divendres, 8 de març del 2024

EL DIA DE LES DISCAPACITADES RACIONALS


En el dia dedicat a les histèriques i a les limitades intel·lectuals, farem un capítol assortit, perquè ningú no s’avorreixi. Començarem amb l’obra dels sionistes, que cal conèixer-la, perquè qui coneix la capacitat de destrucció d’aquests criminals, o es converteix en un gosset castrat o una puteta inútil i idiota de l’harem, disposats a exercir de sicaris, o comprèn qui és el veritable enemic de l’home i la vida. Després de saber de les obres de destrucció dels bons, passarem als idiotes, la més espaordidora de les creacions sionistes. En acabada aquesta mala estona, parlarem del dia de les discapacitades racionals, també conegudes, amb l’eufemisme de feministes. I finalment, i malgrat que la confiança en qui propaga les notícies és poca, us presentaré unes especulacions quant a la situació de fallida de la banca mundial. Abaixarem el teló amb una frase de Dante Alighieri molt oportuna en els nostres temps.


OBRES SIONISTES

Un dibuix que explica el nostre món avui:

https://t.me/RosselloCM/86318

Una notícia que explica perfectament quines són les intencions dels bons amb els palestins i amb l’home blanc:

https://t.me/RosselloCM/86326

Una estadística que demostra que la passió sionista és MATAR NENS:

https://t.me/NoPlandemia/196517,

i penseu que les altres guerres també són finançades i promogudes per ells.

Aquests de més avall són els mercenaris que els jueus ens envien perquè els mantinguem mentre esperen ordres, després que els governs traïdors han pagat la factura, com cal!, a les organitzacions filantròpiques sionistes que s’encarreguen de dirigir la màfia del tràfic d’africans a Europa per a la destrucció de la civilització cristiana:

https://t.me/RosselloCM/86340

Donem-los la presidència del govern!... I mentrestant, els jueus ens fan tractar així...

https://t.me/NoPlandemia/196581,

s’entén?

Els avantatges de posar un jueu com Milei al capdavant d’una nació:

https://t.me/RosselloCM/86341

Aquest criminal argentí i sionista és el de: «Viva la libertat, carajo!». Un jueu MAI NO DIU LA VERITAT.

Una explicació de quina mena de titelles inútils i incapaços són els sicaris dels sionistes, que intel·ligents no en són (la intel·ligència sempre crea, mai no destrueix), són astuts i pèrfids, però no pas intel·ligents:

https://t.me/NoPlandemia/196361

Per a avaluar la perfídia i abjecció sionista, així com l’astúcia i maldat, res millor que aquest vídeo que corrobora la passió jueva per matar la gent de gana. Ho han fet a Rússia, a la Xina, a Ucraïna, a l’Àfrica, i ho fan i ho faran, mentre els ho permetem, allà on els és possible. Ells són així, els bons, que ho diu la llei.

https://t.me/RosselloCM/86346

Qui controla el menjar, controla la gent.

Magnífica frase del sac d’escombraries Henry Kissinger, jueu i sionista, assassí de masses i, afortunadament, reclamat per Satanàs, una frase que no cal analitzar-la per a adonar-se que no tractem amb humans, sinó amb bèsties, amb monstres, que no poden venir d’altre indret que dels mateixos Inferns. L’indret on els hem de fer tornar.


Per causa de l’estratègia sionista a fi de matar Occident - l’home blanc - de gana, junt amb els conflictes que comportarà entre les diferents ètnies que ells han importat per a la destrucció del continent, l’extinció de l’agricultura i la ramaderia, com la pesca i les resta d’activitats del primer sector, és fonamental, perquè així, el psicòpata genocida Kill Gates ens farà menjar els verins que fabrica amb tòxics i metzines, un fet que aplaudiran amb les orelles tots els sionistes del món. Però mentre això no passa, els agricultors continuen amb les manifestacions i protestes:

https://t.me/NoPlandemia/196507

https://t.me/NoPlandemia/196454

https://t.me/NoPlandemia/196355

Que portin menjar als polítics em sembla bé; respon al teu enemic oferint-li el que ell et nega. Molt bé. Sí, senyor. Però, fins que a alguna rata d’aquestes de les clavegueres sionistes, no li facin una cara nova, res no canviarà. Recordeu que ells no dubtaran a fer-te-la a tu. No ens enganyem més, la violència és el monopoli dels criminals sionistes, com ho veiem a Gaza, on els jueus continuen amb la neteja ètnica consentida i amb el suport de TOTS ELS CRIMINALS QUE GOVERNEN OCCIDENT.

O potser això no és violència?

https://www.bitchute.com/video/R7knXkzIP0mi/

L’Holocaust sionista contra Occident és l’aberració més grossa comesa mai en la història de la Humanitat. Això sí, recordeu que ells sempre són les víctimes. Ells us maten amb verins perfectament estudiats per a matar, però les víctimes són sempre ells, segons els contes de la nena que escrivia amb bolígraf abans de la seva invenció, i les pel·lícules que narren el conte jueu i les bagasseries jesuïtes consideren veritat veritable, veritat de la bona, perquè si ho diu un jueu, ha de ser veritat, que ho diu la llei, i si ho dubtes, et tancaran a presó, per més que ells MAI NO HAGIN APORTAT UNA SOLA PROVA sobre els fonaments reals per a la creació de la seva ficció.

EL SIONISME MATA AMB ELS VERINS,

I PREPARA L’EXTINCIÓ GENERAL

AMB LA FAM, LA SEVA PASSIÓ.

JO, NO SÉ VOSALTRES,

PERÒ JO SÓC DELS QUI PENSA

QUE CAL ACABAR AMB ELLS PER SEMPRE.

DEFENSA PRÒPIA I NECESSÀRIA.


ELS IDIOTES

Després d’aquest repàs de la bondat, el proïsme i la filantropia desinteressada dels assassins sionistes, vegem una altra de les seves facultats: la capacitat per a fabricar idiotes.

Un idiota que ha passat de no ser res, tot i ser militar, o això se suposa, a ser mare no gestant, una imbecil·litat de l’alçada d’un campanar!

https://t.me/resurgente2020/54774

I el deficient mental diu que qui el critica està cometent un delicte de transfòbia! No, fillet, i dona no gestant tant com humà aneuronal, no és transfòbia, és idiotofòbia, i això, no és delicte, de moment.

Què dir?:

https://t.me/resurgente2020/54775

https://t.me/resurgente2020/54785

Evidentment, els excrements amb toga, al mateix nivell; no demaneu impossibles.

El paraplègic cerebral que ho dissimula molt bé:

https://t.me/resurgente2020/54778

I això:

https://t.me/resurgente2020/54787

No hi ha res més contra-natura ni que demostri una profunda disfunció mental que una dona proclamant-se pro-avortament. Almenys, calla-t’ho, que si ho dius, et poses en evidència.

Més paraplègics cerebrals, aquests, solidaris; per dir alguna cosa.

https://t.me/NoPlandemia/196397

I per concloure aquest esperpèntic recull, una mica d’aire sa i pur. Una dona posant els punts damunt de les is.

https://t.me/resurgente2020/54780


UNA MALALTIA: EL FEMINISME

L’amo de les ximples:

https://t.me/RosselloCM/86342

Elles en acció, en micció, hauríem de dir. Aquest és el nivell d’un subnormal:

https://t.me/NoPlandemia/196580

Les ximples demostrant el nivell de discapacitat cognitiva i malformació neuronal, que no fan una sinapsi ni drogades:

https://telegra.ph/Feministas-denuncian-que-la-erecci%C3%B3n-es-machista-10-03

Repertori d’imbecil·litats escrites per idiotes sense remissió:

https://t.me/RosselloCM/86344

Ara, vegem l’exhibició de tarades que ens ofereixen els mitjans sionistes, sempre disposats a menjar-se el cervell dels incauts que els segueixen. El circ sionista:

https://t.me/resurgente2020/54781

Profunditat i temes transcendents.

https://t.me/RosselloCM/86323

«Ya soy mujer». Li haurà vingut la regla, dedueixo.

NO HI CAP UN IDIOTA MÉS.

URGEIX LA SALUBRITAT PÚBLICA.

La Francina Armengol, la criminal socialista i tercera autoritat del país, suposo que ha de ser feminista fins al moll, a més de bona persona. Vegem les meravelles d’aquest ‘meravellós’ exemple de ‘dona empoderada’:

https://okdiario.com/baleares/principales-casos-abusos-sexuales-menores-tuteladas-mallorca-12455129

- Però si per aquests crims hauria d’estar a la presó tota la vida, i sóc generós!

- No; és una bona persona, ‘dona empoderada’, honrada com una santa, socialista i molt amiga dels jueus, que per això és avui la tercera autoritat del país: Per mèrits.


NO US SORPRÈN LA MANCA D’ESCRÚPOLS,

L’ABSÈNCIA DE PRINCIPIS I LA CÍNICA ABJECCIÓ

DE LA ‘DONA EMPODERADA’ ?

MONSTRES AIXÍ SÓN EL QUE VOLEN ELS JUEUS.

I ELLES, PER A AIXÒ ESTAN.


MAI HAURIA PENSAT QUE UNA DONA

PODIA ASSOLIR AQUESTES COTES D’INDIGNITAT.

AVUI, JA NO HO PENSO, HO VEIG.


ELS LLADRES DELS BANQUERS

Els lladres dels banquers centrals, els criminals professionals de la banda mafiosa més gran i perillosa del món, els Rothschild, preparen la primera part del robatori dels béns de la gent. Només espero que la gent sabrà tractar com cal i és de justícia a aquests criminals que vestits de corbata i de marca, no es diferencien en res dels pispes que et foten la cartera al metro, però en res de res. És més, probablement, hi ha més sentit de la dignitat en els del metro, i això, que la dignitat els brilla per l’absència. Què no serà doncs en els lladres que, com veureu, disfressen els crims i la seva baixesa amb títols de respecte que els vesteixen aparentment; com és per exemple, el títol de Molt Honorable President per a delinqüents comuns.

Sembla que els Rothschild tenen problemes per a amagar més temps el frau secular que han comès, i hauran de tirar pel dret. Si és així, espereu-vos el pitjor, que aquesta banda de criminals no sap que és la pietat, la mesura ni la proporcionalitat. Penseu només en les Torres Bessones, i com aquests criminals són capaços de matar tres mil persones en una tarda per a repartir-se uns quants milers de milions de dòlars, i tot el que va suposar després.

https://t.me/resurgente2020/54792

https://t.me/resurgente2020/54791

Esperem que no passi res, però si passa, ja sabeu que els culpables, ves per on!, són els jueus, com sempre!

Aquí teniu el criminal de la Reserva Federal, dotat de dignitat i prestigi amb el títol d’honorable. Val a dir, que avui, que a una persona del carrer li diguin ‘honorable’ és potser pitjor que el fet que li diguin ‘fill de puta’ (i perdoneu l’expressió). La realitat al darrere de la paraula ‘honorable’ com a tracte i títol, és la del més baix de l’espècie quant a ètica i principis. Si ho dubteu, pregunteu-ho al ‘professor d’ètica política’, Jordi Pujol (https://t.me/NoPlandemia/196574).

https://t.me/resurgente2020/54793

Els lladres en números rojos. Premeu bé la cartera, amb les dues mans, si cal. Que aquests criminals vénen altra volta, com sempre de sempre, a fotre-us els calés. Tanmateix, recordeu, no hi ha cap principi legal que impedeixi un ciutadà de defensar-se dels lladres que el roben. I si el robatori pot suposar la ruïna, amb més raó tens el dret de liquidar qui et vol liquidar. No sé si m’explico adequadament, ni si se m’entén del tot bé, però jo ho deixo aquí.


US HEU FIXAT

D’ON SORGEIXEN TOTS ELS MALS,

QUI PROVOCA TOTS ELS MALS,

QUI ELS FABRICA,

QUI ELS EXECUTA,

QUI EN GAUDEIX ELS BENEFICIS...

SABEU, DONCS,

QUI ÉS L’ENEMIC ?


I conclourem amb el gran Dante Alighieri, que ens transmet la saviesa que va adquirir en el seu viatge als Inferns:

https://t.me/NoPlandemia/196414


INTERPEL·LEU-VOS !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada