dijous, 14 de març del 2024

EL PLA KALERGI


El Pla Kalergi que, segons totes les fonts sionistes i jueves, és una teoria de la conspiració, és la base fonamental per a la creació de la Sinagoga del Femer Europeu, segons les tesis conspiratives. Aquest pla consisteix en la substitució de la població blanca mitjançant l’encreuament de races i la substitució demogràfica, dos fets que, com comprovem cada dia, són especulacions sense fonament. Per això, la Corrupció Europea de la Sinagoga cada any atorga un ‘insigne’ premi en honor del jueu, al sionista que col·labora en la destrucció d’Europa i en la desaparició de l’home blanc. Avui, no és que vagi a fer un tractat d’aquesta declaració de guerra jueva contra els europeus, no; només us mostraré unes petites pinzellades perquè vosaltres mateixos tragueu les vostres conclusions. Qui pot pensar que un jueu voldria un conflicte que pot acabar amb una matança brutal, ells que són ‘al·lèrgics’ a les matances? I sí, sí que és veritat que bàsicament la seva existència consisteix a provocar matances entre goyim per a passar estones d’esbargiment i distracció, sí, però això no vol dir que no siguin bons, que ho diu la llei, i avui ja, a tot arreu d’Europa, que fins i tot no creure’s els seus contes de ficció et pot portar a la presó. Ells, com són bons, provocaren, finançaren i controlaren les revolucions francesa i russa, incruentes i pacífiques, i les dues guerres mundials, també molt asèptiques i tranquil·les, tot per al bé de francesos, russos i europeus en general. Ells són així!, bons, ho porten a la sang. O per què us penseu que tots són filantrops vocacionals? La bondat; és el que té la bondat.

Alcem el teló, amb una explicació molt coherent de l’actual situació del món:

https://t.me/RosselloCM/86536,

i això ens ho expliquen molt bé aquestes dues ratetes:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7874.

Feta la introducció al meravellós món de la inclusió i la diversitat que els jueus volen per a tots els goyim, per a bé de tots els goyim, vegem com la ciutat Frankfurt – important niu sionista - s’ha unit a Londres i a no recordo quin poble espanyol, per a desitjar un bon ramadà als substituts que ens envien els sionistes, i això, després d’haver recomanat durant les festes nadalenques de no ofendre’ls dient Bon Nadal, sinó que havíem de dir Bones Festes, i així els substituts no s’ofendrien. És tan delicada i afable la filantropia sionista!

https://t.me/resurgente2020/54980

Pobres alemanys! Si Hitler us veiés fent l’idiota d’aquesta manera i encenent un cartell en anglès! Però, què voleu, els sionistes són el moll de la destrucció d’Alemanya, i avui estan a tots els caus escampant la corrupció judaica. Si no em creieu, pregunteu-li al mamarratxo que tenen ara de canceller o recordeu l’antigermànica Merkel, la jueva.

Vista aquesta deferència, que és més una baixada de pantalons i una reverència als invasors, passem a consultar els números de les aportacions de la diversitat que ens importa el sionisme amb les ONG i la col·laboració dels governs comprats i esclaus d’Israel:

https://t.me/RosselloCM/86538

Tot seguit, un recull d’obres inclusives i altres accions d’integració social dels invasors que ens importen els jueus. El vídeo dura una hora. Podeu fer salts, podeu veure’l sencer, podeu no veure’l; feu el que vulgueu, només faltaria!, tanmateix és recomanable de repensar què significa tot el que veiem en aquest vídeo, perquè és evident i no necessita demostració, que l’augment de la criminalitat en tots els països d’Europa, gràcies a aquest magnífic pla jueu per a la inclusió universal, és ‘culpa exclusiva’ dels governs, o sigui, ells són directament responsables de les accions que cometen els enviats pels jueus, i per tant, tots els crims que es descriuen en aquest mostrari de barbaritats, són insolvències dels còmplices criminals dels governs. Com veieu, un càrrec més a afegir a l’alta traïció, al genocidi, al robatori i a la violació sistemàtica de la constitució, dels drets humans, i de quantes lleis hagi aprovat l’home, que executen tots els governs occidentals d’acord amb el pla Kalergi del gran filantrop i humanista jueu, és clar.

https://www.bitchute.com/video/LXOsTpp6G8sg/

Mig anyet, només. I la Genociditat de Soroslàndia establint llaços amb entitats culturals àrabs, perquè ens vinguin a ‘educar’ en els seus costums, que per això, el prostíbul de la plaça sant Jaume s’esforça a construir mesquites, perquè cal recuperar els nostres més profunds sentiments i arrels. Mentre nosaltres fem això, que, a solidaritat, no ens guanya ningú, els estats europeus es preparen amb l’excel·lència per a estar ben acondiciats per als reptes futurs:

https://t.me/resurgente2020/54989

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4828687

Una defensa més moderna i diversa’. Els jueus són l’hòstia! Com han de riure el Vladímir Putin i tots els invasors mercenaris dels sionistes! Tremolen, de tant de riure!

Elles, les empoderades pels jueus, són així de xupiguais!

https://t.me/resurgente2020/54993,

i si s’han d’estirar dels cabells en públic, ho faran. A elles, la llei, la dignitat, la decència i l’honestedat són com coses que no van amb elles. Perquè us penseu que els jueus han arraconat de la societat els homes i hi han posat gossos castrats i totes les putes inútils i idiotes de l’harem?

Vegeu el mateix monstre de fa un moment, ara, amb reminiscències de quan era la pinxo que feia de porter en algun antre de mala mort. Les imatges són de l’urinari públic. L’abjecció mai no assoleix d’elevar-se per damunt de les clavegueres! Cadascú en el seu medi, i els gossos castrats, les putetes de Soros i els altres paràsits, estan a la glòria en aquesta mena de terrari.

https://t.me/wallstwolverine/11492

La finesa i la dolcesa de la feminitat mai no tindrà competidor.

A les pel·lícules de gàngsters, els gàngsters sempre estaven acompanyats de belleses, putes, sí, però belleses. Avui, ni això! Però, deixem les nimfes, i vegem quina és la manera de ‘treballar’ de la màfia partitocràtica:

https://t.me/resurgente2020/54996

El que no els ensenyin els jueus! Si els acabem de veure robar, la principal de les activitats d’un polític, a part de mentir i, des de fa quatre anys, l’assassinat d’innocents a comissió, vegeu com els gossos castrats i totes les putetes esverades de l’harem no tenen límits a l’hora d’impulsar el pla Kalergi dels amos i convertir-se així en reus d’alta traïció, que és una altra de les activitats fonamentals d’un polític actual. És que són unes perles! Vegeu el gos de Soros i la imbecil·litat que proposa. A destacar el ‘MHP’ que li és dedicat al peu de foto. No ens enganyem, avui tothom els coneix:

https://t.me/RosselloCM/86520

NO EM DIREU QUE VEURE’L ASCENDIR

AL PATÍBUL

NO US FARIA FRISAR D’EMOCIÓ !


Ara, deixem un espai especial per als nostres estimats enemics, el bons, i totes les polítiques corruptes per a controlar el món i alhora fer matar-se la gent. Ells són així: bons. Que ho diu la llei.

Fa temps que els sionistes i les grans corporacions ens diuen que l’aigua no és un dret humà, només faltaria!, sinó un producte comercial. Potser així entendreu millor aquestes dues notícies i el servei d’esclaus i traïdors dels governs, als sionistes exterminadors:

https://t.me/resurgente2020/55010

https://t.me/RosselloCM/86524

D’aquesta manera preparen la fam i la misèria, mentre el psicòpata esquizoide del Kill Gates continua dient i fent disbarats sense que cap excrement amb toga li’n digui res, ni cap psiquiatra el faci tancar en una cel·la i amb una camisa de força. Els uns i els altres tenen tant de coneixement de la professió que practiquen com jo com a sexador de pollastres.

I per si algú es pensava que el que passa a Haití és un esdeveniment en el qual els bons no tenen res a veure, vegeu aquest vídeo que ens explica com treballa l’organització sionista de la Gran Sinagoga per a servir els interessos dels seus amos fundadors:

https://t.me/resurgente2020/54997

ÉS BELLA O NO,

LA FILANTROPIA DESINTERESSADA ?


Per a concloure avui, i ja que hem parlat de jueus i dels seus esclaus o sicaris, no vull deixar passar l’ocasió per a portar unes novetats sobre la puteta privada dels Rothschild, la poupée, la nina idiota que tot home digne voldria veure escapçada. Mentre s’afanya per a convèncer als francesos que han d’enviar els seus fills a morir per a defensar el pallasso jueu que li és amic, tracta de convèncer de l’impossible a tot el món: que la seva dona no és el seu marit. En un altre moment de la història, això seria un disbarat de l’alçada d’un campanar, però avui, gràcies a l’empoderament feminista, la idiòcia ha assolit cotes inimaginables, i la teva dona pot ser el teu marit, com el teu marit una dona, i un home la dona, però lesbiana, i la dona un home, i homosexual. Que grans són els jueus! I que poca cosa les altres! Bé, doncs, es veu que la poupée està ofesa:

https://t.me/resurgente2020/55003

https://t.me/resurgente2020/55006

...

...

Perdoneu, però m’he imaginat les escenes amoroses de la parella i encara em cauen les llàgrimes de tant de riure. Suposo que als jueus també els ha de fer la mateixa gràcia que a mi. La humiliació i la ignomínia, ja sabeu que són dues de les qualitats dels nostres ‘estimats’. Diguem-ne, per a tancar la barraca, que espero, per al seu bé... que la seva dona sigui una dona... El fet que els jueus només cerquin els tarats, no és una prova de les disfuncions naturals d’aquests éssers de Satanàs? Tarats i deficients mentals.


LA GUERRA CONTINUA,

AIXÒ NO OBSTANT.

ELLS ESTAN DESTRUINT EUROPA.

ÉS L’HORA QUE EUROPA

ELS DESTRUEIXI A ELLS.


QUINA ÉS L’APORTACIÓ JUEVA

A EUROPA:

UNA VERINOSA GANGRENA

D’EFECTES MORTALS.

NO HO OBLIDEU MAI.

LA HISTÒRIA ENS HO CERTIFICA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada