dimecres, 6 de desembre del 2023

AVIAT TOTHOM HO SABRÀ


Sí, cada volta es fa més evident que l’acceleració de la matança i el sotmetiment de la gent acabarà per explotar-los a la cara. És cert que estem acompanyats d’imbècils que creuen que els criminals són els bons, però fins i tot el més imbècil començarà a sospitar, quan la matança o el robatori de la dignitat (en el seu cas, la butxaca) l’afectin directament, i cada volta està més a prop, perquè han perdut els frens, i avui ho veurem.

Comencem pel més execrable dels crims comesos pels sionistes:

L’HOLOCAUST

Recordem els nombres oficials de la matança l’any 2021, i tingueu present que els morts pels verins jueus augmenten exponencialment, com també ho veurem aquí:

EudraVigilance 2021 https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4582039

Dades més actuals:

https://t.me/RosselloCM/83367,

17 milions! I els assassins lliures i fent conferències o fent de gossos castrats o putes en els bordells de cada nació!

Caquetes amb toga? Esteu per aquí? Sabíeu que les togues no us fan jutges, sinó tètrics pallassos diabòlics? Nosaltres, prenem nota. La factura, al final.

Sabem que els verins de Mode- RNA provoquen càncer amb ple coneixement dels jueus que fabriquen els tòxics:

https://t.me/resurgente2020/51836

https://t.me/resurgente2020/51837

Com que tot és un pla de la màfia sionista. Vegeu el desafortunat fi del Dr. Zhou. Si això no és màfia, ja em direu què és el que és:

https://t.me/resurgente2020/51838

I val a dir, que no són només els verins tòxics, els que maten i emmalalteixen la gent, que les afectacions dels camps electromagnètics també hi fan la seva (o per què us penseu que ens ha posat a les mans tanta ‘tecnologia’?):

https://t.me/No_plandemia/6857,

heu entès que a l’Organització de Matances Sionistes (OMS) només hi treballen putes inútils i idiotes de l’harem jueu?

Recordem a l’assassí de masses i transvestit professional, a part, és clar, de gossa i prostituta dels sionistes, el miserable Jacint Ardern i la prova IRREFUTABLE dels seus abominables crims: Els assassins i psicòpates col·laboradors exempts de vacunar-se (compteu onze mil cordes més), mentre els verins han mort el 20% de la població neozelandesa!

https://t.me/resurgente2020/51830

Vosaltres, caques, a la vostra. Nosaltres anem emmagatzemant corda. No voldreu pas quedar-vos-en sense? Vosaltres! Que sou els qui més la mereixeu!

O no heu sentit aquestes declaracions?

https://t.me/laquintacolumna/34743,

No creieu que és la vostra inexcusable obligació citar la doctora i demanar-li les raons per a una declaració que incrimina de GENOCIDES a tots els polítics occidentals?

Tampoc no us val que al Regne Unit els sionistes i el govern britànic hagin assassinat un milió de persones?

https://expose-news.com/2023/12/05/death-sentence-covid-vaccine-1-million-deaths/

Ni els enverinaments que els sionistes de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, que té per titella principal un pedòfil criminal amb un historial delictiu que parla per ell tot sol? No us sembla un crim, emmalaltir i matar a curt termini els militars (tropa) americans?

https://t.me/laquintacolumna/34735

I el que és més greu, que els sionistes volen acabar amb tot! Com a prova, vegeu com estan matant els animals amb els verins que els injecten els mamarratxos que creuen ser veterinaris i són escorxadors. No en tenen prou amb els goyim, ni gaudeixen prou matant nens, que és el que més els fascina, la psicopatia sàdica d’aquestes bèsties asquenazites vol veure mort arreu, i els animals es veu que s’han convertit en una de les prioritats:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4582070

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4582105

Però, vosaltres, excrements fumejants que vestiu toga, com qui es vesteix de la més deshonrosa vergonya, espereu que us portin els nens, la puta de recompensa o els sobres tacats de sang. Això sí, sempre al servei dels amos. Per això, heu detingut el denunciant de la matança del psicòpata Jacint Ardern a Nova Zelanda:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4582025

LA PITJOR DE LES INFÀMIES QUE PATIM

SÓN LES PUTES BARATES DE LA JUSTÍCIA,

VERITABLE I INTEGRAL

ESCÒRIA HUMANA,

SENSE DIGNITAT, PRINCIPIS NI HONOR,

AIXÒ SÍ, ORGULL, VANITAT I IDIÒCIA

A PARTS IGUALS.

NO FEU VERGONYA, FEU FÀSTIC.


ELS GOSSETS DE LA BAGASSERIA

Així titularé les notícies referides als governs. Ahir, comentava que l’infraidiota que decora la cadira del ministeri de transports ens havia de donar grans moments de joia. Doncs, la cosa es veu que ha assumit la decoració amb ganes. Vegeu el tros integral de mamarratxo:

https://t.me/resurgente2020/51829

https://t.me/RosselloCM/83363,

com podeu comprovar, no sap llegir. No és que el motiu decoratiu de la cadira del ministeri no s’hagi llegit la Prostitució de 1978. Llegir-la, la llegida. «Ar-tí-cu-lo nada u-no dos puntos...». Entendre, però, no està entre les seves facultats, que ho porta escrit a la cara i amb majúscules (De quina mena de maçó deu haver estat engendrat aquest avortament?).

El de tot seguit, segons diu el peu de la imatge, són putetes inútils i idiotes de l’harem del gos de Soros. No ho sé, perquè no perdo el temps amb deixalles, però si ho són, no em direu que no fan joc amb la decoració de la cadira del ministeri de transports! Sí, amb un mal gust vomitiu, però no voldreu que el narcís permeti que l’eclipsin, tan bell que es veu ell en el mirall! Però, vegeu les conductores del destí del país:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4581881

Aleshores, quan els jueus posen a governar éssers inqualificables amb aspecte similar al dels humans, malgrat la limitació cognitiva extrema, passen coses com aquestes:

https://t.me/resurgente2020/51835

«Gal ser egològic, mold egològic!», proclamen els ministres del Cottolengo.

I ara vegem escenes tan solidàries com la multiculturalitat dels nens moros que tan amablement protegim de la guerra que no existeix al seu país, ni a la necessitat de treball, que no en trobaran; però que mantenim perquè ens ensenyin els avantatges de la multiculturalitat tan exalçada per la raça superior:

https://t.me/RosselloCM/83366

Aquestes coses passen perquè els psicòpates més deficients mentals i més sàdics, el criminal Marlaska (alliberat de la presó pels amos sionistes) els dedica a ‘servir’ als ciutadans. I fan tant de servei, que no poden arribar a prevenir la interculturalitat que vèiem, tan enriquidora pels pobles que perden la seva. Tanmateix, d’un criminal i psicòpata – ho porta escrit a la cara; com la decoració de la cadira, la infraidiòcia – no espereu compliment de paraula, que és l’única cosa que no té:

https://t.me/No_plandemia/6854,

val la pena de llegir en els comentaris l’afecció que la gent sent envers aquests animals que l’exjutge corrupte, i que hauria ser a presó, ha contractat perquè l’amo jueu així li ho ha exigit, és clar. Com si el miserable tingués dret a dir o a fer alguna cosa sense ordre prèvia. Si no té paraula! Vegeu en els comentaris l’estimació que desperten entre la gent, els agents de l’ordre que vetllen per la teva seguretat i llibertat.



IDIOTES

Em penso que també es mereixen un apartat. Vegeu el següent exemplar, inqualificable, perquè és el que jo dic: això ja no són idiotes, estan molt per dessota del que és ser idiota, i es veu que Déu també se n’està fartant de tant de subnormal:

https://t.me/RosselloCM/83348

LA NATURALESA ÉS SÀVIA.

Si la cosa aquesta que s’ha mort, o potser hauríem de dir, que ha deixat de fer el cretí de forma superlativa, era una qualsevol sense estudis ni cervell, també tenim idiotes fabricades a les bagasseries dels jesuïtes, i ja sabeu que a psiquiatria, els jesuïtes obren meravelles amb les coses que hi entren, tot convertint-les en monstres sense consciència, reflexió ni enteniment. Comproveu-ho amb les explicacions d’aquesta bagasseta especialista en psiquiatria forense:

https://t.me/RosselloCM/83357

I com parlem de les bagasseries dels jesuïtes - no les confongueu amb les bugaderies, que són una altra cosa, perquè no són jesuïtes i deixen la roba ben blanca -, doncs, com parlem de les bagasseries per a la destrucció de l’enteniment i la raó que dirigeixen els jesuïtes, llegiu aquest interessant article sobre el fenomen woke i de quina manera les aules de prostitució de les bagasseries es dediquen a això, a crear idiotes en sèrie. Comproveu vosaltres mateixos el nivell d’aquests centres de destrucció de la capacitat creativa humana:

https://www.geopolitika.ru/es/article/sobre-el-fenomeno-woke

I com parlem d’idiotes, els senadors, de seguida, s’han posat dempeus en sentir-se al·ludits, i aquí teniu la seva contribució a la causa de propagar la idiòcia fins a erradicar qualsevol intel·ligència en qualsevol manifestació.

https://gaceta.es/espana/la-mesa-del-senado-con-mayoria-del-pp-aprueba-una-guia-de-lenguaje-inclusivo-20231205-1915/

EN AQUEST PAÍS, SOROSLÀNDIA,

NO HI CAP UN IDIOTA MÉS.


Fem un descans, per escoltar persones normals i amb esperit d’homes lliures, que ens relaxaran el cervell, perquè almenys no diuen estupiditats de tarat; abans d’entrar a la part final, dedicada als criminals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16569

https://t.me/RosselloCM/83353

https://t.me/RosselloCM/83354


Ja estem una miqueta millor? Certament, no cal dir als imbècils que són imbècils. Perquè, en el fons, no ho són del tot, estan simplement programats, com deia Jim Morrison, i per això cal desprogramar-los, i això no es pot fer fent-los veure que són imbècils. Tinc plena confiança que al final ho comprendran. O no és el que passa amb els imbècils, que són els últims en adonar-se? Un fet, però, que no passa amb els idiotes i la nova categoria d’infraidiotes – encara sense definició clínica, malgrat l’ingent nombre de casos-, que aquests, ni traient-los la piruleta, s’assabenten de res. Ni ploren, ves! Fan el petarrell i prou. Són així de limitats.


ELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

Comencem sense paraules, i malgrat tot, ho entendreu bé:

https://t.me/RosselloCM/83360

Vegeu ara, com els nostres ‘estimats’ comencen a evacuar la diarrea dels seus interessos en els seus papers higiènics:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16565

https://www.businessinsider.nl/could-carbon-passports-that-limit-how-much-we-travel-be-in-our-future/

https://t.me/Disidenteincontrolado/16567

https://t.me/Disidenteincontrolado/16568

Si hi afegim uns quants accidents aeris per mort sobtada dels pilots per canvi climàtic, què tenim? Temps al temps.

La prova sionista a Irlanda. Recordeu: els jueus organitzen un atac islàmic de falsa bandera, els jueus organitzen la protesta violenta dels autòctons contra els criminals que els governs protegeixen, i finalment, els jueus donen les ordres als governs criminals perquè converteixin la ciutat en un camp de concentració amb vigilància perpètua. Ells són així, els teus amics i els nostres ‘estimats’. Tot per al teu bé, això sí, i el bé comú; que segons ells, està per damunt del teu bé. Menys el seu. Ells - no us amoïneu - ja s’entenen.

https://t.me/counterpropaganda20/11593

DE MICA EN MICA

CONSTRUINT LA DESTRUCCIÓ

DE LA CIVILITZACIÓ BLANCA.

Comprovem ara quina mena de gent és la gent que els jueus fan importar a Europa, via Femer Europeu, per a construir l’exèrcit de la destrucció de la nostra civilització. Aquí teniu el futur president d’Holanda, Geert Wilders... millor, escolteu-lo:

https://t.me/No_plandemia/6860

EL GERMEN DE LA DESTRUCCIÓ,

L’ISLAMISME,

JA ESTÀ EN EL COR D’EUROPA.

CAL EXPULSAR ELS ESTRANGERS IL·LEGALS,

PERQUÈ SÓN L’EXÈRCIT SIONISTA.

RECORDEU:

AMB LA MENTIDA FARÀS LA GUERRA.

ENGANYEN ELS EUROPEUS I ELS ÀRABS,

I QUI T’ENGANYA,

NO VOL EL TEU BÉ.


LA COP-28: REUNIÓ DE CRIMINALS

Aquesta reunió satànica de l’ONU, la Gran Sinagoga, ha comptat amb la intervenció magistral de la bruixa de Satanàs, la sacerdotessa negra que dirigeix l’aniquilació d’Europa, l’assassina de masses i de la tradició cultural europea, la khàzar sionista Ursula von der Leyen:

https://t.me/No_plandemia/6858

Amb l’etiqueta de pertànyer al ramat Rothschild a la solapa, ha departit sobre les ordres que té. ‘Companys líders’, diu la subnormal! I després ha fet una exposició per a nens de sis anys, i tots els desgraciats mentals de la sala, escoltant-la. És que és per a llogar-hi cadires! Una genocida fent l’idiota, i la gent admirant-la!

Vegeu ara, què és el que proposa la tirana d’Europa, la principal i fonamental candidata al dia de glòria i justícia, quan serà executada públicament com a criminal i màxim enemic d’Europa en tota la història coneguda i desconeguda:

https://t.me/No_plandemia/6858?comment=170115

i tot seguit, un magnífic autobús elèctric a Noruega:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4581996

AIXÍ SÓN ARRUÏNATS ELS POBLES.

Ara, una foto més pròxima del monstre:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4582212

I acomiadarem aquest festival de criminals amb el genocida Albert Bourla, responsable, fent curt i sense comptar els que encara no han mort, de 17 milions d’assassinats, tot donant-nos la brillant notícia que ha comprat una indústria d’extermini, ara, per a dedicar-se a l’erradicació dels malalts de càncer, cosa que farà amb més verins:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4582101


Excrements! Més que excrements! Ni valor, ni honor, ni dignitat, ni honradesa, ni fidelitat, ni orgull, ni ètica, ni principis. Teniu els genocides parlant obertament dels genocidis que practiquen i practicaran (de Bourla al goril·la adoptat pel psicòpata Gates, passant per la mona Harari i l’assassina de masses Leyen, sense oblidar tots els membres dels governs criminals), i vosaltres que espereu? Els nens? La coca i la puta?, o el sobre tacat de sang? O les tres coses plegades?

LA TOGA US VESTEIX ÍNTEGRAMENT

D’IGNOMÍNIA.

SOU LA MÉS BAIXA ESCÒRIA,

LA PROVA DE PUTREFACCIÓ SOCIAL.

QUAN ELS CRIMINALS FAN DE JUTGES,

QUINA JUSTÍCIA PODEM ESPERAR ?

https://t.me/Disidenteincontrolado/16571.

NO SABEU ON TROBAR ELS CRIMINALS I GENOCIDES,

ESCÒRIES AMB TOGA ?


P.S. Si hi ha un jutge digne, només dimitint o fent de jutge pot excusar-se. La resta, no són més que criminals disfressats amb togues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada