dimecres, 13 de març del 2024

LES INTENCIONS DELS CRIMINALS


Cada dia costa més de trobar informació segura. Sembla que els tentacles sionistes aconsegueixen de restringir, i molt, les notícies que els poden comprometre. D’aquesta manera, només ens resta de consultar les mentides dels cagaguano sionistes o fer elucubracions, però sense un fonament sòlid. Els criminals saben que la informació és essencial. Com també saben que les bases de tot coneixement, si les poses en dubte, condueixes l’aprenent a la desesperació, perquè a on no hi ha res, no es pot tenir la seguretat de poder plantar una teoria, com passa també, amb l’excés d’informació, les voluntàries contradiccions en les versions i la negació de veracitat d’altres informacions. La finalitat és provocar tal caos en l’apercepció, que sigui impossible de determinar-se en cap sentit. Malgrat tot, no perdem l’horitzó de vista, i com sabem qui són els criminals, què volen i què és el que hem de fer amb ells – que això, ho tenim ben sabut – aleshores, si bé a les fosques, però podem continuar descobrint els macabres plans dels psicòpates sionistes, majoritàriament jueus per aquelles accidentals casualitats atzaroses i impensades que té la vida.

Arrenquem amb un vídeo que ja vaig pujar al blog, però que em sembla molt oportú de tornar-lo a pujar perquè exposa clarament els capitans generals dels exèrcits satànics, en tota la glòria i l’esplendor. Vegem aquest vídeo sobre la banda d’assassins Rothschild i les xarxes de pedofília que comanden amb l’ajut dels jueus sionistes, i com, d’aquesta manera, l’estat profund, la pitjor de les màfies, controla els deficients mentals i psicòpates de cada contrada. Sempre és bo de comprovar la talla moral dels ‘bons’:

https://t.me/NoPlandemia/197811

i algú es dirà: «Si això fos veritat, la premsa ja ho hauria exposat públicament!». A aquests innocents, potser, això els aclarirà la qüestió:

https://t.me/RosselloCM/86509

I potser, perquè els serpents vinguts dels inferns empesten el nostre món, passen coses com aquesta: Russell Brand va gosar d’exposar clarament els criminals i tot seguit – la femta – va reaccionar:

https://t.me/NoPlandemia/197742

Una femta, els cagaguano, que són els altaveus de les mentides que oculten els crims de la màfia sionista i que assenyalaran sempre els qui gosin denunciar els assassins i lladres com a assassins i lladres. Per això, el veritable pla i el motiu de l’existència de la Sinagoga del Femer Europeu és amagat, i mai no ens en diran els objectius com, de clar, ens els descriu perfectament aquesta vinyeta:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4827041

Ells són els qui amaguen l’alta traïció de tots els sicaris dels sionistes, com els amagaren en l'època de la participació activa en el genocidi sionista de l’home blanc. Bona prova la tenim amb aquesta notícia de més avall. Mentre els pagesos protesten contra el govern criminal, el govern de delinqüents ven el país als interessos jueus i enemics de la nació:

https://t.me/NoPlandemia/197677

https://t.me/NoPlandemia/197678

D’aquesta manera els criminals de les màfies de la partitocràcia posen l’estora roja perquè els sionistes portin la fam als pobles.

A canvi, els sionistes i els seus principals adeptes, els excrements amb toga, garanteixen els mafiosos el robatori impune, de manera que la corrupció s’ha convertit en el sistema polític de la Sinagoga del Femer Europeu i de tots els governs criminals que l’integren:

https://t.me/NoPlandemia/197903

Les pràctiques criminals dels polítics, dels excrements i de la resta d’institucions de l’Estat, la satrapia sionista, suposen el robatori de 2000 euros per ciutadà. Sense dubte, quan els dic criminals no m’erro, i quan, d’acord amb les barbaritats que han comès, demano el cap de tots ells, em quedo curt, perquè amb la vida no paguen tot el mal que han fet. Tanmateix, no sóc dels qui es venjarien amb la tortura, l’acte més indigne i covard. Si els hem de matar tots sense haver-nos cobrat del tot el deute, tant se val!, però almenys, que paguin amb la vida i els béns robats.

Per a l’execució d’aquests crims, els sionistes, especialistes en la identificació dels més sàdics dels psicòpates, els més insolents i cruels, han col·locat la jueva Lagarde i la khàzar Ursula von der Leyen, dues dones – cada dia comprovo que el grau de plaer de la dona en el mal és infinitament superior als valors ètics de l’home -, per a provocar dolor:

https://t.me/counterpropaganda20/12078,

i ruïna, encara que hagin de provocar-la amb les mentides increïbles dels sionistes i de les quals ‘elles’ són servidores, com les sacerdotesses negres són servidores de la voluntat i l’adoració a Satanàs, com ho veiem amb l’avortament, la guerra contra la masculinitat i la feminitat, amb l’odi a la civilització i el cristianisme i totes les altres exhibicions de limitacions racionals, ètiques i cognitives que, des de fa dècades, les dones han demostrat, per a desgràcia de la civilització sencera:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7868

SÓN LLADRES I ASSASSINS,

PER QUINS SET SOUS

ELS HEM DE RESPECTAR ?

PEL DRET DELS CRIMINALS,

QUE ELS EXCREMENTS IMPOSEN

PER DAMUNT DE LA DIGNITAT DE L’OFÈS ?

NO FOTEM !

CAL DIR-LOS PROU,

PERÒ, DE VERES.

Penseu que la maldat d’aquestes bèsties sàdiques és insaciable. Aquí teniu la genocida Ursula von der Leyen, que després de la matança que ha protagonitzat amb beneficis per al clan d’assassins professionals Leyen, pretén ara d’elevar a la màxima potència els assassinats amb les provocacions a Rússia, per tal d’assolir la guerra que els sionistes desitgen per a la destrucció d’Europa. Recordeu-ho, en el moment que els criminals dels governs declarin les hostilitats contra Rússia, l’únic deure ètic de tot ciutadà és córrer a assassinar els assassins. ELS ENEMICS SÓN A LA SINAGOGA DEL FEMER, NI AL KREMLIN, NI A LA VASTA EXTENSIÓ DE LES RÚSSIES; ESTAN A BRUSSEL·LES I A ESTRASBURG, ELS PITJORS CAUS DE CRIMINALS DEL MÓN. Vegeu què insinua el monstre genocida de la Leyen (Penseu que penjar-la una vegada és un insult a tot el codi penal, als drets humans, a la civilització sencera, a l’ètica, al sentit comú, a la raó, a la intel·ligència, a la voluntat, a la dignitat, a la llibertat, a la justícia..., tanmateix, ens conformarem a matar-la una sola volta):

https://t.me/Realidades_Paralelas/7866

EN LLOC DE CERCAR LA PAU,

ENS CONVIDA A GAUDIR DE LA MATANÇA

DE DESENES DE MILIONS D’INNOCENTS.

QUÈ LI FEM, UN MONUMENT ?

I si la puta principal i màxima de l’harem jueu proposa això, la puteta privada dels Rothschild, ara que tothom sap que la seva dona és el seu marit, a una amb les escòries partitocràtiques franceses, es veu que els dements volen venjar-se, enviant els blanquets francesos a morir pel jueu d’Ucraïna:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7864

QUÈ... UN ALTRE MONUMENT ?

O UN PATÍBUL PRESIDIT

PER MADAME GUILLOTINE ?

Feu-vos al cas que aquests inconscients, si no fossin, senzillament, psicòpates àvids de sang, pretenen destruir la vida dels quatre-cents milions d’europeus, i tot, perquè l’amo jueu els demana sacrificis blancs per al ritual de destrucció de la civilització cristiana. Si fóssim al segle XIX, no crec que avui encara fossin vius.

D’altra banda, el sionista antialemany, el sac d’escombraries marca Scholz, fixeu-vos quin desperfecte mental que té, el subnormal profund:

https://t.me/resurgente2020/54959

Que algú demostri respecte a aquest idiota integral, corrobora la deficiència mental d’aquell que tan sols saluda una gasòfia com aquesta abjecció criminal. I faig una descripció objectiva, que si l’hagués d’insultar, no sé si trobaria prou improperis!


Abandonem les latrines, sense deixar el lavabo.

El mamarratxo de la Genociditat de Soroslàndia ha convocat deposicions col·lectives als catalans, perquè entre els criminals i paràsits no s’han posat d’acord. M’alegra, perquè hi ha l’esperança que desaparegui del prostíbul. Tanmateix, se me’n fot! Soros ja deu tenir complet el nou arc i zoo de l’urinari públic. EL QUE CAL ÉS NO ANAR A VOTAR, és la manera més clara i evident de denunciar els criminals i usurpadors, els traïdors de la voluntat popular. Com també s’ha de fer, i de manera majoritària, sinó absoluta, amb la convocatòria a deposicions col·lectives del Femer Europeu. Cal demostrar-los la il·legitimitat, i una volta demostrada, exigir-los la rendició de comptes pel munt de càrrecs criminals dels quals són responsables.

Vegeu el mamarratxo tot tristot, resignat a haver de deixar de robar i de matar, amb la pèrdua de beneficis que això comporta, però decidit a lluitar per a recuperar el comandament del prostíbul criminal que dirigeix sota les ordres del jesuïta menja-senglars, d’acord amb els manaments sionistes per a la destrucció de Catalunya, una tasca que tota la púrria partitocràtica practica amb devoció, llevat d’alguna veu com la de la Sílvia Orriols, potser l’únic digne a casa nostra, si parlem de gentalla dedicada a la política, o sigui, al robatori i al crim:

https://t.me/NoPlandemia/197799

Tot seguit, un escrit de James Lindsay sobre «La política d’obediència de Mao». Amb el qual ens raona per què el model xinès és l’exemple a seguir, segons el sionisme criminal. Fixeu-vos en la fotografia, perquè s’hi veu Mao amb l’amo.

https://globaleyewitnessnews.com/es/la-politica-de-obediencia-de-mao/

COM NO S’HAURIEN D’ENTENDRE,

ENTRE GENOCIDES !

I finalment, sense deixar els genocides, en aquest cas, els deficients mentals amb estetoscopi, una foto que ens convida a la reflexió. Una reflexió que, als més espavilats, els corroborarà que si vols estar sa, t’has d’allunyar dels metges més que de les serps verinoses, i dels verins inoculats, més encara, perquè són l’arma biològica secreta de la banda criminal Rockefeller, la saga dels genocides:

https://t.me/RosselloCM/86518


TRAGUEU L’ELEMENT JUEU,

I

QUIN MÓN US RESTA ?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada