dimecres, 13 de desembre del 2023

ASSORTIT DE CRIMS SIONISTES


Val a dir que només en seran uns pocs, que si hagués de fer l’assortit complet, necessitaria uns altres seixanta anys de vida i, tot i l’edat ultrasecular, n’estic convençut que deixaria la feina inconclusa per dessota de la meitat, que en això de practicar el crim, ningú com ells; és, gairebé, com el seu ‘élan vital’, que en deia Henry Bergson.

Abans de començar amb el desvari del món, un consell de ‘mmvaleraes’, perquè és la clau del triomf de la dignitat i la llibertat:

https://t.me/counterpropaganda20/11633


Ara ja podem començar amb el reguitzell de criminals i crims dels nostres ‘estimats’ amics, als quals mai no podrem agrair prou l’esforç filantròpic, titànic i executor per tal de fer-nos feliços, encara que sigui robant-nos-ho tot, que ells, amb la finalitat de fer-nos feliços, són capaços d’això i d’estalviar-nos la vida, com ens ho han demostrat sobradament amb els deliciosos verins que han dissenyat per a matar-nos de mica en mica, ja que no pretenen d’obturar la sala de recepció de sant Pere, que ells, encara que siguin jueus, són molt respectuosos amb les creences religioses i amb cada cosa al seu lloc, que per això assassinaren Jesús, perquè el seu lloc és a la dreta de Déu Pare i no tocant-los les castanyoles circumcises, per a entendre’ns.

El primer de tot és un reportatge de James Corbett, que recupera un vídeo de l’any 2009, en el qual ens feia cinc cèntims del Premi Nobel de la Pau, Heinz A. Kissinger, l’ínclit assassí de masses jueu i, per això, guardonat amb tan sionista premi. Us aconsello de veure’l, perquè sempre és bo de conèixer com els pitjors i més sanguinaris criminals contra la Humanitat sempre estan darrere de les cortines, xiuxiuejant al sicari castrat de torn què és el que volen els jueus. I ja sabem que el bo de James Corbett no els diu així, i empra la més difusa i etèria denominació de les ‘elits globalistes’, per bé que, com ho comprovareu, tots els criminals que van sortint durant la narració són jueus i sionistes. Suposo que seran casualitats, però jo constato aquesta circumstància, que després hi ha gent que interpreta que sóc un antisemita, com als jueus els agrada anomenar els antisionistes, que són dues coses molt diferents; que per això ells les remenen, perquè s’exciten enganyant. Ves, cada u és com és, i ells, si t’enganyen i així et roben o et desgracien la vida, són feliços. Per això, ara que tenim el plaer d’arreplegar tota la intel·lectualitat africana perquè no es perdi el seu llegat, tenim l’obligació de respectar els seus costums, que és així com ens ho ensenyen els mestres del Talmud, un llibrot - perquè és molt gros - que és un cant a la fraternitat universal i la més excelsa demostració de respecte envers les altres ètnies, races i creences, en fi, un portent d’humanitat en forma escrita. Però, vegeu el reportatge i les grans obres filantròpiques d’aquest Premi Nobel de la Pau que ens ha deixat, després d’un segle de repartir humanitat, bons desigs i amor, sobretot amor.

https://t.me/counterpropaganda20/11634


Acabeu d’eixugar-vos les llàgrimes, que continuem. Ja? Doncs, som-hi. Ara us enllaço a un escrit del conspiranoic Patrick Wood on ens parla de la tecnocràcia, un invent meravellós, com no!, dels jueus, amb la finalitat de la felicitat universal; i, com veureu, sempre trien el més sublim i excel·lent de cada casa, com sempre fan els jueus i ho comprovem cada dia quan ens elegeixen la crème de la crème del clavegueram de cada contrada:

https://t.me/counterpropaganda20/11629

https://t.me/counterpropaganda20/11630

https://t.me/counterpropaganda20/11631.

Que bonic! I tanta ciència!

https://t.me/RosselloCM/83569.


Ara, vegem què ha fet un senyor molt dolent, un minihitler polonès, contra els bons, que ho diu la llei, al parlament de Polònia.

https://t.me/No_plandemia/6902

https://t.me/resurgente2020/52005

A la Reserva Federal, com és un camp de concentració, explotació i extermini sota absolut control jueu, poden posar efígies del seu Déu en instal·lacions governamentals perquè tothom senti en el fons de l’ànima la grandor de la fe:

https://t.me/resurgente2020/51997

Potser per això, per la religiositat judaica dels asquenazites, la lluita per la pau i la democràcia és un exemple d’humanitat i misericòrdia. Vegeu les grans obres filantròpiques i democràtiques de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units per assolir un món de pau i de justícia:

https://t.me/RosselloCM/83584


Tot seguit, un parell de vídeos que tenen per objecte els nostres ‘estimats’, els amos que ens volen convertir en esclaus eterns per magnanimitat, ja que, en cas contrari, són molt de resoldre els assumptes a ‘trets’ (verins inoculats per al nostre bé, com ho demostra sense dubte el magnífic nombre de morts que han aconseguit). Però, escoltem el doctor Gustavo Salle, que no és metge, sinó advocat, sobre el ‘monument sionista’ que els jueus han posat a destruir Argentina i els argentins:

https://t.me/RosselloCM/83559

I ara, sentim el flamant nou president de la satrapia sud-americana d’Israel:

https://t.me/RosselloCM/83572

Normal, tot molt normal. Argentina sempre ha estat fidel al judaisme, o coneixeu un argentí que no dugui la quipà? Jo, per exemple, recordo en Messi, quan s’esmunyia entre els rivals amb la mà al cap per mantenir-la on ha d’estar.


Tanmateix, als sionistes, com he dit diverses vegades, els comptes no els quadren. Ells maten, prossegueixen amb l’Agenda de destrucció de la vida i de qualsevol civilització, però el goyim ja ho sap. Vegeu aquesta notícia que ens informa que el mateix pedòfil sionista i criminal que la Reserva Federal ha nomenat com a titella oficial, adverteix els jueus que al goyim comença d’acabar-se-li la paciència:

https://www.hispantv.com/noticias/ee-uu-/576492/biden-avisa-israel-perder-apoyo

I més que se’ns acabarà, a mesura que els imbècils comencin a comprovar com els jueus han matat milions de persones – i en això que continuen – i n’ha desgraciat molts milions més mitjançant els verins, les armes biològiques que feren creure que eren la millor arma per a lluitar contra la mentida vírica que s’havien inventat. I, malgrat els excrements amb toga, malgrat ells, la veritat comença a treure la poteta per dessota la porta. Així, l’exministre italià i genocida, Speranza - que ja sabeu com els va la broma als sionistes -, com el criminal responsable de la seguretat dels medicaments, estan acusats d’homicidi per conèixer que els verins jueus eren letals i tractar d’ocultar-ho. Res de nou sota la capa del sol, el mateix que han fet tots els criminals i assassins dels governs occidentals seguint les ordres de la comandant en cap del genocidi: Ursula von der Leyen.

https://twitter.com/i/status/1734676731410162140

https://vigilantnews.com/post/italian-health-minister-under-investigation-for-murder-for-concealing-covid-19-vaccine-deaths/?amp=1

https://t.me/No_plandemia/6898,

quanta humanitat! Als excrements amb toga, només els vull fer una observació, que suposo que desconeixeran, que per això els informo. Vejam, si els correus existeixen i són reals, tant és el que puguin dir els genocides. Cal certificar l’autenticitat de la informació, sense dubte; però si és real, i si el jutge vol ser deferent, pot preguntar-los: «I?». I així que els inculpats tractin de fugir d’estudi, de dirigir les culpes a un altre (val la pena escoltar a qui) o de demanar perdó i assegurar que mai més no ho tornaran a fer, aleshores, molt amablement i cortesa, el jutge els ha de conduir sense dilacions innecessàries allà on els correspon estar:

https://t.me/No_plandemia/6898?comment=171972.

Quant a la notícia, no oblidem que TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS I EL FEMER EUROPEU HAN PARTICIPAT ACTIVAMENT EN EL GENOCIDI. I ja que parlo dels criminals espanyols i el cau judaic del Femer, vegem com s’ha acomiadat el gos de Soros de l’urinari públic europeu després de la presidència espanyola: amb aquest internacional «adéu, adéu, adéu»:

https://t.me/No_plandemia/6899

la reacció de la presidenta, suposo, revela que el coneixia prou. I els altres diuen: «Adéu, oi?» «Sí, adéu». Al capdavall, tots són gossos castrats i covards i parlen la mateixa llengua viperina.

Gràcies a aquestes eminències canines del crim, el Pla Kalergi per a l’extermini de l’home blanc, per a alegria de tota la Corrupció Europea, triomfa:

https://t.me/laquintacolumna/34838

i gràcies a la importació de desconeguts islamistes que són pagats amb els diners dels europeus, els europeus avui corren el risc, aportat per la magnífica gestió i la summa ‘intel·ligència’ dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes, de volar pels aires o patir una dissecció del coll en viu, perquè el Pla Kalergi és el que té, alguns riscos, uns riscos però, que com veurem aviat, els pròcers castrats i les madames facilitaran per a major glòria de la raça elegida:

https://t.me/resurgente2020/51998

Als excrements amb toga els faig l’observació que, de la mateixa manera que l’exministre italià és un genocida contra la població pròpia – com tots els seus col·legues i el Fermer en ple (llevat de les excepcions de tots conegudes) –, qualsevol atemptat islamista a Europa és responsabilitat penal dels polítics de la nació i de la Corrupció en ple, perquè són ells els qui, robant el patrimoni nacional, els han importat, rebaixant la seguretat de la gent, augmentant la delinqüència i el nombre de crims arreu d’Europa. De fet, avui ja haurien de ser jutjats i condemnats per aquests delictes, TOTS, DE RESPONSABILITAT INEXCUSABLE DELS POLÍTICS. Ara bé, si hi ha una matança, és obvi i evident, que la MÀXIMA RESPONSABILITAT PENAL QUANT A UN ATEMPTAT ISLAMISTA ÉS DEL FEMER EUROPEU I DELS GOVERNS DE LES RESPECTIVES NACIONS. Posar això en dubte és trair doblement el poble. El poble no els vol, els han estat imposats pels gossos castrats i les putes inútils i idiotes, a part d’assassins massius; un atemptat terrorista farà que obligatòriament els polítics hagin de respondre del crim COMÈS PER ELLS.


https://t.me/counterpropaganda20/11637,

aquest és un dels exemples de la grandesa de la civilització occidental que els sionistes pretenen de destruir absolutament. Davant de l’amenaça, qui gosarà de dir que no és legítima la defensa. En lloc de comportar-nos com la meuqueta del Milei, el que cal és exigir que els jueus portin un senyal identificatiu ben visible. Fan el que fan, conspiren obertament, perquè poden dissimular-se entre els humans. Assenyalem-nos, millor marcar la Bèstia abans que la Bèstia ens marqui a tots. Aquesta és la guerra, i qui no la veu, ja n’és víctima.


ELLS SÓN L’ENEMIC

PERQUÈ SÓN EL MAL.

EN PREPAREN UNA DE GROSSA,

O DIVERSES ,

QUE EN SADISME, NINGÚ COM ELLS.

TANMATEIX,

AVUI JA HEM DE SABER TOTS

QUE

PASSI EL QUE PASSI

EL CULPABLE ÉS DARRERE DE LA CORTINA

I ELS COGNOMS DE LES ‘FAMÍLIES’

COMENCEN PER ERRA.


NOMÉS HI HA UNA AMENAÇA:

EL JUDAISME SIONISTA.


(Jo no he fabricat verins, sinó ells. Jo no he inventat una medicina dedicada a escampar la malaltia, sinó ells. Jo no he inventat la democràcia, sinó ells. Jo no he arrasat pobles, sinó ells. Jo no he aniquilat cap cultura ni civilització; això, només ho fan ells. Jo no robo, jo no mato, jo no coacciono, ni compro gent ni amenaço, aquestes activitats són purament sionistes, de la màfia, que és la mateixa cosa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada