dimarts, 19 de març del 2024

AIXÍ DESTRUEIXEN LA CIVILITZACIÓ...


... mentre els deixem.


Comencem el capítol d’avui amb un vídeo, que si no és per a tirar coets, és interessant, i al final ens descriu amb claredat com els jueus sionistes s’han dedicat a robar la gent des de fa segles. Avui vivim en un món criminal, perquè hem permès als criminals dirigir el món. La solució? Matar els criminals, així de senzill. Morta la cuca, s’acaba el verí. Vegem el documental sobre Harold Wallace Rosenthal:

https://youtu.be/dCwBjmCzulU

Tot seguit, per abaixar la mala llet, un acudit:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7911

Ells són així, creadors d’història. Escolteu la mona homosexual i jueva anomenada Harari, l’única mona en el món que escriu llibres i dóna conferències, tot dient bestieses majúscules alhora que fa apologia de tots els crims que us pugueu imaginar:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7912

Per no deixar els jueus, i ja que he parlat de l’homosexual, escolteu ara Monsenyor Carlo Maria Viganò parlant-nos sobre Epstein, la pedofília i el Mossad:

https://t.me/No_plandemia/7555

Per a entendre bé què pretén el sionisme, una imatge perfecta sobre com prostitueixen els nens amb l’ensenyament públic i, tot seguit, la prova:

https://t.me/resurgente2020/55175

https://t.me/RosselloCM/86683

L’ESCOLA PÚBLICA

HA DE SER PROHIBIDA

PER A TENIR

UNA SOCIETAT DIGNA I AMB VALORS.

I SI PROHIBIM

LA SANITAT PÚBLICA,

TINDREM UNA SOCIETAT SANA.

Així executen la destrucció social els jueus, amb el bonisme idiota de la inclusió, el parany per a ocultar la substitució ètnica:

https://t.me/resurgente2020/55193

ELS NEGRES, A L’ÀFRICA.

ELS GROCS, A L’ÀSIA.

ELS MOROS, A ‘MORÀBIA’.

ELS BLANCS, A EUROPA i OCCIDENT.

L’ORDRE ÉS CADA COSA AL SEU LLOC.

Per concloure aquesta judaica primera part, un espai de ‘Kla-tv’ dedicat al fill de Satanàs, al jesuïta antihumà que ‘representa’, a la Gran Bagassa romana, ‘el cristianisme’. La gangrena d’Occident, que no podia venir d’un altre lloc que dels mateixos Inferns, com els seus socis, amics i amos (recordeu les imatges, que ja vaig posar en aquest blog, del fill de Satanàs besant les mans i fent reverències als fills de Llúcifer i els altres Dimonis que regnen als Inferns). Vegeu qui és l’escòria papal:

https://t.me/RosselloCM/86697


Amb la corrupció i la perversió, així com amb el crim per a perpetuar-les, és com actua el nostre enemic, el jueu sionista, l’escòria terrenal, els assassins atàvics de qualsevol cosa digna. Tanmateix, per a poder-ho fer, freturen de l’ajut dels gossos castrats i les putes inútils dels harems, una colla d’idiotes amb aires de grandor, supèrbia, ambició i cap escrúpol diagnosticat, que són la xurma que a canvi de la sang del diable (els diners) venen l’ànima, els valors i la dignitat als jueus. Sense aquesta púrria infecta, els jueus no serien res més que ciutadans de segona classe, una mena d’estadi a l’entremig de l’home i l’animal. Recordeu que ells sempre parlen al revés. Si et diuen que et curen, vol dir que et maten. Si et diuen que volen el teu bé, és que volen liquidar-te. Si acusen d’una aberració, tingues per segur que l’aberració l’han comesa ells (6 milions d’un conte, contra els més de 50 milions de morts reals en la guerra sionista contra Alemanya). Si es diuen superiors i a tu et diuen goy, animal, porc, és perquè ells són els porcs, els animals, l’escòria. O què és una escòria, un animal o un porc, sinó aquell espècimen amb forma humana que actua conscientment fent el mal? O sigui, un jueu sionista.

Però vegeu fins a on arriben en la subtilitat abjecta del mal:

https://www.eldiario.es/canariasahora/ciencia_y_medio_ambiente/investigadores-ull-pures-compotas-infantiles-compuestos-plasticos-disruptores-endocrinos_1_11212293.html

Disruptors endocrins, és a dir, enverinament per als nens. No cal dir que si hi hagués Justícia, els fabricants, els consells d’administració, els consells tècnics, els responsables polítics de sanitat i els encarregats del control de la salut pública i dels productes de mercat, haurien de ser IMMEDIATAMENT EXECUTATS, sense més necessitat que comprovar el càrrec, en el cas dels criminals de la política, i en el cas de la indústria, comprovada l’existència d’aquests verins en els productes infantils. Si els mates a tots sense perdre el temps amb punyetes i distraccions quant al dret i la seva injustícia, podeu estar segurs que no trobareu cap altra colla de criminals que s’hi dediquin, almenys, durant uns quants anys.

No oblidem tampoc, perquè és molt important, sobretot perquè pot ser l’espurna que encengui el foc que ha de portar tots els milions de criminals als patíbuls, l’interès de la Gran Sinagoga (ONU) i el Femer Europeu de portar la fam a Occident i així matar més gent que no han fet amb els verins. Vegeu una perfecta descripció de la política agrària de la colla de criminals i assassins de la Corrupció europea, que sí o sí, TOTS HAN DE SER CONDECORATS AMB LA HUMILIANT CORDA DE CÀNEM AL COLL.

https://t.me/resurgente2020/55177

Això fan els lladres que viuen del que roben al treballador que ha produït aquests fruits i que no arriben a la gent, perquè els que roben s’estimen més d’enverinar-los amb productes estrangers i tòxics. Si algú em diu que no és per a penjar-los demà, no demà-passat, que s’ho faci mirar, perquè probablement és un psicòpata com tots els criminals del Femer i dels governs occidentals.

Per a prova del que dic, vegeu que McDonald’s, indústria capdavantera en l’enverinament de la gent, ens ho diu a la cara:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4839575

I no és la primera vegada que sento a dir que les repugnants picades de vés a saber què, que McDonald’s anomena ‘hamburgueses’, contenen carn humana. Almenys, en el rètol ens ho diuen ben clar.

Mentrestant, a la perla espanyola del Carib, la gran Cuba comunista i sionista, la gent viu feliç i no té res:

https://youtu.be/RtkXSe3T6YY?si=nF3Vme6Iy_VkUk1m

És com a Haití, la perla francesa del Carib on, com vèiem l’altre dia, la gent viu feliç i no té res, enmig de l’imperi de la bestialitat i la violència, un altre regal dels sionistes (Soros i els Clinton).

De mica en mica, van escampant el terror, l’horror del nou ordre mundial. Això que passa a Haití i Cuba és el que els jueus ens tenen reservat, que no per altra raó, estan destruint les nostres nacions amb la importació de gent absolutament aliena als nostres costums i tradicions, a la nostra cultura i a la nostra civilització, destruint la nostra riquesa i transferint-la als nouvinguts, mentre ens enverinen amb els tòxics jueus, amb els aliments controlats pels jueus (BlackRock) i que són nocius per a la salut, això sí, sense que cap jutge hi hagi pensat, ells, pobrets!, i la feina que tenen sentenciant classes d’ideologia de gènere a violadors grupals! Es retraten com a delinqüents amb toga perquè protegeixen (el dret) els violadors i desemparen les víctimes (el que ha de ser compensat per la justícia).

El mateix podem dir del següent cas, si els jutges, i no les immundícies, complissin amb el seu deure. Així, sigui el que sigui allò que els avions escampen en els cels, que si fos bo, podeu estar segurs que no ho farien o, si no, t’ho cobrarien, com cau pel seu propi pes; per aquesta raó, això hauria de ser prou perquè el sistema judicial investigués una cosa tan estranya, tan visible i que ningú no es pregunta. Si resulta que les anàlisis demostren que el que és ruixat és tòxic o nociu, es procedeix de manera ràpida i decidida com es deia més amunt, i podeu tenir per segur, que si no feien esteles amb drons, no hi hauria cap il·lús que s’atrevís a pilotar un avió i sembrar de porqueria els cels. Veieu quines imatges més curioses: El cas de l’estela de condensació amb efectes retardats, com els verins jueus (En el món que vivim, serà per retardats!):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4839577

I ja que parlo de l’escòria social, cal reconèixer la capacitat d’inventiva per a la distracció que exhibeix el Tribunal Suprem:

https://t.me/elinvestigador_org/14708

Que bons i que justos! Tanmateix, la sentència posa en evidència crims gravíssims comesos per les organitzacions mafioses dites Col·legis de Mata-Sans. TOTS ELS COL·LEGIS DE MATA-SANS SÓN RESPONSABLES DE PARTICIPACIÓ ACTIVA EN EL GENOCIDI PER COERCIÓ I AMENACES ALS METGES QUE NO VOLIEN CONVERTIR-SE EN BOTXINS DEL RÈGIM D’EXTERMINI SIONISTA.

I aquí teniu un perfecte dement, un sac d’escombraries lloat a totes les bagasseries del món, dient uns disbarats que si hi hagués Justícia, ja seria presó, i si la Justícia sentenciés equitativament, esperaria l’execució, per tal de protegir la Humanitat de subnormals d’aquest calibre:

https://senatorcarlos.blogspot.com/2024/03/el-neurobiologo-rafael-yuste-sobre-la.html

HI HA GENT ESTÚPIDA FINS A DIR PROU !

ÉS UN CRIMINAL I ES CREU CIENTÍFIC.

AQUESTA ÉS LA FEINA DE LES BAGASSERIES JESUÏTES:

CREAR MONSTRES.

Si hi hagués Justícia, tots els criminals relacionats amb la decisió de la humiliació, el tracte degradant, a més, de l’atemptat contra la salut a 48 milions de persones per la imposició del morrió (que avui sabem que ha estat un negoci!), serien a presó perpètua amb morrió obligatori les 24 hores del dia, que així prendrien la seva medecina i durarien menys temps (cal pensar en l’erari públic).

https://t.me/Disidenteincontrolado/17221

Que un criminal com l’Illa es pugui presentar a les eleccions, quan fa dies que hauria d’haver estat executat per la matança de 30000 ancians de manera inhumana i ignominiosa, demostra la putrefacció del sistema i que cal, sí o sí, l’extermini massiu de tota aquesta escòria, però de tota! I si per l’assassinat massiu no n’hi hagués prou, la vilesa d’haver-se enriquit amb el morrió dels esclaus, no hauria de donar peu ni a cedir la veu al defensor. Salvador Illa és una perfecta escòria que només mereix la mort. I no perquè l’odiï, sinó perquè és un genocida (recordeu els protocols de sedació) i un xoriço més gros que un submarí.

Com parlem de criminals, mireu quina fotografia més bonica: tres capos de les bandes criminals PSOE i PP, i darrere, l’aleshores amo de les màfies:

https://t.me/RosselloCM/86676

Com de Justícia ni n’hi ha ni se l’espera, no sé com presentar aquest escrit dels fiscals demanant la destitució del Fiscal General. Tela marinera! Llegiu el text perquè convindria saber en quin planeta viuen o quina és la patologia que pateixen. Perquè em fa l’efecte que qualsevol relació entre l’escrit i la realitat del món, són pura coincidència. Així va la Justícia, és clar. Veuen la palla en els ulls de l’altre... i no veuen la biga en els seus!

https://confilegal.com/20240319-opinion-dignidad-ministerio-fiscal/


Per concloure per avui, la puteta privada dels Rothschild, que se suposa ara que també és un Rothschild i que està casat amb el seu marit que li fa de dona, aquest despropòsit total, ara, se li acut de provocar Putin. No saps si és que és ximple fins a no poder més o un criminal àvid de sang. Sabent que potser és escòria Rothschild, m’inclino a pensar que és la sang dels innocents i la matança el que l’exciten a obeir els amos, els seus superiors dins del clan mafiós:

https://youtu.be/dCwBjmCzulU

FRANCESOS I EUROPEUS

EL VOSTRE ENEMIC NO ÉS PUTIN.

SÓN ELS CRIMINALS QUE US GOVERNEN

I LA SINAGOGA DEL FEMER.


LA GUERRA HA DE SER CONTRA ELLS,

NO CONTRA ELS RUSSOS.

FRANCESOS, ESPANYOLS, GRECS,

ALEMANYS, ITALIANS, POLONESOS...

NO TENEN MÉS ENEMIC

QUE LA SINAGOGA DE L’HORROR:

EL FEMER EUROPEU.


ANIMEM-NOS:

VEUREU COM SENSE U.E.

NI

ELS CRIMINALS QUE LA SOSTENEN,

ELS PROBLEMES ES RESOLEN

COM PER ART MÀGICA,

PERQUÈ L’ÚNIC PROBLEMA DE TOTS,

SÓN ELLS.


P.S. El gos de Soros obeint els jueus, també s’excita amb la provocació per a la guerra, aportant carn per al ritual sionista:

https://t.me/RosselloCM/86705

Espero que arribin aviat els pintallavis, les pestanyes postisses i les cremes depilatòries, vejam si hi haurà un motí d’esverades i veurem imatges horroroses del que és la histèria en estat pur!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada