dimecres, 20 de març del 2024

CAL ANAR PER ELLS !


Cal anar per ells!, sí. No ens enganyem, avui, enmig de l’imperi del crim i l’abjecció, no hi ha lleis, ni per a ells ni, per tant, per a nosaltres. Avui tothom té el legítim dret de prendre’s la justícia per la seva mà, perquè on hi hauria d’haver jutges, hi tenim una mena d’excrements tòxics i inútils que han fet dels tribunals uns prostíbuls on ells es passegen sense calces i amb el cul en pompa, esperant les ordres dels amos jueus, que després executen amb tota la vilesa i prevaricació. Jo ni tinc armes, ni edat, ni una organització, però els qui les tenen, han de pensar que NO HI HA CAP LLEI QUE PUGUI, EN JUSTÍCIA, IMPEDIR-LOS D’APLICAR-LA. Si els més sòrdids i abjectes dels criminals embruten les més altes instàncies de les nacions, es reuneixen amb els amos de la màfia mundial, i legislen contra la gent i els seus interessos, amb la coerció dels excrements amb toga i la repressió dels psicòpates disfressats de policia, no hi pot haver cap argument racional que pugui desautoritzar la legítima defensa contra els lladres i els assassins, cap ni una!, per més que digui el contrari un prostíbul major com el Tribunal Suprem o les bagasseries inútils dels Tribunals internacionals, absolutament bons per a res. Aleshores, en una societat sense justícia, LA JUSTÍCIA ÉS LA TEVA LEGÍTIMA DEFENSA, que inclou tot allò que proporcionalment defensi la teva vida i les teves propietats, o sigui, pots matar qui et vol matar (tots els governs es dediquen fonamentalment a la reducció de la població amb els infectes verins jueus) i qui et vol robar (tots els governs es dediquen professionalment al saqueig dels béns públics i al repartiment entre els membres de les diferents bandes criminals), i tot amb el somrís cínic dels excrements amb toga, LA MÉS PUTREFACTA DE LES INSTITUCIONS.

Dit això, i com sempre, aportem les dades i les demostracions de tot el que ha estat exposat en el paràgraf anterior. Són tants els assumptes i tanta la corrupció en tots els àmbits socials i individuals, que pot resultar una mica caòtic tot plegat, tanmateix, maldaré perquè l’exposició sigui clara i comprensible.


L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

O.M.S.


L’admirat i admirable doctor David Martin ens exposa clarament què és aquesta organització criminal, dirigida realment pels sionistes eugenistes, tots jueus, per aquelles casualitats de la vida:

https://www.bitchute.com/video/6kIvI500nmSL/

Una prova més de com aquesta organització és un entramat criminal, que ja hauria d’haver estat declarada pels Tribunals com a terrorista i genocida, i els responsables de l’ens i els seus finançadors, engarjolats a l’espera de la sentència en un judici per la llei natural, que lògicament, haurà de comportar l’execució de tots els assassins de masses. Vegeu com l’OMS no es farta de matar la gent amb els verins inoculats fabricats pels jueus:

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20240319/oms-incide-potenciar-vacunacion-hepatitis-embarazadas-recursos-99696377

L’evidència que a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, el govern sionista amb la col·laboració de l’OMS, han assassinat, en només nou mesos de l’any 2023, 158000 americans. Ara feu els càlculs des del començament dels enverinaments massius i estengueu aquesta proporció a la resta de països del món, i us sortiran els aproximadament 20 milions d’assassinats de l’OMS en tres anys. I no comptem els que continuen caient, que si voleu tafanejar a Telegram, veureu les constants ‘sobtaditis’ a esportistes, periodistes i gent, que cada dia del món hi ha uns quants casos més que surten a la premsa. Ara, imagineu els que no surten a la premsa!

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4840332

La medicina és un frau, ho és des que la banda de criminals Rockefeller la va raptar i la va convertir en la màquina perfecta per a la destrucció de la salut i la vida, uns crims pels quals, no cal enraonar-ho gaire, la pena capital és l’única digna en justícia. I això, que ja Voltaire ens ho va dir en el seu temps, en el que és la perfecta explicació d’aquesta suposada ciència, que de ciència no té res:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4841623

Com sempre hi ha gent que es posa les mans al cap: «què diu, aquest beneit!», res millor que demostrar-ho amb una prova irrefutable. Vegeu què és un metge, o sigui, un pallasso amb títol d’escorxador, atorgat per les il·lustres bagasseries jesuïtes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4840311

L’últim en medicina: la malaltia asimptomàtica! Per a la qual, tenen un verí perfecte que et desgraciarà la vida però t’impedirà de morir-te d’una malaltia que no deixava sentir-se; i això, si no et mata, que tot pot ser. Tanmateix, penseu sempre que cal ser científics, i no us importi de morir pel bé de la ciència i els comptes-corrents d’aquests botxins de bata blanca i encefalograma pla.

Abandonem aquesta infàmia, encara que no deixarem de navegar en els fems.


ELS BONS PER LLEI, ELS JUEUS


Quins són els orígens de l’avortament, l’eutanàsia, la destrucció de la família i l’espiritualitat? Vegem la ‘suma’ que fa Carlos Garcés:

https://t.me/counterpropaganda20/12101

El total és no-res, la destrucció de la vida, de l’alegria, de la dignitat i la llibertat. Però, curiosos com sou, us preguntareu, qui hi ha darrere d’aquestes aberracions?

https://t.me/counterpropaganda20/12101?comment=20151,

que aquest monstre que avui és al costat de Satanàs fos jueu, és casualitat, no sigueu racistes!

NO SIGUIS ESCLAU DELS TEUS FILLS, NI DELS TEUS PARES, NI DE LA TEVA PARELLA, MENYS ENCARA DE DÉU, SERVEIX EL JUEU: NOMÉS HAS DE TREBALLAR COM UN ESCLAU PER A PAGAR EL DEUTE DE L’ESTAFA SIONISTA, AIXÍ T’EMPODERES I VIUS MILLOR, SENSE COMPROMISOS (Més que el de servir el jueu).

L’economista alemany Hans F. Sennholz, ens explicava que l’estafa és la moneda (dels jueus), l’arma més letal contra llibertat:

https://t.me/resurgente2020/55205

La filantropia jueva és infinita, mai no es cansen de fer el bé, sigui en guerres i massacres, amb violacions de nens o assassinats, amb ruïna i robatori, amb tot el que tenen a l’abast per a fer bones accions. Escolteu la mona Harari i les seves idees de psicòpata sionista, tarat, homosexual, jueu i miserable, en un paquet insòlit d’idiòcia, lògicament, convertit en portaveu dels jueus i de les seves intencions:

https://t.me/NoPlandemia/199427

Si això no és estar com una punyetera regadora! Sabem que no diuen una veritat ni amb pentotal sòdic, i que a tot li donen la volta, com en la segona guerra mundial. Per això us poso el següent enllaç, on un historiador mexicà ens parla de la llegenda negra espanyola a Amèrica, i com els anglesos, la colònia jueva per excel·lència abans de la Reserva Federal dels EUA, acusen els altres del que fan ells:

https://t.me/resurgente2020/55212

Això sí, ells són els bons, i mai no diuen mentides, però mai. Ni Ana Frank, ni la llista de l’ascensorista, ni Bernays... mai, ells mai diuen mentides. Per això, si Kill Gates et diu que els verins que fabrica et curen del que no tens, tu te l’has de creure, injectar-te el verí i ser feliç, restis amb paraplegia o el que sigui, que no t’hauràs mort; i si et mors, aleshores, millor, perquè ja no pateixes. Acabar amb la fam, el sofriment, la malaltia i la injustícia són els pilars fonamentals dels jueus, per això són filantrops, perquè mai no aconsegueixen fer altra cosa que provocar misèria, guerres, dolor i abjecció. Però no siguis racista!, que són els bons, pobrets!, i les històries inventades que explicaven en episodis de paranoia i que els ha comportat que els vençuts pels sionistes els mantinguin per tota la vida! De fet, aquest és l’origen del pla Kalergi: Si els alemanys mantindran els jueus gràcies a un conte escrit per esquizoides sàdics, la resta de blancs mantindran els negres i marrons perquè els jueus han decidit que la immigració il·legal ha de ser mantinguda amb els impostos de la gent, perquè ells així ho han volgut, i aquí pau i després glòria. Ja que surt a col·lació el pèrfid pla Kalergi, comprovem-ne els grans avantatges, que si els jueus diuen que és bo, ha de ser bo, perquè ells són els bons, només faltaria! I si dius que no, ets un racista, un nazi, un negacionista, un conspiranoic, una mala persona i un desvergonyit que no sent pietat ni commiseració envers els multimilionaris jueus que estan tractant de destruir-te per al teu bé. Es pot ser més miserable! No. Per això, comprovem les bondats d’aquest pla de diversitat, inclusió, multiculturalisme i pau, en un univers judaic que ens remet, si fa no fa, a com havia de ser l’Edèn.


EL PLA KALERGI

Perquè vegeu què no s’ha de ser, una intervenció ‘lamentable’ de la néta de Le Pen, que descriu tot el que he dit abans, i que, com comprovareu, tot s’ho inventa per a demostrar el seu odi, una cosa que mai de la vida podreu notar en un jueu, sempre filantrops i solidaris, generosos i sacrificats:

https://x.com/rubnpulido/status/1770223464282014173

L’idíl·lic paradís del país dels molins i de les tulipes, ara engrandit per la importació de negres i marrons per les sacrificades i filantròpiques ONG del jueu Soros:

https://t.me/RosselloCM/86715,

els holandesos frisen d’emoció, pensant que aviat el país serà com la perla francesa al Carib: Haití.

Ara, unes imatges precioses, de models, de publicitat, unes composicions que als europeus ens enriqueixen, que això ens diuen els jueus que estan darrere de tot l’escenari:

https://t.me/RosselloCM/86722

Que bonic! I no homes blancs, repugnants, masclistes, ignorants i violents. I elles, que bufones! Que pariran marronets de distintes tonalitats!... Que els Rothschild només s’emparellin amb escòries Rothschild, no té res a veure, ells ho fan per a protegir-nos del contagi amb ells. Ja sabeu que ells només volen el millor per als goyim, els seus animals de companyia.

Tot seguit unes imatges que poden semblar que els negres són animals, i que són capaços d’agredir una persona (i dona) en cadira de rodes, però no és el que us ensenyen els vostres ulls, no! La noia negra tracta d’ajudar-la i qui no es veu en la filmació, que li llença com una mena aerosol, no és d’un extintor, és laca. Si ho mires de pressa, doncs ho entens malament. Cal fer-se al cas, perquè els violents i xenòfobs són els blancs, sempre, que ho diuen els jueus, però els negres, pobrets!, i les misèries que passen per culpa de l’espoliador blanc, perquè els bancs jueus no operen a Àfrica, com tampoc no eren negrers els jueus, que de vegades, interpretem les coses com ens ve de gust, i això no potser, pobrets!, els negres i els jueus! Però, vegeu, les tendres imatges de la samaritana negra i el perruquer que no escatima laca:

https://t.me/RosselloCM/86709

Heu vist quin gust de neteja han aconseguit els esclaus de la Reserva Federal! Tot tan polit! Un jardí, no una ciutat!

Per això, mai no heu de fer cas de gent com aquest batlle de Gimenells, que diu unes coses! D’on les traurà? Com molt bé ens ho expliquen els sicaris sionistes, l’escòria dels cagaguano de La Secta, la cadena de televisió jueva, com totes.

https://t.me/NoPlandemia/199435

Ja que ha sortit un català estrany, recuperem els catalans bons, que són jesuïtes, sionistes, islamistes i reconeixen l’aportació ancestral de l’àrab en la nostra identitat, que per no parlar castellà, em temo que adoptarem la llengua semítica per la gran gestió dels nostres lladres amb la que crèiem que era la llengua vernacla en aquests indrets, però que les eminències del prostíbul de la plaça sant Jaume i els paràsits i sangoneres de l’urinari públic, ens han obert els ulls que no, que som àrabs, que ens hem d’adaptar als costums que ens mostren els nostres universitaris errats de naixement, i que hem de ser oberts amb els cinquanta mil gèneres de la naturalesa humana. Que no ens ensenyaran aquests prohoms! Cap contradicció, tot coherent, evident, obvi, tot tant, tant, que penses en la Genociditat de Soroslàndia i plores d’emoció. Ja no dic res si penses en els criminals que l’han regentat! Ara, tots els catalanets, els ‘tiets’ i les tietes, només desitgem que el psicociata de l’Illa, guanyi les eleccions, perquè així ja podrem ufanar-nos d’haver tingut tot tipus de criminals al capdavant del prostíbul principal del país, que només ens hi manca un genocida. Però vegem la satrapia sionista de la

GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA

Comencem per l’oberta de ment, l’empoderada, la inclusiva i diversa de la Tània Verge:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4841655

Sempre resolent els problemes fonamentals del país! El 99,9% dels catalans estan que no hi caben de tanta alegria i comprensió envers els problemes essencials del país!

I què dir, de l’enriquiment de la interculturalitat! Vegeu quines belles imatges del paratge de Banyoles i com els immigrants refugiats per causa d’una guerra inexistent, s’integren i adopten la nostra llengua per a la socialització. Pell de gallina!, us ho juro:

https://t.me/resurgente2020/55207

EL DIA 12, CORREU! TOTS A VOTAR!

És tan bonica i enriquidora la democràcia, aquest sistema de criminals, que no només roben i delinqueixen de la nit al dia, sinó que maten la gent a comissió, i tot, mentre et donen de franc copes de menstruació, calcetes absorbents i compreses de tela reutilitzables, i a homes, dones, llenties, pèsols, girafes i eucaliptus, per a tothom! Que bons que són els jueus que inventaren la partitocràcia perquè tots els mafiosos tinguessin un lloc en la nostra societat, per assolir de tenir comunitats inclusives i solidàries. És tot tan bonic! Ah, i no us penseu que això només ho han fet els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu a les diferents satrapies mundials, nooo! Que els jueus van muntar la Sinagoga del Femer Europeu per a omplir-nos de glòria! Vegem les grans aportacions del cau de criminals de la UE.


LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU


Primer, comprovem les aportacions bàsiques que representen tots aquests immigrants que nascuts erradament se senten europeus de cor i d’ànima, i que per això vénen a la terra que estimen per a enriquir-la amb els seus coneixements ancestrals i culturals, unes aportacions que no paguem prou amb els ajuts que els donem als pobres nens i dones, velles i vells que fugen dels països on no hi ha guerra, mentre deixen els seus joves a la terra pàtria, tot i ser europeus, perquè aixequin el país amb els seus esforços, mentre les dones i els nens, els vells i les velles, vénen aquí per estar protegits del perill. Per a entendre-ho bé, millor un parell de notícies que il·lustren sobradament que bé que fem seguint les ordres de l’assassina de masses Ursula von der Leyen, d’acord amb els mandats dels amos jueus de la Sinagoga de Brussel·les:

https://okdiario.com/sucesos/condenan-22-anos-carcel-pandillero-dominicano-que-corto-mano-menor-machetazos-12555009

https://t.me/RosselloCM/86713

I a Suècia, les sueques estan admirades dels costums i les tradicions dels suecs nascuts en terra estranya:

https://t.me/RosselloCM/86712

No només es preocupen d’enriquir-nos culturalment, sinó que els assassins de la Unió europea s’esforcen a seguir les ordres dels jueus de matar-nos de gana, i en això que està la Corrupció Europea, que es veu que els sionistes no estan del tot contents amb la matança de la Leyen fins ara, i pretenen d’accelerar la fam, que així la liquidació és més directa i els nens pateixen més, que ja sabeu que la predilecció jueva pels nens és com el seu ADN, si no els violen, els maten o els trafiquen per traficar-los i fer negoci o per extraure’ls els òrgans, no es troben bé, els filantrops! Vegeu un més dels incomptables crims del Femer Europeu:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4841573

I si no és amb els preus, els sàdics psicòpates del bordell europeu, volen assegurar-se que ningú sigui autosuficient i que tothom hagi de menjar els verins dels jueus, que per això la colla de criminals només legislen contra els europeus, els seus enemics; que per això, ells són els nostres enemics, i si ells ens volen matar de gana, nosaltres tenim tot el dret de matar-los com sigui.

https://t.me/resurgente2020/55209

Quant a aquesta llei, DESOBEDIÈNCIA. El que caldria és que immediatament s’activessin un seguit de fires i reunions comercials per tal de negociar i intercanviar amb llavors, arreu d’Europa. Qui són els criminals i assassins de la Sinagoga per a treure’ns les llavors?

CAL ARRASAR LA UE,

I SÍ,

I MATAR TOTA L’ESCÒRIA DE CRIMINALS.

Mentrestant, els camperols en protestes, que val a dir que fins que no hi hagi un ministre d’agricultura que deixi de ser ministre, i no per cessament o dimissió; fins aleshores, per molt que es mobilitzin no hi ha res a fer. Vés a una colla de mafiosos a convèncer-los que tens tot el dret! Els delinqüents només entenen un llenguatge, i és el llenguatge que cal que comencem a practicar.

https://t.me/NoPlandemia/199437

https://t.me/NoPlandemia/199503

Anirem bé, quan el de darrere no sigui un ninot.

Perquè mentre això passa arreu d’Europa, els criminals continuen amb l’agenda dels sionistes, i que és ABSOLUTAMENT CONTRÀRIA ALS INTERESSOS DELS EUROPEUS. PER AIXÒ, CAL MATAR-LOS A TOTS: PER ALTA TRAÏCIÓ.

https://t.me/NoPlandemia/199439

Què us penseu que no saben què fan? Ho saben tant, com el que roben cada dia. I com tot el que malversen contra els interessos europeus:

https://www.dw.com/es/la-ue-desembolsa-un-tramo-de-4500-millones-de-euros-a-ucrania/a-68623891?maca=spa-rss-sp-all-1122-rdf

Ni més ni menys que per a donar suport a un jueu en una guerra imbècil i idiota que mai no podrà guanyar, i que entre tots mantenen per a tenir contents els llepa-sangs jueus que els governen, que agraeixen el ritual de la carnisseria d’innocents, com sempre.

ELLS GOVERNEN PER A DESTRUIR-NOS,

CAL DESTRUIR TOTS ELS GOVERNANTS.

ÉS AIXÍ DE SENZILL.

I si no ho fem, passarà com a França, on la puteta dels Rothschild, amb pedigrí Rothschild, pretén contribuir al plaer sionista de la carnisseria, amb carn francesa. Ho he dit des del primer dia que l’homosexual i tarat de l’Emmanuelle, un despropòsit i un insult a la Humanitat, casat amb una dona que és el seu marit, en el que sembla un argument de comèdia sexual d’embolics, patètica, tot s’ha de dir; doncs, com he dit des del primer dia, els francesos han d’executar el més gran dels traïdors a França que mai no hagi existit, i fer-li tenir l’honor de ser el primer a celebrar la recuperació de la guillotina, abans que no hi passin tot el seguit de criminals maçons francesos, que en són més que molts; només així, i ho escric molt conscient d’allò que dic, només així, França recuperarà la dignitat com a poble i veurà resolts, com a mínim, la meitat de tots els seus problemes. Aquest miserable, tan repugnant com efeminat, segueix els dictats dels amos jueus, com la bruixa sanguinària i sàdica de la Leyen, per tal de procurar convertir Europa en un bassal immens de sang perquè els jueus hi suquin pa. Aquesta és la realitat, les intencions d’aquests criminals, i la millor, l’única manera de resoldre el problema, és RESOLDRE EL PROBLEMA.

https://t.me/resurgente2020/55215

Si França vol la pau, només l’assolirà executant el criminal tarat que els governa contra la voluntat del poble i per designi de Soros, el guia electoral dels sionistes.


NO ENS HEM D’ENGANYAR.

CAL ANAR PER ELLS.

ELLS MATEN, ROBEN I PORTEN MISÈRIA.

ENS HO MIRAREM ?

DEIXAREM ELS NOSTRES FILLS COM ESCLAUS

DELS FILLS D’AQUESTA ESCÒRIA ?

CAL ANAR PER ELLS.

CAL QUE COMENCIN A VEURE

QUE LA SANG D’ELLS CORRE

FORA DE LES VENES, TAMBÉ.



I que els criminals dels Tribunals de la Immundícia no es posin les mans al cap i escupin delictes d’odi! El delicte d’odi el cometen ells quan no persegueixen criminals amb uns currículums esfereïdors, i que actuen contínuament contra la gent. Si ells haguessin actuat, el poble hauria confiat en ells i el sistema. Ara, LA GENT JA SAP QUE EL SISTEMA ÉS UN FRAU ORDIT PELS PITJORS DELS CRIMINALS DE LA HISTÒRIA I QUE COMPTA AMB EL SUPORT I L’AQUIESCÈNCIA DELS CRIMINALS DELS POLÍTICS, ELS JUTGES, ELS METGES, ELS POLICIES I ELS PERIODISTES, I QUE TOTS SÓN CULPABLES DE LA MÉS GRAN TRAÏCIÓ COMESA MAI PELS GOVERNANTS CONTRA ELS SEUS POBLES. Per això, demano els vostres caps, per la més elemental de les justícies, Res més, sense odi, només com a la compensació deguda a la societat pels criminals que violen les normes que la constitueixen; i tots els esmentats més amunt, sou culpables de tants de crims que només l’execució, ens dignificarà.


LA GUERRA DEMANA

QUE SE SENTIN MÉS QUE LES NOSTRES VEUS.

DÉU ESTÀ AMB NOSALTRES,

NO HO OBLIDEU.


Matar la púrria, i adéu els problemes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4842134

https://www.lifesitenews.com/es/news/el-papa-francisco-denuncia-a-los-antivacunas-y-califica-el-rechazo-a-la-vacuna-antivacuna-de-acto-de-negacion-casi-suicida/

Aquests, només en són dos, imprescindibles sí, però n’hi ha 500 milions més. La neteja ha de ser molt exhaustiva, profunda i radical.

ELLS

SÓN EL PROBLEMA

DEL PROBLEMA EN EL MÓN.

ELS TREUS DE L’EQUACIÓ,

I RESOLTS TOTS ELS PROBLEMES

AMB FACILITAT I EXACTITUD.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada