dijous, 21 de març del 2024

LA GUERRA ENMIG DE LA GUERRA


El criminal sionisme internacional ha animat tots els gossos castrats i totes les putes inútils i idiotes de l’harem jueu que tenen repartits arreu de món, que, ja que massa gent sap que la Covid fou una immensa mentida per a poder enverinar els blancs, sobretot; que la idiotologia de gènere desperta més que rebuig i fàstic entre la gent digna; que en la crisi econòmica fins i tot el més imbècil veu que ha estat minuciosament preparada i executada pels criminals dels diferents governs europeus i americans que actuen sota la bandera d’Israel; que l’estafa del canvi climàtic només se la creuen discapacitats racionals que militen als partits o bandes de criminals; que la invasió amb la immigració il·legal i protegida pels mateixos envaïts està començant a ser un problema de convivència (quines coses, oi?) i que la gent, majoritàriament, encara que en veu baixa, demana l’expatriació de tots els paràsits africans – no dels legals -, i vist que la potent classe mitjana europea i blanca encara se sosté, els jueus han donat l’ordre a la sacerdotessa de Satanàs, que des de la Corrupció Europea de la Sinagoga dirigeix la destrucció de totes les nacions del continent, que embarqui totes les economies de les quals és ‘irresponsable’ a què totes les nacions implementin una economia de guerra, perquè cal estar preparats per si l’ordre jueva és d’atacar Rússia i així convertir els camps europeus en mars de sang de joves blancs, abans que Rússia no destrueixi absolutament el continent, que és el que passarà, perquè Europa no pot aguantar ni mig any de guerra amb Rússia, ni mig any!, com Ucraïna no va aguantar més d’una o dues setmanes, el temps que els russos van necessitar per a començar les hostilitats de veritat. NOMÉS UN PARAPLÈGIC CEREBRAL POT PENSAR QUE EUROPA POT TOSSIR A RUSSIA. I NOMÉS UN SÀDIC PSICÒPATA POT INSTIGAR LA GUERRA CONTRA RUSSIA, que és el que fa el psicòpata i criminal professional que comanda els exèrcits sionistes de l’OTAN.

Sincerament, crec que tot és un parany per a forçar els europeus a acceptar l’economia de guerra. Després del robatori dels verins (els europeus han pagat els verins amb què els maten, gràcies a la GENOCIDA d’Ursula von der Leyen, al Femer europeu i a tots els CRIMINALS GOVERNS D’OCCIDENT), després de malbaratar l’erari públic per tal de mantenir immigrants il·legals, després de redirigir l’economia envers la seva destrucció, amb les polítiques de la idiòcia ecològica del fals esclafament global, després de fer decréixer totes les economies – abans riques – d’Europa, ara els assassins i lladres de la Sinagoga del Femer europeu volen donar el cop de gràcia, tot augmentant el deute impagable actual fins al punt de mantenir la indústria de guerra jueva, a fi que la bancarrota de les nacions comporti l’acceptació per la força dels bancs centrals com a òrgans directius de la vida de tots els ciutadans del món, o sigui, el robatori del planeta pels Rothschild i les bandes sionistes que conformen tot l’entramat criminal del món.

TRAGUEU ELS JUEUS,

US RESTARÀ LLIBERTAT, DIGNITAT I PROGRÉS.

ELLS SÓN L’ENEMIC,

I ELS SEUS SICARIS,

ELS TRAÏDORS.

QUINA ÉS LA PENA PER A UN TRAÏDOR ?

NO FEM TARD ?

Tot seguit, passem a mostrar les proves d’aquestes afirmacions. Res millor que aquesta imatge que retrata perfectament l’EIX DEL MAL:

https://t.me/RosselloCM/86741

S’entén? Els jueus primer, la colònia britànica després, i finalment, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, l’imperi dels sionistes.

Continuem amb una vinyeta que reflecteix perfectament el que es diu cada dia en aquest blog: ELS CRIMINALS GOVERNEN.

https://t.me/RosselloCM/86742

S’entén? El jueu maçó primer – el gran jutge -, els paràsits criminals després, sempre obeint l’amo, com a esclaus que són, i els cagaguno, dedicats a escampar les mentides dels sionistes, els seus amos.

I evidentment, la clau perquè això hagi estat possible: ELS EXCREMENTS AMB TOGA. Aquí teniu les escòries togades dels tribunals internacionals i les decisions que prenen, sempre d’acord amb la traïció al dret natural i internacional, i sempre a les ordres dels jueus i maçons:

https://t.me/RosselloCM/86755

PUTIN ÉS UN CRIMINAL QUE CAL EXTERMINAR.

NETANYAHU ÉS UN HEROI NACIONAL.

CREIEU QUE NO CAL ERRADICAR

TOTA LA IMMUNDÍCIA AMB TOGA ?

Això, sense considerar la guerra d’Ucraïna, actualment una sucursal de BlackRock del jueu Fink, gràcies al pallasso jueu de Zelensky, el president de la colònia després del cop d’estat orquestrat per Soros i la Nuland, jueus. I tot per a què? Per a fer un ritual de sacrifici de sang i per a negociar amb els nens, la passió sionista:

https://t.me/RosselloCM/86757

https://t.me/RosselloCM/86751

A AIXÒ DÓNA SUPORT

L’ASSASSINA DE MASSES

URSULA VON DER LEYEN

I EL CAU DE CRIMINALS

DEL FEMER EUROPEU.

LA PENA CAPITAL PER A TOTS

ÉS INAJORNABLE.

I tot plegat, perquè la intenció dels enemics és el sotmetiment absolut dels esclaus europeus a la supremacia jueva:

https://t.me/laquintacolumna/36278


Espero que haurà quedat clar. Tanmateix, això no és res, que el grau de maldat dels sionistes, com he dit moltes vegades, per a nosaltres és impossible ni d’imaginar, que els fills dels Inferns vénen molt ben ensinistrats per les set potestats de l’Avern.

Comencem aquesta segona part amb un excel·lent escrit de Leo Hohmann, una perfecta descripció de l’horror que ens espera si els Rothschild aconsegueixen robar tot el patrimoni mundial amb l’estafa de les CBDC i la IA assumeix el control de la granja de goyim. Llegiu-lo. I si en acabat, hi ha algú que no creu que cal MATAR els Rothschild i totes les famílies del sionisme sense deixar-ne ni el rastre, que demani cita al psiquiatre, perquè la psicopatia i la idiòcia, a parts iguals, estan devorant el seu cervell i necessita tractament urgent, abans que sigui massa tard. Us recomano la lectura completa:

https://t.me/counterpropaganda20/12103

Per al que ve de l’hort, i amb menysteniment, creu que això són paranoies dels conspiranoics, l’exemple del criminal més gran que mai hagi nascut al Canadà, la puta Trudeau i la vinculació bancària dels canadencs a l’amo Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/86754

MATAR TRUDEAU NO ÉS CAP CRIM,

NOMÉS FALTARIA !

LES PANEROLES S’AIXAFEN

SENSE REMORDIMENTS.

DE FET, O ELS CANADENCS

EL MATEN,

O ELL ELS MATARÀ EN VIDA.

Els sionistes saben que han d’actuar de pressa i cloure a la cleda els europeus abans que es despertin i reconeixent el seu màxim enemic avial, comencin, com en els bons temps, la persecució dels criminals, als quals, i a diferència del que fan els jueus, no se’ls matava a discreció, sinó que se’ls expulsava, una mesura que mai no trobareu en els llibres de clemència jueus, que sempre proclamen la necessitat de matar-ho tot, homes, dones, vells, nens i animals, que així ho diu el seu llibre putrefacte: el Talmud, la Bíblia de Satanàs. O què és això, si no?

https://t.me/resurgente2020/55235

I cal tornar a parlar de

L’HOLOCAUST SIONISTA

PER A L’EXTERMINI BLANC.

La matança indiscutible, que els excrements – culpables per col·laboradors – han permès, permeten i permetran, mentre els jueus els inflin els números del compte-corrent. Aquesta és la classe d’escòria que els sionistes disfressen amb togues:

https://t.me/laquintacolumna/36283

I torno a penjar l’extraordinari discurs del doctor David Martin al mateix Femer Europeu, en què acusa l’Organització de Matances Sionistes (OMS) de ser un càrtel criminal, farcit d’assassins, i el dedico als excrements amb toga, perquè no trobin cap excusa per a justificar el que no poden justificar: la COL·LABORACIÓ EN GENOCIDI DE TOTS ELS TRIBUNALS OCCIDENTALS. Quina haurà de ser la pena que els haurem d’aplicar? Recordeu, de moment, i només de moment, han participat en l’assassinat indiscriminat de 20 milions d’éssers humans, enganyats per tal de ser enverinats, i han desgraciat la vida de centenars de milions de persones. Els fem un monument o un patíbul?

https://t.me/RosselloCM/86761

SENTIR EL DOCTOR

I NO DICTAR IMMEDIATAMENT

LA DETENCIÓ DE TOTS ELS ESMENTATS,

ÉS ENCOBRIMENT DE GENOCIDI.

I si hi ha algú que argumenta que els pobres jutges no ho saben. Només tres exemples d’ahir:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7922

https://t.me/Realidades_Paralelas/7920

https://t.me/NoPlandemia/199747

Esportistes d’elit, en retransmissions televisives... i la poca vergonya dels genocides:

https://t.me/laquintacolumna/36284

ELS EXCREMENTS NOMÉS MEREIXEN

MENYSTENIMENT I ESPUTS.

LA BARBARITAT INOÏDA QUE PATIM

ÉS CULPA SEVA

PER NEGLIGIR EN LA PERSECUCIÓ

DELS CRIMINALS,

DELS PITJORS CRIMINALS DE LA HISTÒRIA.

No sé com poden tenir la gosadia de vestir de toga i exigir respecte! Són covards, miserables, criminals i megalòmans. Carn de psiquiàtric, sense dubte, perquè el grau d’abjecció i ignomínia que toleren sense immutar-se, només la pot mostrar un sàdic carnisser o psicòpates sense límits. Això sí, per a perseguir els innocents, els manca temps i orgull. Aquesta és la seva justícia. I val a dir en el seu descàrrec, que avui he llegit un parell de notícies on uns excrements amb toga gosaven de condemnar a penes de més de vint anys de presó a animals acusats de violacions en grup. Llàstima que en quatre dies seran al carrer. Llàstima que el manteniment dels animals recau sobre la gent. Llàstima que el codi penal hagi estat escrit per efeminats i febles, ja que la violació, com l’assassinat, ja no dic l’assassinat massiu, només es paga amb la pena capital. Només en una societat on el crim és l’excepció, és comprensible la magnanimitat amb els tarats. En societats corruptes i podrides com la nostra, la millor profilaxi és l’execució dels psicòpates i depravats; res no es perd, i es guanya tranquil·litat, seguretat i que la víctima sàpiga que en serà l’única. Si això no s’entén, doncs, què voleu que us digui?

I per concloure aquest viatge per les clavegueres de la perversitat i la protèrvia, una notícia del Tribunal Suprem – que ja és un insult a la intel·ligència! -:

https://www.elespanol.com/espana/politica/20240317/supremo-anula-subvencion-gobierno-dio-sindicatosy-patronales-confondosue/838166362_0.html

https://t.me/RosselloCM/86733


NOTÍCIES D’UN MÓN EN ESTAT TERMINAL

(VIRUS: EL JUEU)

El virus jueu, letal de necessitat, és camaleònic i s’amaga a les faldilles, sobretot, dels governs i del Femer europeu, i també en els gossos castrats i inútils que es transmeten la corrupció dels humors tòxics judaics de generació en generació, mitjançant els insectes maçons.

La Corrupció europea, que dirigeix el més gran dels enemics d’Europa en tota la història, la genocida i criminal de tots els crims, Ursula von der Leyen, i que malda per portar els europeus a la fam, de manera que hagin de ser enverinats, ai perdó!, alimentats, amb metzines pels jueus, els seus amos. Per això, i sense que els cagaguano ho sàpiguen - ves, pobrets!, ells, si a penes saben llegir! -, els agricultors continuen amb unes protestes que més que fems i crits, es resolen amb sang. És la disjuntiva: si no vols sang, ells et liquidaran sense vessar-ne. Si algú es pensa que no és així; que em cregui: s’equivoca. O no ho estan fent des de fa quatre anys davant dels nostres morros!

https://t.me/resurgente2020/55237

I pobres d’ells si cauen en les trampes dels sionistes, i mai millor dit, perquè els qui semblen que els han de salvar, són els més sionistes de tots els sionistes:

https://t.me/resurgente2020/55238

LA PARTITOCRÀCIA O CRIMINOCRÀCIA

O SIONISME POLÍTIC

ÉS TOT EL MATEIX:

ELS MATEIXOS GOSSOS

AMB DIFERENTS COLLARS.

Mai millor dit ‘gossos’. I els collars, és el que nosaltres hem de canviar-los. El cànem sempre és molt més ecològic que les corbates tòxiques (segons el gos de Soros) que llueixen com a collar els gossos i les putes inútils, a part de la xapeta de coloraines, com si fossin retardadets mentals, que essent adults, han d’anar lluint xapetes, la marca de l’amo.

I mentre la Corrupció europea destrueix els agricultors europeus i maltracta els jubilats, això sí, mentre els criminals s’omplen les butxaques amb els incessants robatoris als agricultors i als jubilats, a part de l’habitual robatori als treballadors i empresaris, acorden regalar 500 milions als països africans. Fixeu-vos fins a on arriba la ignorància d’aquests criminals, que es creuen que Àfrica és part d’Europa! Això, o és que senzillament estan traint Europa i protegint i mantenint els africans perquè els jueus els ho han manat, perquè els africans han de ser els animals (és el que en pensen els jueus, no ens equivoquem) que exterminin els blancs:

https://t.me/NoPlandemia/199780

DESTRUIR LA UE

I

EXECUTAR ELS TRAÏDORS

ÉS

LA SAGRADA MISSIÓ DELS EUROPEUS.

La següent notícia ens remet a Alemanya, el país governat pels sionistes en dos períodes, de l’any 1918 al 1933, i de 1945 fins als nostres dies. Vegeu quina és la formació que reben els destructors de la innocència infantil - abans, dits professors - a les bagasseries jesuïtes, i quins són els resultats (la notícia l’he vist a diverses fonts):

https://t.me/RosselloCM/86738

S’entén quin és l’objectiu jueu?

I conclourem amb dues notícies de Soroslàndia i dos infraidiotes (continuem pendents del diagnòstic final quant a aquesta deficiència cognitiva que ultrapassa qualsevol aberració racional anterior, i que aleshores, era denominada senzillament com idiòcia).

La decoració de la butaca del ministeri de Transports:

https://theobjective.com/espana/politica/2024-03-18/puente-admite-facilito-hermana-datos-investigacion-secreta/

Llegiu pel damunt la notícia, no cal que us intoxiqueu amb tanta podridura; però, comprendreu perquè un sac d’escombraries té per destinació política, en un règim de partitocràcia o criminocràcia, un ministeri.

https://theobjective.com/espana/politica/2024-03-18/puente-admite-facilito-hermana-datos-investigacion-secreta/

La Yoli, la Gran, cometent idiòcies delictives que els excrements ignoren, no sabem si per pietat i commiseració cristianes.

https://t.me/RosselloCM/86740

Elles, tan modernes i empoderades, que parlen sempre contra la discriminació. Ah, sí, és clar, elles parlen de discriminació positiva! O sigui, una reverenda idiòcia!


ENGUANY ÉS L’ANY.

ELLS ESTAN EN GUERRA,

NOSALTRES ENS HO MIREM.

CAL ASSUMIR LA GUERRA

I ENFRONTAR-LOS.

QUI PRACTICA LA PAU

QUAN L’ENEMIC LI ESTÀ EN GUERRA,

ACABA DERROTAT, ESCLAU.


CAL ESBORRAR EL SISTEMA DEL PLANETA

SI VOLEM DEIXAR PLANETA ALS FILLS

I NO UN KIBBUTZ,

UN CAMP DE CONCENTRACIÓ I EXTERMINI,

UNA GRANJA GOYIM

TALMÚDICA.


P.S. https://t.me/NoPlandemia/199816

Si aquesta infàmia és veritat, què faran els jutges? Una multa que no superi els beneficis obtinguts pels delinqüents, i tots contents. Aquests casos de corrupció i frau, només es resolen si en demostrar-se l’acord quant als preus, TOTA LA CÚPULA DIRECTIVA dels supermercats (o del sector que sigui) és enviada a presó un parell d’anys i els rostres dels infectes, publicats a les portades de tots els diaris de tirada nacional. Amb els diners, ells no tenen problemes, els robaran o extorsionaran els proveïdors, com sempre. Aquest és el món que tenim perquè els qui haurien de fer justícia són tan limitats que creuen en el dret! Per posar un exemple, el dret a vot de la dona, el tindrà o no, segons dictaminin les lleis, però la justícia és que no el tingui. Sé que no se m’entendrà, però se me’n fot. Algun dia, potser, tocaré el tema. Tanmateix, és evident que el vot femení és la garantia de la destrucció de l’estat natural de les coses per a aquell qui pensa, com ens ho demostra el fet que després de ‘concedir’ el dret de vot a la dona, totes les nacions que ho han fet, estan naufragant, sinó enfonsant-se irreversiblement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada