dijous, 28 de març del 2024

LA GUERRA I LA MENTIDA


La guerra i la mentida són els segells del sionisme. Amb la mentida et roben i amb la guerra et maten. És la manera de viure d’aquests criminals, i ho serà fins que no els posem fi. El capítol d’avui podrà ser una mica caòtic, com el caos que ens estan provocant els jueus, pobrets!, i tot, per a abocar-nos a la destrucció, per a l’única cosa que serveixen. Potser per això, perquè són lladres i assassins, la comunitat jueva té la gosadia de voler canviar les accepcions del castellà. La gosadia d’aquests criminals no té límits. Vegeu la notícia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4864945

De tota la vida ‘jueu’ ha estat un terme despectiu. La meva mare (a.c.s.) quan parlava d’algú com a ‘jueu’ (És un jueu) volia dir, ras i curt, una mala persona, un avariciós, un lladre, un usurer, un pocavergonya. I ara vindran els circumcisos a ‘exigir el seu pronom’? Espero que en el puticlub de la RAE hi hagi algú amb dignitat i els enviï a fer punyetes, a tots els jueus de la comunitat jueva.


Com a introducció al capítol d’avui, recordem Julian Assange. No sé quan ha dit això, ni si és cert que ho ha dit; tanmateix, ho hagi dit o no, el que li és atribuït és tan cert com que ara jo sóc viu, i qui em llegeix, quan em llegeix.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4865203

Com ho diu el setzè objectiu de l’Agenda 2030 de l’ONU per a l’extermini de la civilització:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8056

I la veritat en boca de la dona: no hi ha Justícia, hi ha ‘el dret’, o sigui, la impunitat dels sionistes:

https://t.me/NoPlandemia/201808

LA GUERRA ÉS DEL SIONISME

CONTRA EL MÓN.

PERMETREM QUE ELS TERRORISTES TRIOMFIN ?

DONCS, CAL ANAR PER ELLS !

Per a entrar en matèria, us enllaço a un vídeo d’un senyor, que no sé qui és, però que fa una brillant exposició del que estem patint:

https://t.me/counterpropaganda20/12133

LA MENTIDA ÉS L’ARMA DELS SIONISTES,

LA LLEGENDA DEL MOSSAD.

Per a seguir la ruta per aquest món desballestat pels jueus, passem a veure imatges dels agricultors, que continuen amb les protestes contra els sicaris criminals de la Sinagoga, el Femer europeu:

https://t.me/resurgente2020/55567

https://t.me/resurgente2020/55560

https://t.me/NoPlandemia/201784

I en aquest estat les coses, la genocida i màxima traïdora d’Europa, la bruixa sionista de la Ursula von der Leyen, fa ús de la hipocresia per a encobrir els seus crims, ja que és ella fonamentalment la criminal que gestiona la destrucció de l’agricultura i la ramaderia, perquè l’ordre que té dels sionistes, és deixar els europeus a un pas de la fam mortal.

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/somosagro/agricultura/2024/03/22/von-der-leyen-ve-inaceptable-agricultores-tengan-comercializar-productos-precio-debajo-costes-produccion/00031711126797721841381.htm?utm_source=twitter&utm_medium=referral&utm_campaign=twgen

AQUESTES PROTESTES SÓN MÉS COHERENTS

QUE LES MANIFESTACIONS BABAUS,

TANMATEIX, CAL POSAR AL FOC

ELS VERITABLES CULPABLES,

PERQUÈ MAI NO SERÀ UN CRIM,

SINÓ LA JUSTÍCIA QUE NO FAN

ELS EXCREMENTS AMB TOGA.

Deixem els criminals de la Sinagoga del Femer Europeu i durant una estona vegem què passa a Soroslàndia, la satrapia sionista que regenten la colla de minusvàlids cerebrals i criminals de la banda mafiosa PSOE, junt amb altres bandes d’extrema esquerra, en un exercici intolerable de delinqüència i insolència. MATAR TOTS ELS POLÍTICS AMB CÀRREC, DE CAP DE LES MANERES POT SER UN CRIM, PERQUÈ ÉS LA MÉS LEGÍTIMA DE LES ACTUACIONS: LA DEFENSA PRÒPIA. Vegem les obres dels criminals emparats pels excrements sionistes que van disfressats amb toga i llueixen la indignitat i la superioritat com a carta de presentació (tot s’encomana; i servint jueus, què voleu, només poden ser indignes i creure’s superiors, com les rates immundes a les quals serveixen):

No sé qui és aquest desgraciat mental - que ho duu escrit a la cara – ni m’importa, però, no cal ser un superdotat per a saber que està traint els espanyols i defensant interessos estrangers, el que és, ras i curt: alta traïció. Com es castigava abans, quan els homes eren homes, l’alta traïció? Doncs, jo em penso que fem tard, i com més triguem, més cua hi haurà davant del patíbul:

https://www.elespanol.com/espana/20240328/gobierno-cumple-rabat-camioneros-marroquis-pueden-canjear-carnet-sin-examen/842665911_0.html?utm_medium=Social&utm_campaign=Besocy&utm_source=Twitter

Mentrestant, els traïdors que gestionen la distribució dels exèrcits mercenaris dels sionistes, els van escampant arreu del territori, d’acord amb les instruccions jueves, per tal de consumar el pla Kalergi per a la destrucció de l’home blanc:

https://t.me/NoPlandemia/201815

Això és el que ens importen els jueus i els polítics, lladres com ells:

https://www.europapress.es/euskadi/noticia-detenido-matrimonio-obtener-fraudulentamente-140281-euros-ayudas-sociales-denuncia-lanbide-20240327202311.html

https://t.me/NoPlandemia/201772

https://t.me/NoPlandemia/201729

Entre els lladres es protegeixen, i el gos de Soros, davant de la negligència i del delicte d’omissió de la persecució del crim dels fiscals, continua cometent malversació de diners públics, perquè Soros li ha donat carta blanca per a robar tot el que vulgui, sempre que destrueixi el país, i el MÀXIM TRAÏDOR ESPANYOL DE TOTS ELS TEMPS compleix amb els jueus com el millor dels gossos ensinistrats amb el seu amo:

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-destina-en-seis-meses-casi-300-millones-de-euros-para-la-acogida-de-inmigrantes-ilegales-20240328-0530/

EXECUTAR AQUEST PSICÒPATA

ÉS UN IMPERATIU SOCIAL CATEGÒRIC.

Si no em creieu, vegeu aquest àudio del ‘lobo estepario’. Quant al final del vídeo, ja he escric altres vegades, que si hi hagués un cop d’estat militar (que és el que haurien de fer tots els exèrcits europeus si no fossin LGTBIJKQ+ i uns castrats), comptaria amb el meu total suport, encara que abolissin (o potser perquè abolirien) la Genociditat, i si procedissin a judicis sumaris per alta traïció i genocidi, encara comptarien més amb la meva aprovació, i si immediatament executessin les sentències, tiraria coets. Tanta seria la meva alegria!

https://t.me/NoPlandemia/201797

Aquí teniu els criminals de la Genociditat, el prostíbul principal de la plaça sant Jaume, obeint les ordres de l’ISG de Soros. Si algú es pensa que això és per a un bé, per salut, no sap com s’equivoca!

https://t.me/RosselloCM/86999

Aquí teniu la Moni, la infraidiota, advertint-nos que dilluns rebrà les ordres sionistes de l’ISG, per veure si cal reconstruir el camp de concentració (en tenen unes ganes!), això, mentre el seu departament d’extermini continua subministrant els verins i ocultant els 80000 assassinats dels seus antecessors genocides (Illa i Darias), mentre la taxa de mortalitat continua augmentant. Són idiotes, sí; i criminals, també. Aleshores? Un monument o un bon tros de corda de cànem?

https://t.me/RosselloCM/86995

Tanmateix, no les tenen totes, perquè saben que si pretenen imposar alguna mesura i hi ha una reacció contrària per part de la gent – que ja n’està fins a més amunt del capdamunt, de tots aquests criminals – podria ser que els seus culs i les seves vides perillessin. De fet, em penso que ho comuniquen abans, per tal de veure quines són les reaccions a les xarxes socials, i depèn de com veuen el pati, decideixen. Amb Telegram no ho van fer, i es van adonar que estaven encenent un foc que els podia cremar a tots, i per això, dissimuladament feren marxa enrere. Ara, la infraidiota Moni, ens ho ha explicat molt bé: porteu un morrió d’esclau a la bossa o a la butxaca, que és símbol de ser un obedient esclau, i això, els governs dels paraplègics cerebrals, ho agraeixen molt.

Mentre la infraidiota diu això, a Carolina del Nord, on almenys hi ha una mica de sentit comú, han aprovat una resolució instant a la prohibició dels verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/55573

Però aquí, a Soroslàndia, en el govern del gos de Soros i de les putes inútils i idiotes de l’harem del jueu, que riuen les gràcies del narcís megalòman, la qüestió és robar i fer que la màfia criminal del PSOE saquegi els ciutadans sense aturador, que els jueus els han manat de destruir absolutament la classe mitjana:

https://t.me/mustangcomunicacion/12597

Val a dir, que la classe mitjana és la que hauria d’estar en estat de màxima alerta. Els pobres no compten, els que aviat ho seran, tampoc, però aquesta classe autosuficient és l’obstacle per a la pobresa comunitària, i faran mans i mànigues per a destruir-la, que els psicocialistes pretenen la instauració del comunisme al més autèntic estil sionista: els amos (els jueus), els esclaus privilegiats (els gossos i les putes – el politburó -) i la xurma (el poble). Bona prova del que dic, és la següent barbaritat que, evidentment, cap excrement amb toga percep com a delicte de llibre, pobrets! Després del que ha passat amb Telegram, se’ls escapen els mocs:

https://www.eleconomista.es/legal/noticias/12743269/03/24/el-gobierno-podra-expropiar-pisos-en-la-playa-y-ceder-al-dueno-el-uso-30-anos.html

https://t.me/NoPlandemia/201814

QUI ES PENSEN QUE SÓN ?

TOTHOM TÉ DRET A DEFENSAR LA PROPIETAT.

MATAR POLÍTICS NO ÉS UN DELICTE,

ÉS AUTODEFENSA I JUSTÍCIA ELEMENTAL.

Que ells robin com a principal activitat i cobrin com a compensació per matar la gent, no vol dir que la manera de conviure sigui robant i matant, per això, el poble ha d’erradicar els lladres i els assassins. Espero que se m’entengui. Que ho faci un excrement, no, és clar; però gent només amb una mica d’intel·ligència, sí. Pot funcionar un país dirigit per idiotes dedicats al lladronici i al genocidi? Oi que no? Aleshores...

LLÀSTIMA !

https://twitter.com/wallstwolverine/status/1773055659166015806?t=A547dlRH-ZVs62cKEn3zgw&s=19

Aquest criminal fa servir el Falcon com si fos una joguina barata. Els excrements, és clar, pobrets!, amb els mocs que els cauen, tenen prou feina. Ells no veuen que l’il·legal que està al govern perquè ho ha decidit Soros, és un perfecte imbècil, un cínic lladre i un pervers genocida. No res! Com m’agradaria de veure el seu aplom a l’hora de pujar l’escala final, abans de rebre el collaret com a pagament pels seus serveis!


Deixem l’escòria per a navegar entre deposicions tòxiques, l’Organització de Matances Sionistes (OMS):

Aquí teniu dues notícies sobre aquests criminals, secundats pels de l’ONU, amb el capo Antonio Guterres, avui dia, el més sinistre i pervers dels criminals del planeta. L’execució d’aquest sac d’escombraries comprat pels sionistes, és d’introducció al dret penal.

https://t.me/resurgente2020/55563

https://t.me/resurgente2020/55564

Tot seguit, una brillant interpretació d’un tal Miguel:

https://t.me/resurgente2020/55562

«Fan servir el dret per a suspendre l’estat de dret. Una astuta perversió».

Aquesta és la clau, creure en el dret positiu. No hi ha CAP ALTRE DRET que el DRET NATURAL. El dret natural respon a la Justícia, el dret positiu, al crim. No ho oblideu mai.

L’OMS és una organització sionista per a l’extermini controlat i silenciós. La detenció i execució de tots els responsables, almenys de les darreres dues dècades, és de preàmbul a la introducció del dret penal.

https://t.me/resurgente2020/55576

https://t.me/resurgente2020/55577

CAP EXCREMENT HA IMPUTAT L’O.M.S.

PER GENOCIDI.

PER INDICIS, EVIDÈNCIES I PROVES,

NO SERÀ.

Qui controla el món? Qui fa les lleis? Qui té llicència per a matar i robar?

Triar gent intel·ligent i competent costa, però trobar idiotes... mai no en voldràs tants! Això és el que fa el sionisme. D’entrada, perquè una persona intel·ligent detecta el mal de seguida, i no s’oferirà a escampar-lo; però si no el veu, ho entén tot quan rep els emoluments pel que creu que és la seva feina. En canvi, l’idiota, sigui per la piruleta, per l’estetoscopi, pel premi periodístic o per la llicència per a robar, no es fa preguntes, escampa el mal i ni tan sols se n’adona, que demanar a la neurona asmàtica i coixa que senti empatia, és matar-la. I ells, si s’estimen alguna cosa, és la seva miserable i repugnant vida: la indignitat hipòcrita com a segell i la protèrvia com a raó.


Conclourem a Rússia, on veurem: una solemne ximpleria, una idiòcia digna de qualsevol sicari sionista; una brillant intervenció de Vladímir Putin quant a la puteta privada dels Rothschild, i per a tancar el tríptic, l’advertiment de Putin als imbècils dels governants que, a demanda dels jueus, pretenen portar la mort al seu país i a la seva gent... Comprovareu en aquesta darrera notícia que és un imperatiu social categòric LA PROHIBICIÓ DE TOTS ELS PARTITS POLÍTICS, LA DETENCIÓ DELS CRIMINALS I, DESPRÉS DE JUDICI RÀPID, LA PRESÓ O L’EXECUCIÓ.

Comencem per la idiotesa:

https://www.europapress.es/internacional/noticia-kremlin-advierte-telegram-convirtiendo-herramienta-manos-terroristas-20240328092551.html

Si no és una invenció jueva, cosa molt probable, massa probable, Putin hauria de destituir l’idiota, perquè això és el mateix que acusar Correus de convertir-se en una eina en mans dels terroristes, perquè han estat enviats paquets bomba. És evident que els terroristes (sempre a les ordres dels jueus, això, no ho oblideu mai de mai) freturen d’un mitjà de comunicació, i aquest mitjà mai no pot ser responsable ni cooperador en l’acció terrorista pel fet de fer la tramesa.

La següent notícia de Rússia, l’únic país digne d’Europa, curiosament, seguit dels països de l’òrbita abans soviètica, perquè els ‘americanistes’, la veritat, dignitat i honor, fa molts anys que els van vendre a la Reserva Federal. No sé si és cert ni si són les paraules exactes, tanmateix, com són veritat, no em puc estar de posar aquest tuit magistral de Vladímir Putin:

https://t.me/RosselloCM/86993

La traducció:

https://t.me/RosselloCM/86994

Si la puteta dels Rothschild tingués un mínim de dignitat, que no té, ni tampoc no s’espera que se la trobi de casualitat, faria anys i panys que s’hauria suïcidat tot fent-se un favor i fent-lo al món sencer i a les generacions per venir. El cas és que com no ho fa, ho hauran de fer els francesos. Almenys, si volen seguir essent francesos i no una mena de Macrons, al servei dels capricis de la banda criminal Rothschild per a totes les depravacions i baixeses d’aquesta escòria.

Per concloure, l’amenaça de Putin als miserables que pretenen de mantenir la guerra inútil del pallasso jueu, que és qui fa veure que la dirigeix amb la finalitat exclusiva d’omplir de víctimes el ritual satànic dels sionistes:

https://t.me/mustangcomunicacion/12593

ELS SIONISTES FORÇARAN L’ACCIÓ DE RÚSSIA,

HO HAN FET AMB ELS ATACS A CIVILS,

AMB L’ATEMPTAT DE L’ALTRE DIA,

I ARA, SEGONS QUE ES VEU, VOLDRAN FER-HO

AMB INCURSIONS AÈRIES.

LA GUERRA ÉS DEL SIONISME

CONTRA TOTS NOSALTRES.

Per a demostrar-ho:

D’una banda, la mentida jueva per a acabar de robar el planeta, exposada pels cagaguano, uns miserables que no es mereixen res més que el més absolut dels menysteniments i rebuig. Més idiotes no ho poden ser, ni amb entrenaments intensius:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8028

Si no, com expliqueu això:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4864959

D’altra banda, la passió sionista: la direcció de les matances, dels rituals satànics:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8029

https://t.me/Realidades_Paralelas/8034

https://t.me/Realidades_Paralelas/8044


LES CASUALITATS NO EXISTEIXEN,

SEMPRE HI HA UN JUEU

COMETENT L’ABERRACIÓ,

SEMPRE, DE SEMPRE.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada