dimarts, 12 de març del 2024

PANORÀMICA DE L’ACTUALITAT


Mentre Israel continua l’extermini de palestins amb l’aplaudiment dels sicaris criminals de tots els governs occidentals i el jueu Zelensky, en lloc d’acordar una treva que aturi la matança, prossegueix amb la idiòcia de l’extermini d’ucraïnesos, també amb la solidaritat, els diners i les armes que li serveixen els criminals dels governs occidentals; l’ONU sembla que no s’adona que hi ha dues matances sionistes indiscriminades, dos rituals satànics, i només està obsessionada perquè l’Organització de Matances Sionistes (OMS) sigui nomenada màxima autoritat mundial, i d’aquesta manera salvem els humans i el planeta, gràcies a la guia del genocida de la Covid, el goril·la adoptat pel psicòpata esquizoide de Gates. Enmig d’aquest panorama farcit de criminals ens trobem, en un dels moments claus de la guerra. Sembla que no s’atreveixen a una ofensiva oberta – molt típic d’ells, com ho és dels covards – i van lligant els caps del pitjor crim comès contra la humanitat de mica en mica. Saben quants som els seus enemics millor que nosaltres i, per això, sospesen l’oposició. Pretenen erradicar la llibertat d’expressió perquè si assoleixen una sola salut (la mort) i una sola veritat (la seva mentida), aleshores, l’ofensiva ja podrà ser oberta i descarada i no hauran de témer cap oposició. Tanmateix, ara com ara, no ho poden fer; i això és indicatiu que tenen problemes, i que en tinguin més, només depèn que comencem a demostrar-los que els reconeixem com a enemics i que definitivament anem per ells.

Feta aquesta presentació general, vegem les notícies que ens informen i descriuen el deliri en el qual els sionistes han convertit el món:

En un capítol anterior, vaig fer una referència a Haití i la situació actual. Segons que sembla, allà impera el mal amb absoluta impunitat, perquè els psicòpates i les bandes criminals són els amos del país. Si Haití, la perla francesa al Carib, es convertí en una de les nacions més pobres del món, no fou per causa dels blancs. Durant anys ningú no sabia res d’Haití fins al terratrèmol que va posar el país a les portades de tots els informatius. Després vam saber que els Clinton es veu que van fer un gran negoci amb els nens haitians. Més endavant, que el president que es feia el suec davant de les reclamacions d’enverinament massiu de l’OMS, fou assassinat, per casualitat, suposo. I ara, tenim el país en una anarquia on impera la llei de la selva, i mai millor dit. Sabent això, vegeu aquesta notícia, perquè les casualitats no existeixen, i si Satanàs envia al teu país dos dels seus principals dimonis, no ha de ser per al bé de la nació:

https://t.me/NoPlandemia/197332

Deixant Haití, i com abans-d’ahir parlàvem de les discapacitades racionals, m’he trobat aquesta foto que crec que és interessant per tal de dilucidar quin és l’estat mental (si ho puc dir així) d’aquestes coses que es diuen feministes, que suposo que deu ser un eufemisme per a descriure l’atròfia cognitiva quant als coneixements elementals:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7862

I la Moni, pobreta, sempre posant-se en evidència:

https://t.me/NoPlandemia/197620

Què creieu que es pot fer amb una cosa així? No penseu que apartar-la de la societat és la cosa més digna i caritativa, almenys, no patiria i no faria patir als altres. Amb amor, amb inclusió, amb solidaritat i tota la igualtat del món! Una idiota (i ella no hi arriba) en càrrec públic és com donar metralletes a les mones d’un zoològic!

I és clar, quan en surt una que no pateix cap psicopatia i diu les veritats més evidents i òbvies, com la Sílvia Orriols, de seguida el sionista i mamarratxo de la Genociditat de Soroslàndia posa en marxa tota l’artillera sancionadora per a fer callar qui demostra les mentides, com a bon sicari dels jueus. El mamarratxo pensa que si els seus amos han importat els mercenaris per a destruir Catalunya (allò que abans coneixíem com a tal), se’ls ha d’obeir i tractar que els mercenaris se sentin a casa, ja que, al capdavall, el mamarratxo de la Genociditat està per a això. Si no, recordeu que la Genociditat de Soroslàndia ha arribat a acords per a l’ensenyament de l’àrab a casa nostra, la cosa més natural del món! Cal aferrar-se a les arrels!

https://antiprogre.com/2024/03/11/multan-con-10-001-euros-a-la-alcaldesa-de-ripoll-por-decir-que-el-islam-es-incompatible-con-los-valores-occidentales/

Per a una polític que tenim, van, i la multen, entre ells mateixos. És clar, si estàs a la partitocràcia, estàs a la partitocràcia, i el jurament de fidelitat al sionisme és un autèntic pacte de sang, i si no acceptes la voluntat de l’amo Soros, és conseqüent per al mamarratxo del prostíbul de la plaça sant Jaume castigar la insolència. O no s’esforça tot el que pot, el mamarratxo, per a imposar l’àrab com a llengua nacional, després de la llengua morta del català?

Ja que he esmentat la partitocràcia, observem com actua la màfia de les bandes criminals, en aquest cas, de la més perillosa banda de criminals que hi ha hagut mai a territori hispànic: el PSOE:

Illa, el sense substància, el genocida dels vells, amb desenes de milers d’executats a les seves ordres, mentre feia els negocis de la seva vida, i ara, en lloc d’estar a la presó esperant el judici que l’hauria de portar al patíbul, conviu a l’urinari públic del zoo amb els altres paràsits i insectes verinosos. Oh, sí, és clar! Està aforat, el criminal! No fotem! D’entrada, l’aforament ja fa anys que els excrements amb toga haurien d’haver-lo desautoritzat per raons òbvies. Si cal explicar això, millor començar a ensenyar les beceroles. Aquí el teniu: un genocida i lladre a parts iguals, en plena llibertat i emparat per la criminocràcia de l’Estat i la màfia dels psicocialistes:

https://t.me/NoPlandemia/197426

Mentrestant, el capo de la banda, el narcís, l’idiota, el minusvàlid cerebral, el criminal més gran nascut a Espanya, segons la premsa francesa, per causa del Begoño, el seu marit, està agafat per allò que no sona pel rei del Marroc (s’entenen moltes coses oi?, sobretot el delicte d’ALTA TRAÏCIÓ DEL PRESIDENT D’ESPANYA):

https://t.me/NoPlandemia/197430

Vejam, tant és que sigui veritat o no, perquè això ni augmenta ni disminueix el càstig que ha de pagar el narcís i gos de Soros. Com he escrit en alguna altra ocasió, no em direu que no estaria bé contemplar la fermesa i la integritat del narcís, l’Adonis, ascendint l’escaleta que el mena a l’empostissat on l’home demostra l’existència de la gravetat. No em direu que no seria un dia d’aquells que vas al llit satisfet, com quan guanya el teu equip de futbol després d’haver fet un bon partit.

Ara, penseu com ha de ser el cervell dels excrements, que tenen els criminals exposats en els prostíbuls de cada contrada i, fins i tot, concentrats a l’urinari, i els pobres, no els veuen. De fet, potser s’hauria d’estudiar si legalment els afiliats no són còmplices, perquè si pagues, ha de ser perquè esperes que els criminals et protegeixin, ja que confiar en ells, seria com la prova del cotó d’una psicopatia extrema. No ho sé, però per la primera raó o la segona, jo em penso que algun càstig els hauria de pertocar, perquè per culpa de l’interès o de la idiòcia, la resta patim les conseqüències de viure sota un règim de criminals professionals.

I ja que ha sortit a tema el Begoño, i com sigui que darrerament llegeixo més notícies sobre l’assumpte, us comunico que es veu que la dona de la puteta dels Rothschild, és el seu marit, com el Michel ho és de l’Obama. La veritat és que concorda, ja que no hi ha cap dirigent polític ni criminal, que no sigui homosexual, pedòfil o depravat sexual. M’imagino que serien els requisits mínims que imposarien els jueus per al cop present, com exigeixen als que disfressaran de policies que tinguin greus problemes psicopàtics o tendències sàdiques. Són coses dels bons, no ho oblideu:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4824808


Exposades aquestes anomalies, avui tan habituals, fem cap als grans objectius dels sionistes. No podem fer una panoràmica de l’actualitat sense fer-hi cap. Comencem amb una brillantíssima exposició del doctor David Martin al Femer Europeu denunciant l’Organització de Matances Sionistes (OMS) com a això, una màfia dedicada al genocidi com a crim organitzat. Ja la vaig posar fa temps, quan ho va dir, tanmateix, no està de més tornar-la a posar, ara que el goril·la de l’esquizoide paranoic de Gates, tracta de fer aprovar el sotmetiment de totes les nacions a la seva voluntat predictora de plandèmies i matances sionistes:

https://t.me/RosselloCM/86470

Aquí teniu una explicació de les pretensions de l’OMS. Val a dir, que si els països, els ‘teus’ governants et cedeixen, t’ofereixen com a esclau a l’OMS, tot donant-li la llicència per a matar-te si així ho considera oportú, no cal dir, que des d’aquell moment, la vida dels signants no val un cèntim. Tothom tindrà el dret legítim i innegable d’assassinar-los, sense que sigui possible de ser encausats, perquè l’acte és defensa pròpia (Excrements, mireu-vos-ho, però és com jo us ho dic):

https://t.me/NoPlandemia/197486

Qui, més que un criminal, lliuraria ningú a un deficient mental com aquest, assassí directe de – segons les últimes estimacions fonamentades – vint milions de persones, després de les inoculacions amb els verins dels jueus:

https://t.me/NoPlandemia/197462

EXCREMENTS,

NO HAURIA D’HAVER

ESTAT EXECUTAT ?

I JA FA UNS QUANTS DIES !

Deixem l’aspecte macabre dels sionistes, i passem a la segona de les seves especialitats: el robatori.

https://t.me/NoPlandemia/197318

AQUEST ÉS L’ASPECTE CLAU.

LES CBDC

SÓN L’ANIQUILACIÓ DE LA LLIBERTAT HUMANA.

PER AIXÒ,

CAL ANIQUILAR ELS ANIQUILADORS.

Per aquesta raó, per a tenir contents els amos i que els reservin un lloc de privilegi en l’Infern a la Terra que els Rothschild i els sionistes ens estan muntant, la Sinagoga del Femer europeu accelera la identificació digital i prepara la posada en marxa de les CBDC voluntàries. Res millor que l’esclau s’esclavitzi ell mateix i ben feliç! Això no obstant, perquè la gent ‘comprengui’ la necessitat de ser esclau voluntari dels jueus perquè així està escrit en els llibres de l’Infern, tracten de destruir les fonts d’alimentació, i enmig de les protestes dels pagesos i ramaders, els criminals dels governs, seguint les instruccions de la Sinagoga i la bruixa de cerimònies, han decidit la destrucció de la pesca:

https://t.me/NoPlandemia/197495

Que l’agricultura, la ramaderia i la pesca no són ecològiques només ho pot dir un idiota profund. Altra cosa és que n’hi hagi que siguin perjudicials per al medi, tot just, les grans corporacions; però afirmar que el sector primari és contrari al sentit comú, quan és la font de l’aliment bàsic i el fonament essencial de tota civilització, demostra el nivell d’idiòcia dels dements i recomana el sacrifici dels beneits. Què faries amb el minusvàlid cerebral que et cremés el rebost perquè respires i els teus excrements són tòxics per al planeta? Oi que li fotries un tret i a fer punyetes? Doncs, aquesta és l’actitud.

CAL EXTERMINAR LA IDIÒCIA.

I EL FEMER EUROPEU,

ÉS LA PRINCIPAL FACTORIA D’IDIOTES.

Els agricultors continuen amb les protestes, això sí, sense que cap gos castrat i menys encara cap puta inútil i idiota de l’harem, els faci cas. I com hem vist, el Femer s’esforça a continuar aprofundint en l’estratègia de portar la fam a Europa, alhora que l’enverinament amb els productes importats ‘il·legalment’ de tercers països (els excrements no ho veuen ni ho saben, pobrets!). És a dir, el Femer europeu treballa contra els interessos dels europeus. Aleshores, per quins set sous els europeus han de respectar la vida dels criminals que els la volen treure?

https://t.me/resurgente2020/54911

El pagès, el ramader i el pescador treballen, els criminals els roben el fruit del treball per a viure a costa de l’esforç del pagès, del ramader i del pescador, però, no només el paràsit viu de no fer res, sinó que brega per a arruïnar-los, això sí, sense perdre ells res en els seus emoluments, que de vegades, per això se’ls apugen, unilateralment, sense que els empresaris (el poble) els donin el consentiment, és a dir, ho roben per la força, i a més a més, inventen ordenaments i lleis que arruïnen els sectors, i els imposen també per la força, amb repressió si cal, i sense escoltar la gent a la qual roben i volen arruïnar. Ara, digueu-me, no és la cosa més natural que qualsevol pagès, ramader o pescador, trenqui la cara al primer polític que se li posi al davant? Només faltaria, ser cornut i pagar el beure!

Això, creieu-me, s’arranja amb diplomàcia i unes cordes de cànem. Les cordes de cànem eliminen els paràsits i la diplomàcia fa rutllar l’economia. I pels qui es posen les mans al cap: «Aquest psicòpata se’ls vol carregar a tots!», escoltem les bones accions de l’esquizoide paranoic de Gates i els seus socis criminals a l’Índia, on ja han destruït la vida de 400000 pagesos (es diu aviat) i han provocat onades de suïcidis entre els camperols, els filantrops!

https://t.me/Disidenteincontrolado/17198

Us hi heu fixa’t, oi? La senyora Shiva ens parla de la Sinagoga del Femer europeu.

FAS FORA LA MÀFIA:

POLÍTICS, JUTGES I POLICIA...

I LA PAU VE TOTA SOLA.


P.S.

https://t.me/NoPlandemia/197628

https://t.me/NoPlandemia/197616

I QUE NINGÚ NO EL MATI !

HAURIEN DE SER ELS JUTGES

FENT JUSTÍCIA;

PERÒ COM NO HI SÓN

NI SE’LS ESPERA,

NO HI HA NINGÚ AMB UNA ARMA

I

JA SENSE PACIÈNCIA ?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada