dissabte, 30 de març del 2024

SÓN ELS SIONISTES, XAVAL, ELS SIONISTES


Estem veient com tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems jueus a Europa, tenen la guerra a la boca. En primer lloc, perquè ells no hi aniran. En segon lloc, perquè així l’amo jueu els paga l’alta traïció als pobles respectius. En tercer lloc, perquè amb la matança de joves en el front i dels civils a les ciutats (les dues passions sionistes per activar qualsevol guerra de depredació econòmica), els traïdors de cada nació saben que fan molt feliços els amos. Avui no hi pot haver cap dubte que TOTS ELS POLÍTICS D’OCCIDENT SÓN TRAÏDORS. Governen perquè els han posat els sionistes i obeeixen els sionistes, perquè d’ells mengen i roben. Només cal que la gent de cada nació occidental s’adoni que els PRIMERS DELS ENEMICS SÓN ELS CRIMINALS DE LES BANDES PARTITOCRÀTIQUES. Una vegada assumit això, què cal fer amb els traïdors, cau pel seu mateix pes – S’entén, oi? -. L’evidència del fet que els governs integrats pels sicaris dels sionistes han destruït cada una de les nacions, és un insult a la intel·ligència i a la dignitat de cada un dels pobles. QUINA RAÓ POT ESGRIMIR UN TRAÏDOR PER A RECLAMAR EL DRET A LA VIDA? CAP.

Avui repassarem diverses notícies que corroboren que tot el que passa a Occident i al món és una maquinació dels sionistes, els miserables lladres i assassins que des de fa més d’un segle, dirigeixen la mort i la misèria en el món des del darrere de la cortina. La solució és molt senzilla: Posar els titelles a la garjola i fer sortir els assassins de darrere de la cortina. Després, només resta el trajecte fins al patíbul. Res més. Fet això, que ningú tingui cap dubte, que la vida arreu del món tornarà a ser digna, sofrida i dura com sempre, però lliure i solidària. Mentre els estafadors dels diners maneguin els idiotes de cada contrada, no hi ha res a fer. Però una vegada que els idiotes deixin de ser, els sionistes no tindran caps de turc per oferir, i seran els seus els que tindrem el plaer d’executar, per a eterna glòria de la Humanitat i la dignitat humanes. I això s’ensuma que està passant, vull dir que cada volta més gent no s’amaga a l’hora de reclamar els CAPS dels culpables. I això està bé, més que bé! I que ningú s’indigni amb les meves paraules, perquè quan els sionistes decidiren que els russos eren l’objectiu a destruir, no hi va haver cap limitació per a la manifestació de l’odi i la venjança contra els russos. Si els sionistes ho diuen, aleshores, pots odiar fins al sadisme. Mentre creguem en l’escòria - els asquenazites - no haurem fet un pas endavant, però en el moment que ens deixem de punyetes i efeminaments i anomenem els ASSASSINS COM A ASSASSINS, ELS ESTAFADORS COM A ESTAFADORS, I LA MISÈRIA COM A LA MISÈRIA que són, aleshores, podeu posar-vos-hi dempeus, el món sencer entrarà en harmonia.

Qui mana al Femer? La Sinagoga:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8071

Qui és el TERROR? La Sinagoga:

https://t.me/resurgente2020/55617

https://t.me/resurgente2020/55618

https://t.me/resurgente2020/55619

El genocidi dels sionistes a Palestina és respost pels sionistes amb l’activació de tots els seus mercenaris, suposadament islamistes, per a atacar els objectius occidentals i no a Israel (que curiós, oi?), o sigui, atacar els pobles europeus que estan patint més directament l’Holocaust sionista, la destrucció de les seves economies i la substitució ètnica amb elements musulmans. Tot en ordre, oi?


L’Holocaust dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/87074

Les dades són esfereïdores. Però els excrements amb toga no ensumen les pudors, mentre els LGTBIJQK+ s’agenollen amb el cul en pompa així que els ho demana un sionista, com ho veiem amb tots els covards i traïdors dels exèrcits europeus que, en lloc de donar un cop d’estat a cada país (com vaig suggerir en un altre moment, el millor és fer-ho tots alhora), detenir els criminals de la partitocràcia i els jueus, procedir a un judici ràpid - però ràpid és molt ràpid, gairebé prendre nota -, que el temps no cal prendre’l, ja que per a refer tot el que han destruït els traïdors i assassins contra els seus pobles, hi ha feina, i no és qüestió ara d’entretenir-se amb insensateses i mamarratxades com el dret a la defensa dels assassins i lladres. No siguem bledes! Cop d’estat, procés judicial – per a dir-ho d’alguna manera-, execucions immediates, i, ja us ho dic jo, en el primer aniversari de tan magne esdeveniment, fins i tot els més incrèduls, comprovarien que el problema era l’escòria sionista i els seus abjectes servidors. Per a fer això, cal arraconar el dret, la màfia legal. La Justícia, com ja ens ho va ensenyar Leibniz, és ètica. Res que sigui ètic pot ser injust. I exterminar els exterminadors d’innocents per a benefici propi, és l’article u de qualsevol principi ètic. Tot just per això, hem de pensar que el ‘respecte’ que tenen tots els criminals de la partitocràcia envers els excrements amb toga, és la demostració que l’estat de dret és la impunitat dels criminals. I això, amics meus, amb ètica no és possible.

Vegem un seguit de criminals, i així us acabareu de fer al que he exposat més amunt:

Donald Tusk. Les seves paraules el delaten. Recordeu que la matança de 50 milions de joves europeus i civils durant la segona guerra mundial fou de resultes de la declaració de guerra del Consell Mundial Jueu contra l’Alemanya de Hitler, ja des de 1933. Trista la postura dels polonesos! Els ximples útils per a servir en safata de plata els interessos jueus, en sang, en destrucció, en misèria i en beneficis.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/donald-tusk-europe-war-russia-poland-ukraine-b2520801.html

A l’Alemanya sionista, el territori dels esclaus al servei dels jueus, des de la victòria sàdica – després edulcorada amb el conte favorit dels jueus -, volen destruir tot signe d’identitat, com abans procediren a exterminar la població amb els verins i a sotmetre-la a la humiliació amb els morrions:

https://gaceta.es/europa/la-policia-alemana-no-podra-desplegar-la-bandera-nacional-para-mantener-la-neutralidad-20240313-0100/

La bandera dels depravats sexuals, dels violadors de nens i de la degeneració, oneja a cada casa de putes alemanya, però la bandera de la nació no és neutral (un absurd que només pot produir-se en els cervells descompostos d’aquests assassins). Si els alemanys sabessin què els han fet els jueus des que cometeren l’execrable error de donar a les rates el reconeixement de la nacionalitat, no dubteu que en quatre dies, ens solucionaven el problema del món. O per què us penseu que tots els ‘negacionistes’ (que no es creuen el conte jueu) són a la presó, perseguits o morts? Casualitat? No sigueu ximples. No se’ls pot deixar parlar, perquè si parlen, més d’hora o més tard, els alemanys sabrien la veritat de l’odi jueu contra ells, i que les dues guerres europees foren dissenys sionistes per a destruir el país que més temien, i que més els havia respectat. Ells són així, tan agraïts, que després de donar-los un crostó, si poden, et clavaran el ganivet per l’esquena (mai no van de cara), per a fotre’s el teu crostó. La prova? No trobareu cap contribució sionista al món, CAP NI UNA; però totes les grans desgràcies, misèries i destrucció, SEMPRE SÓN OBRA DE LA SEVA ‘BONDAT’.

Si a Alemanya governen traïdors sionistes, a Espanya, des que Soros és l’amo, tota la infàmia, l’escòria de la societat, els més miserables i abjectes dels espanyols, grimpen fins a posicions de poder, per tal de servir com a gossos castrats o putes inútils, independentment del sexe, els interessos sionistes. I ho fan amb l’excusa del Femer europeu, o sigui, de la Sinagoga, com ho hem vist en el primer enllaç de l’escrit d’avui. Per això, tots els gossos castrats i les putes inútils d’arreu d’occident vetllen per a la destrucció absoluta de l’economia europea i l’aniquilació de la població autòctona, dos fets que avui no necessiten tan sols demostració, sinó obrir els ulls.

https://hortoinfo.es/espana-ha-comprado-a-marruecos-459-millones-de-kilos-de-frutas-y-hortalizas-en-2023-por-928-millones-de-euros/?fbclid=IwAR3J6iTU9F4RBs6jrLQHJ8j0BO91-gHrQbhRX6gI5VRSERQ1VPUoB8TtgOo

https://t.me/RosselloCM/87091,

No és que el govern i el ministeri del criminal Planas no facin res per a lluitar contra les plagues que escampen les malalties i provoquen que després els ramaders hagin de matar el bestiar, no! No ens confonguem ni siguem ingenus. El ministeri obliga als enverinaments dels animals amb els tòxics veterinaris que fabriquen els jueus, per tal de poder acabar amb els animals sans i després amb les explotacions. No siguem babaus! Planas és un criminal que té per missió destruir el sector primari espanyol. Ara, pregunto: Hi ha alguna raó o algun dret natural que protegeixi un criminal d’aquest nivell? I us responc: Cap. Aquests criminals han de ser executats, sense perdre el temps. Per sort i amb alegria, m’adono que ja és molta la gent que comprèn que la neteja ha de ser neteja, i que tots aquests gossos castrats i les putes inútils han de ser sacrificats, de la mateixa manera que ells sacrifiquen els animals i els humans, sense immutar-se, és més, satisfets de veure com el compte-corrent augmenta amb aquest servei al sionisme. Nosaltres no ho volem fer per diners, sinó per dignitat.

CONSIDERAR QUE MATAR POLÍTICS

ÉS UN DELICTE,

DEMOSTRA LA IGNOMÍNIA DE QUI HO DIU.

NO ÉS NI UNA FALTA,

MENYS ENCARA POT SER UN CRIM,

ÉS HIGIENE I JUSTÍCIA.

RES MÉS.

Tingueu, de postres, un altre exemple de com el Femer de la Sinagoga l’única cosa que pretén és destruir-nos en tots els sentits.

https://t.me/No_plandemia/7632

VOLEN MATAR-NOS DE GANA.

VOLEN MATAR-NOS AMB ELS TÒXICS,

VERINS I HORMONES FABRICATS PELS JUEUS,

I A LES QUALS METZINES,

ANOMENEN ALIMENTS.

AQUESTS ALIMENTS SÓN COM LES VACUNES:

LA MORT SILENCIOSA.


...QUE NO TENIM DRET A QUÈ?


Amb organització, podrien començar a caure, i com més en caiguin, més s’adonaran que estan perduts. Fàcil no és, però anar als responsables i passar-los la factura exacta, és la més elemental de les justícies. I perquè ningú no m’entengui malament, sempre estaré contra el crim, sempre; tant com estaré a favor de l’aplicació de la Justícia, si és justícia. En cap moment, en aquest blog, s’incita al crim, mai. Només s’hi explica que la justícia, avui, qui no la pot executar són els excrements amb toga. Tanmateix, justícia cal fer-la. No és diferent de les pel·lícules de l’Oest. El poble té tot el dret d’aplicar la justícia, tot; de fet, és l’únic que la pot aplicar. Que el sistema sionista ens hagi rentat el cervell, no vol dir que tinguin raó. La gent més espavilada, ja fa molts d’anys que estaven preocupats perquè no hi havia justícia; avui, sabem que no s’equivocaven, perquè la deixadesa de la gent, ha permès que els qui han d’administrar la justícia en el nom del poble, siguin uns sicaris dels delinqüents, unes deposicions mafioses que els sionistes encasten a les ciutats de la Immundícia perquè l’estat de dret garanteixi l’activitat criminal sense obstacles ni contratemps, que sempre repercuteixen en els beneficis. I per a això, els jueus crearen l’estat de dret democràtic, la més abjecta d’entre totes les infàmies, la més repugnant entre les traïcions, el més execrable per a la dignitat i la llibertat humanes. Tanmateix, ara ja els coneixem.

Comprovem-ho en aquesta portada d’una revista satírica de l’època franquista – sí, hi havia revistes satíriques! - i vegeu com sempre és el mateix: L’ESTAFA JUEVA:

https://t.me/No_plandemia/7631

Conclourem, amb unes afirmacions de Scott Ritter, un inspector de l’ONU, que ens parla de l’assassina Nuland, la jueva que va posar en marxa el cop d’estat a Ucraïna i l’actual guerra:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8075.


SEMPRE SÓN ELS MATEIXOS.

PER QUÈ SERÀ ?

PERQUÈ SÓN ELS BONS ?


LA GUERRA CONTINUA

I

JA DEMANA QUE ACTUEM.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4870040


P.S. Cadascú té el seu front. Ja m’agradaria a mi poder estar en plena activitat ‘militar’. De moment, la metralladora són les tecles, que no pararan de disparar fins que matin o es mori el soldat. Practico la denúncia i la desobediència. De moment, no sé què més podria fer.

EL PITJOR ENEMIC DE LA LLIBERTAT

ÉS

LA COVARDIA DELS ESCLAUS.


Val la pena aquest breu fragment d’una entrevista a Imanol Arias, perquè és la prova que cada u ha de lluitar des dels seus fronts. Quina diferència amb l’idiota (bon actor, però idiota) del Sacristan! Bravo per a l’Imanol!

https://t.me/counterpropaganda20/12140?comment=20376


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada