divendres, 15 de març del 2024

L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES (O.M.S.)


https://t.me/elinvestigador_org/14690

Em sembla bé una manifestació contra l’organització criminal OMS? En certa manera sí, tanmateix, no servirà de res perquè els sicaris dels sionistes en els governs, hi estan per a vendre els països i la gent als jueus. No hi pot haver cap dubte que en el moment que els criminals del govern espanyol signin l’adhesió a l’organització per a l’extermini, qualsevol ciutadà té el dret a la legítima defensa i pot matar els responsables, sense cap gènere de dubtes. Si els excrements amb toga s’ocupen només que no s’ensumi la corrupció putrefacta que representen tots plegats, és un problema d’aquesta escòria; perquè l’OMS, amb aquest tractat, està violant tots els drets bàsics i fonamentals de l’home i de les relacions internacionals. Només per obviar el Codi de Nuremberg haurien d’haver estat advertits que en el moment que l’OMS rebi el consentiment de les nacions, tots els responsables de l’OMS, de l’ONU i dels governs, seran encausats per CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. Però, com els excrements ni se’ls veu ni se’ls espera, no hi ha cap dubte que TOTHOM TÉ EL DRET DE DEFENSAR-SE DE QUI EL VOL MATAR, i els governs amb la cessió de la sobirania sanitària, lliuren els ciutadans a l’escorxador de l’OMS (com ho veureu avui sobradament), casualment dirigida per un genocida i assassí de masses que és la mascota del psicòpata més gran de la Terra. Perquè em vingui una escòria togada i em digui que no tinc dret a matar els responsables - a hores d’ara - d’almenys 20 milions d’assassinats amb els verins jueus i centenars de milions de damnats. Heu sentit en algun lloc, que hi hagi investigacions judicials quant a aquest evident genocidi? Però, centrem-nos en l’assumpte. Escoltem primer què ens explica la doctora Ángeles Maestro, junt amb Jon Ander Etxevarría, dues persones dignes i íntegres que no han dubtat de posar-se en el cantó correcte de la història:

https://t.me/resurgente2020/55012

Si amb això no n’hi ha prou, torno a penjar l’extraordinari discurs del doctor David Martin a la seu del Femer Europeu, on advocava per la destrucció de l’OMS (És de suposar que els excrements amb toga no han sentit cap d’aquestes intervencions, ja que d’haver-les sentit, són còmplices de la banda criminal i col·laboradors en genocidi, quasi res!):

https://t.me/resurgente2020/55044

L’advocada Cristina Armas ens exposa quines són les intencions de l’Organització per a l’extermini de l’ONU:

https://t.me/resurgente2020/55043

«L’OMS té immunitat i no pot ser jutjada»!!! Això és l’essència del dret: la defensa dels criminals. Per quins set sous, una organització no ha d’estar sotmesa a la violació de les lleis? Qui és l’autoritat que ha atorgat aquesta immunitat, que ningú no pot atorgar? En Justícia tothom està sotmès a la llei, en dret, només els homes honrats i decents. Això és la immundícia del dret! És de suposar que per això està farcit d’immundícies i deposicions. Cada ésser viu cerca el seu medi natural. L’OMS avui hauria d’haver estat desmantellada i TOTS ELS RESPONSABLES EXECUTATS PER GENOCIDI.

Vegem què ens diuen d’aquesta màfia sionista per a l’extermini de la Humanitat, els europarlamentaris Virginie Joron i Mislav Kolakusic:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17207

Mike Yeadon, un altre pelacanyes sense formació, també ens dóna la seva opinió sobre l’organització criminal. Això sí, cap Tribunal de la Immundícia detecta evidències de crims de lesa humanitat, malgrat tot:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17208

Whitney Webb, que és una penjada que no sap què diu, també ens explica tota la trama criminal de l’Agenda 2030, que els jutges, pobrets!, no s’ensumen (efectes de la coca, serà). Fixeu-vos en la casualitat que tota l’escòria que esmenta Whitney Webb són jueus. Molt recomanable, imprescindible, com el discurs del doctor Martin:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17210

I per si hi ha algú que ve ara mateix de l’hort, i argumenta que tot és massa recent i que els excrements amb toga no han pogut actuar contra l’organització criminal dedicada a l’extermini sistemàtic de la població mundial, sigui a l’Àfrica o l’Índia o a qualsevol país del món, vegeu aquests dos fragments de programes de televisió, de la televisió oficial espanyola TVE2, on, per poc que la neurona paraplègica treballi una mica amb la sòcia borratxa, l’evidència de criminalitat és innegable i injustificable per la pretensió d’organitzar i conduir un genocidi:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17211

https://t.me/Disidenteincontrolado/17212

Com haureu comprovat, si no ets un miserable integral, mai no trobaràs feina en el cau d’assassins que és l’OMS.

Per si algú encara es mostra rebec i s’inclina per la bondat de les autoritats governamentals i sanitàries de l’OMS, comprovem amb una altra prova el genocidi executat arreu d’Occident (curiosament) d’acord amb les instruccions per a l’assassinat remeses per l’OMS i executades per tots els governs, amb la qual cosa tots els responsables polítics del moment són criminals contra la Humanitat i haurien de ser ajusticiats, avui, ja sense judici; i els paràsits dels urinaris públics, còmplices, perquè s’ha de ser, o retardat intel·lectual (qualitat molt comuna entre ells, tot s’ha de dir) o s’ha de participar en el genocidi, per a fer veure que no ho sospites. Només un imbècil no s’adonava que el que es pretenia era matar la gent; així, com sona:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17213

Amb la intubació, sabien que per cada deu víctimes, com a molt, només dues escaparien de la mort. Cal recordar tots els responsables de sanitat i dels governs d’aleshores, perquè tots són assassins. A Espanya, de 40000 assassinats, una veritable massacre. Afegiu-hi, que mentre assassinaven la gent, muntaven negocis per a enriquir-se amb la mentida. Si a aquests sacs d’escombraries no se’ls ha d’exterminar, no sé què considerareu la pitjor de les infàmies!

QUAN UNA SOCIETAT

RESPECTA ELS VILS I ABJECTES

ES CONVERTEIX

EN UN FEMER ABJECTE I VIL.

AVUI, OCCIDENT.

Per a concloure aquest especial sobre l’Organització de Matances sionistes (OMS), la secció de l’ONU - la Gran Sinagoga - especialitzada en el genocidi, sentiu aquest metge que ens fa cinc cèntims de la farmàfia, la indústria del crim, que, ves!, els excrements amb toga tampoc no sospiten que sigui una organització criminal, malgrat que el seu historial és un reguitzell d’assassinats i atemptats contra la salut pública... Hi ha tanta gent que hem de liquidar! I no ho dic de broma. Sense exterminar tota aquesta putrefacció immunda, no podrem sanar les societats occidentals. CAL L’EXTERMINI ABSOLUT DE TOTS AQUESTS ASSASSINS I CRIMINALS, DE TOTS.

https://t.me/RosselloCM/86549


El problema és tan greu que no només abasta els criminals professionals, o representants de les màfies polítiques, sinó que hi ha una part substancial de la gent, de deficients mentals profunds, que cal erradicar, perquè no són més que un perill per als altres i no aporten res de bo, sinó problemes i mal. Són una mena de paràsits inútils, fins i tot, per a ells mateixos. Idiòcia pura:

https://t.me/resurgente2020/55014

https://t.me/resurgente2020/55023

Com podem esperar justícia d’una claveguera dita Tribunal Superior que no sap què és una dona? Compreneu el grau de desperfecte mental d’aquests infraidiotes togats (la pandèmia s’escampa)? Persona amb vagina per dona. Suposo que per qüestió de brevetat, concisió i decència, per estalviar saliva, per precisió en la descripció i perquè entre la gent educada els òrgans sexuals són fonamentals per a demostrar l’exquisidesa. Suposo que aviat els homes, seran persones amb penis. Encara que hi ha persones amb penis que no són homes, sinó persones amb vagina però amb penis i sense vagina, tanmateix, són persones amb vagina malgrat tot, perquè també són dones!

CREIEU-ME, EL MILLOR,

LIQUIDACIÓ I COMPTE NOU.

I aquí les feministes, tarades en grau patològic, en un grau que avui ja és una ofensa a la intel·ligència, a la dignitat i a la llibertat. Caldria considerar el feminisme un crim, com per a elles ho és el masclisme. Vegeu com funciona la lògica de les idiotes profundes, o la lògica de les mamarratxos dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/86572.

AL PLANETA,

EL QUE NO HI CAP

ÉS UN IDIOTA MÉS.

CO2 TANT COM EN VULGUEU,

PERÒ IDIOTES,

NI UN DE MÉS.

Per si hi ha algú que no comprèn que els sionistes viuen de les desgràcies i les matances, vegeu la magnífica obra que el Congrés Mundial Jueu i el pallasso Zelensky han aconseguit a Ucraïna:

https://t.me/resurgente2020/55025

I els criminals dels governs occidentals, bregant per acabar de convèncer els europeus d’enviar els seus fills a la mort per a salvar el jueu genocida de Zelensky. A la foto, dos psicòpates que haurien de ser executats:

https://telegra.ph/La-historia-se-repite-Los-l%C3%ADderes-occidentales-preparan-un-billete-de-ida-para-sus-militares-hacia-el-Este-03-14

I la bruixa:

https://t.me/RosselloCM/86578

Què passa quan al teu país rep la visita de dos dimonis enviats des dels mateixos inferns per Satanàs? Quina és la perspectiva de futur, si els diables Soros i la pedòfila Clinton et fan una visita?

https://t.me/RosselloCM/86552

EXEMPLES DE LA ‘PAX IUDAEORUM’


Tanmateix, si no s’arriba a aquests nivells de sacrificis, no per això, els jueus renuncien als rituals i a la destrucció del seu gran enemic: Europa. Vegeu el pla Kalergi que comanda el jesuïta i criminal Urkullu al País Basc-àrab:

https://t.me/RosselloCM/86560

I tots els criminals dels governs autònoms responen al mateix amo, serveixen els mateixos invasors i actuen tothora contra la seva població, la mateixa, a qui ara, a la Soroslàndia abans catalana, les bandes mafioses demanaran el vot per a continuar estafant-los, mentre els roben i viuen dels incauts (les tietes i els ‘tiets’).

Només un exemple d’un universitari nascut per error en terra equivocada i que va venir al seu país natal, i a la ciutat que tant estima, Figueres, a aplicar els excel·lents coneixements apresos a les universitats africanes:

https://elcaso.elnacional.cat/es/noticias/hombre-violo-anciana-95-anos-figueres-admite-ataque-pasara-nueve-anos-prision_1178220102.html

Després, racistes, digueu que no és sana i enriquidora la diversitat cultural. Fatxes! Això és llibertat sexual, i la resta punyetes de reprimits! El que em sorprèn més, és que els excrements no li hagin aconsellat, si és que vol, de fer uns cursos d’idiotologia de gènere, on comptarà amb la sol·licitud de les dones empoderades que treballen a l’ONG. Per a mi, que en la sentència hi ha racisme, dissimulat, si ho voleu així, però xenofòbia i discriminació encoberta.


Abandonem de moment els excrements, que hi tornarem, quin remei!, i fixem-nos en els criminals de les màfies partitocràtiques, els paràsits inútils que viuen del robatori, la pocavergonya, la insolència, l’abús de poder i la intimidació:

https://www.20minutos.es/noticia/5227644/0/pareja-ayuso-estudiar-presentar-tres-querellas-por-revelacion-secretos-contra-montero-fiscalia-inspectora-hacienda/

ENTRE MÀFIES VA LA GUERRA.

La infraidiota de la Moni defecant amb els budells del crani, sempre amb idees xupiguais de retardada intel·lectual irreversible.

https://www.elespanol.com/motor/20240313/adios-fumar-dentro-coche-ministerio-sanidad-pone-debate-tabaco-espacios-privados-mesa/839666131_0.html

Si les deficients mentals van contra el tabac, sospito que el tabac no ha de ser tan dolent; hi ha d’haver alguna cosa que entorpeix els plans sionistes. Ja vaig explicar que la nicotina és una mena d’oli per a la sinapsi de les nostres neurones, un fet que no pot passar en ments com les de la insigne ministra, per la raó òbvia que, per a una sinapsi, calen dues neurones. A part d’això, em pregunto:

QUAN LA GENT

ENGEGARÀ A DIDA

AQUESTS CRIMINALS

QUE VOLEN CONTROLAR

LA VIDA DE TOTHOM?

DESOBEÏU, SEMPRE.

Perquè mentre els criminals et forcen a enverinar-te, et restringeixen els indrets on pots fumar i, aviat, les hores que pots anar al lavabo i dutxar-te, permeten als lladres professionals que facin el que els surti d’allà mateix, sense que aleshores hi veiem cap llei que els prohibeixi delinquir d’aquesta manera:

https://lagradaonline.com/hype/fin-cajeros-automaticos-caixabank/

I tornant al tabac, fixeu-vos que no us deixen fumar dins del cotxe perquè això és un ‘gravíssim atemptat’ contra els altres, de fet, és estrany el nen que no es mor després que el pare criminal encén un cigarret dins del cotxe – que per això, van prohibir de fumar-hi -; tanmateix, que els serveis sexuals, dits socials per les bandes mafioses, segrestin el teu fill amb l’excusa més peregrina i el prostitueixin, no és nociu per al nen ni per a la societat, que per això l’Armengol, la criminal i tercera autoritat del país, es dedicava amb passió a aquesta activitat tan social i instructiva.

QUAN UNA SOCIETAT

ES DEIXA GOVERNAR

PER EGÒLATRES IMMORALS,

ÉS UNA SOCIETAT

EGOISTA I MORTA.

Per concloure amb les màfies de la partitocràcia, un parell de notícies relacionades amb les intencions dels sionistes i dels criminals dels governs de portar la fam i la misèria a Europa:

https://t.me/resurgente2020/55034

Potser s’entén millor amb l’exhibició dels desitjos del psicòpata tarat:

https://t.me/resurgente2020/55033

MATAR-LOS, COM HAURIA DE SER UN CRIM !

Vegeu aquesta repugnant fotografia, presa al Puticlub de Davos. No és fàcil arreplegar tant de psicòpata i subnormal en una foto. Tanmateix, es pot superar, però no és fàcil, sobretot, per l’aparició estel·lar del pallasso Bono:

https://t.me/resurgente2020/55035


SOBRE LA INFÀMIA I LES CIUTATS DE LA IMMUNDÍCIA


Parlar d’aquests ‘bons per a res’ es fa inexcusable. Si aquests miserables amb aires de superioritat haguessin complert la seva feina, cap de tots els mals que destrueixen occident podria haver passat. L’abjecció i la corrupció que representen ofèn una persona digna. Ja heu vist el manicomi del Tribunal Suprem canadenc demostrant la discapacitat racional, la incomprensió cognitiva, l’estupidesa i el servilisme d’aquests beneits disfressats amb toga. Les persones amb vagina i les persones amb penis que l’integren han estudiat molt, de dret, o sigui, de com convertir un acte criminal en legal, que això és exactament el dret, l’antònim de Justícia. I val a dir, que ja m’estranya que no hagin tirat pel dret i que no hagin ‘sentenciat’ que les coses aquestes que no sabem què defineixen amb el substantiu ‘dona’, siguin anomenades jurídicament i de manera més moderna i actual ‘persones amb cony’, i les coses indefinides i indeterminades que no sabem què volen dir quan es descriuen com a ‘homes’, siguin d’ara endavant ‘persones amb polla’. I espereu, perquè aviat sorgiran els problemes quan les persones amb vagina tinguin penis malgrat ser persones amb vagina; per bé que segur que les eminents deposicions togades resoldran en una exquisida interpretació del dret que les persones amb vagina no necessàriament han de tenir vagina, sinó que poden tenir vagina, penis o qualsevol altra cosa, com un plàtan, una petxina, un musclo o una garrofa.

EL DRET

ÉS LA INJUSTÍCIA QUE PROTEGEIX EL CRIMINAL.

LA JUSTÍCIA

ÉS LA COMPENSACIÓ PROPORCIONAL A UN CRIM COMÈS.

https://t.me/RosselloCM/86563

l’acord judicial és una entesa entre criminals, una connivència entre delinqüents. La Justícia no entén d’acords, només de l’execució d’un procediment mitjançant el qual el criminal correspon proporcionalment amb els afectats i la societat pel crim comès. Dit d’una altra manera: Qui pacta amb un criminal, què és? Si la ‘Justícia’ es converteix en un negociat entre delinqüents, què tenim? El dret. Per a veure la magnitud de la criminalitat dels palaus de la Immundícia, llegiu aquest escrit de Josefina Fraile, titulat «Carta oberta a jutges, magistrats i policies», que ella és més políticament correcta, i no li agrada de dir les coses pel seu nom; però si un jutge no és un jutge sinó un prevaricador, i un magistrat, un pallasso amb aires de grandor, i un policia un psicòpata analfabet, aleshores, no ajudem a la societat a entendre la realitat en què viu:

https://euskalnews.com/2024/03/carta-abierta-a-jueces-magistrados-y-policias-estamos-ante-un-caso-de-corrupcion-y-acoso-judicial-en-asturias/

Hi pot haver res de més execrable que l’assetjament judicial? Amb els criminals, pacten; amb els qui pretenen que hi hagi justícia, els delinqüents, els assetgen.

AQUESTA ÉS LA REALITAT.

FINS QUE NO DESOBEÏM,

EL MAL SERÀ EL REI.


LA GUERRA CONTINUA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada