dilluns, 4 de desembre del 2023

«♫ HABÍA UNA VEZ... UN CIRCO...♫»


La reunió de criminals sota l’auspici de l’organització mafiosa de la Gran Sinagoga, o ONU, és un veritable circ, tètric i patètic, però circ. Hi ha de tot: saltimbanquis, trapezistes, domadors domats, números de màgia Borràs, faquirs, dones barbudes, moltes bruixes, alguns dimonis, eunucs (a carretades)... i pallassos; pallassos no en voldreu tants, que hi ha qui creu que es troba en un simpòsium de pallassos assassins amb serioses deficiències mentals, entre tant de sàdic dient bestieses. Del ridícul espectacle que estan protagonitzant els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, en parlarem en la secció corresponent. Abans, m’agradaria de tocar breument alguns altres assumptes. Comencem, doncs, amb l’habitual crim que fa tres anys que dura, i que cap excrement amb toga ni tan sols sospita, pobrets! No els demaneu més, cada u té la capacitat ètica que té, i ells no saben ni què és això; ni la capacitat, ni l’ètica.

L’HOLOCAUST SIONISTA

Mentre l’Organització de Matances Sionistes (OMS) no sap com fer-s’ho per continuar enverinant la població mundial amb el suport de tots els assassins que componen els governs occidentals, la crua realitat s’imposa. Vegem la defunció d’un imbècil - ho sento, però era imbècil -; i sí, ara és mort, però això no el lleva de la imbecil·litat de quan era viu:

https://t.me/RosselloCM/83298

Si la musculatura l’hagués tingut al cervell! Un còmplice de l’extermini que servia els interessos dels amos, i al qual els amos han tractat amb ‘deferència’, que l’humor negre ja sabeu que és l’especialitat dels nostres ‘estimats’. No es pot sentir compassió per éssers que no assoleixen el mínim d’humanitat, ho sento. Com no podem ni hem d’oblidar mai el seguit d’epilèptics cerebrals que són còmplices de la matança, i als quals cal - és una exigència ètica - demanar-los explicacions. S’ha de ser molt miserable per a enviar a la mort o a la destrucció la gent per un saquet amb taques de sang amb quatre monedes dins. Doncs, això és el que admeteren aquesta colla de deficients intel·lectuals, que gosaven insultar i incitar l’odi contra la gent que creu en la Naturalesa i en ell mateix, i no en psicòpates tarats al servei dels sionistes criminals:

https://t.me/resurgente2020/51766,

i sé que hi haurà lectors que es preguntaran, i amb aquests desperfectes què fem? Jo sóc de resoldre la idiòcia de soca-rel, més encara l’idiota contractat. Tanmateix, si us sembla que penjar els qui han conduït a la mort i a l’enverinament els congèneres amb mentides que sabien que eren mentides, perquè eren pagades, us sembla massa; aleshores - i jo ho veig una despesa absolutament innecessària - camps de concentració amb barraques i cadena perpètua. No eren ignorants i innocents quan deien el que deien. Cobraven i complien el paper, la qual cosa els converteix en sicaris criminals dels genocides, en els conductors del ramat a les portes de l’extermini. Jo sóc de mesures que solucionin el problema, i no del manteniment de problemes que suposen un problema. I si fossin metges – malgrat demostrar que són profundament idiotes i ignorants – se suposa que almenys podrien tractar d’argüir alguna tesi que justifiqués de prendre un verí fabricat a corre-cuita pels qui havien fabricat la metamorfosi de la grip, per tal de no passar la grip de tota la vida. Com veieu, l’argument i el fonament científic de tot plegat, brilla, ens enlluerna per la seva absència. Però suposant que fossin assassins vanitosos de bata blanca, intoxicats d’ignorància, malgrat l’estetoscopi - la piruleta del dement -, se suposa que algun parany dels que els ensenyen a les bagasseries mèdiques per a enganyar el pacient, el podrien exposar. Però, una colla de desgraciats sense profit ni benefici, que no saben què parlen i amenacen i distorsionen la llibertat i la sagrada propietat sobre el cos propi, per pietat, per commiseració cristiana, per amor envers els idiotes, se’ls sacrifica i el favor el reben ells i la resta de la Humanitat. Jo crec que la mínima col·laboració ha de ser castigada amb la pena capital, la més mínima, sigui per acció remunerada, sigui perquè ets tan summament retardat que no saps ni què fas ni què dius. LA IDIÒCIA ÉS LA MÉS TRÀGICA AMENAÇA QUE PATEIX LA HUMANITAT. I recordo que a l’idiota íntim, cal respectar-li el dret a la vida, però a l’idiota públic i vanitós, se l’executa i acabes amb dues imbecil·litats alhora, la de l’idiota i la de la vanitat, que en aquests desperfectes cerebrals van aplegades.

Si algú encara dubta que és un genocidi perfectament programat:

https://t.me/elinvestigador_org/14531

Es veu que ja se sap que Jacint Ardern, l’home que es disfressa de dona per a agradar als jueus, és un genocida contra el poble neozelandès. Vejam si el pengen aviat:

https://t.me/resurgente2020/51799

https://t.me/resurgente2020/51801

I aquí teniu la responsabilitat criminal de l’assassina Ursula von der Leyen, i la del gos de Soros i tots els ministres i consellers de Sanitat, reus de crims contra la Humanitat per genocidi programat contra la població pròpia:

https://t.me/resurgente2020/51793,

val a dir, que l’EMA, organització criminal del Femer Europeu al servei de la indústria de l’extermini, o farmàfia, no resulta excusada amb l’informe presentat. L’EMA era conscient de la matança, i en cap moment va manifestar preocupació pel genocidi. Mentre cobren, els assassins amaguen el cap. Tota l’EMA és responsable del genocidi, sense el mínim dubte.


Suposo que els excrements amb toga esperen la remesa de carn fresca subministrada pels sionistes, tanmateix, la deixadesa de funcions en un crim aberrant com aquest, converteix els excrements en partícips actius i necessaris de l’extermini. CAL MOLTA CORDA, PERQUÈ CALDRÀ PENJAR MOLTÍSSIM CRIMINAL.


Fem un salt, però no abandonem els idiotes criminals, els minusvàlids intel·lectuals que es pensen que un càrrec arranja els desperfectes connaturals. Vegeu la prova inqüestionable de la maldat i perversió dels criminals que estan al càrrec de l’educació, o sigui, de la destrucció de tots els valors humans. Aquesta gasòfia és el que han de patir els fills als camps d’ensinistrament de gossos que són avui els femers que anomenem escoles:

https://t.me/laquintacolumna/34701

AIXÒ ÉS UN CRIM CONTRA LA HUMANITAT.

ADOCTRINAMENT, DESINFORMACIÓ, INTOXICACIÓ

I BANDEJAMENT DEL CONEIXEMENT.

No hi ha un sol responsable d’educació en els darrers trenta anys que no hagi de pagar per la terrible destrucció de l’herència del passat, cap ni un. Jo no m’hi entretindria gens ni mica. De fet, tenim la merda de món que tenim, gràcies a aquests deficients mentals, sicaris del terrorisme cultural, de l’elogi de la ignorància, la mediocritat i la misèria creativa. No oblideu que aquests criminals robaven la gent per a destruir els fills dels robats. Eren incapaços, inútils i perniciosos, i malgrat això, no els tremolava la veu a l’hora de dictar les imbecil·litats pròpies dels imbècils. Que pateixin de discapacitat per a la responsabilitat, no els exonera de la gran responsabilitat que significa fer-se càrrec d’assumptes públics. El crim és absolutament innegable. Totes les dades confirmen la disminució cognitiva dels alumnes (pateixen, la immensa majoria, incomprensió lectora... no cal dir res més) i la perversa política d’adoctrinament. Jo els passo pel patíbul i que Déu, quan arribi el dia, que me’n demani les raons, que les hi donaré, que me’n sobren. I, de segur, que estarà de part meva, perquè tots aquests setciències, el primer que van arraconar de l’ensenyament fou la religió i la filosofia, la història i el lliure albir. Això sí, com són molt llestos, ensenyaven els nens a masturbar-se, a posar-se un condó, que hi ha una píndola del dia de després, que es poden enamorar de l’amic, del professor, de la directora, del llum del lavabo o del suro de la paret, que poden ser girafes en cos humà, pastanagues pseudointel·ligents o nenes de dos anys, com la vicepresident, o que la democràcia, la tolerància, la no discriminació, la igualtat, el feminisme i altres bajanades per a ments molt, però molt curtes, són els signes inequívocs de progrés. Com més escric, menys escapatòria tenen; ai, si depengués de mi!, i no ho dic pas de facècia.

D’aquests que vénen ara, amb la notícia, ja no calen comentaris; que facis el que facis, diguis el que diguis, tothora acabaràs de guano pudent fins a dalt de tot:

https://t.me/resurgente2020/51786,

què deuen ensenyar a les bagasseries de les ciències (que ja és urc!) de la informació (que ja són collons!)? I hi ha gent que hi imparteix idiòcia, escala màxima, tot pensant-se que ensenyen vés a saber què. No hi ha cap dubte que el periodisme no és una carrera, si no la comparem amb la de les putes; i que l’ensenyament d’aquesta misèria intel·lectual ha de ser erradicada de les Universitats, dels centres de formació i de qualsevol institució. El periodista de veritat es fa, no necessita cap minusvàlid amb aires de superioritat que li destrossi l’enteniment. Ensenyar periodisme hauria de ser delicte castigat amb presó. Als resultats em remeto: tots són idiotes criminals sense consciència, responsabilitat ni criteri; lloros que caguen guano, obeeixen com mones ensinistrades i no diuen més mentides perquè el temps de ‘glòria’ del mamarratxo en qüestió, és limitat; gràcies a Déu.

I ja que parlem de desgràcies, vegem la ignomínia i la infàmia de la Genociditat de Soroslàndia, amb els criminals del prostíbul davant i els paràsits de l’urinari públic darrere, absolutament bons per a res. I que la gent es deixi robar per aquests inútils! Poseu-vos-hi dempeus, cap ni un d’aquests criminals, cap ni un, tindria una feina de responsabilitat en una empresa privada digna, és clar, que si parles dels prostíbuls sionistes, sempre hi ha una cambra per a la puta privilegiada, com passa amb Aznar (el criminal contra la Humanitat), el terrorista d’Estat González o el terrorista de la matança d’Atocha, tots ben col·locats en les empreses de lladronici energètic, sí, aquelles que els criminals del PP i PSOE, les dues grans bandes de mafiosos, van robar als espanyols per a donar-les als jueus. Però vegeu, a on ens ha conduït tenir pura escòria com a governants:

https://t.me/RosselloCM/83319.

FELICITATS, MAMARRATXO !

DE FET, PERÒ, MÉS, DE TU,

NO ES POT ESPERAR.

PER AIXÒ ETS ‘MOLT HONORABLE PRESIDENT’,

QUE SI NO HO DIU EL PROTOCOL,

NO T’HO DIU NI EL ‘TATO’.

Deixo a banda la consideració dels energúmens que treballen al centre d’extermini, perquè es desqualifiquen ells sols.


Deixem de moure’ns entre brossa, i passem a un programa de James Corbett de l’any 2021, que parla de transgèneres, transhumanisme i aquestes coses dels sionistes, malauradament, sense dir-los pel seu nom, malgrat que veureu que tota la púrria que ha d’esmentar James Corbett com a predecessors d’aquest desgavell mental i psicològic són, tots, jueus; ves! Les casualitats, amic meu, les casualitats. On hi ha mal, destrucció, corrupció i mort, sempre hi són; però és casualitat. No siguis antisemita que això està molt malament, és molt lleig, perquè antisemites només ho poden ser els asquenazites sionistes, els qui maten semites acorralats en el camp de concentració sense escapatòria de Gaza. Ells són els bons, recorda-ho, que ho diu la llei del gos de Soros i de les putes inútils i idiotes de l’harem del mateix jueu. Però, vegeu el programa, que delata qui hi ha al darrere, com sempre, de sempre, encara que el bo del James Corbett no ho digui:

https://t.me/counterpropaganda20/11576

Gossos castrats, putes inútils i idiotes, assassins i púrria dels baixos fons diversa, tots amb el lema que el jueu els ensenyava mentre veien el melic que venia i anava, que venia i anava, fins al final:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16559

I ara, la contra, una doctora que ens explica molt suaument quant a l’holocaust sionista organitzat per les organitzacions criminals ONU, OMS, Femer Europeu, Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, Banc Mundial i el Grup dels 20, i l’interès que tenen en convertir les matances en l’excusa per a implementar el domini absolut sobre l’espècie humana, amb el pla sionista de cessió de governança al genocida, i criminal contra la Humanitat, del goril·la amb ulleres del psicòpata eugenista Kill Gates, el més gran assassí de masses en actiu, i serà per assassins de masses en actiu!:

https://t.me/resurgente2020/51788

L’ONU HA DE SER ESBORRADA,

NO DEL MÓN,

SINÓ DE LA MEMÒRIA,

JUNT AMB TOTS ELS CRIMINALS

QUE LA REGEIXEN.


LA COP-28: REUNIÓ DE CRIMINALS

La reunió de psicòpates, assassins de masses, lladres i mafiosos en general, està resultant un fracàs, una exhibició de la idiòcia màxima d’aquests criminals professionals, com ho veurem tot seguit. I val a dir que l’únic que se’n salva és el sultà dels Emirats Àrabs Units, infinitament més intel·ligent que tota la colla d’insectes i paràsits que s’han reunit per a fer fel·lacions als sionistes i servir les ànsies jueves de destruir el món i convertir els homes en animals de granja. Ja ho vaig dir en un altre lloc, millor un governant autoritari que les meuques subnormals de la democràcia, sempre. La democràcia és la mort del poble. Que ja sabeu que els jueus tot ho anomenen al revés per a confondre el goyim. No us volen matar amb els verins que fabriquen, tot dient-vos que és pel vostre bé? Doncs, com diuen els castellans: ‘Blanco y en botella?’.

Quant a la reunió dels pallassos diabòlics, comencem amb l’assassina de masses, lladre descomunal i destructora d’Europa, la bruixa de Satanàs, Ursula von der Leyen, que després de ‘despatxar’ qui la podia descobrir, es dedica a conduir els europeus a l’establa on els jueus els enverinaran després de destruir les nacions, gràcies a la importació de terroristes islàmics que la infame Corrupció Europea finança. Matar aquest monstre, de veritat, és poc. Però entrem en la defecació que és aquest monstre dels Inferns:

L’última víctima de la Leyen. És clar que és l’última, perquè no sabem el nom de tots els que cada dia moren pels verins que ella traficà amb Albert Bourla, el genocida jueu:

https://t.me/resurgente2020/51770

AMICS MEUS, NO HI HA CASUALITATS.

QUI BONO ?

DONCS, AIXÒ.

L’assassina d’Europa és insaciable, i ho serà fins que no pengi de la corda que significarà el ressorgiment d’Europa i la fi dels sionistes. Ho robarà tot per a servir els amos tot fent servir una IMMENSA MENTIDA, com la IMMENSA MENTIDA que va fer servir per a obligar els governs europeus a l’extermini dels seus ciutadans amb els verins que ella subministrava. Això ho sabem tots, menys els excrements amb toga:

https://t.me/resurgente2020/51772

En un dibuix, el propòsit de la psicòpata:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16553

En un altre dibuix, l’argument idiota de la sàdica assassina:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16555

Però als criminals, sempre hi ha un home amb valor i coratge que no els tem. Aquest és el cas del sultà Al Jaber, que els ha dit la crua veritat a la cara, davant de la reacció d’estupefacció dels gossos castrats, que ni pixar no podien, i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, que xisclaven aterrides i incrèdules del que havien sentit:

https://t.me/resurgente2020/51774

https://t.me/resurgente2020/51775

Per la seva banda, el fill de Satanàs, que no ha pogut anar a la reunió de criminals, tot i ser-ne un dels més grans, això no obstant, ha volgut fer sentir la veu del seu pare en el conclave de les màfies:

https://t.me/resurgente2020/51776

QUINA INFÀMIA, QUINA VERITABLE ABJECCIÓ !

I el gos castrat i covard, el caniche del canvi climàtic, l’imbècil ‘cum laude’ del miserable integral de John Kerry, després de marejar-se en sentir el sultà, ha sortit en defensa dels amos sionistes, com també ho ha fet el delinqüent i escòria humana del Lula, que si es tracta de ser rata i ignomínia pura, li falta temps, al criminal dels jueus, per a sortir en defensa dels que l’han deslliurat de la presó i l’han fet president per a la destrucció del Brasil i dels brasilers:

https://t.me/resurgente2020/51777

Sí, als sionistes els surten enemics arreu, i se n’adonen. Després del genocidi de Gaza, de l’holocaust mundial, de la recessió i destrucció de les economies nacionals, de la importació i destrucció de les cultures del món i de la família, els van sortint més enemics, i que seran els qui acabarem amb el mal del món, aquesta vegada sí. Van mentir amb la idiòcia del virus per a MATAR LA GENT EN MASSA, i estan mentint ara per a portar la RUÏNA A TOTS ELS PAÏSOS DESENVOLUPATS DEL MÓN. I no només és la gent que s’adona del nivell d’abjecció i sense límits de la maldat sionista, sinó que sembla que Déu comença a prendre cartes en l’assumpte:

https://t.me/resurgente2020/51771

A l’assassina de masses i euròfoba, constructora del camp de batalla europeu per a la lluita entre musulmans i cristians, la criminal màxima Ursula von der Leyen, que no és que hauria d’estar a la presó, sinó executada des de fa mesos!, li envio aquestes proves de l’escandalós escalfament global jueu:

https://www.debate.com.mx/mundo/Personas-sacan-sus-esquis-para-ir-al-trabajo-nevada-historica-paraliza-ciudades-de-Alemania-20231202-0026.html

https://t.me/resurgente2020/51780

https://t.me/resurgente2020/51781

https://t.me/resurgente2020/51784

Potser, sabent com saben que no hi ha esclafament, sinó tot el contrari, un refredament del planeta, el que tracten és d’acabar amb l’energia, de manera que siguin els hiverns i el fred els qui matin la gent, a part, dels verins que no cessaran a intentar inocular i els aliments que erradicaran per a provocar les matances de fam que són tan del gust dels sionistes, experimentats assassins en aquesta modalitat d’inhumanitat extrema.

LA GUERRA CONTINUA.

L’ENEMIC ESTÀ AL DESCOBERT.

LA COP-28 ÉS UNA EXHIBICIÓ TOTAL

DELS CRIMINALS QUE GOVERNEN EL MÓN.

Aquí teniu l’assassina professional i traficant de nens per a prostitució i ‘donació’ d’òrgans, Killary Clinton, la del ‘Pizzagate’, després de fer les coses que fa als circumcisos:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16552,

potser no menteix, si quan diu ‘clima’, vol dir ‘ella mateixa’. Aleshores, les seves paraules són exactes amb la realitat.


NO N’ESTEU CANSATS DE TANTA XURMA ?

NO CREIEU QUE ÉS HORA DE LIQUIDAR-LA ?

UN IDIOTA AMB MICRO I DINERS SAGNANTS

NO ÉS UN ÉSSER RESPECTABLE.

EL FET DE COMPRAR LA RESPECTABILITAT

VENENT-TE, ÉS LA PROVA DE L’ESCÒRIA

SENSE HONOR, DIGNITAT NI LLIBERTAT:

AIXÍ SÓN ELS ESCLAUS DELS JUEUS.


Si no suspenen la reunió de criminals, continuarem informant de les idiòcies i els crims que preparen. Tanmateix, saben que el goyim ho sap. Saben que massa goyim ho sap. Saben que s’han d’afanyar, abans que de cop sobte, potser, tots ells duguin collarets de cànem.

AIXÒ ÉS UNA GUERRA,

NO HO OBLIDEU.

UNA GUERRA SENSE PRESONERS.

ELLS L’HAN VOLGUDA AIXÍ,

ALEGREM-LOS EL DIA !


Ells ho fan cada dia:

https://t.me/laquintacolumna/34712.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada