diumenge, 24 de març del 2024

CLASSE DE VIROLOGIA


Un virus és un individu d’un grup d’agents infecciosos submicroscòpics, o dit de manera més descriptiva, un virus és un individu que pertany a un grup d’agents infecciosos que no es poden veure a simple vista. Quant a això, cal aclarir que, de vegades, el virus es veu, es pot veure, es pot mostrar, tanmateix, els efectes nocius de la criatura no són apreciables a simple vista, fins i tot, hi hauria qui pensaria que els virus no tenen efectes nocius, i això pot passar perquè aquests efectes indesitjables necessiten una observació molt primmirada, establir un seguit de relacions que són les que permeten de viure el virus i el seu grup infecciós en el medi, per a poder certificar que la conseqüència del virus, és la malaltia. Avui veurem quatre classes de virus: el virus judicial, el virus sanitari, el virus de la guerra i el virus per antonomàsia. Estimats alumnes, no us perdeu la il·lustrativa classe d’avui, perquè un medi està sa i es desenvolupa correctament quan està net de virus, esterilitzat contra aquests patògens tan nocius que poden comportar la mort dels pacients.


EL VIRUS JUDICIAL

Aquest és un virus que té la particularitat de poder-te desgraciar la vida. Els reservoris d’aquests animalons són unes grans instal·lacions, una mena de colònies, que s’anomenen ‘ciutats de la immundícia’. En aquestes instal·lacions, les bestioles corrompen tot el corruptible mitjançant el paper, que és com el seu aliment. En els papers són capaços de tergiversar o modificar subreptíciament i subtil l’ADN de qualsevol cosa per a convertir-la en la contrària. Certament, aquell medi que veu proliferar el virus judicial, és un medi contaminat, malalt, decrèpit. Per a sort de vosaltres, estimats alumnes, avui compten amb un exemple d’individu d’aquest grup d’agents infecciosos, el qual podrem estudiar i comprovar la patogenicitat d’aquest específic grup i dels immensos perills que suposa per a qualsevol organisme físic i social.

Per a introduir el tema:

https://t.me/mustangcomunicacion/12463

Per a comprovar com són de nocius perquè converteixen i rebreguen les coses fins a fer-les tan absurdes com surrealistes, que per això molts d’ells provoquen gravíssimes patologies mentals, llegiu aquest estudi científic de la Universitat ‘El País’, una institució ‘oficial’ i que no pot ser titllada de ‘poc professional’ o de poc científica o molt conspirativa:

https://elpais.com/tecnologia/2024-03-23/se-puede-cerrar-telegram-el-auto-del-juez-pedraz-es-como-cerrar-una-provincia-porque-dentro-se-ha-producido-un-robo.html

Penseu que no hi ha gaire diferència amb què prohibís els ganivets perquè hi ha hagut un degollament. Per aquesta i moltes altres raons, aquests virus són profundament corruptors, perquè el mal rau en el fet que l’acció vírica, arbitrària, surrealista i desproporcionada, atempta contra ‘el lliure exercici vital del medi’, de la societat. Ja sabem que els virus són part del nostre genoma, i són fonamentals per a nosaltres, però quan el virus es desentén del medi i grimpa com una mona excitada per l’arbre fruiter, aleshores el medi té un gravíssim problema: la infecció. Quant a aquestes toxines, l’Associació Liberum ha elaborat un substanciós treball d’investigació científica que demostra, o almenys aquesta és la tesi del treball, que el virus judicial identificat com a Pedraz, Santiago, ha comès prevaricació, que és entre totes les toxines proteiques que pot alliberar un virus judicial, la més corrosiva i letal:

https://t.me/NoPlandemia/200787

Estimats alumnes, com veieu, el virus judicial és un potent enemic de la vida quan es desentén de la fonamental funció envers l’organisme que l’integra, i actua com un cavall amb el mal de les vaques boges – per a entendre’ns -. Aquest és el gran perill d’aquestes bestioles de les ciutats de la Immundícia. I per concloure aquesta secció i demostrar les meves paraules, vegem un magnífic treball d’investigació de l’any 2018, que demostra com els virus judicials poden destruir el sistema immune de l’organisme i escampar la podridura per tot:

https://t.me/mustangcomunicacion/12504

El greu de l’assumpte no és que el virus polític, una classe de virus que no tractarem perquè no hi ha res a investigar, ja que són una mena d’escòria vírica entre els virus, això no obstant, cal tenir-los present, perquè només serveixen per a emmalaltir tot allò que toquen. D’entre tots els virus, aquests són especialment perillosos, molt perillosos, però quant a la constitució de les bestioles, la veritat, és que biològicament, no tenen res a investigar, són simples, senzills i previsibles, malgrat la toxicitat, perquè l’única cosa per a la qual serveixen és per a robar les proteïnes del sistema o organisme, excitar innecessàriament les cèl·lules i provocar gangrena en qualsevol sistema on actuen. En l’exemple del virus Pujol, Jordi, del treball esmentat, aquesta gangrena és evident: blanqueig, associació il·lícita – virus amb virus, una simbiosi -, fins a cinc robatoris de la proteïna del sistema, falsedat documental, o sigui, un engany que permet de destruir el sistema sense que el sistema immunològic se n’assabenti, i accions solidàries amb diversos virus judicials per tal de preservar l’acció nociva del virus polític. Com veieu, si aplegueu els virus polítics i els judicials, la putrefacció és inevitable. Per aquesta raó, són molt amics els uns dels altres. Amb aquest breu tractat, concloc aquesta part, i ja podem passar a veure el virus sanitari, un silent i perniciós bitxo que enganya totalment el sistema, l’hipnotitza, en diríem, i el sistema no sap estar-se sense aquest virus degradant i sempre letal.


EL VIRUS SANITARI

Aquest virus és universal, és a tot arreu, i si et descures, ja te l’han encolomat. Té forma de píndola, de gel, de crema, de pólvores, de pastilla, i la més agressiva i perillosa, les solucions inoculades. És molt important, estimats alumnes, que feu conscient la gent que tots aquests virus que semblen que t’han de salvar, t’estan matant, més o menys; però la seva acció mai no és innòcua. Val a dir, en descàrrec d’aquests virus, que la Ivermectina és potser l’única espècie que encara no ha demostrat cap nocivitat, mentre qualsevol dels altres, són virus que potencialment, massa vegades, poden conduir a la mort. Molt de compte amb aquests especialitzats verins, dits virus sanitaris. Perquè entengueu bé de quin tipus de bestioles parlem, vegeu aquest informe científic:

https://t.me/resurgente2020/55435

Penseu que la malaltia, essencialment, és provocada per aquests virus, són capaços de provocar un càncer com també infertilitat, això, a part de les conegudes ‘sobtaditis’, les malalties cardíaques i un fotimer d’altres efectes secundaris i perillosos.

https://t.me/resurgente2020/55433

Per a reblar aquestes afirmacions, res millor que tornar a citar la Universitat ‘El País’, i comprovar com aquests virus són circulars, és a dir, mitjançant les solucions injectables provoquen el sorgiment de la malaltia, i després, la malaltia només es pot frenar amb noves inoculacions del virus.

https://t.me/Realidades_Paralelas/7991

D’aquests virus, essent tots terriblement perillosos, n’hi ha que, per l’àrea de l’afecció, són molt més seriosos, com també perquè afecten fonamentalment els nens i els joves. Aquests virus són literalment un enverinament del pacient, sempre. I això, malgrat que les cèl·lules infectades que els fabriquen, dites farmàfies, s’esforcin sempre a demostrar el contrari, com es veu en els microscopis electrònics, que guarneixen el cos del virus amb capes lipídiques - el que podem dir publicitat i propaganda - per tal d’ocultar el mal. D’altra banda, els virus sanitaris anomenats psiquiatres, sempre actuen en solidaritat amb les farmàfies, i contribueixen que la malaltia inventada, o sigui, la interpretació incorrecta del funcionament neuronal i cel·lular del pacient, pugui ser tractada amb les farmàfies i amb els transportadors o missatgers de les toxines, els psiquiatres, també reconeguts en biologia, com a psicòpates.

https://t.me/RosselloCM/86854

Amb això acabem amb l’estudi dels més perillosos dels virus sanitaris, per bé que aquest grup és extraordinàriament gran, tant, com nociu. Estimats alumnes, si us interessa saber més sobre aquesta classe d’agents vírics, podeu cercar informació a qualsevol de les agències de control de virus, o sigui, les promotores, a qualsevol bagasseria jesuïta amb laboratori, els fabricants, o en tota la literatura mèdica que podreu trobar, si no l’han destruït encara, a les biblioteques o per Internet. Dit això, passem a veure


EL VIRUS DE LA GUERRA

Aquest virus és molt letal, molt ràpid en expansió i sempre deixa seqüeles allà on para. És el virus de l’horror, del terror, dels trastorns posttraumàtics i d’un munt de tragèdies més, individuals, socials i del medi. És la substitució ‘biològica’ del virus de la pesta negra. Si la pesta negra va afectar Europa, sobretot, durant el segle XIV, el virus de la guerra ha afectat Europa, sobretot, durant el segle XX. Aquest és un virus que arreplega milions de morts. Mai no ha estat erradicat, i fins i tot, sembla que l’associació fraternal amb el virus per antonomàsia, els fa tan perpetus com errants. Hi ha hagut grans mortaldats provocades per aquest virus, tanmateix quan actua en associació amb el virus per antonomàsia – que veurem després, per a concloure la classe d’avui – els morts sempre es compten per desenes i centenes de milions. A Europa, les dues grans ‘col·laboracions’ entre aquests virus, la simbiosi, es produí entre els anys 1914-1918 i els anys 1939-1945. Aquest és el virus més sinistre de tots, perquè, paradoxalment, els primers infectats, els que són els responsables de l’epidèmia d’horror, no solen morir, mentre que la resta, aquells que de vegades fins i tot no tenen símptomes del virus de la guerra, acaben morint de manera sobtada i violenta, sigui a camp obert o dins de les mateixes cases. Per a il·lustrar el que hem dit fins aquí, us remeto a aquest treball d’investigació, on veureu en microscopi electrònic un virus de la guerra en plena acció de propagació de toxines, i en el final de l’estudi, comprovareu com els mateixos científics no se’n saben avenir que els qui incuben i propaguen el virus no siguin els qui morin, i morin aquells que no l’incuben sinó per contagi, independentment de la càrrega viral. Un veritable misteri per a la ciència. Ja que, per lògica, els qui haurien de morir primer són els primers que pateixen la infecció pel virus de la guerra:

https://t.me/mustangcomunicacion/12506

Per aquells que no estan molt al corrent de la biologia quant a biologia, OTAN és el nom que rep la incubadora i reservori més gran del món d’aquests letals virus.

Per concloure aquesta part, és molt interessant el document científic de tot seguit, perquè és una perfecta descripció de com el virus de la guerra, primer s’apropia de l’economia aliena, o sigui, de l’energia de les cèl·lules sanes, i després modifica aquesta energia per a convertir-la en el seu aliment, de manera que després de robar, pot matar; que són les dues principals etapes de desenvolupament del virus, havent-hi entremig, un lapsus o període d’excitació de tot el sistema immunitari, una mena de bogeria col·lectiva de les cèl·lules sanes, intoxicades ja pel robatori de l’energia, i que, si no reaccionen correctament davant de l’agressió del virus, acabaran morint de qualsevol manera a qualsevol lloc. Molt important, d’aquest treball, és la magnífica i nítida fotografia que van assolir els investigadors d’un individu molt agressiu d’aquesta classe de virus tan execrable:

https://t.me/mustangcomunicacion/12500

D’aquest virus cal tenir sempre molt present que és mimètic fins a confondre les cèl·lules, que creuen que és el virus de la Pau, integrat en el nostre ADN; que és per això que el virus de la guerra assoleix les mortaldats, perquè les cèl·lules sanes es deixen enganyar per les aparences mimètiques de la bestiola, com ho hem vist en el magnífic treball anterior – impagable, la foto del virus! - quan l’acció del patogen és anomenada ‘fons europeu per a la pau’. La meva recomanació, estimats alumnes, és que tan aviat detecteu en un pacient la incubació del virus de la guerra, procediu a l’aïllament del subjecte, si és que no sou més partidaris de l’extermini, ja que els virus no sobreviuen l’hoste. Jo us recomano eliminar l’individu, però, si feu un aïllament efectiu, podeu anul·lar-ne l’acció. Tanmateix, això és una manera d’hivernar-lo; i jo no sóc partidari de jugar amb els virus. El millor virus és el virus mort, encara que no siguin vius ni morts, i encara que no sapiguem ben bé què són. Els efectes però, sí que els sabem. Per això, tant és si són vius, si no en són, com si no existeixen, tant se val, els efectes sempre els constatem, i per aquesta raó la lluita contra els virus, siguin judicials, sanitaris, bèl·lics o per antonomàsia, ha de ser una prioritat de tot organisme individual i social.


EL VIRUS PER ANTONOMÀSIA

És ben curiós el cas d’aquests virus. Les escoles científiques estan radicalment dividides, si bé és cert que els experiments que s’estan realitzant en l’actualitat hauran de demostrar sense dubtes quina ‘facció’ té la raó. Hi ha qui nega l’existència d’aquest virus, i hi ha qui no en nega l’existència però li atribueix una funció especial, sinó fonamental, en el nostre ADN social; aquests, són anomenats sionistes. I d’altra banda, tenim els antisionistes, també anomenats antisemites, en el que ja és un camuflatge del virus, i aquests consideren que el virus per antonomàsia - que per això li’n diuen així - és el pare de tots els virus, l’origen del mal. No seré jo qui tracti, estimats alumnes, de donar-vos una visió única d’aquesta controvèrsia, només us animaré que feu les vostres investigacions, perquè hi ha molta documentació sobre aquests virus, si bé és cert que els qui creuen que són l’ADN social, tergiversen o, almenys, són incapaços de demostrar que el virus és fonamental i bàsic per al desenvolupament del nostre organisme social. Mai no han aportat cap prova d’això – si no és quan parlen de la subclasse ‘filantrops’ -, i tot sembla indicar que el virus per antonomàsia només es preocupa per ell i els seus congèneres vírics, mentre roba l’energia de tots els altres sistemes vius, una mica com ho fan els paràsits; bé, una mica no, com ho fan els paràsits. Cert és que, els qui no creuen que existeixin, això no ho afirmen. D’aquestes dues posicions, la sionista fonamentalista pot ser tinguda en compte; ara bé, la sionista inexistent, i això és un parer molt estès a la ciència, és una posició que negaria l’evidència, ja que el virus per antonomàsia existeix, com ho creiem els antisemites i els sionistes, que en alguna cosa estem d’acord.

El camp d’estudi és molt gran, perquè aquest virus afecta tots els sistemes del cos individual i social. És una metàstasi planetària, en diria. Tanmateix, podeu cercar en els treballs sobretot d’economia - o sigui, l’administració de l’energia vital - estranys arguments a favor del virus, com també els trobareu en dret – la legitimació del mimetisme -, com també els trobareu en qualsevol camp que estudieu. Això, almenys, demostra que són a tot arreu: a les arts, a la medicina, a l’agricultura i a les altes finances, ja que a tot arreu s’hi ha trobat la presència activa d’aquests virus.

La posició antisemita creu profundament en la presència d’aquests virus a tot arreu, però allà on més cal estudiar-los, perquè és on són més letals, és en l’associació amb el virus de la guerra, ja sigui en la modalitat pura de guerra, en el model de revolució interna – la tempesta de citocines – o el model de l’atemptat terrorista, una agressió violenta i inesperada que afecta la part sana de l’organisme, moltes vegades amb la intenció de provocar una reacció més gran que generi l’absoluta simbiosi amb el virus de la guerra, com va passar amb l’atemptat a Francesc Ferran a Sarajevo, i va donar origen a la gran epidèmia vírica de la primera guerra mundial. Exemples com aquest els trobareu sense dificultat. Per això, jo només us presentaré el virus per antonomàsia a la Xina, en el que és un perfecte compendi de misèria, fam, mort, tortura, violència i deshumanització, que és sempre el resultat d’aquest virus, que allà on se’l deixa entrar, res no serà igual. Vegeu aquest esplèndid treball d’investigació que inclou la incubació i intoxicació, la tempesta de citocines i el domini del virus de tot l’organisme, al qual, de mica en mica, condueix inexorablement a la mort.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4852123


Amb el desig que aquesta classe us hagi servit per a conèixer millor la meravellosa biologia humana, estimats alumnes, m’acomiado de vosaltres amb l’esperança que aviat el món comprengui que de tots els virus, el pitjor és el virus per antonomàsia, perquè és el que s’integra en tots els altres virus per a destruir l’ADN i lliurar tots els sistemes a la degeneració abjecta i abominable d’aquest virus; sense dubte: EL MAL DEL MÓN.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada