divendres, 22 de desembre del 2023

LA GUERRA SINISTRA


Certament, guerra sinistra i guerra sionista són sinònims, a més de molt pròxims fonèticament; de fet, guerra és sinònim de sionista, perquè sense finançament jueu, no hi ha guerra possible. Tanmateix, ara, els nostres ‘estimats’ assassins, que recordem que són bons per imperatiu legal; doncs, els bons han sumit la humanitat en una guerra invisible, on la gent no sap on ha de cercar els criminals sionistes, perquè, com sempre, s’amaguen, l’especialitat de les rates. L’atac és per terra, mar i aire, com ho veurem. Si la corrupció social i la pèrdua de valors, com la insensibilitat davant de la crueltat, han estat un treball executat pels psicòpates jueus de Jewllywood, ara ha arribat el moment de la destrucció de l’home com a ésser lliure, el moment de la inhumanitat. Que lluny són aquells temps que Jewllywood oferia cinema de veritat amb els cineastes europeus que viatjaven al nou món, fascinats per les possibilitats que els oferien, tant econòmiques com de qualitat tècnica. Gràcies a aquest ham, la gent va restar subjugada al nou art. Ah, amics, però un jueu no t’ofereix res, si després no t’ho ha de cobrar! Aleshores, en aquells primers temps, en les matances entre mafiosos no hi havia sang: se sentia el tret, l’actor es posava la mà al pit i queia exànime. Les relacions amoroses, com ho fa la intel·ligència artística, sempre restaven fora de càmera. No hi havia indret per a la lascívia com tampoc per a la violència, menys encara sense justificació. Però, oh, amics, els jueus mai no t’oferiran res, si després no t’ho han de cobrar! I així, de mica en mica, però sense un segon d’aturada, la violència va passar a ser explícita, després tan gratuïta com psicopàtica, fins a la violència desraonada dels darrers temps. D’altra banda, aquells petons castos boca a boca, però sense llepar l’esòfag, van anar adquirint ‘color’, així com les escenes sexuals explícites, que després es convertiren en ‘exigències del guió’, i d’aquí, a la violència sexual sense límits, només hi va haver un pas, que avui, no hi ha una sola pel·lícula on no hi hagi escenes pornogràfiques; tot per exigències del guió, és clar. I així, de mica en mica, han assolit la insensibilitat de l’espectador davant de la violència i el sexe extrems. Els jueus són així, educadors per a l’horror. T’hi has d’acostumar, perquè és el món que ens tenen dissenyat. I tothom sap que normalitzar la violència i la sexualització, psicològicament, ens forcen a infravalorar la càrrega que representen aquests dos elements del cervell reptilià. El sadisme d’aquesta raça de monstres, sense dubte que els ‘elegits’ pel seu Déu, Satanàs, fretura d’acostumar progressivament a l’horror, ja que d’altra manera, la reacció contra els monstres hauria estat immediata i els hauria deixat sense possibilitat de continuar els plans maquiavèl·lics.

Comencem avui per saber què pensava Bobby Fischer dels jueus, i val a dir, que trobareu poques descripcions més fidedignes:

https://odysee.com/@leonardomartinez:2/IMG_2348:9

Passem ara a veure un breu documental que resumeix prou bé el conte de l’Holocaust, la increïble mentida fabricada pels ressentits sionistes, que presenten els alemanys – el poble d’Europa més desenvolupat a tots els nivells des del segle XIX – com el que són els jueus: sàdics, terrorífics i sense el mínim sentit envers el valor de la vida humana. No oblideu que d’aquestes mentides sobreviuen, almenys fins quan la gent sàpiga què són aquest poble expulsat 194 vegades de diversos països per ‘bons’, i per maldat dels pobles autòctons, és clar!... perquè quan el món es tregui la bena dels ulls, no crec ni que en els caus de les rates es puguin amagar. Vegem aquest breu, però bon resum de la IMMENSA MENTIDA DE L’HOLOCAUST:

https://odysee.com/@AntiglobalismoCombativo:6/%C2%BFholocausto-judio%C2%BF-develando-la-historia:6

Oh!, però això no pot ser veritat! Ells, que són els bons, que ho diuen tots els gossos castrats i covards i totes les putes inútils i idiotes d’occident! Pobrets! I tot el que patiren? Oi? Aquests fantasiosos sis milions són els que tothom ha de plorar, i no pas els vint milions i escaig de russos, ni la resta dels milions de joves europeus que moriren en el camp de batalla o els innocents en els bombardejos, sense comptar els gairebé dos milions de soldats alemanys que, acabada la guerra, foren assassinats pels aliats (russos i americans), en el que és un crim de guerra en temps de pau. No, tu, bon goy, plora només pels fantasiosos sis milions, pobrets! Tanmateix, la realitat ens mostra dia sí dia també, quin és el grau de moralitat sionista: l’absència total d’empatia ni de respecte envers la vida. Penseu com hem pogut a arribar a un grau tan patològic d’inhumanitat com la següent notícia:

https://t.me/RosselloCM/83859

I per fer-vos més comprensible el grau de pura maldat d’aquesta raça espúria (els asquenazites) vegeu els grans mèrits de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, després de la fundació de l’Organització més criminal de la història de la Humanitat: l’ONU, l’invent sionista. Vegeu la pau de l’ONU i els mèrits de la Reserva Federal:

https://t.me/RosselloCM/83866


Ah! Ja esteu a gust amb tanta bondat i virtut? Doncs, encara no he acabat, que si és per abjecció, ningú com els sionistes i els jueus, no ho dubteu pas. Vegem-ho:

Entrevista a Jennifer Bilek, que malgrat ser feminista no és idiota, i en la qual, ens explica què és i qui manega l’agenda trans:

https://t.me/counterpropaganda20/11668

Us heu adonat què són gairebé tots els noms que la bona de la Jennifer ens ha referit? Heu vist que els qui maneguen tota la corrupció i destrucció, són les bandes criminals sionistes dirigides per jueus: Vanguard i BlackRock, les més grans organitzacions mafioses de la història?


Però ja sabeu que els jueus, sigui amb matances, amb la destrucció dels individus o les societats, ells mai no en tenen prou; així és la seva ‘bondat’, insaciable! Vegem ara l’holocaust que els sionistes estan practicant sobre els goyim, i com pretenen, per tots els mitjans, d’assolir que els goyim ens enverinem amb els seus tòxics letals sense adonar-nos-en. La bondat jueva, en poques paraules!

Magnífic, el doctor argentí Héctor Carvallo, en aquesta entrevista, que val la pena d’escoltar, si bé el gros de la qüestió està anunciat en la presentació:

https://madridmarket.es/durante-la-pandemia-el-80-por-ciento-de-los-medicos-se-dividio-entre-corruptos-ignorantes-y-cobardes-asegura-el-doctor-hector-carvallo/

I aquí la prova dels miserables imbècils que col·laboren en la matança sionista. No oblidem mai els noms d’aquests col·laboradors, perquè el delicte de genocidi, en ells, és tan greu com en l’assassina de masses Ursula von der Leyen.

https://www.telecinco.es/noticias/salud/20231221/nueva-pandemia-similar-covid-probable_18_011283062.html,

No són científics, són futuròlegs. Millor dit, rates immundes que diuen el que els diuen que diguin a canvi dels sobres tacats de sang. I què dir, dels cagaguano i el gravíssim delicte de terrorisme mediàtic?

https://t.me/laquintacolumna/34939

I aquesta mamarratxo advertint-nos de la ‘pirola’, l’última pensada dels sionistes per continuar amb la matança amb les injeccions letals. Fixeu-vos què diu! Si hi ha alguna diferència de símptomes amb la grip de tota la punyetera vida, us prego que me n’informeu.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4617255


Però, ja sabem que el sadisme sionista no té límits: Gaudeixen amb les matances d’innocents a les guerres, com avui ho demostren amb el genocidi a Palestina davant de la passivitat de tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes, que observen el genocidi sense gosar alçar la veu contra els més grans criminals de la història. Gaudeixen amb l’aniquilació, com amb l’holocaust sionista que des de fa tres anys està delmant la població d’occident. I amb la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic, i amb l’agenda d’idiotització social mitjançant el feminisme antifemení i les polítiques trans i de sexualització dels nens, com amb el transhumanisme, i com amb qualsevol altra psicopatia que trobeu, que allí sempre hi podeu cercar el nas darrere de la cortina, perquè sempre, de sempre, l’hi trobareu. Vegem ara, la política de la Sinagoga del Femer europeu i la submissió dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, amb l’aquiescència dels excrements criminals que van disfressats amb toga i protegeixen els crims contra la dignitat humana. La guerra els posa, les matances els posen, però matar la gent de fam, els ha excitat des de sempre i de manera molt especial, perquè comporta l’absoluta tortura i el sotmetiment del mort de gana. I als jueus, en això de dur la maldat fins a la més aberrant abjecció, no hi ha qui els superi.

Les protestes dels agricultors alemanys (com és que els criminals sionistes del govern alemany no estan detinguts per defensar interessos estrangers contra les necessitats i la voluntat del poble alemany? Escòries amb toga!, no em sentiu?):

https://t.me/resurgente2020/52211

https://t.me/resurgente2020/52208

i ara, la mateixa situació a Espanya. Escolteu la dona que, cal reconèixer-ho, té un sentit molt desenvolupat per a qualificar els gossos castrats i les putes inútils i idiotes. Si no fos perquè és, com ho diré, molt antiliterari, l’hauria d’adoptar, perquè, val a dir, que és la millor descripció en sentit figurat, de totes les possibles, i t’estalvia explicacions, perquè l’expressió ho diu tot:

https://t.me/resurgente2020/52212


ESCÒRIA AMB TOGA,

GOSAREU DIR QUE MATAR POLÍTICS

ÉS UN CRIM ?

ELS POLÍTICS SÓN ELS TRAÏDORS,

ASSASSINS, LLADRES I CORRUPTES

QUE

FAN LA VIDA DE LA GENT IMPOSSIBLE,

P U R A    M À F I A    C R I M I N A L.

ÉS LA VOSTRA TASCA

JUTJAR-LOS I CONDEMNAR-LOS A EXECUCIÓ

PELS MÉS ABERRANTS CRIMS

MAI COMESOS CONTRA POBLACIONS AUTÒCTONES.

(LLEVAT DELS PAÏSOS COMUNISTES,

OBRA DELS SIONISTES, ÉS CLAR)

Però, anem a les proves, per si no en teniu prou amb la destrucció del teixit del primer sector econòmic, ni amb els assassinats massius amb malversació de diners públics, o el fet que els polítics cada dia roben, ja que no es pot dir altra cosa dels qui no treballen, no produeixen res i només s’enriqueixen saquejant la nació, alhora que fan la vida impossible a qui els mantenen, SÓN PARÀSITS ANTISOCIALS QUE CAL EXTERMINAR. Si algú, avui, no té el mínim dret a la vida, són els polítics. Com, un traïdor, un genocida, un delinqüent, un paràsit i un inútil, dedicat al robatori i a amarguejar la vida dels ciutadans, ha de tenir el mínim dret a la vida?

Vegem les ‘obres’ dels criminals, emparats en les sigles de les bandes mafioses:

https://t.me/RosselloCM/83843

Així viuen del robatori, tots mafiosos, tots idiotes, tots delinqüents, tots inútils, tots escòria social, tots vivint del servei de traïdors a la nació, tots a les ordres dels jueus. Mentrestant, la gent a la qual roben els fruits del treball, és al carrer, reclamant una vida digna, enfrontats a aquests criminals sense vergonya, escrúpols ni empatia.

MATAR POLÍTICS

COM HA DE SER CRIM,

IMBÈCILS!

ELS HAURÍEU DE FER MATAR VOSALTRES,

AMB LA LLEI A LA MÀ,

PERÒ VOSALTRES,

EXCREMENTS AMB TOGA

A LA MÀ HI TENIU ALTRES COSES, OI?

Vegem ara el sionista criminal que els jueus han posat a l’Argentina per a la destrucció del país i la creació d’un nou Israel, el mamarratxo integral de Milei, que nom de pallasso, ja el té:

https://t.me/RosselloCM/83842

https://t.me/RosselloCM/83844

Del Femer Europeu, estimadetes cacotes, què dir. No trobareu enlloc més criminals per metre quadrat que si aneu a aquest antre sionista per excel·lència. El Femer Europeu fou la creació de la Gran Sinagoga per a la destrucció definitiva d’Europa, i tots els paràsits que hi han servit, hi han estat per això, essent la genocida i euròfoba, criminal amb totes les lletres, de l’Ursula von der Leyen, el pitjor dels monstres, la bèstia que pretén matar els europeus i substituir-los per africans. La pena capital per aquesta assassina és de preàmbul de primer de justícia.

https://t.me/RosselloCM/83848

Si és per ella, ens podem morir tots de fred, de gana, de malalties i de nàusea. No és hora d’acabar d’una vegada amb la pitjor abjecció que ha trepitjat aquest continent?

I si no en teniu prou amb l’assortit de criminals, continuem per a bingo. Vegeu què són, a què es dediquen, a qui serveixen i qui els protegeix:

https://t.me/RosselloCM/83862

Recordem que el Banc del Vaticà és una sucursal dels assassins Rothschild, els pitjors criminals de la història humana... i animal.


Tanmateix, l’objectiu és l’esclavització. La Xina, que els jueus controlen des del genocida Mao, és el prototip per a tot el món, que així ho ha dit el psicòpata sexual Rothschild Klaus Schwab com tota la jueria internacional. Vegem la meravellosa utopia sionista:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16671

https://t.me/Disidenteincontrolado/16672

https://t.me/Disidenteincontrolado/16680

I tots els paràsits inútils, els criminals que pertanyen a les bandes de delinqüents que es fan dir partits polítics, i als quals criminals els excrements amb toga serveixen; tot delinquint i convertint-se en còmplices de crims contra la Humanitat. Vegeu com els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu obeeixen les ordres i, de mica en mica, van convertint la nostra llibertat en presó, sense que cap de les miserables deposicions de les ciutats de la immundícia obri la boca. La tenen per a una altra cosa.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16674

https://www.elperiodico.com/es/barcelona/20231212/buses-regulares-barcelona-camaras-videovigilancia-95752486?utm_source=rss-noticias&utm_medium=feed&utm_campaign=barcelona

https://t.me/Disidenteincontrolado/16676

https://t.me/Disidenteincontrolado/16677

Com veieu, no hi ha cap puta inútil i idiota ni cap gos castrat i covard que no acompleixi els manaments dels amos.


ELS MOVIMENTS DE RESISTÈNCIA

HI SÓN I ES CONSOLIDEN.

CALDRÀ VIOLÈNCIA,

PERQUÈ A UN CRIMINAL NO SE’L CONVENÇ AMB PARAULES.

MENYS ENCARA, L’ESCÒRIA DE L’ESCÒRIA.

PER AIXÒ,

FINS QUE NO CAIGUIN ELS POLÍTICS,

LA GUERRA LA GUANYARAN ELLS.

INCITO A LA VIOLÈNCIA,

CAQUES AMB TOGA?

NO.

RECLAMO LA JUSTÍCIA

AMB ELS PITJORS CRIMINALS DE LA HISTÒRIA.

SI VOSALTRES NO ELS FEU MATAR

AMB LA LLEI A LA MÀ,

CALDRÀ FER-HO AMB INSTRUMENTS

MÉS RUDIMENTARIS,

NO CREIEU,

PATÈTICS ESCLAUS DELS SIONISTES?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada