dimecres, 27 de març del 2024

ENMIG DE LA IDIÒCIA I LA VIOLÈNCIA


Si ahir parlàvem del caos i la vergonya, avui parlarem de la idiòcia i la violència, tots, regals dels bons, dels sionistes, dels pobrets! - per als limitats intel·lectuals -. La filantropia sionista és perfectament comparable amb la capsa de Pandora, dins, només hi ha el mal. Cada dia fem un recorregut per algunes de les infinites modalitats de delinqüència d’aquests homes – si són homes – sense ànima. No és agosarat de dir que molt probablement la venen a Satanàs, que ja sabeu que això de vendre i de robar, els va, i que Baal, el seu déu favorit, és el dels sacrificis de nens, que per això hi estan tan avesats. Coses judaiques, tampoc no les intenteu comprendre. Però, on vull anar a parar és a la idiòcia i a la violència, que són dues de les seves armes més efectives. Bona prova del que dic és que les guerres són la pura idiòcia de la violència, perquè, a les guerres moren majoritàriament els innocents, en sacrifici a Baal, per a benefici dels sionistes, sempre. Palestina avui, s’ha convertit en l’exemple paradigmàtic de la guerra per a oferir sacrificis a Baal. Són coses dels bons, no tracteu d’entendre-les, perquè patireu alteracions neuronals i problemes psicològics. A ells, això no els passa. Estan tan acostumats a envoltar-se de sicaris idiotes i a la pràctica del sadisme, que ni alteracions neuronals ni problemes psicològics; ells, a la glòria. Coses seves.

Quant a la idiòcia, cal aturar-nos un moment, perquè comencem a tenir una veritable passa. Jo em creia que la patologia no diagnosticada de la Yoli, després descoberta en la Moni i en la decoració de la butaca del ministeri de transports, posteriorment, vam veure que s’estenia a una altra tarada de la qual, em perdonareu, però no recordo el nom, i l’última cosa que faré és tractar d’esbrinar-lo; doncs, després d’aquests casos que semblaven excepcionals, he descobert que entre la gent anònima – com els diuen avui – el virus s’està estenent. Potser sí que caldria una alerta global de l’OMS! És clar que, com són ells els promotors dels malalts pel virus, no la declararan, no sigui que els descobrim, i ho faran amb la malaltia X, l’arma biològica que els sionistes tenen desada, esperant la seva oportunitat de lluïment, i per a la qual, ara sí, l’OMS estarà disposada a decretar alerta, emergència i el que calgui, ja que aquest virus serà indiscriminat, una mica com ho fou el de la Covid. Doncs bé, vegeu quina sorpresa. La veritat és que quan he vist el vídeo, ja no he tingut cap dubte que el virus de la Yoli, o allò que sigui el que té la cosa, o sigui, la cosa de la cosa, resulta que ha saltat el toll, i ha estat detectat a Cuba, el paradís comunista, és a dir, dels sionistes. Vegeu quin portent:

https://t.me/NoPlandemia/201635

Potser algú li hauria d’explicar que hi ha un canal, conegut com a Canal de Suez. Això, entre moltes altres coses, perquè haver de cercar l’energia a Vietnam - i em sembla bé que entre comunistes s’ajudin -, és tan absurd com ineficaç, perquè Cuba té energia a tocar. A no res i amb comunistes també. En fi, que enmig de l’ebullició global dels sionistes, resulta que els vaixells cubans es topen amb els últims icebergs del planeta; també és mala sort, no em direu que no.

I això no acaba aquí, que després de veure la finesa femenina explicant solidàriament els problemes amb el subministrament als seus cubans, i mai millor dit ‘seus’, em topo amb aquesta notícia, que si bé és cert que, al pallasso indi que fa l’indi i el pallasso a Downing Street, el vaig clissar abans que els jueus el posessin a practicar la idiòcia com a primer ministre del prostíbul britànic, tampoc no m’esperava que lluís una discapacitat tan marcada:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4863117

Molt em temo que la passa d’idiòcia pot arribar a ser una pandèmia tan tràgica com la pesta negra.

Sense deixar la idiòcia, el signe d’identitat dels sicaris dels sionistes, vegem què són capaços de fer a la banda criminal PSOE, perquè és per a no creure-s’ho. Abans, el més abjecte dels criminals tenia vergonya, però avui els assassins i els lladres es passegen plens de sang o amb el fruit del robatori tan somrients com insolents.

Què dir del genocida Illa, candidat a comandar la satrapia sionista de la Genociditat, suposo que per l’èxit amb la matança dels 30000 vells durant la seva direcció del camp d’extermini a Soroslàndia, i que ara se’ns presenta en la versió dos, o sigui, com a delinqüent comú, lladre, xoriço, estafador... la joieta!

https://t.me/resurgente2020/55542

I ves! Quina sorpresa m’ha provocat la següent notícia, no m’ho hauria imaginat mai, això!

https://t.me/resurgente2020/55543

Són o no són una màfia? Hem de permetre que aquesta escòria campi en llibertat o els apartem de la societat? Jo, ho reconec, sóc d’estalviar despeses; tanmateix, no haurien de ser a la presó, tots els responsables d’aquest aparell criminal? I als fiscals, aquests exquisits excrements amb toga, què fem amb ells? El dret dirà missa, i per això, a cap d’aquests prevaricadors que han negligit en l’obligació de la persecució del crim, li passarà res, més que, potser, rebre una retribució en negre. Ara bé, si apliquem la justícia, tots els fiscals involucrats en aquest cas, tots aquells que en tenien coneixença, haurien de passar 4 anys a la presó, just el període normal o natural entre eleccions, sense permisos ni reducció de condemna. Al capdavall, la seva actuació no és una acció delictiva, sinó una actitud criminal, que tergiversa la tan estimada ‘democràcia’, la perversa hipocresia sionista per a anomenar la partitocràcia o criminocràcia, com es demostra cada dia en aquest blog.

Aquí teniu una altra de les actuacions de la màfia PSOE, protegint els interessos jueus a Ucraïna, alhora que protegeix els interessos jueus en el tràfic de drogues, de menors i la immigració il·legal. Ja sabeu que les bandes mafioses inclouen altres bandes mafioses que són com sicàries de les primeres. Doncs aquí teniu la prova que el PSOE és una organització mafiosa al servei de la Màfia de la Sinagoga:

https://t.me/mustangcomunicacion/12571

I per a reblar-ho, aquesta notícia, que corrobora la col·laboració de la banda PSOE en l’extorsió i robatori del patrimoni dels espanyols al servei de la Màfia de la Sinagoga:

https://t.me/mustangcomunicacion/12589

AQUEST ÉS EL SAQUEIG D’ESPANYA

DELS JUEUS I MAÇONS.

Podríem deixar els idiotes i traïdors, però a l’Alemanya, la colònia esclava d’Israel, el sionista i mamarratxo de Scholz continua amb la degradació i la ruïna dels alemanys, els seus compatriotes odiats, i així, gràcies a la gestió dels socialistes i verds, o sigui, el rovell de l’ou sionista, Alemanya va a la deriva, destinada a enfonsar-se econòmicament.

https://t.me/mustangcomunicacion/12576

Per idiota, havia de ser president en un estat sionista; sense dubte, ho té tot.

Serà per pallassos! De fet, si els sionistes guanyen aquesta guerra, serà l’horror, tanmateix, mentrestant, l’espectacle és de circ. Vegeu si no, els dots de pallasso del fill de Satanàs, que cada dia inventa un acudit més abstrús i ridícul.

https://t.me/RosselloCM/86977

AMB QUINA OCURRÈNCIA DIABÒLICA

OFENDRÀ DÉU, AQUESTA SETMANA SANTA ?

Serà per idiotes:

https://t.me/RosselloCM/86984

Idiotes i a part.


Abans d’entrar en el delicat tema de la violència, la quotidianitat de l’asquenazita - el seu llibre davant d’un foc un dia d’hivern - passem per l’holocaust - la copa que acompanya tan tranquil·la vetllada:

https://t.me/resurgente2020/55541

ELS NENS, SEMPRE ELS NENS.


Ja sabem que matar o violar nens, per a un jueu asquenazita, és un esbargiment natural i agraït; però hi ha altres ocis que són devoció per a aquests amants de la filantropia i de la multiculturalitat, els homes que volen fer-nos millors i que per això, sense haver demanat permís a ningú, ens importen els nens - ara grans - que les cigonyes lliuraren equivocadament, se suposa que per les ones i microones electromagnètiques que, a més a més, torraren els nadons europeus que foren a parar a l’Àfrica. No posaré comentaris, ni m’hi recrearé. Hi ha centenars d’exemples de violència dels torrats contra els blancs a la casa pròpia dels blancs (!), en actes que són exemples multiculturals d’integració i no racisme, ja que el racisme, perquè ens entenguem, és quan el blanc es defensa, això sí que és violència! Hi ha vídeos que et deixen amb la boca oberta en veure la brutalitat, la desproporció i la irresponsabilitat de l’agressió, com el fet de veure que els altres s’ho miren sense intervenir-hi. Aquests vídeos els trobareu a la xarxa sense gaires problemes. Jo només us passo unes mostres més – diguem-ne - suaus, però que demostren que l’aigua està escalfant-se, i que el conflicte interracial – avui ja no sabem de quantes races contra quantes – pot esclatar en qualsevol moment, i això no serà bo ni per als blancs, ni per als negres, ni per als marrons, ni per als colors que sigui, llevat, és clar, per als sionistes, que aquests tallaran pa per sucar-lo amb la sang i es posaran els bolquers, perquè ja toca riure una altra vegada.

https://t.me/resurgente2020/55528

https://t.me/RosselloCM/86986

https://t.me/NoPlandemia/201704

https://t.me/NoPlandemia/201665

https://t.me/mustangcomunicacion/12579

https://cronicanegra.com/ataque-con-cuchillo-en-un-tren-entre-shortlands-y-beckenham-londres-conmociona-a-los-pasajeros/

i a casa nostra, que no hem de ser menys!

https://t.me/NoPlandemia/201698

Naturals, ho són, això sí, res de kalàixnikovs!, amb la destral, com al poblat.


Per anar tancant la barraca, coses dels sionistes, coses de la filantropia, coses del respecte al dret internacional i a la vida humana:

https://t.me/mustangcomunicacion/12584

https://t.me/mustangcomunicacion/12586


Conclourem amb el gran sant Agustí d’Hipona, el que va dir: «Estima, i fes el que vulguis», que els jueus encara avui no entenen. Què deu ser ‘estimar’? L’altra part sí, aquesta, sí que l’entenen.

https://t.me/NoPlandemia/201631,

sort que sant Agustí va viure en llibertat, perquè, avui, això li podria costar uns quants anys de presó. Dir aquestes barbaritats dels bons!


O ELLS O NOSALTRES.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada