dilluns, 25 de març del 2024

QUAN TOT ES VA SABENT

 

En Santiago Pedraz ha hagut de fer-se enrere amb la ‘prevaricació’. No podem dubtar que, si va fer el que va fer, ho va fer amb la intenció de tancar Telegram. Ningú es pot creure que no havia sospesat la transcendència de la decisió. Tanmateix, no comptaven (ell i els amos) que hi ha una massa profunda, com un corrent submarí que va prenent força. Els dolents – que són els bons de la versió oficial – ho sabien, però confiaven a ofegar-lo. La reacció multitudinària de la gent, que de seguida es va fer ressò de la barbaritat de la Indecència Nacional, va sobrepassar tots els seus càlculs. L’home es va veure forçat a cloure el compte a Twitter perquè l’estaven posant verd; l’home va veure com començaven a sortir les denúncies d’irregularitats en la seva carrera, com també, que ja s’havien interposat recursos contra l’ordre i denuncies per prevaricació, aquí i a Europa; i l’homenet, amoïnat i acovardit en el seu despatx, va haver de trucar els amos i dir-los que no continuava endavant. Potser no tornarà a sortir a les revistes del cor, ni arribarà a ministre, tanmateix, crec que ha estat intel·ligent a l’hora d’aturar un atemptat contra la llibertat d’expressió i comunicació com aquest. Els Bitcoins i Telegram són el mal de cap dels jueus, però totes les accions que pretenen de realitzar per a tombar-los, els surten malament i els posen cada volta més en evidència. No anem malament, com ho demostra, el fet de l’enardiment de la guerra de tots els sicaris criminals, gossos castrats i putes inútils, tots a una; que estan preparant l’escenari bèl·lic per si cal fer-ne ús. Dit això, comencem el capítol d’avui amb dos reportatges. El primer és de ‘Kla.tv’, i ens descriu perfectament què és la banda de criminals Rothschild. Val a dir, que mai no està de més conèixer bé el teu principal enemic. Us el recomano, perquè comprendreu per què són uns lladres i uns assassins que cal destruir sí o sí:

https://t.me/RosselloCM/86901

I el segon documental, ens parla d’aquests assassins i com totes les guerres són obra dels banquers, dels jueus. En l’anterior documental, hem vist que els periodistes de ‘Kla.tv’ han volgut eludir la ‘justícia’ i explícitament exposaven que els responsables no eren els jueus, sinó una elit. Són els jueus, però. La cadena austroalemanya sap com estan les lleis sionistes allí i, per això, es curen en salut. La realitat és que els asquenazites, els sionistes, els que podeu anomenar com us roti, són jueus, i així es descriuen encara que no pertanyin a l’ètnia racial. Rothschild, Rockefeller, Morgan i la resta de banquers, què són? No tinc més preguntes... En aquest documental de tot seguit, comprovareu com són ells, els principals magnicides de la història, una colla de criminals que han fet fortuna i han esclavitzat les diferents nacions del planeta mitjançant totes les argúcies mafioses, del suborn a l’estafa, de l’extorsió a l’assassinat. Ells són els qui fan les guerres i els qui estan preparant el ritual sanguinari que els permeti d’escapolir-se quan la gent sàpiga què són: lladres, estafadors i assassins indiscriminats.

https://t.me/RosselloCM/86903

CAL QUE TOTHOM SÀPIGA LA VERITAT.

Ells saben que el vestit té molts descosits i que la gent ho està descobrint. Per exemple, ja són diversos els fiscals i els jutges que consideren que la Covid fou un experiment humà il·legal: https://t.me/RosselloCM/86885, i sembla que al Regne Unit pretenen acusar els assassins de Pfizer i els criminals del govern de mala conducta, malversació, frau i homicidi, entre altres càrrecs: https://t.me/resurgente2020/55489. ‘La Justícia és lenta, però arriba’, algú dirà. I li respondré: ‘La Justícia lenta no és justícia. I, cal veure fins a on arribaran’. Els Tribunals no tenen cap autoritat moral perquè estan corromputs fins a dir prou. Enmig d’aquesta putrefacció, és cert que hi ha gent honrada i fidel als seus compromisos amb la societat, no ho dubto; com entre els jueus n’hi ha que no són ‘bons’, no sé si m’explico. El que caldria és la dimissió de tots els jutges i convertir la Justícia en el que ha de ser. I no, no us penseu que és tan difícil. Només necessites gent honrada.

Ells saben que el vestit té molts descosits i que la gent ho està descobrint. Per exemple, el Pla Kalergi ja no pot ser ignorat més que pels que viuen a la lluna de València. Refugiats o immigrants il·legals? Vegeu les dramàtiques imatges dels nens i nenes, vells, velles i dones, que han fet port a Lampedusa: https://t.me/RosselloCM/86879. I aquí els teniu, als pobres nens i nenes, vells, velles i dones, reclamant asil, papers i paga. Tot perquè sí, és clar. Perquè són europeus de cor, però nats a l’Àfrica, que les cigonyes fa molts anys que van desorientades per culpa de les microones, que també deuen influir en el color del nadó que transporten. Vegeu-los a la seva terra natal cardíaca (de cor), si puc dir-ho així, Badajoz: https://t.me/RosselloCM/86890. De la mateixa manera que aquí la gent s’adona que la importació de paràsits mai no pot ser una mesura sanitària, a la Reserva Federal, pateixen els costums del multiculturalisme https://t.me/mustangcomunicacion/12523, i al Regne Unit comencen a adonar-se que és un mal negoci i que pot acabar molt malament: https://twitter.com/VirginiaSanroma/status/1772228268558545268; i així ens explica l’assumpte aquest sacerdot francès: https://t.me/RosselloCM/86917. No us enganyeu, el final del sacerdot és el motiu pel qual els sionistes es dediquen al negoci del tràfic d’humans. Mentrestant, la Genociditat de Soroslàndia potencia la nostra identitat i les nostres arrels, perquè aviat sabrem que la nostra llengua no és el català i que no hem estat mai cristians: https://t.me/NoPlandemia/201152. Recordeu ara, què ha dit el mossèn, i imagineu que bonica que quedaria Terrassa.

CAL QUE TOTHOM SÀPIGA LA VERITAT.

Quant als agricultors, continuen amb les protestes, malgrat que les notícies siguin poques. Tanmateix, a Polònia, on la Sinagoga del Femer Europeu hi ha posat la princeseta d’Astúries Tusk, la gent fa costat als pagesos i demostren al NOM que l’enemic engreixa, que cada volta és més nombrós. Si a la gent se li acaba la paciència i li ve la gana de sang, aleshores, moltes seran les rates que hauran de córrer esvalotades com si fossin formigues d’un formiguer atacat amb un pal.

https://t.me/RosselloCM/86877

Al Regne Unit:

https://t.me/NoPlandemia/201179

Mentre la gent reclama el dret a viure d’acord amb la seva voluntat, el jueu – casualitats, ja ho sabeu – Jeff Bezos, delinqüent comú, exhibeix la psicopatia congènita d’aquesta raça de tarats:

https://t.me/RosselloCM/86926

No tingueu cap dubte, volen destruir l’agricultura perquè significa fam, volen destruir la ramaderia i la pesca perquè signifiquen salut. Ara, ajunteu a això que els jueus (Gates i Bezos) seran els qui ‘inventaran’ els aliments – una idiòcia de psiquiàtric! -, aleshores, què podria sortir malament, oi?

CAL QUE TOTHOM SÀPIGA LA VERITAT.

Abans d’abordar l’assumpte de la guerra i els atemptats a Rússia, una mica d’humor amb la Yoli, que no pot dir les coses més clares: https://t.me/resurgente2020/55467. «Té la intel·ligència justa per a sobreviure». És bona i real, la frase. I per comprendre bé que diu la veritat, comprovem-ho amb un nou exemple de delinqüència que ens aporta l’organització criminal PSOE, la colla de bandits més gran del país, i que si veritablement hi hagués jutges – comprendreu ara el que deia més amunt -, tots els integrants d’aquesta ‘mara’ serien a presó, com féu Bukele al seu país. I no hi ha la mínima diferència entre el sicari d’una ‘mara’ i un dirigent del PSOE; només, els tatuatges. Vegeu el gos de Soros i traïdor d’Espanya, a més de ser el més gran dels criminals que mai han rondat pel país, i el seu marit, la parelleta ideal:

https://t.me/RosselloCM/86892

https://t.me/RosselloCM/86893

https://t.me/RosselloCM/86895

Què necessita un jutge per a dictar la immediata dissolució de la banda de criminals i l’ordre de captura de tots els dirigents actuals i passats d’aquesta màfia sionista? Si els psicociates tornessin tot el que han robat, no només Espanya pagava el deute amb els amos jueus dels psicociates, sinó que seria una nació capdavantera a Europa i al món. El PSOE no ha fet més que robar i matar, que per això són sionistes, o millor dit, per això els crearen els sionistes, per a escampar arreu del país el modus operandi de les bandes sionistes i jueves (agradi o no).

CAL QUE TOTHOM SÀPIGA LA VERITAT.


L’ATEMPTAT A RÚSSIA I LA GUERRA QUE VOLEN ELS SIONISTES

Tot es va sabent, i els jueus comencen a adonar-se que les mentides plandèmiques i la por, els verins i les morts, la immensa estafa del canvi climàtic, les crisis econòmiques que ells provoquen per a arruïnar la gent que treballa (cosa que ells no han fet mai, com no han produït mai un sol bé a la Humanitat, MAI, ni per error), l’ofegament de la vida de tothom, l’esclavització progressiva, les càmeres de control, les identificacions digitals, les CBDC, i tot plegat, és massa, i la gent ho sap, i com més gent ho sàpiga més gent ho sabrà. Per això, preparen la guerra, perquè és la manera més ràpida i efectiva de destruir el continent i tota la seva gent. Sona dur, sí; tanmateix, és així, ras i curt. Quin sentit té que la Unió Europea estigui involucrada en un problema com l’ucraïnès? Només si la Sinagoga mana sobre el Femer Europeu, pot passar això, perquè la Sinagoga no vetlla pels interessos dels europeus, sinó pels seus, que van en sentit contrari al dels europeus. Vetllar per Europa és voler-la protegir. Vetllar pel NOM és voler-la aniquilar. Per aquesta raó, és molt important que els europeus en massa s’oposin a qualsevol acció militar contra Rússia, i com he dit moltes vegades, en cas que els governs corruptes declarin les hostilitats a Rússia, cal anar directament pels assassins dels governs occidentals (que no només creen misèria, perquè es dediquen a robar, sinó que des de fa tres anys sembren mort, amb l’holocaust sionista). No seran els presidents dels governs ni els membres de l’urinari públic i els prostíbuls els qui aniran a la guerra, ni ells, ni els seus fills, seran els fills dels qui estan abocats a la misèria, els qui hauran d’anar a fer l’idiota (a morir) a Rússia. Si volen la guerra, els primers que han d’estar a un metre de la frontera amb Rússia són ells, demostrant el coratge i l’orgull patri i ‘democràtic’, decidits a sacrificar la vida per les llibertats que ells mateixos ens pretenen d’arrabassar. Dit això, passem a l’atemptat a Rússia.

Ja vaig manifestar, en els meus primers comentaris sobre l’atemptat, que tot pudia a falsa bandera. No hem de ser ingenus, TOTS ELS ATEMPTATS CONTRA POBLACIÓ CIVIL ELS COMETEN ELS SERVEIS SECRETS AMB LA COL·LABORACIÓ DELS POLÍTICS DE TORN, TOTS. Penseu en qualsevol atemptat d’aquests brutals, i veureu que mai no se sap la veritat, després. Curiós, oi? Curiós, però senzill d’entendre: No s’investigaran ells mateixos per a denunciar-se com a autors dels seus crims! Llevat dels penjats aïllats, tota la resta d’atemptats porten la signatura del sionisme i el segell dels governs amb el vist-i-plau. De Pearl Harbour a l’assassinat de J.F. Kennedy, de l’11-S a l’11-M, de l’assalt de Hamas a l’atemptat de Rússia. Cap ni una d’aquestes matances fou executada per ningú més que el govern i els serveis secrets. El cas de Rússia no és diferent. Em ve a la memòria l’atemptat de les Rambles, i que un polític, no recordo qui - potser el Margallo -, mesos abans, va anunciar que passarien coses tràgiques a l’estiu. Les casualitats no existeixen, llevat dels jocs d’atzar. Intenteu muntar un atemptat com aquest, i abans de tenir contractats els assassins, ja sou tots a presó. Per això, considero important aquesta notícia que reforça les meves paraules:

https://t.me/No_plandemia/7603

Com vaig dir, en una Rússia en guerra, podeu pensar que una cosa així pot passar? No podria passar ni en pau, ara, imagineu-vos en situació de guerra! I ara, una reflexió: Què penseu que els passarà als idiotes que cometeren l’atemptat, segons que diuen, per diners? Són els idiotes útils. Els mocadors de paper. Els idiotes. Per aquesta raó és necessària l’erradicació d’aquesta idiòcia. No són bons per a res, per a absolutament res.

Per tancar aquesta reflexió sobre l’atemptat, haig de dir que ignoro els motius pels quals Rússia, l’OTAN i els serveis secrets, almenys, d’Israel, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i la colònia jueva del Regne Unit, van decidir de matar indiscriminadament els assistents a un concert. Tanmateix, no dubto que més aviat que tard, podrem comprendre el motiu d’aquest assassinat d’Estat sota les ordres dels sionistes.

Potser per aconseguir el que veurem en la següent notícia?

https://www.abc.es/internacional/francia-estado-alerta-antiterrorista-maxima-20240324223619-nt.html

Cal tornar a imposar la por. El que queda de França amb la puteta dels Rothschild, haurà d’aturar les manifestacions de protesta contra el criminal de l’Elisi, perquè hi haurà màxima alerta per atemptat terrorista, i la seguretat de tots és el més important per a l’Estat, el mateix Estat que ha comès l’atemptat a Rússia. Aquest és el joc d’aquests criminals, perquè el problema del món és que hem permès que els més sàdics i pertorbats dels criminals ens governin. Després de J.F. Kennedy, crec que als llocs de poder d’arreu del món només hi ha hagut criminals.

Per concloure, una curiositat. Els gihadistes, que tots sabem que han estat creats, finançats i ensinistrats pel Mossad (en anglès ISIS) i la CIA, els mateixos que són capaços d’immolar-se després de fer una matança bàrbara, quan els sionistes, amb la Covid, posaren en marxa l’holocaust, resulta que als gihadistes els entrà el cangueli de debò. Durant la plandèmia no hi ha hagut cap atemptat de cap dels grups terroristes d’Israel i la Reserva Federal. Ara que resulta que l’Organització de Matances Sionistes (OMS) té problemes per a convertir el goril·la adoptat per Gates en el màxim dictador mundial, en un àugur infal·lible en les previsions (fa, no sé quants mesos, que ens parla de la malaltia ‘X’, però es veu que els jueus encara no volen o no poden activar-la), en mestre de la precisió en les decisions, l’incontestable i irrebatible, l’amo de la veritat científica i endevinatòria, ara, resulta que els acollonits gihadistes (i això que ells solen portar morrió tot el dia!) han decidit que ja era hora d’estirar les cames i provocar aquestes curioses matances que no serveixen per a res més que per al terror, sense que mai, ves!, gosin atacar el que se suposa que és el seu enemic atàvic: Israel. A vosaltres, no us sembla curiós?


CAL QUE TOTHOM SÀPIGA LA VERITAT,

PERQUÈ LA VERITAT,

EN AQUESTA GUERRA FINAL,

ÉS SINÒNIM DE VICTÒRIA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada