dissabte, 9 de març del 2024

EL DIA DE LES DISCAPACITADES RACIONALS ( I I )


Veritablement, si per a alguna cosa ha servit el feminisme, és per a esborrar qualsevol dubte sobre les limitacions del sexe dèbil. No ho dic jo, que s’ho diuen elles mateixes i, a més a més, amb una demostració irrefutable de la idiòcia profunda que enverina els seus cervells, que ni són capaces d’adonar-se de les absolutes barbaritats que expel·leixen per la boca com per on acaba la columna, exhalem gasos. Cada dia estic més convençut que la diferència entre una feminista i una dona femenina és que les primeres tenen budells dins del crani i les altres, cervell. No us amoïneu, que us afartareu de veure com de limitades són. Per això, ahir, proposava la impossibilitat per a les dones de l’exercici del servei públic, i no per res, per a protegir el públic del perill que suposa posar idiotes i ressentides al capdavant de qualsevol projecte social. Però, vegem-les en acció:

Exemple de paraplègica cerebral profunda amb micro. Una nimfomaníaca fent apologia de la corrupció de menors, i a la psicòpata i tarada se la deixa anar lliurement pel carrer!

https://t.me/RosselloCM/86362

Exemple de paraplègica cerebral profunda amb càrrec. Una Rottemmeier (la instructora de la Clara a la sèrie ‘Heidi’) dient barbaritats, sense tenir consciència de les estupideses que aquestes limitades són capaces de produir amb els budells que omplen la capacitat cranial d’aquesta mena de subespècie:

https://t.me/RosselloCM/86363

Exemple de ‘deficientas mentalas’ cum laude, inútils i idiotes, amb mèrits, i per això en nòmina de Soros:

https://t.me/RosselloCM/86359

https://t.me/RosselloCM/86360

Les vuit ‘elementas’ de la caràtula del vídeo, que no han contribuït sinó al mal i a la destrucció, allà on han posat a treballar els seus budells... i les impressions de Rafael Rosselló:

https://youtu.be/sgjTRTnGAao?si=mqTK0Pk3QqN60FSF

Aquí, un altre exemple, aquesta, de criminal i delinqüent amb diarrea mental. Lògicament, Soros, a un escurçó incapaç i verinós com aquest li ha donat el càrrec per a la destrucció de la defensa nacional (Espanya). No sé si s’entén; però és obvi per què el sionisme ha triat la púrria i la idiòcia: elles són la millor arma de destrucció massiva, per nul·litat intel·lectual i la incapacitat de comprensió de la realitat, per ressentiment, enveja i ambició, a més a més, d’un orgull que les ofega:

https://t.me/RosselloCM/86368

NOMÉS UNA IDIOTA DIU AIXÒ

I NO S’IMMUTA.

Vegem-les en acció. Feu-vos al cas de què serà quan les ‘militars’ hagin de ser la garantia i la seguretat del poble:

https://t.me/RosselloCM/86376

https://t.me/RosselloCM/86377

No en teniu prou? Baixem al carrer i escoltem les respostes i les raons d’aquesta nova espècie, una degeneració insòlita en la raça humana, i que de no prendre mesures serioses i tornar-les a tancar, almenys la boca, ens duran a la més patètica misèria i a la destrucció de tota la civilització. Escolteu un nivell inferior al border line. Els agradi o no, és la pura realitat. Ah!, i al final, la intervenció del despropòsit ‘masculí’, demostra quina mena de tarats donen suport a les tarades:

https://twitter.com/vitoquiles/status/1766230042424537157?t=1UDmDIwAVWtIA327AZIebQ&s=19

Més exemples del nivell de depravació i discapacitat racional d’aquestes indigents mentals, que sí o sí, han de ser amagades de l’escenari públic per una qüestió social de salut mental. S’han cregut que allò que pensen és veritat! Més idiòcia no la trobareu, això, és absolutament impossible en un home. Hi ha homes molt limitats i molt curts, tanmateix, no fins al grau que no siguin capaços d’adonar-se quan estan dient una bestiesa com aquesta, que demostra l’atròfia intracranial i la manca absoluta de principis, un fet constitutiu de la dona - llevat de les femenines, que es deixen guiar per la intel·ligència masculina, i no per inferioritat, sinó per complementarietat, un concepte que no forma part dels diccionaris de les retardades mentals -. Vegeu sobretot la nota exposada a la Casa de Putes de la Computense, reducte jesuïta per a la intoxicació mental i la destrucció de qualsevol principi ètic. Només cal fer memòria sobre els deficients cognitius titulats per la bagasseria en qüestió. No vull saber quin és l’amo de l’encefalograma pla que hi fa de ‘rector’; que ja dir-los ‘rectors’ és mofa, sinó pur sarcasme.

https://t.me/NoPlandemia/196798

I totes aquestes analfabetes ignoren que estan essent manipulades per a ser la corretja de transmissió que aniquili la nostra raça i tota la nostra cultura. Són miserables idiotes al servei dels sionistes. Ells crearen el feminisme per a destruir la dona, i les molt imbècils ni ho saben. Com tampoc saben la passió dels jueus envers les dones, i que elles celebren, perquè on no n’hi ha, no en raja ni en rajarà:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4817164

Aquí teniu unes dones blanques, sensates i enraonades, que saben pensar; que n’hi ha que pensen i que són capaces de moltes coses, no siguem tan ximples com per a no saber interpretar les generalitzacions. Que, val a dir, no han estat poques les dones que he tingut el plaer de portar a aquest blog, perquè li donessin llustre i veritat. Unes dones que saben què ens juguem:

https://t.me/RosselloCM/86381

A Irlanda, el govern sionista ha consultat als irlandesos si volien canviar el concepte de família a la Constitució. Aquest ha estat el resultat:

https://t.me/resurgente2020/54813

https://twitter.com/electo_mania/status/1766541061936021819?t=uvtWH_6VEakJp94ZqTxE_Q&s=35

LA GENT NO ÉS IDIOTA,

XIMPLE I CONFIADA, SÍ,

PERÒ IDIOTA, NO.

IDIOTES, HO SÓN LES FEMINISTES.

Perquè entenguem bé la diferència entre una criminal, ressentida, egoista, tarada i capaç de conduir la gent a la mort i a la destrucció per a benefici personal, vegem l’assassina de masses de la Ursula von der Leyen, que constitueix la màxima vergonya del continent i el màxim insult a la intel·ligència, perquè amb només dos dits de front, l’execució d’aquesta dement i psicòpata, un demostrat perill públic, és absolutament necessari per a salvar Europa i la salut mental dels europeus:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4817143

LA GENOCIDA

SEMPRE AL SERVEI DELS SIONISTES.

I per a demostrar la capacitat i la dignitat de les dones, escoltem la Christine Anderson, que evidentment, no forma part de l’harem de putes inútils i idiotes dels jueus, com l’anterior, i és capaç de pensar per ella mateixa i de denunciar els crims de l’organització criminal en la qual treballa; suposo que a disgust, però sabent que algú ha de sacrificar-se i viure entre la immundícia, per a tractar de defensar els principis i l’ètica que han estat els fonaments de la nostra civilització:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4817122


Deixem les tarades i passem als tarats, als gossos castrats que serveixen els sionistes. En la guerra que estem patint, ja sabeu que jo sóc de l’opinió que CAL MATAR-LOS A TOTS, tanmateix, coincideixo amb Étienne de la Boétie que la DESOBEDIÈNCIA és el primer pas, la clau per a destituir els criminals. I val a dir, que si la lluita fos pel poder, no seria necessari l’extermini dels aspirants a tirans, però, en el nostre cas, no podem oblidar tota la matança que estan portant a terme, junt amb la destrucció de les nacions pròpies i la pròpia civilització, que per això, l’única pena possible és l’execució de tots ells, més, sabent que maten tot el que poden, indiscriminadament, per engrossir el compte-corrent, no per odi, ni per xenofòbia, ni per oposició i rivalitat política o per algun motiu que, sense ser una raó, pot ser un argument, no. Maten a tant el cadàver, i el que és més greu, NO ELS FA RES DE MATAR, MALMETRE I DESTROSSAR EL FUTUR DELS NENS. LA PENA CAPITAL ÉS INEXCUSABLE. Tanmateix, escoltem les reflexions de La Boétie:

https://t.me/RosselloCM/86370

Com al final ens parlen les afectades pels verins jueus, fem un paral·lelisme i comparem les idees del pensador francès amb els criminals i delinqüents que obeeixen els interessos sionistes, o sigui, que són reus del crim d’alta traïció:

Malversació de diners públics:

https://t.me/RosselloCM/86373

Deficiència mental suprema:

https://t.me/RosselloCM/86378

Més malversació de diners públics del capo de la màfia criminal PSOE:

https://t.me/RosselloCM/86375

Fem un salt, travessem el toll atlàntic, i anem-nos-en a la satrapia sionista del Canadà, on el criminal (és incomprensible que ningú l’hagi fet desaparèixer! Absolutament incomprensible! I no ens enganyem, no seria de cap manera un crim. Matar rates, mai no ha estat un crim. Bé, ara la ‘deficienta mentala’ de la Belarra ho ha prohibit, suposo que per a protegir els criminals i amics al servei dels sionistes; no hi pot haver cap altra raó. Dit això, matar rates, mai no és un crim, i Trudeau és la rata més perillosa del Canadà (traïdor, genocida, ‘elegebitista’, pedòfil, cínic i esclau dels sionistes). Doncs ara, la puta de Schwab i el mamarratxo que els sionistes li han col·locat de ‘ministre de Justícia’ – que ja és sarcasme – pretenen això:

https://t.me/NoPlandemia/196653

MATAR-LOS ÉS ESTRICTA JUSTÍCIA,

DEFENSA DE LA LLIBERTAT I DE LA DIGNITAT.

MATEU TRUDEAU I EL SEU GOVERN,

CANADENCS!

ENS MOSTRARÍEU EL CAMÍ A SEGUIR !

Si després d’aquesta mínima però sòlida exposició dels gossos castrats dels jueus, teniu dubtes quant a la necessitat de fer justícia i executar-los a tots, malgrat les opinions de La Boétie, vegeu què han fet aquests criminals insòlits a la història, i comprendreu que fins i tot La Boétie, si ho sabés, signaria les meves paraules:

https://periodistasporlaverdad.com/un-nuevo-estudio-apunta-a-la-posibilidad-de-que-algunos-pacientes-con-covid-19-fueran-sacrificados-en-hospitales/

https://t.me/NoPlandemia/196663

ELS EXCREMENTS AMB TOGA

NO ELS CERQUEU, POBRETS!

ELLS DEFENSEN ELS COSTUMS

DELS ‘UNIVERSITARIS’ VIOLADORS,

I LES DONES QUE MENTEIXEN

CONTRA ELS BLANCS.

RES ELS IMPORTA MENYS

QUE LA JUSTÍCIA.

CONVIUEN AMB LA MÀFIA PARTITOCRÀTICA !,

QUÈ ESPEREU ?

SÓN CÒMPLICES DE TOTS ELS CRIMS

QUE PATIM.


Per anar acabant, recuperem els amos dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, les bandes criminals que protegeixen els jutges – no oblideu que malgrat els crims comesos per la partitocràcia, a la presó només hi ha quatre caps de turc, que deuen estar tractats a títol de reis -. Vegeu aquest vídeo, que és d’aquells que sembla que vulguin paralitzar la gent amb la por. És cert que la guerra mundial és l’última carta dels sionistes per no passar a ser una raça extingida; però no és la millor de les seves cartes. Val a dir, que en cas que els criminals dels governs occidentals provoquin la guerra contra Rússia, de cap de les maneres se’ls ha d’obeir, sinó que aleshores sí, serà el moment d’anar per ells directament. No és Putin qui us ha enverinat amb els tòxics jueus, no és Putin qui ha arruïnat les vostres economies, és més, és Putin qui podria ajudar al creixement de les economies occidentals amb la venda d’energia, però això no ho volen els jueus i els sionistes, i els sicaris obeeixen perquè no són més que gossos ressentits i inútils que així poden viure una vida que d’altra manera no podrien viure.

https://www.bitchute.com/video/MdhhoBPubGMM/

EL VOSTRE ENEMIC NO ÉS PUTIN.

SÓN EL VOSTRE GOVERN

I

EL FEMER EUROPEU.

I per a concloure i demostrar les afirmacions de les meves paraules, res millor que recórrer als sionistes, la majoria jueus, i llegir què és el que han dit:

https://t.me/NoPlandemia/196750

FALSOS JUEUS I MASONS

LA MATEIXA MERDA SÓN.

Jo, davant de la seva versió, oposo una alternativa. Ells per a salvar el planeta demanen, ‘lògicament’, l’extermini de set mil milions d’estómacs inútils per a poder viure ells millor. Jo, en canvi, proposo de matar-los a ells i expropiar tots els seus béns. Us asseguro que salvem el planeta i que la gent, els vuit mil milions, viuríem en condicions dignes arreu del món. NO EN TINGUEU EL MÍNIM DUBTE.

EXTERMINAR EL MAL

ÉS

L’OBLIGACIÓ DE TOT

GUERRER DEL BÉ.


P.S. Dues notícies que juntes s’entenen millor, i que corroboren qui són els assassins i què hem de fer amb ells, malgrat La Boétie:

https://www.eldebate.com/espana/galicia/20240308/gran-revuelo-gallineros-galicia-registro-corrales-autoconsumo_180162.html

https://t.me/NoPlandemia/196743


CAL ORGANITZAR-SE.

HI HA MOLTA FEINA A FER.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada