divendres, 29 de març del 2024

DE LA HIPOCRESIA


La simulació de qualitats i de sentiments que un no té - que així defineix la hipocresia el DIEC - com la mentida - l’asserció feta conscientment contra la veritat -, són l’essència dels nostres enemics, els bons. Tots els filantrops se’ns presenten com a homes de qualitat (intel·lectual i ètica) i amb uns sentiments i preocupacions obsessius envers els altres. Això no obstant, no posseeixen qualitats, menys encara intel·lectuals o ètiques (penseu en els psicòpates Gates, Schwab, Soros, Zuckerberg, Harari... - ves!, quina casualitat, tots jueus!), ni sentiments, perquè d’això no en tenen ni una remota idea. Per aquesta raó, perquè no tenen capacitats mentals ni socials, necessiten la mentida constantment, perquè és el parany que els permet la hipocresia, és a dir, la simulació amb paraules i actuacions d’allò que manquen. Per a dur a terme això, la mentida és imprescindible, ja que és una afirmació conscient contra la veritat, com ho hem vist amb el virus de la IMMENSA MENTIDA, que els va constituir en hipòcrites quan van subministrar amb bones paraules i accions els verins per a malmetre i matar la gent. Ells són això, hipòcrites i mentiders, o sigui, filantrops, que aquest és el veritable sentit de la paraula, ja que allò que hi entenem, es defineix perfectament amb un terme tan natural com generositat. El generós dóna i no n’espera reposició del donat. El filantrop fingeix que dóna, mentre té els ulls posats en els beneficis de la reposició, sempre, de sempre, que és molt jueu.

Avui veurem hipòcrites fins a dir prou i mentides fins a no voler-ne més.

Per a compensar-ho, començarem amb una veritat com un temple:

https://t.me/NoPlandemia/201998

Tot seguit, la hipocresia del pallasso jueu Zelensky, que pretén protegir Ucraïna fent la guerra contra Rússia (acte només possible en un retardat mental), o sigui, sacrificant els ucraïnesos en el ritual judaic de la guerra:

https://t.me/resurgente2020/55591,

així se salva un país, digueu que sí!

Per no deixar la guerra del pallasso contra l’únic dirigent digne del món – almenys, fins que no es demostri el contrari -, llegiu l’escrit que ha publicat l’ambaixador rus a Sud-àfrica sobre el conflicte amb Ucraïna:

https://t.me/mustangcomunicacion/12615

Mentrestant, Donald – com l’ànec de Disney - Tusk, la princeseta d’Astúries, que ha estat enviada a Polònia per la Sinagoga del Femer europeu per a incitar els polonesos a la guerra amb l’enemic atàvic, Rússia. S’ha de ser miserable de soca-rel i hipòcrita per a dir el que diu sabent què significarà el que diu. És clar que per aquestes abjeccions, ha fet la carrera exitosa de criminal que ha fet. La seguretat d’Europa implica tenir bones relacions amb Rússia. Rússia mai no ha posat l’esquena. Putin ha dit que no pretén expandir-se cap a l’oest. Tanmateix, el criminal Tusk i tots els terroristes del Femer europeu, amb la tifa de Lleida al capdavant, que és el mamarratxo de les relacions públiques de la Sinagoga, en lloc d’intermediar per asseure les parts en una taula i trobar un acord que salvi els joves ucraïnesos, que moriran en la guerra més idiota i absurda del món, exciten els ànims contra l’enemic del món (el fals, ja que qui representa de veritat el veritable enemic del món, són ells). Aquesta és una guerra que ha estat creada pels sionistes per a erradicar els blancs del país i gaudir d’un ritual de sang massiu com no es veia a Europa des de fa molt, i els jueus asquenazites en tenien ganes, no sé si més que de robar Ucraïna per a ells, com ho ha fet el jueu Larry Fink.

https://t.me/mustangcomunicacion/12620

‘’Per la nostra seguretat ens hem de preparar per a anar a la guerra’. Es pot ser més cínic i hipòcrita? Enteneu ara perquè la Sinagoga l’ha posat a comandar la destrucció de Polònia? Ells, els bons, són així.

Si canviem la guerra idiota del jueu d’Ucraïna pel genocidi jueu sobre Palestina, comprovem com és de fastigosa la hipocresia i les mentides d’aquest poble maleït, cruel, sanguinari i sàdic. Les imatges que veureu – si voleu – són més que desagradables, però em semblen una prova concloent dels rituals satànics d’aquests assassins anomenats jueus. Pot ser un muntatge per a desprestigiar l’escòria del món? Pot ser, tanmateix, sabent la matança i la voluntat de la matança dels innocents a Palestina, coneixent els antecedents històrics dels sacrificis humans, recollits, de vegades, en obres d’art, em costa molt de dubtar que no sigui cert:

https://t.me/RosselloCM/87021

Penseu en els túnels de la Sinagoga de Jew York, el ‘Pizzagate’ o les últimes notícies sobre el tràfic de nens d’un raper negre, o sigui, un mamarratxo integral, negre i que no sap cantar, una de les últimes modes per a la contractació de criminals segons els requisits de la banda dels Rothschild, com a representants dels caps de les famílies mafioses sionistes:

https://twitter.com/vDarknessFalls8/status/1773510823404507535

https://t.me/resurgente2020/55580

https://t.me/RosselloCM/87026

https://t.me/RosselloCM/87062

Però, tornant a Palestina, podem veure més mostres del respecte i la veneració dels jueus envers els nens, la seva passió:

https://diario-octubre.com/2024/03/27/ninos-palestinos-en-carceles-de-israel-sufren-condiciones-inhumanas-donde-esta-unicef/

Si això no és una prova de la ignomínia i l’aberració dels sionistes, us prego que m’il·lustreu amb exemples, perquè jo no ho puc entendre d’una altra manera. Els nens amb manilles, entre reixes, humiliats i degradats, això els posa, com ho demostra tota la màfia del tràfic de menors, un negoci exclusivament controlat per l’escòria jueu-sionista, com ho demostren totes les proves, les d’Epstein, les del mamarratxo negre que no sap cantar, les dels jueus i els Clinton a ‘Pizzagate’, el prostíbul de Jewllywood, etcètera.

I serà per criminals! Aquí teniu un altre jove amb ‘iniciativa’, ‘fet a ell mateix’, el jueu Sam Bankman. Curiós el cognom, oi? ‘L’home banc’. I tots coneixem la fal·lera dels jueus per canviar-se els noms, per encobrir l’origen i el seu àcid sarcasme:

https://t.me/mustangcomunicacion/12598?single


Després d’aquest primer repàs a la jueria, fem un espai per a comentar la resolució del Tribunal britànic sobre el futur de Julian Assange:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4867130

https://t.me/RosselloCM/87057

https://t.me/RosselloCM/87059

D’AQUESTA MERDA, EN DIEM JUSTÍCIA !!!

Com resava la pancarta sobre el Tàmesi, qui hauria d’estar en llibertat és Assange i els criminals executats per crims de lesa humanitat (encara que la pancarta és bonista i partidària de mantenir paràsits inútils i criminals, cosa que jo no comparteixo). Tanmateix, la Justícia ha decidit ajornar la decisió a expenses de la pròxima reclamació, i veurem si Assange es jubila en una presó de Londres o en qualsevol altra presó de màxima seguretat, no sigui que la veritat se sàpiga. I ES FAN DIR JUTGES! Han destruït la vida i la salut d’Assange per connivència amb els assassins, així és com actua la Justícia i els pallassos que es disfressen amb togues exigeixen que se’ls respecti, ses eminents escombraries! Deixem-ho aquí, suposo que d’ara a tres o quatre anys, estarem pendents de la decisió d’uns altres excrements amb toga, si no l’ajornen o, a última hora, es declaren no competents. Aquest femer és el que anomenem justícia. I perquè ningú no es pensi que parlo perquè tinc boca, o per no callar, comprovem el nivell pla de l’encefalograma de les deposicions que emmagatzemen els jueus en les dites ciutats de la Immundícia.

https://www.infobae.com/espana/2024/02/23/radiografia-de-la-corrupcion-en-espana-un-caso-cada-dos-dias-investigaciones-en-el-18-de-los-municipios-y-el-pp-es-el-partido-con-mas-causas/

La corrupció en les institucions públiques és un delicte molt més greu que la corrupció empresarial o gremial. Però per als jutges, que ningú s’explica com és possible que puguin respirar entre tanta putrefacció, que unes bandes organitzades actuïn cada dos dies robant, els taps de suro, no ho consideren greu, i els ‘idiotes’ – no hi ha cap altra valoració tècnica – interpreten els robatoris com a actes individuals o d’un grup, però mai d’una organització creada per a delinquir i dedicada a això, nit i dia. Les bandes criminals dites partits, són estructures piramidals, la qual cosa vol dir que tot botí obtingut per la banda, ha de repercutir en beneficis per als superiors en l’escala de poder. Per això, el capo és el capo. Si això no fos així, en el moment que un criminal de la banda cometés un robatori, li cauria tota la ira dels superiors, però això no passa, perquè els superiors es beneficien de l’acció del subaltern, que així, tot sigui dit, guanya posicions per a ser candidat a pujar l’escala, com el criminal Torres a les Canàries, que de robar amb els morrions, ha passat a ser ministre. Per què? Per lladre, per res més. Els números parlen per ells sols. Els partits són organitzacions mafioses dedicades al crim, com qualsevol altra banda de delinqüents, aleshores PER QUÈ NO SÓN DESARTICULATS I ELS DIRIGENTS IMPUTATS COM A MEMBRES DE LA COSA NOSTRA? Vegem un parell d’exemples, que no cal perdre ni cinc minuts per a trobar casos de corrupció, d’ahir, d’avui i de demà.

https://t.me/RosselloCM/87041

https://t.me/NoPlandemia/201981

I és clar, quan la màfia dirigeix la societat, la delinqüència augmenta, sempre, de sempre. Aquí teniu els assoliments de la maçoneria hispana:

https://t.me/NoPlandemia/201977

Mentrestant...

https://t.me/mustangcomunicacion/12613

OI QUE S’ENTÉN TOT ?

I els uns i els altres, maçons mafiosos de la política i maçons corruptes de la judicatura, van convertint Europa en el clavegueram de violència que espera obtenir el meravellós pla del jueu Kalergi:

https://t.me/RosselloCM/87049

https://t.me/NoPlandemia/202118

https://t.me/NoPlandemia/201997

Cal destacar la manca de reacció de la gent. És incomprensible que passin aquestes agressions i ningú no faci res. La deshumanització sionista ha arrelat entre els europeus. Només per solidaritat racial, has de sortir en defensa dels teus. Una cosa que ells sí que faran. I entre unes coses i les altres, el panorama és aquest:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8063

SUBSTITUCIÓ DEMOGRÀFICA...

OH! TOT JUST L’OBJECTIU DEL PLA KALERGI.

QUINES COSES! I ELS JUEUS NO HI TENEN RES A VEURE.

ELLS, POBRETS!

CASUALITATS.


Enmig de tanta porqueria hem de viure. Per això, els agricultors continuen les protestes contra la intenció sionista de fer-los desaparèixer per a poder matar la gent de gana, una altra de les bones accions dels filantrops:

https://t.me/NoPlandemia/202016

Jo fa temps que havia pensat que amb els verins jueus, que obligaven a prendre als pilots d’avió, havien decidit de matar la gent a l’aire – o sigui, en aterrar -, però es veu que no, que les dosis tòxiques les donaren als capitans de vaixell:

https://t.me/NoPlandemia/201996,

o potser no:

https://t.me/NoPlandemia/202004

Curiós, oi? Com curiós és el mamarratxo que els jueus han posat de batlle a Baltimore, que sembla que el van triar en un espectacle de hip-hop al carrer. La pinta d’americà no cal dubtar-la, i les bones intencions estan descrites a les seves paraules. Algú es pot creure que això és batlle perquè l’ha votat la gent? És el de la dreta, vejam si la confoneu amb ‘l’americana’ del costat:

https://t.me/NoPlandemia/202006

La televisió de la Reserva Federal cada dia té més color.


El problema quin és? LA IDIÒCIA. És el gran mal que patim. Amb un nivell d’idiotes enraonat, com era abans, quan hi havia un ximple per poble, no passaven les coses que passen, però quan els sacs d’escombraries no es llencen als contenidors i se’ls asseu en butaques ministerials, les coses canvien. Però, vegem la notícia perquè és important, interessant, de pura lògica i més evident encara:

https://t.me/NoPlandemia/201953

L’ESCOLA CREA ESCLAUS.

CAL PROHIBIR L’ENSENYAMENT OBLIGATORI.

I aquest documental de ‘Kla.tv’ ens parla de la destrucció de l’enteniment que suposa l’aplicació de les noves tecnologies, que no faciliten l’aprenentatge ni desenvolupen cap facultat, sinó, senzillament, fan més imbècils els alumnes, un fet que és molt fàcil de constatar:

https://t.me/NoPlandemia/202048

I quan no hi ha intel·ligència, no hi ha capacitat d’anàlisi, i així, els jueus poden col·locar tots els sacs d’escombraries on els sembli bé. Aquí teniu tres sacs d’escombraries, tres paràsits inútils i idiotes, que viuen perquè la gent és molt limitada, i es deixen robar mentre els titelles representen l’obra que els escriu l’amo.

https://t.me/NoPlandemia/201986

QUAN EL NOMBRE DE CRIMINALS ÉS PETIT,

LES SOLUCIONS PODEN SER MAGNÀNIMES.

QUAN EL NOMBRE DE CRIMINALS ÉS IMMENS,

LES SOLUCIONS HAN DE SER EXTREMES.

A GRANS MALS, GRANS REMEIS.


I no vull concloure sense tenir una deferència amb els nostres enemics mortals, els qui estan destruint mil·lennis de civilització. Dos vídeos que demostren que els cagaguano són uns lloros idiotes, incapaços de criteri i de valoració ètica, uns sense cervell alimentats amb els millors pinsos jueus:

https://t.me/NoPlandemia/202057

Els nassuts:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8060

La Reserva Federal:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8068


AQUESTA ÉS LA GUERRA,

I ELLS SÓN L’ENEMIC.

EL GRAN PROBLEMA ÉS L’AUTOCENSURA,

LA POR A DIR LES COSES PEL SEU NOM:

EL PROBLEMA DEL MÓN SÓN ELS JUEUS.

QUAN TOTHOM SE N’ADONI,

ALESHORES,

EL MÓN SABRÀ LA VERITAT.


P.S. Avui, Divendres Sant, es veu que els ‘pofessionals’ de Catalunya Música, per més que han cercat i cercat, no han pogut trobar cap obra digna, musicalment parlant, que fes referència a la passió i crucifixió de Crist. No n’hi deu haver! Val a dir però, que almenys, han tingut el decòrum de no fer un especial de música àrab per deferència amb el ramadà. Digueu-me ‘conspiranoic’, però ensumo sofre al darrere, algun nassut fent de les seves, i sabent que això és la Genociditat de Soroslàndia, doncs, més que més. De tota manera, pensa mal i encertaràs. Potser sí, potser sí, que en tota la corporació audiovisual no hi ha cap cristià, i per això, els ha passat per alt la commemoració. Potser tots són moros o negres, o trans, o dones, i tampoc no els podem demanar massa comprensió ni eficàcia. Jo, és que, cada dia que passa, ho entenc tot menys. O potser no. Que ja no ho sé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada