dimecres, 6 de març del 2024

SEMPRE SÓN ELLS


Sabem que Texas és un estat díscol, i que ha mostrat en diverses ocasions oposició a la voluntat dels tirans de la Reserva Federal, sigui amb la immigració, amb els verins jueus, amb l’intent de prohibir les armes de foc, amb la discussió sobre la independència, etcètera. Dit això, potser comprendreu millor la notícia i deduireu - és fàcil - qui hi ha darrere:

https://t.me/No_plandemia/7490


Si ahir acabava l’escrit comentant sobre dos llibres quant a la revolució jueva contra els xinesos a la Xina, avui completarem la informació amb aquest breu documental de ‘kla.tv’ on se’ns parla de com les bandes criminals Rothschild i Rockefeller, junt amb els maçons, foren els qui finançaren i construïren la presó comunista de Mao, i els que han conduït la destrucció del poble xinès, per a imposar el més terrible dels règims, l’aberració actual que fa veure que comanda Winnie The Pooh, Xi Xinping, per als xinesos.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4810684

No em direu que no és interessant de saber que darrere de les més grans atrocitats i barbaritats ocorregudes en el món en els darrers segles, sempre hi ha les dues principals bandes del sionisme criminal jueu.

ELLS SÓN EL QUE CAL ANIQUILAR.

I M’HEU ENTÈS BÉ: ANIQUILAR.

I per si hi ha un excrement amb toga que, d’acord amb les seves limitacions cognitives, interpreta incorrectament el que he escrit, m’excuso de donar explicacions amb aquesta prova incontestable de què és l’odi, el menysteniment i la més abjecta de les ignomínies, lògicament, i perquè no se m’acusi d’antisemita, segons les versions de dues escòries jueves: Menachem Begin i Noel Ignatiev.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4810003

ELS BONS !

Per tal que resti mitjanament clar quins són els propòsits d’aquests ‘odiadors’ innats, filantrops, això sí, és clar, vegem unes notícies que ens informen de les seves bondats. Comencem amb la rata assassina de Fauci, el distribuïdor dels verins jueus i financer dels estudis de l’arma biològica a Wuhan, a la colònia Rothschild a l’Orient, en el que són dos crims que no necessiten demostració, perquè estan sobradament demostrats, i que són l’alta traïció i el genocidi:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4810085

Que aquest nan amb aires de grandor, que probablement fou el màxim responsable de l’assassinat de Kary Mullis, qui sentia debilitat per aquesta rata dels jueus – com vam veure fa temps en uns excel·lents vídeos de l’excel·lent Kary, on retratava perfectament el sac d’escombraries -, doncs, que aquest assassí de masses, que no ha dit més mentides per tal d’enverinar la gent perquè no li han deixat xumar més micro, i que és el responsable de totes, i dic bé, totes, les morts per la SIDA, no hagi estat executat encara, és una ofensa a la dignitat humana.

PENA CAPITAL PER A FAUCI,

I SI POT SER DEMÀ,

MILLOR QUE DEMÀ PASSAT.

I si les matances amb verins o amb les guerres són les dues principals estratègies per a la liquidació de l’home blanc, no hem de menystenir l’avortament, l’invent criminal jueu per tal de destruir el més bell de la vida, que és crear-ne. Comencem amb una il·lustració dura, però efectiva i real, precisa i exacta, de l’atrocitat que la puta privada i predilecta dels Rothschild, amb les escòries i els paràsits que l’acompanyen en el règim sionista, han aprovat al país veí:

https://t.me/counterpropaganda20/12061

Continuem, amb més escòria i sacs d’escombraries. Escoltem primer la tarada, i vegem la colla de ‘deficientas mentalas’ que l’acompanyen i s’emocionen fins a les llàgrimes i els aplaudiments amb les atrocitats que proclama la unineuronal:

https://t.me/RosselloCM/86295

Vuit dones, vuit!, totes dones, emocionades pel gran èxit assolit a França amb la constitucionalitat de l’avortament, amb la qual cosa demostren que són éssers monstruosos, absolutament desnaturalitzats, perquè per més que els dolgui i no ho puguin entendre per evidents i manifestes limitacions cognitives – només cal veure-les; ja no dic res, si les escoltes -, la principal i més gran funció de la dona és la procreació. Cada dia estic més convençut que les dones són molts més idiotes i incapaces que no creia. Llevat d’algunes excepcions, la immensa majoria demostra cap escrúpol, cap codi ètic ni moral, i un absolut menysteniment per tot el que no sigui la seva voluntat. S’ha d’estar molt malament del cap per a dir el que diu la tarada de la Karola - que la K del nom ja ho diu tot -, i per aplaudir com a foques les iniquitats de la tarada. I reitero que jo no estic radicalment en contra de l’avortament, però haver de sentir aquestes aberracions de quatre tarades professionals, que sembla que entrenen cada dia, me les fa cada volta més repugnants i indesitjables. CAL ACABAR AMB AQUESTES DEFICIENTS MENTALS QUE NO SABEN QUÈ DIUEN, DE QUÈ PARLEN, NI LES ABERRACIONS QUE PROPOSEN. És evident avui, que la dona ha de tenir absolutament prohibit l’accés a la funció pública i a l’activitat política. Avui és indiscutible, perquè allà on han posat els pits, ho han destruït tot, de la política a les arts, a tot arreu. I això, amics meus, és per incapacitat, com ho demostren cada volta; i qui no ho veu, no és que sigui feminista o igualitarista, és que és un profund idiota. El mal a la llibertat i a la vida que han provocat aquestes degenerades sionistes, totes putetes de l’harem, per inutilitat i idiòcia, no té amb què comparar-se en tota la història, si exceptuem genocides professionals com Stalin o Mao.

Deixant de banda les subnormals amb micro (hi havia la Yoli, pobreta, ella no hi ha esdeveniment on la idiòcia sigui protagonista, que no li agradi de donar-hi suport. Ella és així, cuqui i xupiguai), i vegem dues notícies sobre Ucraïna. La primera és una demostració de les capacitats de l’imponent exèrcit ucraïnès del pallasso jueu, que fa tremolar Putin i totes les Rússies:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4810623

I la segona, només la puc descriure amb termes futbolístics: Al pal!

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4810134

LLÀSTIMA.

Només comentaria al Vladímir, que aquí, a Europa, els enemics de Rússia se solen reunir als caus criminals de Brussel·les i Estrasburg. Vejam si no s’erra. Prou que ho agrairíem tots els europeus. Ni el mateix Putin s’ho pot imaginar.

Per concloure, tres jueus criminals: Gates, Zuckerberg i el ‘salvador’ Musk, el jueu bo, que, com tots els capos de la màfia, van escortats per sicaris guardaespatlles, val a dir que amb menys dignitat que els sicaris dels mafiosos convencionals. Confiem que algun dia ‘no tinguin sort’. Ho escric amb el cor a la mà. Si bé és cert, que al Zuckerberg poc li podran fer, que les màquines són més resistents que els cossos humans, i es reparen.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4810930


SEMPRE SÓN ELLS.

I AIXÒ SERÀ AIXÍ

FINS QUE

ELLS NO SIGUIN MAI MÉS.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada