dissabte, 23 de març del 2024

TELEGRAM


La ‘decisió’ de Santiago Pedraz - que exerceix de jutge sense ésser-ho sensu estricto, ja que és una feina per a la qual cal molta dignitat, tanta, que no hi pot haver màcula; però, val a dir, que ell ho és pels procediments legals (el dret) - és l’acatament de l’ordre dels amos. Ell ha procedit a ‘legalitzar’ (el dret) l’ordre per a tancar cautelarment Telegram, l’única plataforma on pots trobar una mica de veritat, ja que és l’única que no controlen els sionistes, i si la controlen, és l’única on pots exposar-los. Aquesta és la raó: CENSURA. Ja sabem que és l’obsessió de tots els gossos castrats i de les putetes inútils i idiotes dels harems jueus, com ens ho ha demostrat el Femer Europeu i la màxima criminal de l’organització, la bruixa i sacerdotessa negra von der Leyen, que s’ha convertit en la ‘posseïdora’ de la veritat, ella, la que ha fet fortuna amb l’enverinament massiu dels europeus i que quan li demanaren el contracte, va tenir la insolència de presentar-lo tot farcit de pedaços negres, de vegades, pàgines senceres. D’aquesta criminal hem de fiar-nos! Per tot plegat, si això passa, és perquè tenen por. Saben que el guano que escampen els cagaguano fa fàstic tothom, i que ja no els creu ningú. Els mitjans de comunicació convencionals han perdut TOTA LA CREDIBILITAT, i per això, perquè són les veus de l’amo, han d’anar contra tot allò que pugui descobrir el munt de crims que cometen i els que han comès anteriorment, tant com els que pretenen de cometre en el futur immediat i mediat. Deixem que ens il·lustrin sobre aquest atemptat intolerable contra la llibertat d’expressió, un atemptat signat per un excrement amb toga, ja que un jutge mai no podria comandar un atemptat d’aquest tipus, mai.

La notícia en brut i, tot seguit, les recomanacions per fer inviable la intenció criminal del jutjat d’instrucció, del govern i dels sionistes:

https://t.me/elinvestigador_org/14713

https://t.me/elinvestigador_org/14714

L’excusa per a prohibir la llibertat d’expressió mitjançant tergiversacions de la legalitat per a donar-li llustre de nou, d’autèntic, de legal:

https://diario16plus.com/el-paraiso-fiscal-de-islas-virgenes-responsable-del-cierre-cautelar-de-telegram/

Tot seguit, tres versions sobre l’assumpte, que lògicament totes es refereixen a les intencions de prohibir la dissidència i posar l’estora vermella a la VERSIÓ ÚNICA SIONISTA:

La visió general del problema, segons Marc Vidal:

https://youtu.be/n7kdccoUNBo

La visió del problema concret, segons la il·lustrativa explicació de Juan Ramón Rallo:

https://t.me/NoPlandemia/200552

La visió més planera de Rafael Rosselló, que això sí, té per virtut que anomena les coses pel seu nom:

https://t.me/RosselloCM/86815

El punt de vista de FACUA-Consumidors en acció:

https://t.me/RosselloCM/86843

El punt de vista d’experts juristes (això d’experts i de juristes es pot posar en dubte, tanmateix, el que diuen, ho diuen):

https://t.me/resurgente2020/55385

Una opinió més, i molt ben enraonada:

https://t.me/resurgente2020/55407

Però, vegem qui és aquest suposat jutge que viola el principi fonamental i sagrat de qualsevol democràcia o societat lliure, com és la llibertat d’expressió:

https://t.me/resurgente2020/55326

Coneguem-lo millor:

https://t.me/resurgente2020/55363

Qui va ser el seu ‘professor’? Que potser, això explicaria la relació d’ambdós amb el narcotràfic:

https://t.me/resurgente2020/55372

I ves!, qui ho havia de dir!

https://t.me/RosselloCM/86832

Soroslàndia, no té res a envejar a les potències del món:

https://t.me/resurgente2020/55406

LA GUERRA CONTINUA,

L’ENEMIC ESTÀ A DESCOBERT.


Deixem l’atemptat contra la llibertat d’expressió i passem a l’atemptat contra l’alimentació digna, allò que els sionistes volen erradicar per a fer-nos menjar els verins fabricats segons la recepta del psicòpata amb esquizofrènia paranoide, Kill Gates.

Mostra d’ecologia i de com els sionistes pretenen salvar el planeta:

https://t.me/resurgente2020/55359

Una mostra més de la lluita per a ‘salvar’ el planeta:

https://t.me/resurgente2020/55365

Si amb la destrucció d’arbres fruiters no en teniu prou, i amb les expropiacions criminals a més d’il·legals – per principi, sempre - tampoc, vegeu com els supermercats fan frau, però, per a aquestes ‘irregularitats’, no hi ha excrements amb toga:

https://t.me/resurgente2020/55361,

vejam, això és constant. De fet, mireu qualsevol producte envasat i veureu les males arts del Femer Europeu: el codi de barres pot ser espanyol, el producte pot haver estat envasat a Espanya, però l’origen (que sempre l’has de cercar) és estranger. Així és com cometen els crims els delinqüents del Femer Europeu.

I més imbecil·litats, on havia de ser sinó, a casa nostra, el principat dels idiotes. Què deuen ensenyar als biòlegs, a les bagasseries jesuïtes? Ciència, és evident que no.

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20240321/talar-arboles-agua-rios-acuiferos-sequia-bosques-99728168

LA GUERRA CONTINUA,

L’ENEMIC ESTÀ A DESCOBERT.

Per sort, sembla que els agricultors comencen a entendre bé de què va això. Ahir vèiem com empaitaven el criminal que exerceix en el ministeri d’agricultura del prostíbul del gos de Soros, i avui tenim aquestes enriquidores imatges de com va haver de sortir cames per què us vull la presidenta de la satrapia jesuïta de Navarra:

https://t.me/resurgente2020/55330

CAL QUE COMENCIN A SENTIR LA POR.

I tot seguit, els psicòpates analfabets, les bandes del terror que els sionistes han disfressat de policies per a fer d’escortes dels gàngsters. Aquest és l’exèrcit de repressió ciutadana del NOM, no ho oblideu ni els oblidem, que algun dia els haurem d’agrair com cal el servei al poble:

https://t.me/resurgente2020/55331


L’ATEMPTAT A RÚSSIA

No hi ha cap atemptat que no hagi estat dissenyat pel sionisme, això ja ho tenim clar. Tanmateix, és ben estrany aquest atemptat, perquè es produeix a Rússia, un país que està en guerra, i per tant, viu en una situació de control molt més estricte que en els països en estat de pau, i, a més a més, els terroristes pretenien escapar per la frontera amb Ucraïna, un fet del més sorprenent, perquè és de suposar que les fronteres han d’estar farcides de tropes i controls! No hauria estat més fàcil fugir per qualsevol altra frontera? Malauradament, tot put massa a jueu. Ho veureu en les diferents notícies quan a l’atemptat, del qual, val a dir, no posaré cap imatge. A parer meu, aquest sanguinari ritual és obra d’Israel (això és segur), amb la CIA i l’M16 (on van els jueus, els seus esclaus hi col·laboren), amb l’aquiescència de Rússia. Tot sembla indicar que Putin és un esclau més dels sionistes. No em sembla creïble que en l’actual estat de Rússia, això hagi pogut passar, de cap de les maneres, si no és com l’11-S o l’11-M, on els governs van permetre i facilitar els atemptats més brutals patits a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i a Espanya, abans de ser definitivament Soroslàndia. Però vegem les notícies i que cada u en tregui les conclusions, perquè la veritat és l’única cosa que no ens diran.

Primer es deia que era l’ISIS (l’estranya banda terrorista que així que esclatà la Covid es van fer cacotes al damunt, i no se n’havia sentit a parlar més):

https://twitter.com/sentdefender/status/1771286397338456079?t=wTX_q8NU-ty1xiwkdHPuQA&s=19

Si és l’ISIS, és...

https://t.me/resurgente2020/55339

https://t.me/Realidades_Paralelas/7948

https://t.me/Realidades_Paralelas/7950

Tot és molt estrany:

https://t.me/c/1631192289/66799

https://t.me/Realidades_Paralelas/7957?comment=66800

I més tard, Rússia treu credibilitat a l’autoria de l’ISIS:

https://t.me/resurgente2020/55392

Tanmateix, sembla que hi havia islamistes:

https://t.me/resurgente2020/55396

I resulta que l’OTAN, l’OTAN!, condemna l’atemptat (?). Jo no recordo que l’OTAN hagi condemnat mai cap atemptat. Vejam si serà, com sempre, que el fan ells, i després el condemnen tot lamentant les víctimes que la seva acció ha provocat.

https://t.me/resurgente2020/55403

https://t.me/RosselloCM/86824

Perquè si això és veritat, l’OTAN ho hauria de saber:

https://theobjective.com/internacional/2023-02-13/moscu-estados-unidos-isis/

Això sí, la Corrupció del Femer europeu ha seguit les instruccions dels sionistes i la Ursula von der Leyen i la tifa de Lleida han condemnat el brutal atemptat, ells!, i ella sobretot, que mata la gent com a mosques! Potser hauria de dir com a rates, que els verins jueus semblen més raticides que insecticides, ja que l’efecte és a mitjà termini. Tanmateix, malgrat que lamentin el brutal atemptat, fan mans i mànigues per a procurar que Zelensky mati tants de russos com pugui:

https://t.me/resurgente2020/55400

Només vull recordar que Ucraïna no és membre de la Comunitat (com Marroc, Egipte, Sud-àfrica, Senegal...) encara que els tractin millor que als estats membres, tot cometent un EVIDENTÍSSIM DELICTE DE MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS, i també cal recordar que Ucraïna no forma part de l’OTAN i, per tant, no hi ha cap tractat de mútua defensa; sense oblidar que Ucraïna, l’estat ucraïnès, després de la revolució i cop d’estat jueu, es dedicava a matar els russoparlants, sense que ni l’OTAN ni la sinagoga del Femer obrissin la boca. Potser perquè era un jueu executant un dels rituals de sang que tant els agraden? ‘Cal respectar els costums, i més si són religiosos’, pensarien aleshores.

LA GUERRA CONTINUA,

L’ENEMIC ESTÀ A DESCOBERT.


L’HOLOCAUST SIONISTA

No me’n vull oblidar, perquè mentre els excrements amb toga reprimeixen la llibertat d’expressió per a protegir els criminals, no volen veure, i dic bé, no volen veure, el genocidi que els jueus estan realitzant a tot Occident. Es pot ser més miserable i covard? Suposo que per això ‘treballen’ a les ciutats de la Immundícia.

Un exemple del dia, un futbolista de 24 anys, mort mentre entrenava:

https://t.me/resurgente2020/55378

Oficialment, es reconeix que els verins jueus contenen òxid de grafè:

https://t.me/resurgente2020/55370,

com he escrit altres vegades, jo sóc del parer que tot allò que pogués matar o delmar fou introduït als tòxics pels jueus amb plena consciència. Tanmateix, els excrements, pobrets!, alliberen narcotraficants, que són amics dels banquers que els blanquegen els diners, i persegueixen la llibertat d’expressió, perquè denunciar la màfia sionista no és llibertat d’expressió sinó antisemitisme, pobrets! Tan filantrops que són, i els ho paguem així!

Aquest rètol no pot explicar-ho més clar i contenir més veritat:

https://t.me/resurgente2020/55379

LA GUERRA CONTINUA,

L’ENEMIC ESTÀ A DESCOBERT.


Ara són més perillosos que mai, perquè saben que l’atac ha de ser definitiu, ja que en cas contrari, aleshores, aleshores sí que ho tindran cru. Han accelerat totes les maneres de matar, de destruir i de sotmetre els goyim. Vegem-ho amb dos exemples de dos països sionistes de soca-rel, el Canadà de la puta del Schwab i la Xina dels jueus.

Justeta Trudeau és l’únic problema del Canadà. Jo proposo que el pengin, i si després de penjar-lo, tot va a pitjor, que em pengin a mi. De ben segur, que morta la cuca, s’acaba el verí. Cal que s’ho pensin els canadencs, perquè, si no, aviat seran el model xinès per a Occident, com ja passa a Austràlia, una altra de les colònies britàniques de la satrapia jueva:

https://t.me/resurgente2020/55404

I la Xina, construint els magnífics camps de concentració i extermini sionistes:

https://t.me/NoPlandemia/200568


LA GUERRA CONTINUA.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17260

ELS ENEMICS:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4851207

Estan fora de control, sí. Però no han perdut el control, és més, mai no han tingut un control més exhaustiu sobre el món. Tanmateix, és fràgil aquest control, perquè només són gossos, putes, idiotes i sicaris, però la gent no. Saben que no tenen manera d’amagar el frau secular si abans no sotmeten la població mundial perquè no els faci la justícia que es mereixen. Per això estan fora de control. Van desbocats perquè si massa gent els veu com el que són, EL MAL DEL MÓN, aleshores no tindran cau de rates on amagar-se, i ho saben. Ells tenen tots els diners de món, el món sencer, les armes, tot, la repressió, els mitjans, però saben que com deia Michael Corleone, en la genial ‘Il padrino II’:

«SI ALGUNA COSA ENS HA ENSENYAT LA HISTÒRIA

ÉS QUE ES POT MATAR A QUALSEVOL».

I ells ho saben. I molt bé. És la seva principal activitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada