divendres, 1 de març del 2024

EL CAOS, L’OBRA SIONISTA


El caos és l’obra del sionisme per antonomàsia, i per això, els deficients mentals dels maçons tenen per lema: Ordo ab Chao. L’Ordo, que no sé si bé de ‘ñordo’ – que a mi em quadra més que altres versions -, i el Chao, que no és el comiat a la italiana, sinó que bé del grec χάος, i té per significat: abisme, obertura, gran extensió buida, espai immens i tenebrós, o sigui, allò que precedeix la ‘creació’; per bé que avui, el caos significa confusió i desordre. No deixa de ser curiós que el lema del sionisme signifiqui doncs, etimològicament, abisme, obertura (potser al nou ordre mundial, el ñordo que els construeixen els maçons, que d’això, n’entenen), gran extensió buida i espai immens i tenebrós, sobretot, tenebrós. Avui, comprovarem com l’escampen arreu del món, gràcies als sicaris, els ñordos, una mena de retardats que quan són grans els agrada de vestir-se amb davantalets, pertànyer a organitzacions secretes com als nens de dotze anys i fer tot tipus de rituals iniciàtics, com si fossin pertorbats sense altra cosa a fer. El problema amb els ñordos és que totes les idioteses i pallassades, les fan per a rebre la benedicció dels sionistes i així poder delinquir sota la seva protecció. Resumint, són nens grans amb problemes d’identitat i minusvàlues cognitives profundes al servei dels criminals del planeta. Per això, perquè necessiten llum, Llucifer és el seu Dimoni, com Satanàs és el dels elegits, i quan estan reunits tots junts, comparteixen a Baal, el Dimoni dels sacrificis rituals amb nens. Feta aquesta breu, però excel·lent classe magistral sobre psiquiatria extrema, comencem l’episodi d’avui.

Per encetar l’espectacle, fem-ho amb un somrís i una rialla:

https://t.me/resurgente2020/54536


LES SINAGOGUES

Per a la Sinagoga del Femer Europeu, els jueus han convocat un espectacle de teatre titulat ‘eleccions europees’ on conviden tots els esclaus del Banc Central europeu a legitimar la decisió del sanedrí de la Sinagoga i fer l’idiota amb una papereta, vejam si són capaços d’introduir-la en una escletxa molt fina posada en una urna on es reuneixen les paperetes de tots els idiotes - en llenguatge sionista, votants -, que després ells faran servir de paper higiènic, ja que ells no fan ús dels diaris per a aquestes necessitats higièniques, perquè els diaris són seus. Jo, contràriament al desig jueu, proposo de no fer més l’idiota, i si la gent vol manifestar les seves habilitats, millor que introduir una papereta inútil en una urna, sempre serà millor de dir-los que hem après de fer foc i que sabem que és un radical exterminador de paràsits; tot demostrant-los-ho. Mentre el dia de la defecació no arriba, el cau de criminals, va a la seva, amb les legislacions contràries a les nacions i a la gent. Escoltem Lorenzo Ramírez, un analista que s’ha guanyat el meu respecte:

https://www.youtube.com/watch?v=qC00Ccwfe0c

Aquí teniu el cau d’escurçons aprovant la malversació de diners públics dels europeus per a finançar la matança d’ucraïnesos que el règim sionista del jueu i pallasso Zelensky comanda, després de dedicar-se a l’extermini sistemàtic de la població russa del Donbas. 451 paràsits hi han votat a favor i 49 s’han abstingut, o sigui, que necessitem 500 cordes per a fer-los justícia; 500 justes, ni una més ni una menys.

https://t.me/resurgente2020/54542

Aquests sicaris dels sionistes, empenyen Europa a una guerra contra Vladímir Putin, l’enemic dels sionistes, almenys aparentment, en el que seria un suïcidi. Per això, jo recomano de suïcidar-los a ells i salvar-nos nosaltres. Al cap i a la fi, Rússia ens pot proveir d’energia i ser un bon soci comercial per als pobles d’Europa. Per això, el que diguin els ñordos ens ha d’entrar per una orella i sortir per l’altra, això sí, amb el clar advertiment que, en cas que els ñordos satisfacin la voluntat jueva d’una massacre inoïda, no ens allistarem per a combatre el poble rus, tan innocent com l’europeu, sinó per a matar els criminals que pretenen de muntar un ritual de sacrifici sionista en tot el continent. Escolteu el paràsit professional del Valls, ñordo, discapacitat i fidel als amos fins a l’abjecció:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7764

SI VOLEN GUERRA,

QUE HI VAGIN ELLS,

AMB DOS COLLONS.

Aquesta escòria infame que era entrevistat – tots els idiotes tenen accés a un micro, són ordres del sanedrí – pretén enviar la joventut de tota Europa a una carnisseria, mentre ell i els paràsits del Femer s’ho miraran a la televisió per a entretenir els seus dinars i sopars de gala.

La prova que menteixen més que no parlen, la tenim amb els pagesos. Mentre la gent del camp està al carrer, a la ciutat, reclamant que els deixin viure, els paràsits, els ñordos, aproven una Llei de Restauració de la Naturalesa. Una llei que és la idiòcia extrema, a conjunt amb els discapacitats que l’han redactada i aprovada, i que té elements tan coherents, proporcionats i justos com aquest:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4799364

Aquests criminals són els que autoritzen farina d’insecte sense haver-ho de declarar en el producte, els qui importen verdures tòxiques de països estrangers – malversació de diners públics i traïció al fonament de la Unió – i que, a més a més, t’enganyen davant dels teus morros amb tota la insolència, característica que destaca en aquests miserables, només dignes per a ser morts. I no ho dic de broma. Vegeu el rigor dels criminals del Femer Europeu:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4799260

Origen USA. Codi de barres: Espanya

Vejam, que arriba un moment que s’infla allò que no s’hauria d’inflar. Ja n’hi ha prou!, i si aquests paràsits inútils, perquè no serveixen absolutament per a res - a no ser que considerem una tasca beneficiosa l’alta traïció, la mentida, el genocidi i el lliberticidi -, no reaccionen com cal, és hora d’acabar amb ells. La millor manera és que no vagi ningú a votar. Sense dubte, estarien deslegitimats i qualsevol acte o decisió per a preservar el poder, autoritzaria - incontestablement - el poble a prendre’s la merescuda justícia per la seva mà. Tinguem present que mentre els criminals del Femer decidien la destrucció de la suficiència alimentària a Europa (això només ho pot pensar un idiota profund que, a més a més, és psicòpata), doncs, mentre els criminals obeïen els jueus, els treballadors protestaven:

A França:

https://t.me/resurgente2020/54545

I a Soroslàndia:

https://t.me/RosselloCM/86124,

https://t.me/resurgente2020/54562

cal fer l’observació que ja estem veient escenes en les quals els ciutadans breguen contra els psicòpates criminals disfressats de policia. Aquest és el camí, perquè aquesta colla d’analfabets són perillosos criminals que no dubtaran a matar qui se’ls demani per a mantenir el sou. No els demaneu més, que qualsevol gos té més dignitat i respecte envers ell mateix que aquests desgraciats.

Espero que els pagesos catalans s’adonin de per a qui treballa el MHP Puigdemont, el de la independència dels vuit segons, obra escrita i dirigida per George Soros. El seu partit ‘Junts per la Pasta’ ha votat contra el país i a favor d’interessos espuris i estrangers. No és això alta traïció? Ara, feu recol·lectes per l’home de la independència!

Travessem el toll, tot seguit, i anem-nos-en a veure l’obra dels sionistes al Canadà, on el pedòfil, homosexual i psicòpata de la puteta privada de Schwab, l’amo jueu, no ha pogut cometre més delictes, que ara reconeixen fins i tot els excrements amb toga canadencs. Quina no haurà de ser, aleshores, la magnitud dels crims de la puteta Justeta Trudeau!

https://t.me/resurgente2020/54548

https://t.me/resurgente2020/54549

https://t.me/resurgente2020/54550

PENJAR-LOS, SERIA UNA INJUSTÍCIA ?,

O ÉS EL DEURE D’UNA SOCIETAT DIGNA ?


Tornem a travessar el toll, i centrem-nos a Soroslàndia, en el Cottolengo que dirigeix la satrapia, la banda criminal organitzada PSOE i les seves obres:

El Koldo:

https://t.me/RosselloCM/86095

El criminal Marlaska. La insolència cínica d’aquest delinqüent és esfereïdora. Aquest bandit, que hauria d’estar a presó per tota la seva vida delictiva, davant de l’enumeració dels crims dels quals és RESPONSABLE, i que se li canten a la cara... millor, vegeu-lo:

https://t.me/RosselloCM/86086

Si aquest homosexual (no obviem aquesta particularitat en molts dels tarats i més aberrants dels psicòpates) és un veritable sac d’escombraries i és ministre per ordre i gràcia de l’amo de l’harem, Soros, no va pas ressagada la criminal i tercera autoritat d’aquest narcopaís, on l’escòria governa contra la voluntat del poble, almenys, fins que el poble desperti i faci amb la banda criminal PSOE, i la resta de bandes de facinerosos, el que Vito Corleone, de jove, féu amb don Ciccio, el paràsit mafiós que controlava el barri, com els mafiosos del PSOE i la resta de bandes es reparteixen les extorsions, cada u en el seu barri. Potser aquesta acció, és l’única digna que comet don Vito en les tres pel·lícules. Però, deixem-nos de pel·lícules, i observem de prop la realitat de la criminal que és la tercera autoritat del país, malgrat que la motxilla que duu a l’esquena vessa per tot del seguit d’actes delictius que ha comès, com una Vita Corleone més:

https://www.mallorcadiario.com/movil/noticia/605938/sucesos-y-tribunales/en-mallorca-hay-detenciones-de-argelinos-multirreincidentes-a-diario.html

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4799007

Armengol, la santa.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4799606

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4799591


Ara, abandonem els personalismes i l’exposició de tots els criminals a qui els jueus han donat poder per a servir-los i aniquilar les respectives societats, per a centrar-nos en les grans obres dels sionistes. Comencem amb el que han fet amb les dones, que és per estudiar-s’ho amb deteniment, i no tant per com són de psicòpates els sionistes, sinó per com és possible que les dones hagin arribat a un grau de degradació i abjecció insòlit, mentre elles mateixes es posen medalles que no es mereixen. Si la destrucció de la família no és prou, i tampoc la passió d’aquestes desnaturalitzades envers l’assassinat dels seus propis fills, ara ja, s’empoderen i s’alliberen fins a uns nivells que crec que ens haurien d’alarmar, per més que el feminisme no hi pari atenció:

https://www.eldiadecordoba.es/cordoba/TSJA-carcel-madre-vender-hija-casarla-violarla_0_1880213156.html

En aquest blog hem vist imatges d’animals que demostren més amor envers les cries, fins a arribar a sacrificar la vida per ells, que no pas aquests animals degenerats en què han convertit les dones els jueus.

Elles també són les que toleren i consenten amb coses com aquestes:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7766,

això, ja és de fer-s’ho mirar.

Ara, fem una mica d’història, i si més amunt treia a col·lació la pel·lícula ‘Il Padrino’, vegem l’extrema bondat, la fidelitat històrica i l’honestedat del ‘documental’ de Jewllywood, dirigit pel jueu Spielberg, que porta per títol: ‘La llista de Schindler’, el dels ascensors.

https://t.me/RosselloCM/86092

I ara, l’Anna Frank, descobrint-nos el seu secret:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7769

I un senyor que ens explica molt breument, com la banda de criminals jueus Rockefeller, va convertir la medicina de tota la vida, en un negoci per a matar i enriquir-se fent verins:

https://t.me/RosselloCM/86113

ELS BONS, SEMPRE PER AL ‘TEU BÉ’

Si aquest senyor de dalt ens ho explicava breument i molt clar, escolteu el senyor Douglas Pollock, enginyer xilè, que ens explica tota la immensa mentida del canvi climàtic i totes les mentides jueves per al nostre bé, és clar; que ells són, sempre, que ho diu la llei, els bons, els pobrets! No els heu vist en el conte de l’ascensorista?

https://t.me/Disidenteincontrolado/17156

Per anar acabant, i amb relació amb les CBDC, unes imatges sobre els francesos i les torres de 5G, i per què és important destruir aquesta arma de control, i no sabem, si també, de destrucció:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4799237

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4799238

Malgrat tot el que ha estat exposat avui, i que podria desil·lusionar algú, tanquem la barraca per avui, amb unes notícies que han d’omplir-nos de confiança. Si d’una banda, sembla que les grans corporacions, sembla, que comencen de desentendre’s de l’Agenda 2030, és de suposar que perquè copsen la repulsa de la gent, i temen boicots i pèrdues si la continuen defensant; comprovem que els col·legis catòlics, obertament, es manifesten contra l’Agenda 2030 per ser un atemptat directe contra les creences fonamentals del cristianisme:

https://t.me/resurgente2020/54558,

i, per sort, el descobriment de qui són els jueus sionistes i màxims criminals del planeta, es produeix a tot arreu. Vegeu aquest cartell francès sobre els enemics del poble. Això és el que cal entendre: l’enemic i les bandes de criminals sicàries van contra tots els pobles del món. Només cal que els pobles del món s’uneixin contra els criminals, i els criminals, més d’hora que tard, seran història, i el poble començarà a tenir futur:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4798991


NOMÉS HI HA UN ENEMIC,

AMB MOLTES CARES

I SICARIS,

PERÒ, SI ARREPLEGUEM LES ESCOMBRARIES

ENS ADONAREM QUE

SÓN FÀCILS DE CREMAR.


JA ÉS HORA QUE BAAL

S’ALIMENTI DELS SEUS FILLS

I

NO DELS NOSTRES.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada