dilluns, 18 de març del 2024

PLA KALERGI ( I I )


Els sinistres i macabres plans sionistes per a la destrucció d’Occident i de l’home blanc, fonamentalment, es basen en l’Organització de Matances Sionistes (OMS), com a braç executor dels crims que organitza la Gran Sinagoga (ONU), d’acord amb les instruccions del bordell de Davos, que és dirigit per un Rothschild; junt amb el Pla Kalergi, que pretén d’acabar amb el domini blanc sobre Europa i Occident, que per això, tots els sionistes i jueus estan a favor de l’avortament (un crim, no ho oblidem) i de la immigració il·legal (un delicte) per tal de destruir la família i la societat, respectivament. Val a dir, que el fet que totes aquestes organitzacions criminals estiguin dirigides per jueus és casualitat, i només un xenòfob i un antisemita veurà relació entre la situació caòtica actual i els jueus.

Avui em centraré en el pla Kalergi, el maquiavèl·lic pla sionista dissenyat per a arruïnar i destruir Europa mitjançant el Femer de la Sinagoga. Tanmateix, per la radical importància de la central d’exterminis OMS, torno a pujar el vídeo del doctor David Martin que no pot denunciar de manera més clara i amb proves, les activitats criminals d’aquesta organització mafiosa. Val la pena tornar-lo a escoltar, perquè és un discurs de denúncia per a emmarcar, i dit al Femer Europeu! Això no obstant, els excrements amb toga d’arreu del món col·laboren activament per omissió, encara que sembli paradoxal, en les pràctiques assassines d’aquesta màfia. Vull destacar unes afirmacions del doctor, que reblen les meves paraules d’ahir. Certament, quan algú es declara inimputable i no responsable de les seves accions, declara obertament la seva activitat criminal. No hi pot haver el mínim dubte, encara que els imbècils amb toga balbucegin la putrefacció del dret, que - hi insisteixo - és l’argument legal per a convertir els actes criminals en legítims, encara que els excrements ho ignorin. I ho ignoren, perquè si d’alguna cosa no tenen ni punyetera idea, és de Justícia, però ni punyetera idea! Les evidències que ens aporta el doctor són més que prou perquè els excrements actuessin immediatament, perquè, com veureu, el valent doctor ens parla de GENOCIDI i no de cap altre tipus de delicte menor, sinó d’extermini. I què fan els excrements? Mandonguilles. No sabem si després se les mengen, però fer-les, les fan. Suposo que la segona part del mandonguillisme dependrà del que els manin els sionistes. Però escoltem aquestes declaracions que, en un estat de dret – la merda invocada pels criminals amb toga -, comportarien el requeriment a presentar-se davant dels tribunals i ampliar les informacions exposades en aquest acte públic i oficial, abans de procedir a detenir tots els responsables de la banda criminal OMS i de l’ONU, i prendre la mesura cautelar de prohibir-los qualsevol activitat mentre duri el judici. Sense dubte, després no hi hauria ni OMS, ni ONU, ni FEM(S), ni els criminals que les sustenten. Si no ho fan, és perquè són còmplices del genocidi.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4837319

Que tots els criminals que ha esmentat el doctor Martin siguin jueus (Gates, Rockefeller, Carnegie...) són casualitats, no sigueu racistes.


Després d’aquest estimulant aperitiu, i amb relació a la denúncia del doctor sobre els crims de Gates, el psicòpata esquizoide que tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem veneren, vegem més informació a part dels 66 nens que va assassinar a l’Àfrica, perquè el repertori de matances i atemptats contra la salut pública del psicòpata no s’acaben mai, sense però, que cap excrement amb toga gosi d’aplicar-li la Justícia. Els excrements, de ben segur, que s’excusaran en algun dret corrupte i abjecte per a encobrir la ignomínia i la baixesa de la seva actitud, indigna i repugnant. Comencem amb el nou invent criminal del tarat, la carn sintètica, que només un retardat mental pot acceptar una bestiesa d’aquesta magnitud. A algú que et ve amb aquest disbarat més que invent, l’únic que se li pot respondre és: «Tu ets imbècil, oi?». Però els jutges confien que una carn fabricada amb vés a saber quins verins i quines merdes, serà més sana que la carn de vedella, i així se salvarà el planeta. No és que siguin criminals professionals emparats per una toga, és que el seu nivell intel·lectual és una veritable diarrea.

https://thepeoplesvoice.tv/florida-set-to-ban-bill-gates-fake-meat-it-causes-cancer/

Aquí la prova que els verins que ha fabricat i ha fet inocular - després de fer-li dir bestieses al goril·la i de tot el teatre de ‘l’escenari pandèmic’, teatralitzat per una colla de criminals en l’Event 201, i que avui ja haurien d’haver estat executats - són una arma biològica que té per objectiu matar la gent:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7904

I tot seguit, amb més nenes (la passió per matar nens d’aquest psicòpata és la demostració clínica de la seva paranoia esquizoide):

https://t.me/resurgente2020/55149

I podem afegir-hi, l’intent de tapar el sol, d’aniquilar l’agricultura i la ramaderia perquè tothom hagi de menjar els seus verins, com els mosquits que estan sembrant de malalties els indrets on el criminal els escampa... I els excrements què fan, mandonguilles. Són l’escòria més infame de la societat, pura carn de patíbul. Si no tenen collons, si no tenen dignitat, si no tenen capacitat intel·lectual, si no saben quina és la seva feina, que dimiteixin, que sempre serà més digne que ser col·laboradors necessaris en el PITJOR CRIM COMÈS CONTRA LA HUMANITAT. Avui, la pena capital per a tots aquests excrements, és de primer de Justícia. ELLS SÓN ELS RESPONSABLES ÚLTIMS DE TOT, perquè en ells està dipositada la CONFIANÇA QUE PERMET DE VIURE EN SOCIETAT, i aquestes escòries megalòmanes i idiotes, només han servit per a perpetuar el crim i convertir-lo en absolutament lliure; com ho veureu en aquest compendi de barbaritats d’avui.

Abans d’entrar en el pla Kalergi, que és un altre seguit de delictes impunes, vegem com actuen els criminals amb toga en relació als criminals que detenen il·legítimament el poder delegat pels sionistes, els amos de la colònia, per obra i gràcia de la màfia partitocràtica:

https://t.me/resurgente2020/55142

Dos genocides, lladres, traïdors, malversadors de diners públics, que actuen amb abús de poder, i que han construït una màfia dins de l’Estat, dos criminals que haurien de ser executats perquè els seus crims escapen a qualsevol previsió en una ment racional i ètica. El problema és que quan veus aquests actes, t’adones del nivell i del nombre d’idiotes que constitueixen el país, capaços d’anar a veure i a aplaudir uns genocides!

Per si això, encara hi ha algú que ho creu precipitat, perquè s’hauria de demostrar (no sé què cal demostrar: 30000 vells assassinats per Illa, i 50000 morts més després del gerontocidi, ara, especialment menors i joves; a part dels problemes d’esterilitat que s’estan demostrant...); vegeu què és l’organització mafiosa PSOE, una banda de criminals que si hi hagués justícia i no criminals disfressats d’excrements amb toga, hauria estat desarticulada i els responsables closos a presó, almenys, a perpetuïtat. Vegem com roba el PSOE, la màfia de les màfies:

https://www.eldebate.com/espana/20240316/juzgado-madrid-prepara-juicio-contra-rama-filesa-desvio-422-m-euros-financiar-psoe_182403.html

Per si algú es pensa que perquè obrin una causa, els excrements fan alguna cosa, que no s’enganyi; fan passar el temps, i en acabat tot el circ on els pallassos van amb toga, tots els criminals van al carrer i els fruits dels robatoris, de les estafes, dels assassinats, dels atemptats i de tots els delictes resta en no res, i romanen als comptes-corrents dels bancs sionistes. Els excrements fan jocs d’ombres. L’única cosa que no persegueixen són els crims dels seus amos. Estan per a fer la vida impossible a l’honrat i digne, però amb l’escòria, es troben com en família, ja que els uns i els altres són la mateixa corrupció. Després de 30 anys! No tenen ni vergonya! No hauríem de cloure a presó els jutges per absolutament incompetents, sinó per còmplices!

Aquí teniu el gos de Soros contribuint a fer esclaus dels jueus els seus representats.

https://t.me/RosselloCM/86662

Això és alta traïció, i ja que els LGTBIJKQ+ de caqui estan pendents de la remesa de les sabates de plataforma i els nou pintallavis duradors, i els excrements amb toga passen les hores mirant-se papers sense fer res i burxant-se els narius a la recerca de la preuada mandonguilla, caldrà prendre’ns la justícia per la nostra mà, que sense dubte és més justa que la putrefacció que inunda les ciutats de la immundícia.

https://t.me/NoPlandemia/198933

Els policies són els sicaris dels mafiosos, els jutges els protectors dels mafiosos, i els mafiosos una sèrie de bandes organitzades dedicades al crim, que tenen per tapadora les sigles d’un partit polític. Aquesta és la realitat de la partitocràcia o de la criminocràcia, el sistema sionista que porten a terme els delinqüents que disfressen els seus delictes i perversions darrere del proïsme i els valors de la maçoneria, una colla de miserables i inútils que no tenen altre proïsme que l’egoisme més sagnant, ni altre valor que l’abús de menors, la violació de les lleis, l’assassinat i altres activitats, totes, d’aquest nivell moral. Per concloure aquest repugnant apartat, us deixo amb un breu àudio de Rafael Rosselló sobre el delicte de malversació de diners públic i administració deslleial del gos de Soros; amb el qual estic bàsicament d’acord:

https://t.me/RosselloCM/86663

I de les seves paraules, passem a veure

EL PLA KALERGI

No necessita gaires explicacions, perquè les imatges parlen totes soles:

El regal enverinat dels jueus a Europa:

La destrucció de Suècia:

https://t.me/resurgente2020/55150

A Alemanya:

https://t.me/resurgente2020/55151

A França:

https://t.me/resurgente2020/55152,

mireu les imatges del multiculturalisme sionista, el respecte i la pau social.

A casa nostra, on els criminals del prostíbul protegeixen els delinqüents i desemparen la nació pròpia. Aquesta és l’escòria dels nostres infames polítics!

https://t.me/resurgente2020/55157

https://t.me/RosselloCM/86657,

Cal anar per ells, que ells ja van per nosaltres!

A Suïssa:

https://t.me/RosselloCM/86634,

no són policies, són sicaris de la màfia, traïdors a la pàtria.

A la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, on ja gosen demostrar la força islàmica al mateix Times Square:

https://t.me/RosselloCM/86635

NO HO OBLIDEU:

ELS SIONISTES HAN SEMBRAT EL CONFLICTE.

I COM NO TENIM POLÍTICS,

SINÓ GOSSOS I PUTETES IDIOTES,

LA VIOLÈNCIA ESCLATARÀ.

I QUI SERÀ QUI RESTARÀ FORA?

EL JUEU.

Mentrestant, la Corrupció de la Sinagoga del Femer, amb la bruixa genocida de la Ursula von der Leyen i la colla de lladres i assassins massius, continua amb l’extermini, ara via aliments, que ‘curiosament’ importen de fora de la UE, que segons se’ns va vendre en el seu moment, era per a facilitar el comerç entre els estats membres, però que ara veiem com els ASSASSINS DE LA UNIÓ EUROPEA, no només maten la població amb els verins jueus, sinó que DESTRUEIXEN EL TEIXIT ALIMENTARI per a importar verins que ells mateixos financen amb els diners ROBATS ALS EUROPEUS.

https://t.me/NoPlandemia/198950

https://t.me/NoPlandemia/198970

https://t.me/NoPlandemia/198971

L’EXECUCIÓ DELS CRIMINALS DE LA U.E.

AVUI ÉS UN IMPERATIU SOCIAL.


Per concloure, us deixaré amb un altre àudio de Rafael Rosselló, perquè ens exposa prou bé la situació que patim i què cal fer amb els excrements amb toga, el mal més perniciós de la nostra societat. Avui ja, no calen més proves: són l’abjecció de tot el sistema.

https://t.me/RosselloCM/86661


LA GUERRA CONTINUA.

ENGUANY ÉS LA BATALLA CLAU.

ÉS LA VIDA DIGNA I LLIURE

CONTRA ELS PITJORS CRIMINALS

DE LA HISTÒRIA.


SOBREN 500 MILIONS.


P.S. Catalunya Música va millorant. Ara fallen en la sincronia, un fet curiós en una cadena musical, però fallen en la sincronia. Tanmateix, si encara no pots saber què cony és el que escoltes, almenys, et presenten el que posaran després. El ‘pofessional’, que deu tenir títols bagassers fins a dir prou, ens estimula al consum del seu producte, ja que primer saps que posaran, i així, si ho vols sentir, has de romandre escoltant. El que sona en el moment és el que menys importa, no siguem així de primmirats! Ells tenen la vista posada en el futur!... I volíem ser independents! Encara que, quan veus això, t’ho tornes a proposar:

https://t.me/resurgente2020/55144


AL PAÍS, HI SOBREN IMMIGRANTS,

PERÒ HI MANQUEN

PATÍBULS I MANICOMIS.

FEM QUE LA HISTÒRIA FACI UN GIR.

SI HI HA ALGUN DRET,

AQUEST, ÉS EL DRET A VIURE

LA TEVA VIDA,

SENSE QUE NINGÚ

ET TOQUI EL QUE NO SONA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada