dimarts, 21 de març del 2023

ALÍ BABÀ I ELS QUARANTA LLADRES


Estan en dificultats, tot i que encara controlen les brides del mal, tot i així, estan en dificultats. Alí Babà (els Rothschild) i els quaranta lladres (els sionistes i jueus que constitueixen la banda criminal més longeva de la història) tenen problemes, perquè han de dominar el món, abans que el món els desemmascari, ja que en aquest segon cas, les esperances per als ‘Alí i companyia’ seran més aviat poques. Aquest és l’assumpte que tractarem avui, entre algunes altres històries relacionades amb la destrucció d’Occident que els sionistes estan realitzant a tota marxa i en tots els camps on poden estendre el mal, sigui matant directament amb verins inoculats o disseminats per altres mitjans, emmalaltint la ment de la gent amb bajanades i psicopaties avui considerades naturals i normals, destruint l’intel·lecte amb constants exposicions i exhibicions d’idiòcia majúscula, com a model de caràcter i llibertat intel·lectual, etcètera, que els camps, són tots aquells on poden ficar el seu fotut nas de corrupció.

Comencem amb dues notícies de la història més pròxima, una de l’any 2015:

https://t.me/resurgente2020/45776, aquí tenim el jesuïta satànic de la Gran Ramera de Roma servint els interessos dels Rockefeller.

I la següent, de l’any 2020: https://t.me/resurgente2020/45775, on veieu l’impostor besant les mans dels sionistes Rothschild i Rockefeller; respectivament, Alí i el seu comandant en cap.

Com s’hi diu a la notícia, ‘d’aquelles pols, aquests fangs’:

Alfonso Longo ens ho resumeix molt breument:

https://t.me/elinvestigador_org/13610.

DeSantis, que no deixa de ser un més de la banda dels lladres; això no obstant, i no sabem si per a provocar la dissonància cognitiva i la programació predictiva, prohibeix el control de les monedes digitals a Florida:

https://t.me/elinvestigador_org/13606.

Marc Vidal ens explica què està passant i què pretenen els lladres:

https://t.me/elinvestigador_org/13607.

Com provocaran la crisi per tal d’arruïnar la gent i poder-los robar TOT:

https://t.me/resurgente2020/45771.

Evidentment, la Sinagoga del Femer Europeu està involucrada fins al moll amb el lliurament de tota Europa als sionistes, i per això, legislen contra la gent amb l’excusa de la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic, tot, amb el patrocini (al final) de J.P. Morgan, un dels principals lladres de la banda d’Alí.

https://t.me/No_plandemia/5202. Tot el que no sigui l’execució de tots els responsables del Femer, serà un insult als europeus i la seva condemna al NOM jueu.

El jueu Larry Fink, general actual de la banda d’Alí Babà i la colla de lladres, ens ho diu molt clar, ell que hi entén, d’economia, o sigui, de robar sense que la víctima se n'adoni, l’art dels jueus: https://t.me/NANOMNOTICIAS/13067.

Per concloure aquest apartat, dedicat a com els jueus volen robar tot el patrimoni mundial amb una nova estafa, aquest escrit de Lorenzo Ramírez és un interessant resum: https://t.me/elinvestigador_org/13611.

Aquesta nova crisi creada pels jueus, com sempre, és perquè el frau i l’estafa no surtin a la llum pública en tota la seva cruesa: ‘Us hem robat tota la vida, tota la vida heu estat treballant per a nosaltres, mentre nosaltres us enviàvem a les guerres per a netejar el món de goyim de merda’. Tanmateix, no és només robar la gent, perquè cal que la gent no tingui forces per a combatre els lladres, i per això, sempre de sempre, els sionistes, perquè són bons, filantrops i tan caritatius com misericordiosos, han fet servir LA FAM COM A ARMA DE GUERRA I D’EXTERMINI:

El genocida, psicòpata i criminal, Premi Nobel de la Pau, el jueu Henry Kissinger, ens ho explica molt breument: https://t.me/elinvestigador_org/13608.

Aquí teniu el document on el criminal i psicòpata assassí de masses, descriu la fam com a una arma de guerra: https://t.me/resurgente2020/45741.

Això explica perfectament la sistemàtica destrucció de les fonts d’aliments i de les instal·lacions de processament que els sionistes han cremat en els darrers mesos, com ens ho exposa el sempre recomanable ‘The Corbett Report’:

https://t.me/counterpropaganda20/9487.

La història de la fam com a arma de guerra: https://t.me/resurgente2020/45742 i https://t.me/resurgente2020/45743, val a dir, que no és el mateix assetjar una ciutat en guerra, que matar milions de persones de gana sense haver-hi guerra ni altre objectiu que la destrucció de vides humanes per tal d’aconseguir les riqueses naturals de l’indret, fonament de l’estratègia del psicòpata Kissinger, degudament reconegut amb el Premi Nobel de la Pau pels seus assassinats massius, pels sempre ‘bons’ jueus.

Més sobre les matances de fam, de gent tant afecte al sionisme com el genocida Mao Zedong; entre altres perles, com la importància d’Ucraïna per a escampar la fam en el tercer món – una de les finalitats dels assassins sionistes -:

https://t.me/resurgente2020/45745, https://t.me/resurgente2020/45746.

Ara, vegem les corporacions o indústries de la misèria i la fam que han pres el relleu als sicaris governamentals dels sionistes, en l’exercici de les matances de fam:

https://t.me/resurgente2020/45748, https://t.me/resurgente2020/45749, https://t.me/resurgente2020/45751, Monsanto-Bayer, Welcome Trust, Kill Gates i les seves paranoies genocides, haurien de ser expropiades i els responsables, després de jutjats, executats, i dic, executats, perquè una investigació seriosa sobre aquestes corporacions criminals (com ho seria sobre Pfizer, Moderna o qualsevol banc) faria vomitar de nàusees i fàstic els presents en el judici, tal és el grau i desproporció de la psicopatia d’aquests criminals.

I no s’aturen aquí! Aquestes són les accions del psicòpata Kill Gates, que és incomprensible com no fa anys que està penjat d’un arbre i se’l conserva en exposició, com a memòria de fins a on pot arribar el menysteniment per la vida humana i animal d’una ment malalta fins a la putrefacció, gangrena mental pura: https://t.me/resurgente2020/45752.

I tots hi estan adherits, com no! La Sinagoga del Femer Europeu, amb l’assassina de masses i criminal sense comparació en maldat i perversió, la tarada Ursula von der Leyen, que ensorrarà Europa i l’arrasarà, si la gent abans no la liquida pel civil o pel militar, i jo sóc més de prendre’ns les coses a la tremenda: execució de la bèstia i del marit i aquí pau i després glòria. I si m’he errat, que Déu Nostre Senyor me’n demani explicacions, que les hi podré donar; això sí, sense saber si me les acceptarà o no.

https://t.me/resurgente2020/45762.

I no hi ha res de millor que els exemples pràctics per a comprovar les teories. A Nigèria poden i tenen diners per a subministrar aigua als pobres nigerians, això sí, d’aquesta manera tan altruista: https://t.me/resurgente2020/45763. Els jueus es volen apropiar de l’aigua... i de tot. O acabem amb ells, o ells acabaran amb nosaltres. Penseu tota la infraestructura per a muntar aquest sistema, i quant costaria assortir d’aigua de pou les diferents poblacions i llogarrets nigerians. La corrupció moral dels sionistes els permet de robar fins al més pobre, només per robar-lo, sense que això, lògicament, sigui ni una amenaça ni cap perill! Els jueus et xuclaran la sang, si els deixes, perquè ho intenten sense que et deixis, imagina’t, doncs, si permets que aquests vampirs repugnants facin la seva. És l’hora d’alliberar els pobles pobres i el món dels paràsits sionistes, i per sempre més.


Després de veure com provoquen les crisis per a desestabilitzar les nacions, els governs i les poblacions, i així enriquir-se ells amb l’estafa, i de com els agrada de matar la gent de gana o set, entre totes les altres variants de mort, que a ells, totes els agraden i els fan gaudir, d’altra manera, si aquest no fos el cas, faria anys i panys que la gana i la set haurien estat oblidades en el planeta Terra, però ells viuen i gaudeixen de matar la gent de gana i de set, a les guerres o condemnant-les a la misèria per causa d’una nova estafa. Doncs, després de comprovar la bondat dels bons, cal insistir en la bondat dels bons, perquè el seu altruisme i la seva filantropia no tenen límits i ho abasten tot, de la contaminació nacional amb ingerències estrangeres no naturals i nocives (el Pla Kalergi, del jueu Kalergi), a la destrucció de l’educació, dels valors i dels costums naturals de cada contrada, amb la imposició de la ideologia sionista i jueva ‘woke’, un seguit d’idiòcies impensables fa només cent anys i escaig, però que com avui no hi ha pensadors seriosos i les universitats s’han convertit en bagasseries i abocadors d’escombraries (recordem el Femer de Frankfurt o Escola, segons ells; o el Femer de Viena, el Cercle, com n’hi deien ells), doncs, la idiòcia ja està tan escampada que abasta el món sencer, això sí, amb més domini i un control absolut a les terres de l’home blanc, l’enemic a destruir pels jueus sionistes.

El Pla Kalergi finançat pels Ministeris de ‘Igual Da’, Extermini i Deixalles Socials, amb el lema idiota a més no poder: «Yo soy tú», al qual, la resposta més intel·ligent i responsable és: «Tu, el que ets, és idiota»: https://t.me/NANOMNOTICIAS/13069. No em direu que no és bonic, tots, així, com més ‘cafeïnats’.

I si després passa el que veureu més avall, doncs, segons el govern, te n’has d’alegrar, perquè accelerem la ‘cafeïnació’ que ens farà més lliures i més grans, més inclusius, més solidaris i més tots iguals, perquè la igualtat, segons els idiotes profunds, és la norma natural. Als qui no tenen ulls per veure-hi, ni orelles per a sentir, i menys encara cervell per a pensar, no els demaneu impossibles, ells volen creure’s que tots som iguals (Yo soy tú), i s’ho creuen, i ja sabeu, als fanàtics de la fe mai no els fareu trontollar, menys encara amb raons i sentit comú, ells són els il·luminats pels illuminati, i són feliços quan no veuen desigualtats enlloc, de ser inclusius, de ser tolerants, de ser discriminadors a favor dels abans discriminats, llevat d’amb la intolerància, els indiscriminats discriminadors i els fills de puta que s’oposen a la seva bondat heretada de la bondat per definició, la judaica.

https://t.me/RosselloCM/72333. Lògicament, això és racisme, discriminació, complex de superioritat, manca d’empatia, intolerància i nazisme encobert; i no, dues notícies, diguem-ne, amb una certa relació.

I quant a la ‘idiotologia – que és com s’hauria d’anomenar, i no ideologia – Woke’, que en anglès ‘mola’ més, vegeu si es poden arribar a fer i a dir idiòcies pels idiotes, que en això, mai no tenen final, els subnormals!

https://t.me/RosselloCM/72311, en l’esport – molt feminista tot plegat -.

https://t.me/RosselloCM/72314, no sé on. Ho heu vist? Anys enrere, al discapacitat racional que duu el cap tapat, també l’hi duria, però de les hòsties que hauria rebut dels pares i les mares. Tanmateix, aquí veieu la generació idiota que pot portar els seus fills a aquestes bacanals de la destrucció psíquica i intel·lectual del xaval. Això és més perillós per a un nen que un pare o una mare, siguin progenitors gestants o no, o progenitors que l’han comprat en el mercat negre, que això és legal, mentre es tracti del tràfic de nens controlat pels bons; sí, és més perillós, que un pare maltractador. I no dic que tenir un pare maltractador estigui bé, no sigueu ‘woke’, dic que no és pitjor que aquests dements sense consciència ni responsabilitat. Quina consciència i responsabilitat podran tenir els fills, si els pares no les tenen, les escoles les deformen i les universitats les destrueixen del tot?

Tanmateix, les aberracions no s’arrelen entre la gent, només entre els depravats i els deficients mentals, que malauradament avui es compten per milions, i per la totalitat, si penses en els governs, els urinaris públics i les organitzacions criminals anomenades ‘partits’, per a dissimular el nom natural de ‘banda de delinqüents’. Els jueus ataquen per tot arreu, perquè saben que han de fer mal ara, perquè si no, potser serà massa tard. I com sigui que no acaben d’obtenir el passeig militar que esperaven, preparen la solució final, la guerra, que és el que esperen que en cas d’última necessitat els permeti d’arrasar Europa, com ja feren amb Alemanya al 45. Per això, totes les putes inútils i idiotes que han col·locat a la direcció del col·lapse de les nacions i de la ruïna, obeeixen els pinxos pels quals treballen: https://t.me/RosselloCM/72374 (M’agradaria saber si això realment és un ‘progenitor gestant’).

La resposta de Putin és lògica, però fa pensar si els sionistes han acordat aquesta divisió entre la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i la Granja de gallines i bens europeus, contra la Xina sionista i la Rússia de Putin - que pot ser sionista o no, i no crec que ho sapiguem fins al final. https://t.me/RosselloCM/72384. Tanmateix, si vosaltres volguéssiu arrasar Europa i no deixar ni edifici ni gallina ni be amb vida, no provocaríeu un enfrontament nuclear de baixa intensitat entre els aliats de la Reserva Federal i els sionistes orientals? Ni la reducció americana patiria, ni la Xina, ni Rússia, només el femer europeu se n’aniria a fer punyetes, i així, els jueus veurien acomplert el seu somni: la destrucció de la civilització blanca, grecollatina i cristiana. Aquest és el meu parer, i això, només s'atura, detenint i executant els criminals que ens volen portar a una guerra que CAP EUROPEU NO VOL NI VEU NECESSÀRIA, només els gossos castrats, com la tifa de Lleida, i les putes més sonades i inútils, com la madama sanguinària i genocida de la Ursula von der Leyen, que és una mena de gos de Soros a Soroslàndia, quant a la immensitat de crims comesos, però ella, al Femer de la Sinagoga, l’abocador de brossa en què els jueus han convertit Europa.

https://t.me/counterpropaganda20/9492. L’única resposta que ha de donar el poble europeu és la negativa a seguir les ordres dels genocides del Femer. Europa està perfectament descrita en aquesta imatge: https://t.me/counterpropaganda20/9494.


El nivell dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes ha de ser profund perquè, un mig imbècil té prou coratge per a dir-los que no, però un narcís dement amb aires de grandor i una supèrbia ridícula però sàdica, els va molt bé als sionistes, perquè són les mateixes característiques que tenen ells, llevat de l’astúcia i l’abjecció més pèrfides, que els narcisos idiotes no tenen. Així tenim tots els paraplègics cerebrals en els governs occidentals, com el pedòfil de Biden, o el mamarratxo d’Obrador, que en el seu moment em va enganyar, com em va enganyar l’escòria jueva amb el parany de la democràcia durant molts anys; però quan veus això, ja comprens per què dirigeix el país i qui són els qui li han posat: https://t.me/RosselloCM/72330. Aquí, els idiotes es reuneixen majoritàriament en l’organització criminal PSOE, i ara, els delinqüents, que en un estat de dret, com a mínim, serien a la presó, preparen una reforma per a imposar la dictadura: https://t.me/NANOMNOTICIAS/13070. Aquí teniu les putes i el gos del sionista i terrorista Soros. No ens enganyem, ells construeixen el terror, i només amb l’execució de tots aquests criminals – als quals és impossible jutjar per tots els crims, perquè els processos no s’acabarien abans del Judici Final -, que per això, sabent la resolució final, perquè és indiscutible, ja que només amb els càrrecs de genocidi i alta traïció n’hi ha prou per a executar-los amb tot el dret i la legitimitat, no val la pena de perdre un temps preciós. I, segons que es veu, hi ha més gent que comença a pensar com jo, i això és bo, i molt saludable. A França, sembla que és on primer s’han aixecat, ells, contra la puta dels Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/72369, https://t.me/No_plandemia/5212, https://t.me/No_plandemia/5197?comment=107233, https://t.me/No_plandemia/5197?comment=107234,

https://t.me/No_plandemia/5197?comment=107235,

https://t.me/No_plandemia/5197?comment=107236,

https://t.me/No_plandemia/5197?comment=107237,

https://t.me/No_plandemia/5212?comment=107507, vejam si derroquen el govern i els fan justícia, però justícia de veritat, popular, i els Rothschild lamenten de veure la puteta decapitadota; encara que, això sí, trobaran aviat una altra substituta, que d’idiotes en nòmina, en van molt sobrats.

I a Barcelona! Sí, fins i tot aquí, molt més pacíficament, això sí, i amb una manifestació feta pels castellans, tot sigui dit, però ja hi ha gent que surt al carrer:

https://t.me/RosselloCM/72322.

Conclourem aquest apartat, amb un vídeo de Rafael Rosselló, del qual m’interessa fonamentalment el breu primer vídeo de ‘TLV1’ d’Argentina:

«Heu perdut la guerra, però encara no ho sabeu». https://t.me/RosselloCM/72315.

Bo, eh?


Una cita i una notícia comentada, abans d’acabar amb la notícia ‘cultural’ del dia:

El gran Albert Camus: https://t.me/counterpropaganda20/9486.

La notícia comentada pel doctor Rafael Gazo quant a ‘cardiologia climàtica’:

https://t.me/counterpropaganda20/9489.


Redoblen els timbals, la gent plora d’emoció i els jueus es pixen de riure:

https://t.me/No_plandemia/5199, la climatòloga, ecòloga, filòsofa i escriptora des de fa uns dies, aviat serà doctora en teologia! És emocionant! Sobretot, quan veus els mèrits i el currículum de la Leonarda de Vinci del segle XXI: activista. Veieu com no podem anar bé? Una nena tarada, manipulada, mig idiota, probablement amb síndrome d’Asperger, que no va superar el P3, guia el món com el profeta somiat per la Humanitat. Aquests jueus, aquests fotuts jueus, són de la gresca. Que si doncs no fos perquè al final els que riuen són ells amb les matances i penúries que provoquen les seves facècies, fins i tot jo m’uniria a la seva gresca, però amb idiotes i mala gent, de ben petit, els meus pares em van dir que no m’hi havia d’ajuntar.


LA GUERRA CONTINUA.

LES ESPASES ESTAN EN ALT

EN EL NOSTRE BÀNDOL.

VEUREM COM REACCIONA

L’ENEMIC.

RECORDEU:

NO TINDRAN CAP PIETAT,

NI LA MÉS MÍNIMA.


I NOSALTRES... EN JUTJAR-LOS?

APLICAR LA SEVA LLEI ÉS PROFUNDA JUSTÍCIA:

ULL PER ULL,

DENT PER DENT.

ÉS SENZILL I MOLT INSTRUCTIU.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada