diumenge, 17 de març del 2024

L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES (O.M.S.) I I


Avui tornarem a parlar d’aquesta organització criminal, entre altres assumptes. Quant a aquesta banda de criminals, el que més crida l’atenció és que estan ‘protegits pel dret’ i són inimputables. Vejam, deixem-nos de treure’ns els mocs. En Justícia tothom és imputable, si ha comès un crim. Que el dret no ho ensenyi i els idiotes que l’estudien no s’ho creguin, no invalida la meva afirmació. El fet que algú no sigui ‘imputable’ ja porta aplegada la certesa indiscutible que és un criminal. En altre cas, de què el protegiria la ‘inimputabilitat’? Per això, tingueu present sempre que aquells que gaudeixen d’immunitat i d’imputabilitat són, poseu-vos-hi dempeus!, delinqüents. Però de la banda criminal OMS, en parlarem més endavant. De moment, i per a introduir el capítol d’avui, una frase Sun Tzu que veureu com podeu aplicar a la xurma política:

https://t.me/RosselloCM/86609

i una frase sobre els traïdors i la lleialtat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4834946,

és fàcil de comprovar com avui els traïdors són els models i exemples a seguir, i com la lleialtat és menystinguda pels teus i pels teus adversaris. Ara, feu-vos al cas d’on viviu: en una societat o en un cau d’escurçons? On manen els escurçons, no hi pot haver societat, i on hi ha societat, l’escurçó és una mala bèstia que és ràpidament erradicada... no sé si se m’entén.

Abans d’entrar en el clavegueram de l’OMS, una prova que els agricultors continuen amb les protestes, encara que els criminals els ignorin, els cagaguano els silenciïn i els psicòpates disfressats de policies les reprimeixin.

https://gaceta.es/espana/mas-de-10-000-agricultores-y-1-500-tractores-vuelven-a-manifestarse-este-domingo-en-madrid-por-al-campo-espanol-20240317-0911/


ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

O.M.S.

En aquesta conferència, una advocada ens explica els paranys i la barbaritat que pretén que sigui aprovada l’OMS en la pròxima reunió de maig. Val a dir, com he escrit diverses vegades, que en cas que els criminals dels governs cedeixin la ‘teva’ vida a la discrecionalitat del goril·la genocida adoptat pel psicòpata esquizoide de Gates, no hi ha cap dret ni raó que pugui impedir-te actuar contra els criminals que t’esclavitzen i et serveixen en safata de plata als assassins del planeta, violant tots els tractats i acords internacionals que defensen la integritat de la persona i la inviolabilitat de les seves decisions quant a la salut. Si els excrements amb toga no actuen perquè són miserables, covards i uns venuts, cap dret pot desemparar el sagrat principi de la defensa pròpia. Comencem, doncs, escoltant aquesta explicació sobre quina és la monstruositat que pretén el goril·la de Gates, i observeu l’evidència del delicte en els estratagemes i tergiversacions dels procediments legals per a poder convertir-se en la màquina per a l’extermini definitiu desitjat pels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/86605

MATAR QUI ET ROBA LA LLIBERTAT

NO ÉS CAP DELICTE,

ÉS DIGNITAT I JUSTÍCIA.

Només a tall d’il·lustració, vegeu a qui es pretén delegar la salut mundial:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4834965

AQUEST CRIMINAL

- AMB TOTES LES LLETRES -

ÉS RESPONSABLE DE MILIONS DE MORTS

I DE CENTENARS DE MILIONS D’AFECTATS

PELS VERINS JUEUS,

PER LA INOCULACIÓ I PER LES MESURES

DICTATORIALS DE L’ASSASSÍ.

Aquí teniu la prova, que reconeixen, fins i tot, els Tribunals! Ara bé, si com diu el vídeo, la ‘negligència’ voluntària ha provocat més de 7000 morts, aquests morts no són per causes naturals, sinó per ASSASSINAT. Com és que els genocides no són portats davant dels tribunals abans de l’execució?

https://t.me/RosselloCM/86613

El digníssim doctor Joan Ramon Laporte ens explica què és la indústria criminal de la farmàfia, i recordeu que els assassins que dirigeixen aquestes factories d’armes biològiques amb la intenció de matar o delmar, són els amos del goril·la de l’Organització de Matances Sionistes:

https://www.alimente.elconfidencial.com/bienestar/2024-03-17/entrevista-joan-ramon-laporte-intoxicados-abuso-farmaco_3849473/

La digníssima doctora Olaya ens exposa què és el multimilionari negoci del càncer, un crim que, quan se sàpiga, el nombre d’execucions es pot disparar. Vivim en una societat on els assassins són premiats i rics. De nosaltres depèn que deixin de ser rics i de fer-los rebre l’únic premi que es mereixen: la corda de cànem. Feu-vos al cas de l’atrocitat del crim del qual parlem, i recordeu els gossos castrats i les putes inútils i idiotes que pertanyen a l’Associació de la Lluita contra el Càncer, probablement, una de les més grans institucions dedicades al crim massiu de la història. I no sigueu ingenus, els qui la comanden saben perfectament de què va l’assumpte, però, perfectament, que per això són rics i reben premis.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4834841

Per deixar de banda els assumptes de l’extermini - per als idiotes: sanitat - vegem la Moni, la infraidiota premiada amb aquest ministeri, i quines són les ocurrències del desperfecte mental:

https://okdiario.com/espana/nuevo-director-salud-publica-pidio-que-no-tiemble-mano-si-necesitamos-segundo-confinamiento-12185624

A qui hauria de triar una deficient mental per a protegir els ciutadans? A un criminal amb disfuncions cognitives bàsiques, un mamarratxo, que avui es farà ric robant, mentre fa l’única cosa que sap fer: que és l’idiota. Fixeu-vos que els idiotes se senten emparats entre ells, per això no hi ha idiota que no en triï un altre com a col·laborador. Val a dir, que això ens facilita la feina a l’hora de la selecció per a l’erradicació de la idiòcia del món, el principal problema de la Humanitat.

I perquè vegeu el nivell d’ignorància, d’incapacitat, d’inutilitat i de perill que suposa per a una societat un idiota amb càrrec públic, aquesta notícia, només possible si els responsables, tots, són paraplègics mentals:

https://www.elespanol.com/madrid/sociedad/20240317/sarna-multiplica-madrid-brotes-ceban-residencias-hace-anos/840416023_0.html

Finalment, per acabar aquesta secció, una altra idiòcia de la Moni que, com totes les altres retardades intel·lectuals, es pensa que la seva obligació és dictar lleis, siguin quines siguin, per més absurdes i estúpides que siguin, com ho demostren la pedòfila Montero, l’animalista Belarra i el seguici de tarades que fan de cor al narcís del gos de Soros. Així es pensen que governen, les subnormals!

https://t.me/RosselloCM/86606

Els botxins tenen la pell molt fina, pobrets! Es dediquen a matar la gent a tant el sacrifici, i s’ofenen si els dius assassins! Els insults passaran a considerar-se agressions, perquè a la cloïssa de la Moni així li ha semblat! Insultar és ofendre amb paraules o actes. Agredir és escometre algú per a fer-li mal o matar-lo. No demaneu que la retardada intel·lectual ho comprengui. No ho aconseguireu ni amb classes particulars. A la cloïssa de la citada se li ha acudit, i ella ben orgullosa que n’està. Com pot ser que analfabets que no superarien l’ensenyament bàsic – incloeu-hi tots els governs de Soroslàndia, que el jueu sap molt bé l’escòria que tria -, siguin càrrecs públics que governin la nau de la nació i amb això les vides i els patrimonis dels homes? El fet que gosin ocupar càrrecs públics és delictiu, i per irresponsabilitat i per la incapacitat inherent a saber que són irresponsables, haurien d’estar tancats en centres psiquiàtrics especialitzats, que és el que necessiten tots ells. Això sí que seria vetllar per la salut pública! Confondre insults amb agressions és confondre ous i castanyes.

LA SANITAT

NO TRACTA DE SALUT,

SINÓ D’EMMALALTIR-TE O MATAR-TE.

LA MILLOR SALUT,

DESCONÈIXER ELS METGES.


ELS ESCLAUS DELS SIONISTES

En aquest apartat veurem els sicaris, els megalòmans amb deficiències cognitives notables i absència total de qualsevol espurna d’ètica, que són feliços si el cuidador (el jueu) dóna el peix a la foca. Vegeu les tres principals satrapies sionistes a Europa, i com els criminals que les governen es treuen les calces i posen el cul en pompa així que se’ls anuncia l’arribada d’un jueu:

https://t.me/RosselloCM/86610

No ho oblideu: si declaren la guerra a Rússia, la gent ha de declarar-los la guerra a ells. Per cert, felicito Vladímir Putin per l’èxit en les eleccions, per a sorpresa de tothom!... Ironies a banda, quina sort tenen els russos de tenir-lo de president! I això que he arribat a dir pestes d’aquest home, tanmateix, el fet que sigui l’únic dirigent digne del món, diu molt a favor seu. De fet, arreplegues els budells cranials de tots els mamarratxos occidentals, els enllaces i generes un immens budell, i no assoleixes les capacitats cerebrals del dirigent rus, per raons òbvies: amb fems no es pensa; per això calen neurones, una espècie extingida en totes les cancelleries occidentals. És el que té quan en una cancelleria deixes entrar els virus, siguin jueus, jesuïtes o maçons, que es mengen les neurones sense remissió.

Quant a la puteta dels Rothschild:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7899,

i aquesta notícia, que si és veritat, cosa que no dubto, ja que d’altra manera no s’explica com aquest infame és president de la satrapia jueva a França, explicaria i demostraria el crim contra la llibertat i el món lliure que està executant la banda criminal Rothschild i els seus associats sionistes:

https://twitter.com/Nancy023922191/status/1767674866596209067,

així doncs, la poupée casada amb el seu marit, no és només un sicari idiota, sinó que és ‘pura escòria amb pedigrí’. Més a favor meu i l’argument que França, si vol continuar existint, ha d’executar-lo. La seva missió és l’absoluta destrucció de França. Ja sabeu que és per això per a l’única cosa que serveixen els jueus. O almenys, això és el que ens demostra la història des que la història és història.

Quant als alemanys, bé, a aquesta deformitat que han aconseguit els jueus de fer amb els antics alemanys (si us veiés qui jo em sé!), les decisions dels LGTBIJKQ+ sionistes que els governen, ho diu tot:

https://t.me/RosselloCM/86621

I aviat:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7891

ISRAEL UBER ALLES !

El poble més admirat del continent, respectat per tots els altres per les qualitats, per la capacitat i pels valors, avui és un vòmit dels sionistes. No s’ha de ser més que una mica intel·ligent per a saber que l’Alemanya de Hitler era infinitament superior a aquesta tifa de venuts i miserables en què l’han convertit els jueus que els guanyaren la guerra. Si els alemanys sabessin què els han fet els jueus durant el segle passat, només amb això, estic convençut que el problema del món ens el resolien de manera admirable.

Per a entendre la submissió dels països de la Sinagoga del Femer Europeu a la Reserva Federal que dirigeix el camp de concentració i extermini dels esclaus a Nord-amèrica, escolteu Lorenzo Ramírez, que ens descriu molt bé, a parer meu, la situació a Europa amb relació als sionistes americans i l’exèrcit jueu OTAN, en relació amb la guerra del pallasso Zelensky contra el Tsar Putin:

https://youtu.be/ulyQFeas1Os?si=AVjJ2wnNxxOBJ_IJ

I un resum, en una vinyeta. Penseu però, que la Reserva Federal, els jueus, no formen part dels Estats Units, només són els amos dels esclaus. I dic això, perquè s’entendrà molt millor la vinyeta:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4834903

El que ve tot seguit és interessant, molt interessant, perquè descriu perfectament els interessos jueus en la guerra d’Ucraïna. És una intervenció a l’urinari públic del parlamentari Marcel de Graaf. Observeu com el fan callar; un fet, que si us fixeu, és molt habitual a l’urinari, ja que les presidentes han de vetllar pel bon nom dels amos del prostíbul:

https://t.me/No_plandemia/7546

I si això fan els jueus a Ucraïna, per a assortir de gènere els maçons, comproveu en què estan convertint la colònia israeliana del Regne Unit:

https://t.me/RosselloCM/86612

ELS NOUS ANGLES I SAXONS

DE LA PÈRFIDA ALBIÓ.


Fem una visita ara a Israel. Hi ha hagut una manifestació prou important contra el genocida Benjamin Netanyahu:

https://esrt.site/actualidad/502580-israel-protestas-masivas

Malauradament, no és una manifestació que exigeixi l’aturada de la carnisseria. Cal tenir-ho present, i per això és aquesta observació. No confonguem les coses. Protesten contra el criminal, però no contra els seus crims.


I abans d’anar acabant, una notícia que és del tot surrealista, però que descriu perfectament què pot arribar a passar en una societat on els idiotes fan les lleis i uns ineptes i venuts fan veure que les executen:

https://www.lne.es/asturias/2024/03/17/destroza-calabozo-langreo-alega-hizo-99583628.html

Semblaria l’argument per a una comèdia de disbarats, però és la realitat en un país que avui els sionistes han convertit en una paròdia de molt mal gust, un pur sarcasme. L’especialitat sionista: recordeu Alemanya, o el Regne Unit, o França, o...


Abaixarem la persiana per avui, amb dos jueus, que són els qui et volen fer el menjar. En diríem: que són els teus cuiners, o volen ser els teus cuiners favorits: l’esquizoide amb paranoia psicopàtica, Kill Gates, i el delinqüent monopolista de Jeww Bezos.

https://thepeoplesvoice.tv/gates-partners-with-bezos-to-build-vast-network-of-fake-meat-laboratories/

SI ELLS ET VOLEN FER EL ‘MENJAR’,

NO LA NATURA, ELLS !,

QUÈ POT SORTIR MALAMENT !

Cal destacar de la notícia, la tasca de les bagasseries jesuïtes, que si fins ara es conformaven a destrossar cervells i crear idiotes funcionals, ara ja s’han passat al porno dur, i s’hi ensenyen diverses pràctiques per a fer fel·lacions als jueus (no ho puc dir d’una altra manera, excuseu-me).


DESPRÉS DEL CAPÍTOL D’AVUI,

SOSPITEU QUI ÉS L’ENEMIC ?

ASSENYALEU-LO, SEMPRE.

FINS QUE LA MAJORIA NO S’ADONI

DE L’ENEMIC,

LA RECONQUESTA NO ÉS POSSIBLE.

CAL RECUPERAR EL MÓN

QUE ELS JUEUS ENS HAN ROBAT:

LA CIVILITZACIÓ.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada