres, i la lluita contra les hosts infernals no és pas fàcil per als humans.

GRÀCIES, SENYOR.

I ja que parlem d’inductors a la mort, el primer, la Justeta amorosa del Klaus, el psicòpata sexual dels Rothschild, per obra; i aquest de més amunt, només per inducció, donem un cop d’ull a com avança la matança del gran


HOLOCAUST SIONISTA

https://t.me/No_plandemia/6927,

i només és la part 72 del recopilatori inacabable. Vegeu tot seguit com maten els nens amb els verins jueus (per cert, Argimon, mai no surten els que tu matares. Et protegeixen molt bé els socis de Soros, oi, genocida? Arreu del món, a Soroslàndia, pertot, però a Catalunya no sembla que hi hagi cap nen assassinat pels serveis d’extermini de la Genociditat de la Soroslàndia abans catalana, i avui en trànsit envers la conversió a l’islamisme i l’adopció de l’àrab com a llengua vernacla):

https://t.me/No_plandemia/6927?comment=173196,

què tindran els verins? El teu successor tindrà la mateixa sort, o només et protegeixen a tu per la teva fruïció en la inoculació dels verins als nens? Tanmateix, pensa Argimon I, el Gran, que tu, i l’assassina de vells Vergès, puta inútil i idiota de l’harem de Soros a l’ISG, sou culpables de genocidi, i si el senyor Balcells no atura la matança, ell també formarà part d’aquest comandament d’assassins de catalans a les ordres del sionisme internacional. I si teniu collons, digueu que no! Prou que sabeu que si no fos per les immundícies de les ciutats de l’ídem, seríeu a presó. De fet, com tota la màfia criminal de la Genociditat de Soroslàndia, la gangrena de Catalunya i la destrucció dels catalans, amb el mamarratxo al capdavant. Recordeu-ho sempre: el MHP és un protocol per eludir d’anomenar-vos pel que sou. Si es crea un protocol, us estalvien que la gent us anomeni pel que sou.

I perquè vegis, Argimon I, que no ets innocent de res, llegeix això (sense que et vegin els amos jueus, vejam si no et donaran els sobres tacats de sang!):

https://t.me/Realidades_Paralelas/7348

https://t.me/Disidenteincontrolado/16639,

i val a dir, que els nens han estat GREUMENT afectats en el desenvolupament cognitiu i intel·lectual per aquesta mesura només possible en ments idiotes i esclaves, la qual cosa és un CRIM DE LESA HUMANITAT contra la infantesa, i és just que els culpables paguin, oi? La destrucció de la capacitat mental dels menors ha estat seriosament perjudicada per les vostres mesures irracionals i injustificables, si no és que han estat preses amb la finalitat exclusiva de provocar mal, per la qual cosa, no em diràs, Argimon I, que no se t’ha de passar factura. I la factura exacta, per més que els sionistes que et manen ocultin les dades dels teus crims. Tot arribarà, tenim paciència. I quan arribi, no tindrem perdó ni clemència, o almenys, la mateixa que tu quan insisties que els pares injectessin als seus fills l’arma biològica jueva i els portessin, com a gossos esclaus, amb el morrió a les escoles. NI OBLIT NI PERDÓ.

Conclourem l’apartat pels camps d’extermini sionistes, amb un tuit (pobre Musk, que ningú en diu X) prou eloqüent, sobretot, de la passió sionista per la matança:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16638,

i una declaració de Mike Yeadon quant al dissident controlat del doctor Malone, que crec prou reveladora de la situació que patim amb els falsos dissidents:

https://t.me/counterpropaganda20/11652

Les falses vacunes estan dissenyades expressament per a provocar el mal que provoquen’, ens diu el bo del doctor Mike Yeadon. Si estiguéssim en un judici davant de veritables jutges i no espantalls togats, diríem: «No tinc cap més pregunta, senyoria». Diríem això, i no: «No teniu poca vergonya, escòria!», que és el que els hauríem de dir ara.


Hi ha moviments de la humanitat que preocupen seriosament els assassins sionistes i els seus sicaris, perquè el nombre de gent que no combrega amb la idiòcia judaica augmenta. De fet, l’Organització de Matances Sionistes (OMS) ja ha rebut la negativa de quatre països a sotmetre’s a la tirania sionista del globalisme sanitari d’extermini mundial, i el senador Alex Antic - que sembla català, però no n’és, per a la seva sort -, així ho explica al senat australià, on demana que el seu país també faci botifarra al goril·la adoptat pel psicòpata criminal Kill Gates.

https://t.me/resurgente2020/52054

LA DIGNITAT NO NECESSITA TÍTOLS PROTOCOL·LARIS,

SEMPRE ÉS ADMIRADA I RESPECTADA

PELS HOMES LLIURES.


EL COTTOLENGO

Nens i nenes, avui una ‘cosa’ us explicarà què ha passat en la reunió de criminals, anomenada COP-28, i no us amoïneu que us ho explicarà com t’ho explicaria la teva amiga Maria o el teu company Oriol (potser hauria de dir Fàtima i Mohammed, tant se val!), perquè la cosa és cosa, perquè encara no sap ben bé quin desperfecte mental pateix i no ha estat catalogada científicament pels psicòlegs i biòlegs; tanmateix, no us preocupeu, que l’entendreu, que s’explica tal com ho feu vosaltres; no patiu, i per la seva sort taxonòmica (què és?) tampoc no patiu, que els psicòlegs i científics compten amb dos casos més: la Yoli, que així se la coneix, i la decoració de la cadira del ministeri de transports, que té més de gerro que de persona. Però, no us vull entretenir més i vegeu la contacontes que és ministra per a l’extermini:

https://t.me/No_plandemia/6938,

que bonic, oi? Hi ha qui diu que és tan idiota que volia néixer sortint per la boca de la mare; però això no està provat ni documentat.

Comproveu ara l’eficiència de les ‘noves energies verdes’ amb l’experiment que estan fent a l’illa del Hierro, a les Canàries, per resoldre l’energia ‘cara i bruta’ de la qual ens parlava la cosa d’abans:

https://www.manhattancontrarian.com/blog/2023-12-14-climate-advocacy-incompetence-or-intentional-fraud

Vegeu ara l’ecologisme governamental i la solvència judicial alhora:

https://t.me/resurgente2020/52055,

els governs incendien els boscos (antiecològics, cars i nocius) per instal·lar energia verda, barata, neta i que embelleix els paisatges naturals de manera commovedora:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16643

Per això, els governs canvien els autobusos altament tòxics i contaminants, per uns autobusos eficaços, nets i segurs:

https://t.me/resurgente2020/52070,

no sabeu com de sa i recomanable és de respirar el fum d’aquest autobús!

I com el govern està molt preocupat per tots, que per això empobreix la població, genera inseguretat amb la importació d’universitaris d’errat naixement, enverina la gent amb armes biològiques i tantes i tantes meravelles més del gran Cottolengo de cada nació, ara, volen saber quantes gallines tens, perquè potser no ho sabeu, nens, però les gallines, les vaques, els porcs, els bens, els peixos i les verdures són un focus de contaminació antinatural, i per això els governs amb tots els traslladats dels psiquiàtrics al Cottolengo oficial o prostíbuls, vetllen per la vostra seguretat, o sigui, la seva cartera:

https://t.me/resurgente2020/52057

I els jutges?, us direu, nens i nenes, on són?, que haurien de protegir el dret a la propietat privada. Els jutges tenen feina, nens i nenes, que la delinqüència els ocupa moltes hores:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4604667


LA IDIÒCIA ÉS EL MAL DEL MÓN:

LA INTOXICACIÓ SIONISTA.

LA CORRUPCIÓ, LA DEGENERACIÓ,

EL CRIM I LA DESTRUCCIÓ,

SEMPRE SÓN ELS FRUITS DELS IDIOTES,

NO ESPEREU MÉS QUE MAL

D’AQUELLS QUE BÉ NO PODEN PENSAR.


I per concloure i aprofitant que parlem d’aquells que bé no poden pensar, vegeu aquesta notícia:

https://metropoliabierta.elespanol.com/barcelona-silenciosa/20231214/collboni-lanza-un-salvavidas-de-euros-oscar-camps-para-open-arms/816918441_0.html

El sicari de Soros, l’empresari humanitari que va deixar la feina per a posar-se a rescatar nàufrags, resulta que com és filantrop, guanya més que si treballés. I sí, és cert que delinqueix perquè es dedica al tràfic il·legal de persones, sobretot, dels exèrcits sionistes formats per joves en edat militar, amb antecedents penals o sicaris dels senyors de la guerra en l’avançadíssima civilització africana, però els excrements amb toga tenen altres feines més urgents, com esperar nens, putes, coca o sobres tacats de sang. I que el paràsit i inútil, a més de paradigmàtic gos castrat i covard dels jueus, el psicocialista Collboni, malversi cent mil euros dels barcelonins per a importar els exèrcits sionistes, es veu que no ateny la seva competència, que ells, els excrements amb toga estan per a perseguir els qui no es deixen enverinar amb els tòxics jueus, els qui denuncien els criminals, els qui defensen els valors tradicionals i axials de la civilització europea, i no tenen temps per a detenir tots els criminals que il·legalment els sionistes han posat en els prostíbuls i els urinaris públics. Pobres jutges, ara que tenen aquestes ciutats tan bufones, on els edificis oculten el clavegueram interior i els monstres i delinqüents que s’hi protegeixen! Ells tenen l’ordre de garantir la seguretat i la impunitat dels genocides, i amb això, tenen carta blanca, patent de cors, per a fer el que els roti, que per això vesteixen toga. I a això es dediquen, sobretot, a ENCOBRIR EL GENOCIDI CONTRA LA HUMANITAT.


MAI HAVIA ESTAT TAN FÀCIL

DE DESCOBRIR ELS CRIMINALS, MAI.

ALLÒ QUE EXALCEN ELS CAGAGUANO,

ÉS, DE BEN SEGUR, UN CRIMINAL.

DESPRÉS, TOTS ELS POLÍTICS,

LES BAGASSETES DELS JESUÏTES,

ELS EXCREMENTS AMB TOGA,

ELS COL·LEGIS DE BOTXINS I SIMILARS,

I TOTES LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS;

TOTES,

SECCIONS DEL SIONISME CRIMINAL.



P.S. Tinc algun problema amb el blog i Jewgle, si alguna vegada es retarda un episodi, tingueu paciència, que mentre pugui i em deixin, continuaré denunciant els criminals que volen destruir la humanitat, o sigui, la llibertat i la dignitat de la nostra espècie.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada