dilluns, 4 de març del 2024

JA ENS PARLEN DE GUERRA

 

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4805770

La propaganda és un invent jueu, d’Edward Bernays, el nebot del malalt Sigmund Freud, també, curiosament, jueu. Sempre, a tot arreu on hi ha maldat, degeneració, corrupció o putrefacció, n’hi ha un, d’aquests. Sembla que ho facin expressament!


Saben que estan en el més greu perill que mai hagin experimentat, molt més enllà del conte aquell dels horrors que s’inventaren, amb nenes que escrivien amb bolígrafs no inventats i amb documentals de ficció, la seva passió; que consisteix a tergiversar qualsevol veritat, per petita que sigui. Són així, com els dimonis, no hi poden fer més! Ja els heu vist a Gaza i l’exhibició de bonhomia, humanitat i compassió, sobretot envers els indefensos i innocents. Ells són així, i si poden matar nens, per què no ho haurien de fer, si són cries de goyim de merda. Ells ajuden a mantenir net el món, per això, ja fa anys que se’ls va acudir de matar tots els goyim, perquè ja no els calem, que les màquines ens poden substituir; i en això que han estat durant dècades, enverinant la gent amb aliments tòxics i amb verins farmacèutics, mentre preparaven el cop final que estem vivint avui. Tanmateix, avui, ells saben que el goyim ho sap, i si aquest coneixement s’estén, més que cercar bancs on amagar els productes dels seus robatoris, assassinats i crims de lesa humanitat, hauran de cercar funeràries, suposant que els goyim permetem que siguin enterrats a terra perquè els altres elegits posin pedretes al damunt de les tombes. Cada u s’entreté com pot, jo no hi tinc res a dir, quant a aquests costums primitius.

Van començar la guerra a traïció amb el canvi de nom de la grip i els protocols criminals que l’OMS va fer implementar a tot arreu per a matar els vells, els primers que sobraven, en paraules de l’assassina Lagarde, casualment, jueva. Després, com van veure l’èxit de l’operació, i que els goyim que anaven a sacrificar els aplaudien en els balcons perquè els cagaguano – animals de companyia – els ho demanaven, i que acceptaven la idiòcia màxima i la humiliació com a comportament, i l’aïllament i l’obligatorietat de tots els esclaus de portar morrió i amagar la boca i el nas, que així es respira molt millor, van posar en circulació els verins, que havien d’actuar contra la resta de la població, especialment dones en edat de reproducció, joves i nens, la seva passió. Van aconseguir que els incauts es deixessin injectar tres i quatre dosis dels verins biològics amb què els jueus maten els goyim, sobretot, no ho oblidem, a Occident, als països de tradició cristiana, també una casualitat. Tot els anava molt bé, havien donat un cop mortal a les economies, i ara tots els països tenien deutes impagables amb els ‘salvadors’, o sigui, amb els assassins que ja tenien a les mans tots els governs occidentals, gràcies als traïdors i genocides que s’havien encarregat de posar-hi al capdavant, gràcies a la partitocràcia i la manipulació de les eleccions. Tanmateix, quan el goril·la de Gates, el psicòpata, va anunciar una nova invenció vírica per a tornar a enverinar els goyim amb una nova dosi, ja molts s’havien adonat que la grip mai no havia desaparegut i que els efectes secundaris o primaris – per a ser correctes i exactes amb la finalitat de l’arma biològica – començaven a provocar estralls i destrucció de vides i famílies, i aleshores, van deixar de creure en els assassins salvadors.

Davant d’aquest contratemps, els jueus van activar la segona fase, la farsa del canvi climàtic, que pretén destruir les economies individuals i familiars, i sotmetre el món sencer a les idiòcies dels profetes del canvi climàtic, un problema que es resol, segons el sanedrí de la Sinagoga, destruint l’economia, l’agricultura, la ramaderia, la pesca i qualsevol medi de vida independent, passant tots a dependre de la caritat sionista, i havent-nos de continuar enverinant amb els tòxics jueus perquè els retardats mentals dels profetes, consideren el canvi climàtic un problema de salut; que és com dir que fumar, alimenta. Amb aquest nou fracàs, perquè s’agafa més aviat un mentider que un coix, van comprovar que començaven a tenir problemes. Per això, sense deixar de fer que els animals de companyia dels cagaguano practiquin el terrorisme indiscriminat amb les noves soques inventades i la idiòcia del canvi climàtic (el que ha fet el clima des que el clima és clima: canviar), han afanyat els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, perquè accelerin els controls digitals per tal d’imposar les CBDC, amb les quals el SIONISME MUNDIAL OBTINDRÀ LA VICTÒRIA ETERNA. Tanmateix, per bé que les putes i els gossos obeeixen, que és el que té no tenir intel·ligència, voluntat ni dignitat, les revoltes dels pagesos, l’animadversió social envers els criminals sionistes que els governen, i la constatació que massa goyim sap qui són el mal del món, han hagut de posar en marxa la darrera de les opcions, la guerra mundial per a l’aniquilació de l’home blanc: el somni bíblic sionista.

A l’Argentina, país a destacar pels interessos sionistes de muntar-hi un nou Israel, han provocat la misèria, els han enverinat a consciència – el nombre de nens assassinats pel govern i els jueus és escandalós -, els han col·locat un pallasso de la mateixa escola que el subnormal d’Ucraïna, aquest però, despentinat, i ara els han enviat els exèrcits de mosquits dissenyats pel psicòpata amb esquizofrènia paranoide, Gates, el jueu, i tenen una passa de dengue, per a la qual els jueus ja tenen els verins – els mateixos que per a la Covid – preparats per a multiplicar la matança i reduir el temps d’espera per a la defunció dels inoculats. La veritat és que el cas d’Argentina és excepcional. I que no sàpiguen que el mal té un nom!: JUEUS (que, a més a més, ja em direu que hi foten allí!).

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4805510

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4805800


A Europa, la colla de criminals – tots reus de crims contra la humanitat, encara que els excrements amb toga ho ignorin -, tant els de la Corrupció Europea de la Sinagoga, dirigida pel més gran criminal que hagi existit mai al nostre continent, com els paràsits i minusvàlids cerebrals de la partitocràcia, el règim criminal per excel·lència, per més que el vesteixin de l’oripell de la democràcia, ja estan accelerant els controls sobre els europeus perquè els jueus sàpiguen sempre on són, per si és el cas que consideren necessari de matar el goyim que sigui per al bé de tots, això sí. Per això, hem vist que s’accelera l’escaneig de l’iris, que és com si et deixessis violar amb un somrís a la boca, això sí, delegant-lo a empreses privades i sòcies del sionisme, mentre els criminals del Femer Europeu han accelerat la violació de qualsevol principi ètic i constitucional amb l’aprovació de la identificació digital, ni més ni menys que d’acord amb els propòsits i tecnologia del psicòpata jueu Gates; com han delegat en el jueu Zuckerberg, la censura i l’ensinistrament perquè els europeus continuïn votant els sionistes, i els jueus no hagin de fer una tupinada més bèstia encara que la que feren amb Trump i les que han fet en les darreres dècades a Europa:

https://t.me/resurgente2020/54648

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4805559

https://t.me/resurgente2020/54649

El cas, però, és que han d’anar de pressa, han d’enganyar la gent, perquè quan s’adonin d’on són, ja no puguin escapar de la teranyina sionista. Així actuen els criminals que HEM DE MATAR si no volem morir nosaltres. Per això, els jueus han activat la preparació de la guerra, de primer, amb la intenció d’escanyar les economies fins al col·lapse, i en segon lloc, per a reinserir la por en les poblacions occidentals, de manera que restin paralitzades per l’amenaça de la destrucció absoluta, mentre els criminals i sicaris dels sionistes lliuren països i gent als jueus, roben i se’n foten de tothom, amb tot el cinisme del món.

https://t.me/RosselloCM/86234

L’assassina de masses Ursula von der Leyen, lladre, malversadora de diners públics, estafadora, finançadora de la invasió d’Europa i màxim traïdor als valors ancestrals del continent, com a bona khàzar, ret vassallatge als jueus, i si ha de ser solidària amb Ucraïna, perquè està dirigida per un jueu després d’un cop d’estat jueu, i al qual Putin no ha deixat de continuar matant russos – amb el que gaudia, el còmic! -, doncs és solidària; i si li diuen que Israel té tot el dret de defensar-se de gent indefensa després d’un atac dels serveis secrets israelians contra els israelians, ella, com a perfecta i cínica criminal, comprèn els jueus i la seva bondat, i defensa aferrissadament la lluita contra el terrorisme dels jueus, que per això no critica ni criticarà la matança dels nens, de les dones i dels vells terroristes que amenaçaven l’existència de la pacífica i solidària Israel.

UCRAÏNA NO ÉS MEMBRE DE LA COMUNITAT.

MARROC, EGIPTE, SUD-ÀFRICA TAMPOC,

PERÒ, PER A L’ASSASSINA VON DER LEYEN,

CRIMINAL ENTRE CRIMINALS,

EUROPA ÉS TOT EL QUE DIGUIN ELS JUEUS.


Els que em seguiu, recordareu un vídeo on una jueva ens explicava que Europa havia de ser canviada, i que els jueus, ens agradés o no, serien els qui dirigirien aquest canvi envers la multiculturalitat i l’erradicació de principis primitius tan arrelats en nosaltres, com les nacionalitats o els valors cristians.

QUAN UN JUEU ET DIU QUE ET VE A SALVAR,

DONA’T PER MORT.

ÉS EN L’ÚNICA COSA EN QUÈ EXCEL·LEIXEN:

EN EL CRIM I EN LA MENTIDA.

Doncs bé, Ursula ja ha enverinat mitja Europa i els efectes de la intoxicació feta per aquesta criminal sense qui amb qui comparar-se, es demostren amb les taxes de sobremortalitat; Ursula ja ha arruïnat el gros de l’economia liberal i autònoma; Ursula ja ha destruït l’agricultura, la ramaderia i la pesca, conduint-nos a passar fam, el desig dels jueus; Ursula ja ha posat en marxa sistemes de control exhaustiu dels ciutadans, als quals hauria de servir; Ursula ja ha aprovat la identificació digital, que és el primer pas envers l’esclavatge de tots els europeus, ja que només faltarà la marginació social dels qui no l’acceptin, i la posterior inserció de les CBDC de la banda criminal Rothschild i els seus socis sionistes; i ara, la genocida vocacional està preparant els europeus per a la gran matança ritual que li han demanat els jueus, que ja sabeu que senten passió per veure com els europeus ens matem entre nosaltres, sempre de sempre, finançats i armats per ells.

Dit això, escolteu què és capaç de dir, l’assassina mentidera. Tanmateix, s’agafa més aviat un mentider que un coix (Com veureu en el comentari, tothom sap quina és la seva professió):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4805576

Per a comprovar que el Femer de la Sinagoga europea està integrat per criminals i mafiosos, només cal llegir aquesta notícia:

https://t.me/resurgente2020/54650

La corrupció, emblema sionista, és l’essència d’aquesta casa de putes farcida de delinqüents i criminals.

QUIN INTERÈS TÉ EL CIUTADÀ EUROPEU

EN LA GUERRA D’UCRAÏNA?

CAP.

QUINS SÓN ELS PROBLEMES DELS EUROPEUS?

ELS CRIMINALS DEL FEMER,

ELS CRIMINALS DELS GOVERNS,

LES IDEOLOGIES SIONISTES,

LA INVASIÓ AFRICANA.


LA GUERRA QUE DESITGEN ELS SICARIS DELS JUEUS

Deixaré que siguin uns altres els qui us exposin aquest delicat tema, delicat, però que és clar com la llum del dia: Volen la destrucció d’Europa. El sionisme vol deixar el nostre continent com Alemanya després de la segona guerra sionista contra Europa, el que vulgarment coneixem com a segona guerra mundial.

Magnífic escrit d’Ángeles Maestro, Nines, qui, després de descobrir que darrere de la pandèmia només hi havia mentides, s’ha convertit en una divulgadora de la veritat:

https://diario16plus.com/la-ue-se-pone-el-casco-de-guerra-y-nos-encamina-al-abismo%EF%BF%BC/

Més sobre la guerra, un conflicte que Ucraïna va perdre dues setmanes després de començat, però que el jueu Zelensky i els sionistes han aconseguit mantenir viu amb els diners dels americans i europeus, perpetuant l’extermini d’ucraïnesos, en un dels seus acostumats rituals, que ja sabeu que als jueus els agrada molt de matar ucraïnesos, sigui en guerres absurdes que mai no es poden guanyar, com amb fam, com ho feren en l’Holodomor. El que no inventin els jueus per a matar gent! Però, llegiu aquest confús article, que però, retrata molt bé que l’agonia - la vida - d’Ucraïna s’està mantenint per procediments ‘mecànics’, perquè els criminals servidors de la Sinagoga, malbaraten els diners europeus i americans perquè el jueu Zelensky satisfaci l’ànsia de sang dels sionistes que dominen els esclaus dels Estats Units:

https://t.me/resurgente2020/54654

Tanmateix, no estic sol en la convicció que els assassins sionistes s’adonen que estan en gravíssims problemes, i que si la gent, els goyim, els descobreixen, mai més no podran intentar res, perquè prou que s’encarregaran els goyim de no deixar una escòria asquenazita viva. I no ens confonguem, ni us deixeu confondre per la distorsió sionista: no hi ha odi, l’odi és el seu contra nosaltres. NINGÚ POT REBATRE’M EL DRET A LA DEFENSA CONTRA ASSASSINS INVETERATS, NI LA NECESSITAT DE L’EXTERMINI COM A PROFILAXI. Aquest és el seu terror, i aquest ha de ser l’objectiu de la nostra lluita. No ho oblideu:

AMB TOT EL QUE HAN ROBAT

ELS ASSASSINS SIONISTES,

TOTA LA POBLACIÓ MUNDIAL

VIURIA EN CONDICIONS DIGNES.

ELLS SÓN L’ÚNIC PROBLEMA.

MORTA LA CUCA, S’ACABA EL VERÍ.

Però, vegem una versió similar, d’un tal ‘Federico’:

https://t.me/resurgente2020/54656

I la versió del biòleg Mirones:

https://t.me/resurgente2020/54658


LA GUERRA CONTINUA.

LA SINAGOGA DEL FEMER

VOL CONVERTIR EUROPA

EN UN ESTANY DE SANG

ON ELS JUEUS ES BANYIN.


O NOSALTRES O ELLS,

NO N’HI HA UNA ALTRA.


ELIMINEU EL FACTOR JUEU DEL MÓN

I COMPROVAREU QUE RES NO SERIA IGUAL.

ELLS SÓN L’ESSÈNCIA DE L’ODI.

CULPANT-TE A TU DEL SEU ODI

ES DEFENSEN,

I NO NOMÉS ES DEFENSEN,

SINÓ QUE ET DESTRUEIXEN.


LA BONDAT,

QUAN NEIX EN ELS INFERNS,

CREIEU-ME,

ÉS MALDAT, ABJECTA MALDAT.

I ELLS VÉNEN D’AQUESTES PROFUNDITATS.


P.S. Crec que és important que el lector sàpiga que per a tots aquells per als qui demano, exigiria – si això em fos possible -, l’execució, són genocides indiscriminats a canvi de remuneració. Què s’ha de fer amb els criminals que aniquilen vides a comissió, destrueixen la dignitat i volen erradicar la llibertat... un monument? Com si fossin un Stalin o Mao qualssevol? Jo, per més que hi penso, només hi veig una solució: el patíbul. I val a dir que tampoc no cal ser tan primmirat, i omplir-se d’escrúpols, o cal ser-ho com ells, al capdavall. No maten ells a qualsevol? Per què, aleshores, nosaltres hauríem de tenir-los personalment en consideració?

Qui amb l’espasa mata, amb l’espasa mor.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada