dimarts, 5 de març del 2024

QUE NO S’ATURI EL CIRC


El circ dels horrors, l’espectacle favorit dels sionistes, no para d’oferir-nos números memorables, memorables sobretot, perquè reflecteixen perfectament l’abjecció dels directors de l’espectacle, els jueus asquenazites.

La puteta dels Rothschild, entronitzada com a nova reina de França, continua fent màgia, i mentre el poble francès protesta contra la ignomínia de la puteta inútil i idiota de l’harem particular dels Rothschild https://t.me/No_plandemia/7477, la meuqueta, amant dels torradets, ha aconseguit que l’urinari públic on es reuneix l’escòria i els paràsits de França, hagin aprovat la ‘magnífica’ reforma constitucional que confereix a l’avortament tots els drets, en el que és un avenç social que converteix les dones en assassines impunes. És o no és extraordinari, el dret?

https://t.me/resurgente2020/54664

Cada victòria sionista és una derrota del món occidental, de la dignitat i dels valors de la nostra civilització.

D’altra banda, en l’espectacle principal del circ sionista, l’immens Femer Europeu, els jueus, mitjançant la Corrupció de la Sinagoga, han assolit de començar a construir la presó continental amb la identificació digital, el sistema ‘inventat’ pel psicòpata amb esquizofrènia paranoide Kill Gates, com ens ho explica Rob Hoos, l’europarlamentari holandès:

https://t.me/resurgente2020/54662

EL FEMER EUROPEU

HA DE SER ESBORRAT DEL MAPA,

AMB TOTS ELS CRIMINALS

QUE CONFORMEN AQUESTA MÀFIA.

Perquè, per si no ho sabeu, Kill Gates no fa res que no tingui com a objectiu matar. Ho fa amb els verins que finança, ho fa amb els aliments tòxics que fabrica, ho fa amb la intoxicació dels cels, ho fa amb tots els sistemes de control, amb els quals pretén matar la llibertat, o sigui, matar l’home. Per bé que sempre de sempre, igual que el seu pare gaudia matant fetus i nadons, una passió criminal hereditària entre els sionistes asquenazites, l’objectiu, més que matar la llibertat, que també, és matar la gent per sobre de qualsevol altra finalitat, com ho comprovem amb els ‘magnífics i extraordinaris’ xips 5G que el psicòpata ha ‘dissenyat’ per a liquidar el personal:

https://t.me/resurgente2020/54674

ELS JUTGES, PREGUNTEU?

NO EN SABEN RES, POBRETS!, ELLS.

ARA BÉ, SI DIEU QUE GATES ÉS UN GENOCIDA,

POTSER OBRIRAN UNA CAUSA

PER ANTISEMITISME.

SÓN AIXÍ DE LIMITATS,

DE JUSTÍCIA N’ENTENEN TANT

COM JO D’ASTROFÍSICA.

Ara, comprovem com de bonic i bucòlic és el món, un país, una contrada, quan els elegits hi arriben i comencen a ‘treballar-hi’:

https://t.me/RosselloCM/86262

No us agrada la pau social? No n’esteu orgullosos d’aquests protectors de la ciutadania? Com no tenen feina amb la delinqüència, perquè no n’hi ha enlloc, es dediquen a assessorar manifestants. Són grans o no, els jueus, a l’hora de triar els més psicòpates entre els psicòpates? I fixeu-vos que als delinqüents amb uniforme, tot els és el mateix: atonyinar independentistes que atonyinar nacionalistes espanyols, atonyinar vells, que atonyinar nens; com feren aleshores de la IMMENSA MENTIDA i el segrest governamental. Menys a un jueu, els veureu pegar qui sigui. L’amo és l’amo, i tots els gossos saben qui és l’amo. I no, no pregunteu com és possible que els segrestadors de 48 milions de persones estiguin en llibertat i en càrrecs públics, que això és cosa dels excrements amb toga, i com els jueus els han dit que era un segrest com de broma i que no compta, ells, fidels sempre a la llei, emparats en el dret i dedicats a la prevaricació com a activitat principal, obeeixen els jueus, que sempre estan per damunt de qualsevol constitució, decret o llei, ja que ells responen a la llei divina dels elegits, i com els jutges ho saben, saben que prevaricar en favor dels sionistes és una bona acció que Déu els tindrà en compte. Això sí, per a enviar-los amb la divinitat dels elegits: Baal.

Perquè els excrements amb toga fan imperar la llei sionista, no poden veure ni interpretar la possibilitat d’un holocaust. Els jueus els han dit: «Això caca», i ells, ben avesats a aquestes escatologies, doncs, obeeixen, que és el que ha de fer un jutge, obeir, sigui al sionista de torn o al lacai que el representa. I a això es dediquen, pobrets! I tota la feina que fan perseguint els delictes d’odi? O amb els homes blancs que maltracten les dones segons la versió de les dones? O amb els innocents que condemnen per a protegir els titelles dels sionistes, com en el cas del ‘Prestige’? La feinada que fan, pobrets! I el bon cor que tenen, que deixen entrar tots els delinqüents il·legals i procuren que no els manqui de res! Com també, que puguin practicar els seus costums i que tothom els respecti, que per això, quan violen, agredeixen, roben o s’exhibeixen amb armes blanques i llargues, ells, pobrets!, són comprensius amb els seus costums, i els deixen en llibertat, o els ajuden a millorar, com a aquells violadors magrebins que abusaren en grup d’una noia, i l’excrement amb toga, aplicant la llei i el dret, els condemnà a classes particulars d’ideologia de gènere. Tan macos i comprensius que són! Per això, si els jutges no investiguen ni sospiten ni veuen indicis ni troben bases sòlides de l’Holocaust, és perquè no hi ha res a investigar, ni sospitar, ni cap indici i menys encara bases sòlides. La de vides que han salvat els jueus amb els verins!

https://www.bitchute.com/video/e19E3uvdUJOy/

Un excrement amb toga s’assembla tant a un jutge com un ou a una castanya.

I si no veuen la matança mundial sionista, com s’adonaran que els partits polítics són organitzacions mafioses, bandes perilloses de crim organitzat (que li ho preguntin a la Rita Barberà), si a més a més, ells vesteixen togues perquè els bandits d’aquestes colles de delinqüents són qui els elegeixen com a escut protector. Vegem un escrit d’un ‘metge fins als collons’, Juan Manuel Jiménez Muñoz, que ens fa un croquis de la tercera personalitat del país, també criminal, com els de més amunt, que ja sabeu que si vols que un jueu et miri amb bons ulls, t’ha d’agradar la sang i la cacera d’innocents; amb això, tens el jueu a la butxaca. I la Francina, per als jueus, més no ha pogut fer, que fins els servia carn fresca i tendra, que per això, ha arribat on ha arribat. És tan bonica la política!

https://t.me/resurgente2020/54672

https://t.me/resurgente2020/54673

Qui pot pensar que el PSOE és una banda criminal, extremadament perillosa, ja des de la seva fundació? Si s’han dedicat exclusivament a robar, els jutges no ho veuen, i quan ho veuen és com si no ho veiessin, que ells són molt servicials. Com amb els ERE, pobrets!, els innocents lladres socialistes! O Felipe González, el terrorista d’estat, que ves!, cap jutge va considerar que tingués res a veure amb l’organització paramilitar socialista. O la R.. Qui podria pensar que Rajoy tenia res a veure amb la R, essent un cas de corrupció majúscula de la banda criminal Popular? Un conspiranoic. I com els excrements amb toga no són conspiranoics, sense proves, no van voler pronunciar-se si la R era de Raphael o dels Ramones, que sense proves, ves uns ells!, mai no t’inculparan de res. Per això, tot l’escàndol actual de la banda mafiosa PSOE, per a ells, és una mena de conspiració de caràcter polític, on ells ni hi entren ni hi surten. Com si ells tinguessin alguna cosa a veure amb la política, per més que els polítics siguin els qui els elegeixen! Anar més enllà d’aquí, és fer suposicions i elucubracions sense solidesa.

https://www.vozpopuli.com/espana/correos-montero-mascarillas-trama-koldo-hacienda.html

GRANS, LES DONES:

LA MONTERO (LES DUES), L’ARMENGOL, LA CONSORT,

LA YOLI, LA MONI...

I com parlem de coses boniques, dels polítics i l'honestedat, de dones i saviesa, d’aquests regals que ens han fet els jueus per a millorar-nos, doncs no deixem el tema, i parlem de casa nostra, on gaudim del privilegi de ser una nació tan solidària i xupiguai del Paraguai, que obrim les portes a totes les bones persones del món, i aviat ens costarà entendre’ns amb els nostres néts, perquè l’àrab, així de primeres, per a un català de la ceba és com estrany, però... i que bonica que és la solidaritat i el xupiguaisme!

https://t.me/resurgente2020/54697

- VISGA CAGANDÚRRIA!

- INDEPENDENT!

- AIXÒ! INDEPENDENT.

Avui m’està quedant un escrit molt bonic i ple de notícies que exciten la passió de viure i l’admiració envers els elegits, la raça superior; els prohoms que han vingut a casa nostra per a canviar-nos-la per al nostre bé i sense consultar-nos-ho a nosaltres, per a què? Amb coses així, no n’hi ha menys, que emocionar-se fins a les llàgrimes. Quines coses més boniques que ens aporten els sionistes, tan satànics i tan igualitaris i respectuosos, tan inclusius i tan oberts de ment, que de tanta obertura es perden els estreps. Vegem les grans obres dels sionistes, que tot i ser satàniques, ens fan molt millors, perquè si els elegits ens diuen que Satanàs o Baal és el bo, doncs, ni una paraula més. Recordeu com l’Armengol els posava a disposició els nens, ella, sempre tan servicial, sigui amb els regals oficials al seu marit, amb diners públics; amb la preocupació per la gent i la compra de morrions... són tantes coses! Per què us penseu que és on és? Per corrupta? No. Radicalment, no. No li veieu la bondat en el rostre, la manca d’ambició, el despreniment envers els diners, la fidelitat als pensaments que no pot tenir? Però, no parlem més d’ella, tan injustament criticada. Centrem-nos en la coalició del govern, en la germanor entre les bandes criminals PSOE, Potemos Unidas i Sumar, que bonic, tot! És el que té el progressisme, que fascina, i sobretot quan veus tanta capacitat, tanta voluntat de servei, tant de desinterès personal, tanta capacitat per a solucionar els problemes, tanta professionalitat. Vegem la guardonada com a ‘no sé què’ (ell sembla que tampoc no ho sap), el Samantha, envoltat del súmmum de la intel·ligència nacional, en un discurs que ja els hauria agradat a molts, per la finesa i la profunditat dels desvaris de tots plegats:

https://t.me/resurgente2020/54708

Ara vegeu què és l’orgull del país segons la colla de tarades i minusvàlides cerebrals:

https://x.com/herqles_es/status/1764457725822382316?s=46

https://t.me/resurgente2020/54622

https://t.me/resurgente2020/54623

https://t.me/resurgente2020/54626

I amb tanta profunditat intel·lectual i emocional, amb aquesta demostració de què és estar bé psíquicament, amb una salut neuronal exuberant, així com l’exhibició d’un sentit comú exorbitat, les feministes reforcen el sentit de la seva existència i, com veureu en el següent tall, corroboren totes les virtuts del més gran moviment de la història, que ens salvarà a tots de viure, per a navegar entre aigües negres. Lògica, arguments incontestables, educació, respecte i inclusió, sobretot, inclusió del diferent:

https://t.me/resurgente2020/54657

Heu sentit les barbaritats que deia la noia racista que ha anat a espatllar un recital de ‘poesia’ feminista (que qualsevol acte feminista és poesia, sempre, per definició). S’ha de ser mal educada per a interrompre un acte com aquest amb preguntes racistes i sense fonament. Les feministes treballen a Occident, perquè és a Occident on la dona ha estat i està molt maltractada. Les feministes no van a Àfrica, al Magreb, ni a Àsia, perquè allí les condicions de la dona són les que han de ser. Per això, si et viola un negre o un magrebí, no és violació, però si ho fa un heterosexual blanc, racista, heteropatriarcal, imperialista i xenòfob, sí, sempre. És el que no entenem els homes blancs, i elles sí. Suposo que per la superioritat intel·lectual. Les dones a l’Àfrica o al Magreb no tenen rentadores, frigorífics, planxes, ni les comoditats de la dona occidental, unes comoditats que han convertit la dona en esclava del mascle, un motiu decoratiu; no, com passa a l’Àfrica i al Magreb, que els homes, molt feministes, tenen moltes dones i a les dones no els manca mai res de res, i se les respecta com mereixen. Jo moltes vegades em pregunto si a les feministes, vist l’àmbit geogràfic on actuen, no els hauria d’agradar que la dona adúltera sigui lapidada, i els homosexuals dels dos sexes llençats des de dalt d’un edifici o penjats en grues. Jo comprenc que el fet que un home t’obri una porta, que un home et cedeixi el pas, que un home s’aixequi per a ajudar-te a seure, que un home s’alci només amb l’arribada d’una dona a la reunió, que et faci dos petons en salutació, que t’ofereixi unes flors, un convit, o s’avanci a encendre’t el foc per a una cigarreta, i tantes altres coses, jo entenc que això és terriblement ofensiu i denigra la dona, ho entenc, després de vint-i-tres teràpies amb tres psicòlogues inclusives; que m’ha costat, no us penseu. Per això, puc dir avui, que és més bonic i molt més respectuós envers la dona, el fet que s’obri la porta i no et cedeixi el pas, que ningú no s’aixequi quan arriba una dona, com si arriba el gos després de pixar, que la saludis a distància o amb una femenina estreta de mans, que t’estalviïs el preu del ram de flors, el convit, perquè si paguen elles, això les empodera, les fa més pobres, però les empodera, que jo sé que això és difícil d’acabar d’entendre; recordeu que a mi m’ha costat vint-i-tres teràpies diferents amb tres psicòlogues inclusives. I pensar que hi ha gent que encara es pensa que la dona era més feliç sense treballar! No, home, no! Res millor que treballar, pencar com una burra tot el dia; fer d’home, és molt millor. Què guanyava abans? Fer les feines de casa, els menjars, tenir cura dels nens... Ara no fa feines a casa i treballa a les ordres d’un altre i estrany; ara no fa menjars, però els ha de pagar, ah!, i té la sort de no haver de tractar amb nens, el gran èxit de la dona!, que ara els pot matar al ventre sense causa penal! Quanta intel·ligència, quanta! Quina superioritat! Quina amplitud de mires i quant de coneixement de la vida i la realitat! Gràcies, dones, a totes, pel gran món que heu construït! Quan hi ha hagut més llibertat, més sentit de la dignitat, més ciència, més art, més de tot, que ara! Gràcies!

Aquí teniu un perfecte exemple tragicòmic dels resultats a què condueix la idiòcia, perquè, feministes de pa sucat amb oli, sicàries de Rockefeller i Satanàs, la naturalesa, com l’home, us superen, a gust vostre o a disgust. Els fets corroboren dia rere dia, les vostres limitacions i la manca de comprensió dels problemes, que no podeu ni sabeu resoldre.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4808081

No cal afegir-hi res.

LA SINAGOGA DE SATANÀS

https://t.me/Realidades_Paralelas/7809

https://t.me/laquintacolumna/36043


Tot seguit, una notícia que us pot despistar molt. Vegeu què ha dit la Yoli:

https://t.me/resurgente2020/54681,

vist així, a primer cop d’ull, et dius: «Veus com pensa». Tanmateix, la Yoli no sap què diu. Una mica més avall donaré la meva opinió quant a això de l’aforament dels criminals (que són els qui majoritàriament estan aforats). I aquí rau l’errada de la Yoli, la prova que no sap què diu; com sempre, d’altra banda. I això que estic totalment d’acord amb ella, però el que la Yoli no ha pensat és que d’aplicar-se aquesta enraonadíssima mesura, mig urinari públic i els prostíbuls de la nació anaven tots a presó. Si ningú li ha corregit les declaracions o les ha censurades amb algun argument sense solta ni volta, és perquè crec que ni entre els seus socis de professió (delinqüents, lladres, criminals, traïdors i genocides) és escoltada. «Mira què ha dit la Yoli» «Qui?».

Abans d’exposar breument la meva opinió sobre els aforaments, vegeu la Yoli, i no em direu que no és ‘mona’:

https://t.me/resurgente2020/54685

EL PODER DE LES DONES.

ÉS TOT TAN ‘CUQUI’ I ‘XUPIGUAI’ !

Quant als aforaments, no cal esplaiar-se gaire. L’existència de l’aforament és en ell mateix un delicte, perquè no tracta tothom igual davant de la ‘llei’, encara que els qui la imparteixin siguin uns delinqüents o uns discapacitats per a una tasca tan exageradament complexa, sobretot, si apliquen el dret, i no la justícia. Val a dir, que el delinqüent Ábalos, xoriço de professió dins de la banda mafiosa PSOE, ha passat al grup mixt per a conservar l’aforament, en el que és una evidència que és culpable, perquè un innocent el que farà és demostrar la seva innocència com més aviat millor. En canvi, si estàs aforat, mentre no et desaforen, no comença el judici, no fas servir els paranys habituals per a endarrerir la causa, i unes coses i les altres, sempre s’arriba a l’arxivament del cas per prescripció, que no per altra cosa el delinqüent Ábalos no ha renunciat a l’acta de criminal, perdó, de diputat; que és així com ells la denominen.

Dit això, i molt breument, quant a l’aforament, ningú pot estar aforat en un estat de dret o règim on es practiqui la justícia. Un cas que no es dóna a Occident, cal dir-ho, llevat d’un parell de països, segons tinc entès. L’aforament és essencialment una injustícia, el gaudi d’un ‘dret’ – veieu la corrupció que és el dret? - exclusiu, depenent només del tipus de criminal que siguis, o sigui, si ets un criminal en funcions públiques. Quant a això, no és que qui treballi a la funció pública no hagi de tenir cap aforament, sinó que el delicte en la funció pública, en tant que representant públic i en tant que afecta la totalitat de la població, ha de tenir un càstig penal molt més gran que el mateix delicte comès ‘de paisà’. De fet, jo sóc defensor que el delicte en la funció pública ha de ser castigat amb la presó perpètua, i si hi ha només un mort per la mala gestió o el crim, aleshores l’execució del criminal. Només falta que al damunt que se’t pixen a sobre, que roben i es passen la llei per allà mateix – ho comprovem cada dia del món – a més a més, siguin inimputables perquè estan aforats. Com he escrit diverses vegades, el delinqüent comú per compte propi o d’una banda, és una cosa, però el mateix delinqüent dins de la funció pública, n’és una altra de molt diferent, i per tant, per delinqüent, però sobretot, per covard, les úniques penes, en justícia, són la perpètua i la capital. Ja us asseguro jo que no veuríeu el que veieu ara, en podeu estar segurs. I a més a més, feu memòria i penseu en quanta gent que ha delinquit impunement des dels prostíbuls i l’urinari, o en les distintes institucions criminals de l’Estat, viu tranquil·lament, sense molèsties, i gaudint del botí dels seus crims. Quants presidents, oi? Quants polítics, oi? De fet, n’hi ha algun, que no seria ara en presó perpètua? La Justícia consisteix que aquell criminal que s’ha enriquit il·legalment o ha comès delictes de sang, mai més torni a veure la llum del sol. Si un hom és lladre, estafador, traïdor o psicòpata genocida, que actuï com a ciutadà delinqüent, però com gosi d’aprofitar-se de la confiança que hauria de donar el treball en la funció pública, cosa que avui és absolutament inexistent, aleshores, que sàpiga que una volta descobert, perdrà tot el que ha robat i mai més gaudirà de llibertat. No crec que hi hagi ni gaire més a dir, ni res a discutir.

Ara, penseu com és que els polítics mai no han abordat aquest problema? Necessiteu ajut per a resoldre la qüestió? Oi que no? Doncs, això.

UN AFORAT ÉS PER SE UN DELINQÜENT,

D’ALTRA MANERA,

COM S’EXPLICA QUE UN INNOCENT

ACCEPTI UN AFORAMENT ?


I per concloure avui, dues notícies relacionades amb la Xina. En molts dels meus escrits he argumentat que els jueus foren els qui crearen Mao i la revolució xinesa, que com totes les revolucions, mai no són autòctones, sinó dirigides pels jueus contra els autòctons. Doncs avui, hi ha dues referències a dos llibres que ens parlen de la relació dels jueus amb la Xina. Com us he afirmat diverses vegades, els assassins de la banda dels Rothschild foren els qui provocaren la crisi de l’opi a la Xina i les guerres – que tant fascinen als jueus, per la sang innocent, sobretot - posteriors, fins a la revolució jueva que conduïa Mao. Molt interessant de veure que quan aixequés una pedra amb una matança, amb una ruïna, amb la fam, amb la misèria, amb la injustícia o la iniquitat, sempre de sempre et surt un nassut d’aquests de barret negre, patilles i barba.

https://t.me/resurgente2020/54668

https://twitter.com/pepedownunder/status/1764574897613963714?t=UVcOL1nEqor_EhjTQnqjdA&s=19


HI HA UN ENEMIC

QUE DES DE SEMPRE

VOL LA NOSTRA DESTRUCCIÓ.

ÉS L’HORA DE DESTRUIR-LOS.


EL BONISME ÉS LA SEVA VICTÒRIA.

L’ODI VISCERAL, LA SEVA RUÏNA.

NI OBLIT NI PERDÓ,

ELLS VÉNEN PER NOSALTRES,

CAL QUE NOSALTRES ANEM PER ELLS.


QUAN SIGUIN ASSENYALATS

ARREU DEL MÓN ALHORA,

NO COM EN EL 33,

ALESHORES,

PODEU ESTAR BEN SEGURS

QUE EL MÓN VEURÀ UN NOU

I

MOLT BELL HORITZÓ.


Charles Bukowski va entendre molt bé els dos règims sionistes:
https://t.me/Disidenteincontrolado/17175


QUAN VOTES,

NO ELS ASSENYALES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada