dimecres, 20 de desembre del 2023

ELS CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT


Els criminals acceleren i, lògicament, el cau d’assassins i mafiosos de la Corrupció Europea de la Sinagoga del Femer, de genolls i amb les calces de barret, adoren els amos jueus. Però vegem-ho, vegem com l’escòria sionista pretén de destruir el món i la llibertat, i com els sicaris mafiosos del Femer Europeu, l’organització més criminal que mai ha existit al nostre continent, s’esforcen a destruir la gent, ja sigui assassinant-la amb els verins jueus o esclavitzant-la amb la digitalització.

CAL QUE LA JUSTÍCIA DELS POBLES

EXECUTI ELS CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT:

SIONISTES, POLÍTICS I EXCREMENTS AMB TOGA.

LA GUERRA ENTRA EN LA FASE FINAL.


Vegem el criminal contra la Humanitat, el Rothschild Klaus Schwab, psicòpata i deficient mental de professió que s’arroga el poder de domini sobre tots els ciutadans del món, com felicita la genocida i lacaia Ursula von der Leyen, la més abjecta dels criminals que mai hagin nascut en el nostre continent:

https://t.me/RosselloCM/83760

suposo que els assassins es refereixen a la identificació digital, la porta a l’esclavatge perpetu i universal.

Vegem ara l’assassina de masses, lladre, malversadora de diners públics, euròfoba, i il·legítima representant dels europeus, perquè ha estat triada per la ‘digitalització’ de la banda criminal del BIS i no elegida democràticament, la qual cosa, la converteixen en usurpadora de funcions i en il·legal, això sí, sense que cap dels excrements amb toga se n’adoni. Els delictes d’aquesta criminal són suficients per a tenir-la closa a presó tota la vida, tanmateix, el genocidi, per imperatiu d’un mínim de justícia, exigeix l’execució pública del monstre:

https://t.me/RosselloCM/83780,

només aquestes declaracions són prou per a detenir-la immediatament per violar els principis fonamentals de la merda de la Comunitat Europea i els drets humans. La llibertat i la dignitat són inviolables, perquè no són drets concedits, SÓN DRETS NATURALS I INALIENABLES. El fet que els femers de la immundícia no actuïn contra els CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT, converteix els excrements amb toga en còmplices necessaris.

Vegem què ens diu l’europarlamentària francesa Virgine Joron sobre el monstre de la Corrupció i el miserable rosegador amb potes i ulleres d’intel·lectual, posades en ‘mode’ imbècil, del criminal contra la llibertat Thierry Breton, que és inexplicable com no està en presó preventiva i pendent d’un judici per violació de la llibertat dels tres-cents milions d’europeus, com si la rata immunda tingués cap autoritat sobre els europeus, si no és la que li atorga el sionisme internacional, amb la qual cosa, l’infame criminal cau de quatre potes en un crim d’ALTA TRAÏCIÓ. Però, vosaltres, excrements amb toga, no feu res, espereu els nens, la coca, les putes i els sobres tacats de sang que us envien des de les sucursals mafioses del BIS.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16664

ES VEU QUE L’ESCLAVITZACIÓ,

PER ALS EXCREMENTS AMB TOGA,

NO ÉS UN DELICTE.

Però ja sabem que a més a més de cercar el control absolut sobre la gent i destruir-la com a éssers humans lliures i amb lliure albir, els assassins de la Corrupció Europea col·laboren activament amb l’Organització de Matances Sionistes (OMS), que per això, estan obsedits amb l’enverinament massiu dels nens, en el que és un altre CRIM DE LESA HUMANITAT que les escòries amb toga no s’ensumen:

https://t.me/resurgente2020/52163

https://t.me/No_plandemia/6977

i mentrestant, els assassins de Pfizer, amb el genocida jueu Albert Bourla al capdavant, continuen traient beneficis de l’enverinament de la població, això sí, sense que cap diarrea putrefacta amb toga hi hagi pensat, que ells només tenen la ment en els nens, la coca, les putes i els sobres tacats de sang. I sí, per molt que dolgui, ja que si no fos així, FA ANYS QUE HAURÍEU PERSEGUIT AQUESTS CRIMINALS INSOLENTS I QUE DECLAREN ELS SEUS CRIMS A PLENA LLUM DEL DIA I EN ESPECTACLES CIRCENSES, COM LA MAMARRATXADA DE LA COP-28, ORGANITZADA PER LA MÉS CORRUPTA I CRIMINAL INSTITUCIÓ INTERNACIONAL: L’ONU. Però, vegeu l’astúcia criminal de Pfizer: primer, fabrica verins que, si no et maten, et provocaran càncer, i tot seguit, es dediquen a fabricar nous verins que et vendran com a medecines contra el càncer:

https://t.me/No_plandemia/6975

I que els jutges no diguin que no en saben res:

https://t.me/No_plandemia/6982

Les evidències de la guerra traïdora i silent dels sionistes contra la Humanitat són clamoroses. Els únics que no les veuen són les deposicions de les ciutats de la Immundícia, perquè les proves són aclaparadores. Vegem una entrevista amb un periodista que ha escrit sobre les rates sionistes el llibre ‘Controligarchs’:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16663,

heu vist els cinc criminals de la portada? És curiós, quina casualitat!, TOTS JUEUS, tots delinqüents, tots lladres i lliberticides, havent-hi entre aquesta carn de patíbul, ‘el’ terrorista i ‘el’ genocida professional. Però, els excrements, pobres!, esperen, vejam si sona el timbre, tot pensant, què em portaran els amos, què em portaran.

SI NO HI HA JUSTÍCIA,

LA CULPA ÉS DELS JUTGES.

QUAN LA JUSTÍCIA L’ADMINISTREN CRIMINALS

CAL FER NET DE TOTA LA MÀFIA.

I FER NET, VOL DIR, FER NET.

https://t.me/RosselloCM/83789,

Les mentides són tasca dels paràsits paraplègics i criminals que fan de la política un sistema de robatori, la corrupció és la senya d’identitat de l’aparell de criminals que destrueixen qualsevol vestigi de justícia, i els cagaguano, ves, són els deficients mentals que escriuen o fan l’idiota en papers higiènics, exercint de lloros de la propaganda.


Aquí els teniu, la colla de retardats cognitius que reprodueixen les paraules dels amos en els seus escabrosos i repugnants papers higiènics, aquest, de luxe, sí, perquè són ‘revistes especialitzades’, però que no poden dissimular el nivell d’idiòcia, de covardia i de servilisme dels miserables que se suposa que hi treballen; perquè repetir com un lloro no és ben bé fer una feina, sinó fer d’altaveu.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16661?single

I ja no dic res dels desgraciats que es dediquen a la Intel·ligència Artificial, que és artificial, però que no té res d’intel·ligència. Són mamarratxos podrits de cervell a les bagasseries dels jesuïtes que es dediquen exclusivament a construir la màquina ‘dirigida’ que ha de destruir la llibertat i la dignitat humanes. Aquests esguerros ignominiosos han de ser exterminats perquè, com m’he cansat de dir-ho, sense l’extinció absoluta dels IDIOTES, el món no té cap futur. Pel futur, és inevitable l’extermini dels milions d’idiotes que creuen que no ho són. Vegem la idiòcia dels anormals:

https://t.me/counterpropaganda20/11658

i comparem-la amb el seny, d’algú que, almenys, idiota, no n’era:

https://t.me/RosselloCM/83784,

i ara, res millor que il·lustrar les paraules d’Albert Einstein:

Secció de subnormals sense recuperació ni millora esperable:

https://t.me/resurgente2020/52165

https://www.elcorreo.com/sociedad/ertzaina-cambia-genero-registro-monta-lio-comisaria-20231216012409-nt.html

https://www.20minutos.es/noticia/5099425/0/las-bomberas-de-barcelona-se-rebelan-contra-la-reserva-de-plazas-para-mujeres-en-el-cuerpo-nos-infravaloran/

https://t.me/resurgente2020/52173,

https://t.me/resurgente2020/52189

Nens i nenes, cal comprendre que és dur el que demano, però l’extermini d’aquests absoluts inútils que només provoquen problemes, activitat pròpia i inevitable de qualsevol idiota profund, és més que una necessitat, una URGÈNCIA. I no dubteu que fins i tot els fills dels subnormals, més aviat que tard, reconeixeran com era de necessari fer l’extirpació social dels seus progenitors, perquè l’evidència que sense ells tot va millor, no la podran negar ni els fills propis.

Nens i nenes, perquè comprengueu perfectament que és la IDIÒCIA DE LA DEMOCRÀCIA, estigueu pendents d’aquest vídeo:

https://t.me/resurgente2020/52169

Per això, cal que la gent que tenim més o menys seny, però que almenys no som titelles miserables sense consciència ni discapacitats racionals, diguem les coses pel seu nom. Que un jutge s’enfada, que s’enfadi; que les veritats couen. Però cal posar els imbècils en el seu lloc i nomenar-los pel que són, sense respectar-los, perquè el primer que han de fer els imbècils és respectar els altres, per l’imperatiu de la seva inferioritat intel·lectual, i això significa, desaparèixer de la vida pública. Si no ho fan, com pot ser un crim el fet de demanar l’extermini dels qui provoquen l’extermini de la gent (genocidi en què tots ells participen, i del qual cobren), de l’erradicació de la llibertat (que, com són incapaços de ser lliures, perquè són els més abjectes i repugnants dels esclaus, no la poden entendre, com el mamarratxo intel·lectualoide del Breton; sinó, se suïcidarien), i també la destrucció de la dignitat (que, com és un fenomen que els és absolutament desconegut, no els importa que desaparegui; perquè, com tindrà dignitat un idiota profund!)?

Escoltem el sentit comú de Paola Diana, i penseu en com de malament hem d’estar perquè el que és obvi s’hagi de tractar de demostrar:

https://t.me/RosselloCM/83799

Per sort, ja hi ha gent, molt més preparada per a viure en societat que els delinqüents i assassins que fan política, que reacciona contra aquests criminals, que en la seva absoluta i radical estultícia, ni sospiten que són criminals, malgrat estar empastifats de sang i de navegar en la més putrefacta de les corrupcions cada dia. El fracàs de la ciutat dels 15 minuts al Regne Unit:

https://t.me/resurgente2020/52141,

evidentment, si al Regne Unit hi hagués jutges i no excrements amagats i dissimulats dessota les repugnants togues, l’indi miserable que fa de puta sionista a l’alcaldia de Londres, hauria estat detingut, posteriorment jutjat i clos a la presó o en un manicomi, que són els dos únics indrets on hauria de viure un infrahumà com aquest espècimen. Per què? La malversació de diners públics és innegable: La gent ha destruït tot el que el subnormal ha construït amb els diners robats i malbaratats. I el que encara és més greu, el deficient mental, com a bon gos castrat i covard, ha governat CONTRA LA VOLUNTAT I ELS INTERESSOS DEL SEU POBLE, la qual cosa és traïció, més encara quan ha servit els criminals sionistes que l’han fet batlle.

NOMÉS AMPUTANT LA GANGRENA,

ELS HUMORS PUTREFACTES I L’ESCÒRIA,

RECUPERAREM LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT.

AMB CRIMINALS IMBÈCILS,

PSICÒPATES SOCIÒPATES,

I IDIOTES ‘CUM LAUDE’

NO ANEM ENLLOC.


LA INTOXICACIÓ DEL MÓN

ÉS FEINA DELS LLOROS CAGAGUANO.

L’ANIQUILACIÓ DE L’ESPÈCIE

ÉS FEINA DELS POLÍTICS PSICÒPATES,

LA DESTRUCCIÓ DE LA SOCIETAT

ÉS FEINA DELS EXCREMENTS AMB TOGA,

I TOTS, UNTATS EN SANG,

AL SERVEI DEL SIONISME INTERNACIONAL.


NO DEIXEU QUE ELS FILLS DE SATANÀS,

MAÇONS I SIONISTES,
US ENGANYIN.

SI VOLEN GUERRA,

DONEM-NOS-LA.


P.S. https://t.me/resurgente2020/52176, són pocs els dignes, no creieu? Si coneixeu més casos de jutges i fiscals que no siguin mers excrements disfressats amb toga, la qual cosa fan per envanir-los i convertir-los en més miserables, no dubteu a fer-me saber l’enllaç a la notícia. No crec que el blog ‘caigui’ per l’excés d’informació rebuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada