dimarts, 26 de març del 2024

ENMIG DEL CAOS I LA VERGONYA


Vivim al bell mig del caos provocat pel sionisme internacional – és de l’única cosa que no podem dubtar, avui – i ofegats per la vergonya i la impotència que sentim perquè el fonament social brilla per l’absència: la justícia. Amb jutges, el que passa hauria estat impossible; per això, els jutges els trien els polítics que són triats per la jueria internacional, i així poden perpetrar tots els crims i sortir-ne immunes. En el capítol d’avui tocarem diversos temes, i com sempre, veureu que darrere de la cortina de tots ells, qui hi ha? Un jueu. Per casualitat, sí, però jueu. Això vol dir que hi ha una conspiració jueva (sionista) contra el goyim? No, és clar que no, pobrets! Tots els qui mouen els fils de la funció de titelles són jueus, però és molt agosarat de dir que aquesta casualitat signifiqui que hi ha una conspiració!

Com a introducció al caos, unes paraules de Stella, la dona d’Assange, a qui, per cert, no sé què esperen per a resoldre l’extradició. Una prova més que una justícia lenta, mai no és justícia. Potser, després de desgraciar-li absolutament la vida, li diran que s’han equivocat?... Les paraules de la dona d’Assange:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4860242

«EL SISTEMA DE JUSTÍCIA ÉS UNA ARMA CONTRA ELS QUI DIUEN LA VERITAT»

Més clara, l’aigua! Pregunteu-vos aleshores, quina ha de ser l’altura moral i ètica dels criminals que la practiquen? No són, potser, els veritables enemics del poble? Els més miserables? Els més covards? L’escòria? Si penseu que no, si us plau, il·lumineu-me, perquè pugui comprendre l’honestedat i virtut dels defensors de la mentida i el crim.

https://t.me/NoPlandemia/201424

Independentment del comentari personal de qui ens exposa la situació de la banda criminal PSOE, digueu-me, què cal per a prohibir la banda i detenir tots els criminals que la integren? No em digueu que el ‘procediment penal’, el dret; no ofengueu la meva intel·ligència! Davant de les evidències manifestes, només el dret els protegeix. Tanmateix, com diu la dita, quan els gossos borden, alguna cosa senten. Si no hi hagués irregularitats, com tot estaria en ordre, no en tindríem notícies. Quan aquests tipus de delictes se sospiten, cal engarjolar immediatament els responsables. Ves, Julian Assange, acusat de no res, està en presó preventiva des que tinc memòria gairebé, però els criminals ‘evidents’ – no caldria ni autoritzar-los la defensa per a culpar-los, per l’obvietat que aquest acte de defensa significaria: un menysteniment a la capacitat intel·lectual de la Justícia – són presidents, paràsits d’urinari o membres dels prostíbuls, com sempre, com si res no hagués passat.

https://www.infodefensa.com/texto-diario/mostrar/4770445/gobierno-planea-aumentar-1000-millones-gasto-militar-como-respuesta-guerra-ucrania

El capo de la màfia PSOE malversant més diners públics, que no té - recordeu que Espanya ja està en deute fins a final d’any –, però ell continua actuant com un nou ric, esplèndid en les donacions. El que passa és que el gos de Soros no és propietari d’aquests diners, a part, que els destina a un crim absurd, amb el qual, la immensa majoria dels espanyols no hi està d’acord. I els jutges? El gos de Soros és el gos de Soros, i per això els sicaris dels sionistes el protegiran, que per això són el que són i practiquen l’intrusisme professional a les ciutats de la Immundícia. Coneixent tots els crims que ha comès aquesta mala bèstia triada pel monstre sionista de Soros, no em direu que no us agradaria de veure amb els vostres ulls com ascendia les escales del patíbul i com, allà dalt, exercia de protagonista. Tanmateix, els excrements amb toga, ni saben que el PSOE és una banda criminal, ni sospiten de cap de les altres bandes criminals de la partitocràcia sionista, perquè, com deia la Stella Assange, estan per a perseguir la veritat i evitar el càstig als culpables, perquè tots treballen per a la criminocràcia.

https://t.me/mustangcomunicacion/12537

Què pretenien amb la denúncia? Que un jutge perseguís els pedòfils, els seus amos? I l’home ha complert amb el seu deure: DELINQUIR, PREVARICAR.


LA IMPUNITAT JURÍDICA:

L’HOLOCAUST SIONISTA

https://t.me/NoPlandemia/201346

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4860573

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4860377

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4860660

https://cienciaysaludnatural.com/vacuna-contra-el-dengue-murieron-mas-menores-vacunados-que-no-vacunados/

https://tierrapura.org/2024/03/25/la-fda-admite-que-la-vacuna-covid-conduce-a-un-riesgo-significativamente-elevado-de-convulsiones-en-ninos-pequenos/

https://elpais.com/salud-y-bienestar/2024-03-23/cancer-al-alza-a-edades-cada-vez-mas-tempranas-en-gente-joven-esta-aumentando-y-no-se-sabe-por-que.html

https://xeu.mx/boca-del-rio/1316654/aumentan-infartos-en-gente-joven-piden-a-organizadores-de-carreras-pedir-evaluacin-previa

NO CALEN PARAULES, OI?


Deixem els excrements amb toga, i vegem algunes de les notícies d’actualitat que ens exposen els sicaris dels criminals, i com sempre, aquests criminals, per casualitat, són jueus.

Comencem amb la notícia d’un dels ídols fabricats per Satanàs:

https://www.abc.es/cultura/agentes-federales-registran-mansiones-rapero-puff-daddy-20240326064249-nt_amp.html,

Mil milionari, negre i no sap cantar: qui deu ser el seu amo? Qui controla el món de la música? I relacionat amb el tràfic de nens? No ensumeu el sulfur que emeten els fills de l’Infern?

Lorenzo Ramírez, un periodista i analista polític i econòmic, a qui és una delícia escoltar per la claredat i la fluïdesa de les seves exposicions. Sense dubte mai no arribarà a ser ministre ni president, que ja sabeu que la intel·ligència com a capacitat per al raciocini, és el que més detesten els jueus. Vegeu què ens diu de les CBDC, i penseu qui són els qui hi ha darrere del robatori del patrimoni mundial. Jueus? Sí, per casualitat, és clar, però jueus asquenazites, la banda de les bandes: els Rothschild.

https://t.me/elinvestigador_org/14723

Fem ara una visita breu al Femer europeu on la Sinagoga emmagatzema les escombraries, i escoltem què ens diu Kolakusic - abocat al femer per error, sense dubte -, de l’assassina Ursula von der Leyen. Pregunta: A quins interessos serveix, la genocida? Que els verins siguin jueus i que la guerra d’Ucraïna sigui un muntatge jueu, això, són casualitats; no sigueu antisemites... pobrets!

https://www.bitchute.com/video/6ILIcSl4rNsE/

Sense deixar el femer, la tifa de Lleida, el psicociata:

https://t.me/mustangcomunicacion/12549

A qui serveix? Als jueus de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Casualitats, carai! Que veieu escòria jueva arreu!

No abandonem la claveguera d’Europa, perquè els agricultors continuen amb les protestes contra les intencions de la Corrupció de fer que tots els europeus hagin de menjar els verins i els tòxics que ens preparen els jueus Gates i Bezos; quines casualitats té la vida, oi?:

https://t.me/NoPlandemia/201276

https://t.me/NoPlandemia/201370

https://t.me/NoPlandemia/201431,

bonica escena, el pagès alimentant els psicòpates, i els psicòpates donant-li aigua.

Malgrat que els sionistes continuen amb la intenció i les operacions criminals per a destruir el món tal com el coneixem, tenen problemes i problemes greus. Sigui amb la implantació de l’esclavatge als Rothschild (CBDC), que els costa que la gent s’agenolli i els veneri; sigui amb l’oposició a l’OMS, que no poden acabar de convertir en el símbol de la tirania i l’extermini mundial degudament organitzat; sigui amb la idiotologia de gènere, que no aconsegueixen de convèncer la gent sana, malgrat els esforços de tots els seus sicaris cagaguano, actors (porno), ‘científics experts’ i polítics (lladres); sigui amb el canvi climàtic, que no assoleixen que la gent accepti la ruïna per a seguir-los el corrent; sigui amb la guerra contra l’alimentació, en la qual, la Corrupció de la Sinagoga ha patit un seriós revés, ja que Hongria, Finlàndia, Suècia, Àustria, Polònia, Bèlgica i Itàlia – els països dignes – s’han oposat a la ‘Llei de la Natura’, l’eufemisme, gràcies a l’elisió del terme clau (destrucció) per a entendre el projecte sionista: Llei per a la Destrucció de la Natura.

https://www.thegatewaypundit.com/2024/03/panic-brussels-climate-alarmists-lose-again-as-eu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=panic-brussels-climate-alarmists-lose-again-as-eu

https://t.me/resurgente2020/55524

Si en tots els fronts de guerra que comanden - per casualitat - els jueus, s’aperceben de la resistència que s’oposa als seus plans, en el canvi climàtic, la IMMENSA ESTAFA JUEVA, els contratemps són importants, i ho seran més a mesura que els criminals que han disfressat de polítics, intentin imposar la misèria basada en la mentida com a norma de vida. Sobre la IMMENSA ESTAFA del canvi climàtic se’ns parla en aquest escrit de David Icke:

https://t.me/counterpropaganda20/12121

https://t.me/counterpropaganda20/12122

Aquí us enllaço al documental, sobre el qual no puc opinar perquè no l’he vist. I no l’he vist perquè no necessito cap argument per a entendre que el clima del planeta de qui menys depèn és de l’home. L’home pot contaminar zones del planeta, però canviar el clima, això, només ho pot pensar un jueu – que traurà benefici de l’estafa -, un sicari criminal o un idiota. Tanmateix l’enllaço, perquè sempre hi ha gent que es creu les mentides que els jueus escampen amb la propaganda – l’obra de Edward Bernays, per casualitat, jueu -.

https://rumble.com/v4kl4el-the-cold-truth.html


L’ATEMPTAT A RÚSSIA

Entre el caos sionista, no podem oblidar l’atemptat a Rússia. I val a dir, que ahir hi va haver un ‘misteriós’ accident a la Reserva Federal, en el qual un vaixell porta-containers va ‘atropellar’ un pont a Baltimore https://t.me/No_plandemia/7609. Serà per caos. Entre el caos, i la casualitat que sempre hi ha jueus darrere de tot, jo ja no sé què pensar. M’estaré antisemititzant? Però, anem al punt on anàvem. Escolteu - us ho recomano - la interpretació brillant de Lorenzo Ramírez sobre aquest atemptat. M’ha fet gràcia de veure que ell també s’ha adonat que, als gihadistes, els amenaces amb un virus, i s’ho fan tot al damunt. D’altra banda, descarta la implicació de Putin, un fet que jo no veig tan clar, pels motius que adduïa ahir. Si bé es pot assegurar que no fou un atemptat de falsa bandera dels russos per acusar els enemics, jo crec que la col·laboració russa hi fou necessària. En parlem més endavant, escolteu la interessant exposició:

https://t.me/No_plandemia/7607

I tot seguit, la interpretació de Greg Reese:

https://t.me/No_plandemia/7612,

aplegant les dues interpretacions del que és un atac de falsa bandera, reconec que és enraonat de pensar que Putin no mataria els russos d’aquesta manera, tanmateix els atemptats de falsa bandera són els assassinats dels governs contra els seus ciutadans (11-S, 11-M...), i em resulta difícil de creure que els serveis secrets russos no en sabien res. Pot ser que hagin estat uns quants traïdors comprats? Podria ser, sí. I ho dic perquè les paraules agressives de Dmitri Medvedev em semblen sinceres. És possible que Putin i el seu govern no en sabessin res, però algú havia d’estar-ne informat i va fer veure que no ho sabia. Potser més endavant en podrem treure conclusions més completes, una volta que entenguem per què van matar els innocents que havien anat al teatre. No cal que us digui que jo, sense el mínim àtom per al dubte, crec que els jueus, per casualitat també, és clar, però crec que ‘accidentalment’ són darrere de la cortina, ves!

Per concloure l’episodi d’avui, unes interessants declaracions d’un exmilitar americà sobre la guerra a Síria, perquè ens serveix per a entendre quin és el modus operandi de la Reserva Federal, la CIA i l’exèrcit sionista OTAN.

https://t.me/No_plandemia/7608


HI HA UNA DESGRÀCIA ?

CERCA EL SIONISTA.

HI HA UNA IMMENSA MENTIDA ?

CERCA EL JUEU.

HI HA UN MAL AL MÓN ?

EL JUEU SIONISTA.

EL NOSTRE PRINCIPAL ENEMIC.

L’ENEMIC DEL MÓN I LA VIDA,

DE LA BELLESA, LA FE I LA LLUM.


https://t.me/Disidenteincontrolado/17276

https://t.me/Disidenteincontrolado/17277












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada