dilluns, 11 de març del 2024

ANARQUIA CRIMINAL SIONISTA


Aquest és un altre nom per a designar la crimonocràcia o partitocràcia sionista. Preguntem-nos: Qui són els culpables d’aquesta anarquia criminal, del sistema abjecte que ens governa i de la màfia estatal? Els jutges; actualment, uns excrements protegits de la vista pública dessota unes togues tacades de sang, de semen i altres fluxos, com de coca i similars. L’anarquia criminal és possible quan no hi ha justícia, i als més sàdics i psicòpates, se’ls permet l’assassinat, el robatori i totes les injustícies, sense que ningú – en aquest cas, els jutges – els diguin res. I mentrestant, la gent ha de suportar la destrucció de la societat obrada per aquests criminals, els polítics, que segueixen la màfia khàzar, la més infame i abjecta de les societats organitzades dedicades al crim, i que són protegits per analfabets i psicòpates disfressats de policia, un exèrcit de mercenaris criminals, i que són blanquejats pels cagaguano, el que podem definir com el més baix i miserable de les escòries entre les escòries, si n’exceptuem els que es fan dir polítics, i que no són més que lladres, criminals i assassins, tots – almenys - entre els dirigents; i entre la resta, la immensa majoria és gènere que la societat hauria de cremar, perquè no serveixen absolutament per a res i són especialment nocius.

Vegem breument el món que ens està dissenyant el sionisme criminal amb l’ajut dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes que tenen els jueus en els harems, com tenen els nens per a violacions i sacrificis en gàbies en els túnels de Nova York.

A Haití, el primer país del món alliberat de blancs i governat exclusivament per negres, una banda de criminals, caníbals i psicòpates, hi està sembrant les llavors de l’infern:

https://t.me/NoPlandemia/197214

Heu vist què és? La maçoneria, en un estat de justícia, és perseguida i els seus adeptes tarats, ambiciosos i criminals, closos a presó amb penes exemplars, i els dels més alts graus, condemnats a presó perpètua, si no és el cas que se’ls coneguin delictes de sang, un fet inevitable en un maçó del grau 29 en endavant, que en aquest cas, no cal escriure quina ha de ser la pena. No faríem net!, si ho féssim. No podeu imaginar-vos quina desinfecció faríem del planeta!


Al món, tenim els impulsors de la delinqüència maçona, els jueus asquenazites, lladres, assassins i violadors de nens, dirigint-la, tal com la màfia partitocràtica governa les activitats d’un poble, sense que els excrements amb toga actuïn. I perquè no es digui que acuso els excrements sense raó i que inculpo sense fonament, vegem aquest vídeo del psicòpata genocida de Kill Gates que, només per aquestes declaracions, ja hauria d’haver estat reclamat per la Justícia, i una volta comprovats els incomptables crims d’aquest tarat, executat; que desar merda només porta problemes:

https://t.me/NoPlandemia/197133

Per no parlar dels assassins inveterats dels Rothschild, la pura femta del planeta, als quals, només per aquesta patent del 2015, se’ls pot acusar i sentenciar per GENOCIDI:

https://t.me/NoPlandemia/196965

I si voleu més proves que el sionisme és el MAL DEL PLANETA, vegeu aquesta evidència del Fòrum Econòmic Mundial sionista, que comanda el Rothschild i psicòpata Klaus Schwab, que en les seves declaracions públiques des del circ de Davos, no fa res més que cometre CRIMS DE LESA HUMANITAT, sense que els excrements amb toga s’ho sospitin, pobrets!, ells, tan llestos que són!

https://t.me/NoPlandemia/197178

https://t.me/resurgente2020/54865

No hi ha cap dubte que la manera més efectiva, ràpida i lògica de resoldre el problema és la que veureu més avall, i val a dir, que ja no calen els excrements amb toga per a l’execució d’un acte tan noble, perquè tot just, els excrements i la idiòcia del dret ens han conduït al caos o a l’anarquia que patim arreu d’Occident; un caos i una anarquia que des de sempre han estat el màxim enemic de la nostra civilització i cultura, però que els jueus ha pervertit gràcies a tots els delinqüents i criminals de la partitocràcia. EL QUE CAL FER ÉS AIXÒ, RAS I CURT, SENSE DEMORES I SENSE NECESSITAT DE MÉS EXPLICACIONS. JUSTÍCIA RÀPIDA I EFICAÇ:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7853

Llevat de la rata Fauci (responsable de milions d’assassinats amb la SIDA i la Covid), tota la resta són jueus. Casualitats, sí. Però jueus, com la Victoria Nuland, l’assassina ‘americana’, de casualitat, jueva, també, instigadora de matances diverses, i màxim agent per a la guerra d’Ucraïna després de la revolució sionista contra els ucraïnesos, que avui representa el pallasso dement de Zelenky, accidentalment també, jueu:

https://t.me/NoPlandemia/196928

Com a la Justícia només hi ha corrupció, abjecció i perversió, cal que la gent es prengui la JUSTÍCIA PER LA SEVA MÀ, ÉS LEGÍTIMA DEFENSA. No hem de tolerar que l’escòria dels sicaris dels sionistes, els més infames dels traïdors i la immundícia personificada, perseverin a conduir el món i la gent a un nou ritual jueu, una nova confrontació europea FINANÇADA, DIRIGIDA, CONTROLADA I PROVOCADA pels asquenazites, els animals irracionals que cal exterminar del planeta. Vegeu, si no:

https://t.me/RosselloCM/86397

TOTS ELS QUE S’AIXEQUEN

HAURIEN DE SENTIR LA GRAVETAT

AMB UN COLLAR DE CÀNEM

AL COLL.

https://t.me/RosselloCM/86394

AQUEST ÉS EL NIVELL DE LA MALDAT.

Mentre la puteta dels Rothschild, la nina encara no decapitada, és feliç de garantir constitucionalment l’assassinat dels nens abans de néixer, un acte que commou fins als més insensibles!; la puteta pedòfila de la Justeta, la translació canadenca de la nina francesa, i aquesta, bagassa privada de Klaus Schwab, el psicòpata i portaveu dels Rothschild, va consumant el camp de concentració model Xina sionista, i ara ja s’arroga els poders d’engarjolar la gent perquè a ell li pica el colló dret, sense que els excrements amb toga hi hagin de dir res, segons que es veu, quan, si tinguessin el que haurien de tenir i no fossin miserables deposicions al servei dels jueus, ja l’haurien detingut i una volta escoltades les idiòcies del subnormal, l’haurien fet executar, per salut pública, per la defensa de les llibertats i per la protecció de la infantesa.

MATAR-LOS A TOTS,

COM HAURIA DE SER UN CRIM !

ÉS L’ACTE MÉS DIGNE I CARITATIU

QUE POT FER UN ÉSSER HUMÀ:

MATAR ELS MONSTRES.

Mentre les nacions occidentals es moren, s’han podrit i convertit en un zoològic sense identitat, gràcies a la ‘diversitat judaica’, aplicable arreu del món llevat d’Israel, on els assassins continuen amb l’holocaust real; i no el del conte per a sàdics i pervertits que s’inventaren, acusant el poble més avançat del món d’unes atrocitats només possibles en les ments pertorbades dels sionistes. CAL SALVAR EUROPA, i això passa, ara ja, inexcusablement, pel sacrifici de tota la púrria partitocràtica. CAL L’EXTERMINI PER A FER POSSIBLE LA VIDA DIGNA AL PLANETA. NO HI HA ALTRA ALTERNATIVA. MATAR 500 MILIONS D’ANIMALS, NO ENS HA DE PROVOCAR REMORDIMENTS NI ESCRÚPOLS, PERQUÈ ELLS JA FA ANYS QUE PRACTIQUEN L’HOLOCAUST AMB TOTA LA INSOLÈNCIA DEL MÓN.

Avui he vist un vídeo on un magrebí, d’aquests universitaris errats de naixement que tan cordialment protegeixen i mantenen les escòries partitocràtiques amb els diners que roben als ciutadans, apunyalava en el coll un home prou ferit (no us poso les imatges, que segur que algun espia dels sionistes segueix els meus escrits, i no vull provocar-li cap erecció). Però vegeu què passa a Canàries, per a fer-vos una idea de què importen obeint els jueus,

https://t.me/resurgente2020/54885

els criminals que ens governen – TOTS SÓN CRIMINALS I REUS DE CRIMS DE LESA HUMANITAT, NOMÉS COMPENSABLES AMB CADENA PERPÈTUA O EXECUCIÓ, TOTS, SENSE EXCEPCIÓ -, mentre roben i destrueixen la nació per a servir els interessos sionistes dels jueus, ens ‘importen’ paràsits que no només vénen a viure de pensions i ajuts pagats pels treballadors europeus, no, sinó que, els miserables, els autoritzen a la violació de les nostres filles i al robatori, sigui a qui sigui, i amb la violència que sigui, que no hi haurà cap excrement amb toga que, una vegada vistos els marrons mercenaris dels jueus, gosi dictar altra cosa que la llibertat. Només faltaria! Ara que als països més podrits i sotmesos al sionisme jueu, com a la colònia britànica, ja tenen a indis fent l’indi i acabant de destruir el Regne Unit. Vegeu les meravelles que se’ls acuden als deficients mentals que serveixen els jueus, en un eximi exercici d’ALTA TRAÏCIÓ, AUTOODI, GENOCIDI I TOTS ELS DELICTES MENORS QUE HI VULGUEU AFEGIR. L’ESTAT ÉS UNA ORGANITZACIÓ SIONISTA I CRIMINAL QUE CAL EXTERMINAR FINS AL DARRER TOTXO I LA DARRERA DE LES ESCÒRIES VIVES.

https://t.me/RosselloCM/86449

https://t.me/resurgente2020/54863

Aquest és l’homenatge europeu a l’assassí magrebí i als violadors de les nostres filles, en un insult a la tradició que fonamenta la nostra civilització. Només per aquest fet està justificat de trencar la cara al subnormal responsable. No incito a la violència, no us confongueu, excrements, excito la intel·ligència (No espero que ho comprengueu, perquè qui és capaç de vendre els seus i la seva cultura a uns assassins estrangers per a benefici personal, és profundament idiota; i per mesures de salubritat pública, convindria erradicar-los):

Escòcia:

https://t.me/resurgente2020/54864


Avui fa quatre anys que els sionistes van començar l’extermini i la guerra contra els blancs, l’11 de març de 2020, setze anys després de la matança sionista a Madrid – com ho sé? No sigueu ingenus: on hi ha matances d’innocents, sempre de sempre, hi ha els sionistes, sempre de sempre -. Els jueus volien al criminal Zapatero a La Moncloa, i amb ple coneixement del partit socialista i del PP, i el CNI seguint les instruccions sionistes, facilitaren la matança. Aznar, que curiosament, hauria d’haver ajornat les eleccions, no ho féu, tot permetent el canvi de cromo. Imagino que al PP hi hauria més oposició a les intencions sionistes, mentre que la xurma psicocialista estaria del tot disposada a la destrucció del país, com ho hem comprovat després. Per a il·lustrar aquest crim sionista, només recordar què li va passar a la jutgessa que va intentar reobrir el cas:

https://t.me/RosselloCM/86450

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4822634

Tot el que li ha passat li ha passat amb la indiferència dels excrements amb toga, que per a donar suport i perseguir qui els acusa de corruptes, els falta temps; però per a protegir i emparar qui cerca la Justícia, els excrements sempre tenen altres coses més interessants a fer.

I si ens centrem en la guerra sionista contra l’home blanc, l’onze de març fou el dia que el psicòpata i narcís idiota de La Moncloa va imposar l’estat d’alarma. Recordem uns detalls: El criminal i capo de la banda de delinqüents PSOE va pronunciar aquestes paraules: «La libertad es vacunar, vacunar y vacunar!». De resultes de tanta llibertat, des del 2020, l’índex de mortalitat ha augmentat al país, en el que és una EVIDÈNCIA INCONTESTABLE i que ha de tenir unes causes. No cal ni ser intel·ligent per a saber-ho. Tanmateix, l’assassí i capo de la banda de criminals PSOE, no ha estat requerit per la Justícia. Cap dels assassins i genocides no ha estat ni citat pels excrements amb toga. Ara han sortit els fraus que muntaren i la presa de pèl a tota la ciutadania, amb mesures idiotes per a una ficció jueva, tanmateix, cap excrement profunditza, romanen a la superfície, no sigui que el jueu de torn li ho digui a Soros – que no es mor ni a la de tres, el fdgp – i els treguin les aglans de la boca. TOTS ELS POLÍTICS EN ACTIU DURANT LA PLANDÈMIA SÓN REUS I CULPABLES – SENSE POSSIBLE DISCUSSIÓ – DE GENOCIDI, però els excrementets, a la seva, alliberant violadors marrons perquè són els seus costums, protegint els delinqüents i criminals, sigui del crim que sigui, però obsessionats si algú descriu els criminals com a criminals. Bravo per la vostra feina! Només uns pocs us deslliurareu del cànem, si finalment derrotem el mal. SOU TAN CULPABLES COM ELS EXECUTORS.


Per concloure amb un somrís i de bona jeia, una notícia, que no sé si és certa del tot, però que és il·lustrativa del grau de nul·litat i perjudici que són els paràsits que es diuen polítics i els psicòpates que es disfressen de policia:

https://t.me/RosselloCM/86409

FAS FORA LA MÀFIA...

I TROBES LA PAU.

I per acabar amb un somrís, una prova que cal prendre’s les coses seriosament i actuar amb conseqüència, que la idiòcia només s’atura aturant (o empenyent) els idiotes:

https://t.me/NoPlandemia/197048


ENMIG D’UN GENOCIDI

MATAR ELS GENOCIDES,

POT SER UN CRIM ?

ALESHORES,

MATAR POLÍTICS

AVUI JA ÉS UN ACTE DE LLIBERTAT.

ANIMEM-NOS

ELS UNS ALS ALTRES.

ELLS SÓN EL NOSTRE ENEMIC:

ENS ROBEN, ADMINISTREN ELS DINERS

A BENEFICI PROPI,

VENEN EL PAÍS ALS JUEUS

I

MATEN O PERVERTEIXEN

ELS NOSTRES FILLS.

QUI POT GOSAR DIR QUE NO HI HA RAONS

MÉS QUE SOBRADES

PER A LIQUIDAR-LOS LA FACTURA PENDENT ?

P.S. Excrementets, no us poseu nerviosos. És JUSTÍCIA el que demano, el que vosaltres impediu des dels seus mateixos trons. I no ho oblideu, no hi ha odi, sinó demanda de Justícia. Ells maten davant dels vostres ulls, i vosaltres us preocupeu perquè als acolorits no els manqui de res. Fins i tot, ara, el cínic narcís, el criminal més gran que mai hagi nascut al país, i que vosaltres no veieu, ves!, ara vol que donem prioritat als negrets, perquè ells tenen més dret a casa i treball que una merda espanyola o catalana blanca. I vosaltres, pobrets!, no hi veieu cap discriminació ni cap violació de la llei més bàsica de tot governant: servir el seu poble. Feu fàstic, i si tinguéssiu dignitat, avui no hi hauria jutges. Però, servir el mal té compensacions. Tanmateix, no ho dubteu, tard o d’hora, Déu fa justícia. No ho dubteu, miserables! Només amb la vostra actitud decidida a lluitar contra els criminals, el poble us seguiria. Però vosaltres us estimeu més de viure del que robeu al poble i servir els lladres i assassins. Si el nivell d’abjecció abasta tot l’horitzó social, vosaltres sou de tot el panorama, els més corruptes i pèrfids. I ho sabeu, que és més greu. Ho sabeu i gaudiu perseverant en el mal. Reseu perquè els jueus aconsegueixin la presó eterna mundial i, una vegada assolida, us donin algun càrrec més que el de posar el cul en pompa. O, ingenus!, us espereu rebre premis dels diables? Res hi ha de més repugnant que un traïdor, i a un traïdor se’l fa servir, i una vegada assolit l’objectiu, se l’extermina, perquè res és més ignominiós que retre respecte a un traïdor. Hi ha una paraula molt bella i completa: ‘dignitat’, però vosaltres no sabeu què és, ni ho sospiteu, tan sols. Amb amor, vostre, el Gerard, el mateix que sempre votarà per gratificar-vos el treball com cal i guardonar-vos amb un collaret de cànem.

https://t.me/NoPlandemia/197290

I encara no han decidit, després de tots els anys que porta pres. Voleu un indicatiu més clar de la mena d’immorals que porten toga?

I aquí els teniu lluint-se, en l’aplicació de la idiòcia del delicte d’odi:

https://www.eldiario.es/vertele/noticias/archivada-denuncia-risto-mejide-miguel-lago-criticar-antivacunas-mentira_1_10999563.html

Sou escòria, senzillament, escòria, com als que heu exculpat. Potser no sabeu que les vacunes maten i que aquests criminals insultaven i amenaçaven els qui no volien ser enverinats pels genocides del govern?


P.S. Les escombraries sionistes catalanes:

https://t.me/resurgente2020/54880

I volíem ser independents amb aquesta púrria repugnant.


HEM D’ESPAVILAR,

MENTRE NO RECULLIN CADÀVERS

ENTRE ELS SEUS,

CONTINUARAN AMB LA MATANÇA

I LA DESTRUCCIÓ.

NO ÉS ODI,

AMICS,

ÉS JUSTÍCIA BÀSICA:

DEFENSA PRÒPIA

I

DIGNITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada