diumenge, 5 de març del 2023

SEMPRE DARRERE DE LA CORTINA


Els bons que sempre diuen mentides, o sigui, els jueus, són sempre darrere de la cortina, pudint-t’ho tot, convertint-t’ho tot en corrupció, mitjançant la compra de gossos que de seguida castren, i l’adquisició de voluntarioses prostitutes sense escrúpols, pudor, vergonya ni seny, però vanitoses, orgulloses i incapaces de la mínima empatia per a altra cosa que elles mateixes i els pinxos amb nas de ganxo. I així, el sionisme va construint l’Infern per als goyim.


Dit això, purifiquem-nos amb les sàvies paraules de Diògenes, que la superioritat ètica d’aquests immortals, converteix la humanitat actual en gasòfia:

https://t.me/counterpropaganda20/9233.


Ara ja sabeu perquè són gossos castrats i putes barates. Sense dignitat, un home és menys encara que un gos castrat, i una dona, menys encara que una prostituta. I com parlo de gossos castrats, vegem-ne uns exemples:

L’Holocaust del jesuïta Urkullu al País Basc: https://t.me/elinvestigador_org/13518.

Els criminals de l’Ajuntament de Gijón, on, em penso, que els sionistes no hi tenen un gos castrat sinó una puta molt dedicada a l’holocaust i a l’aniquilació del valor del qual ens parla Diògenes i que la barjaula desconeix, si no, no seria una meuca barata sense principis, ètica ni dignitat: https://t.me/RosselloCM/71489. No comento.

Per deixar de banda els genocides que han de pagar amb la vida els seus execrables i miserables crims, parlem del terrorista i assassí de masses de Matt Hancock, el gos castrat que els sionistes van nomenar ministre de sanitat al Regne Unit, o sigui, cap de l’extermini dels britànics. Els missatges filtrats per ‘The Telegraph’ són prova concloent de terrorisme, i les morts i els danys dels verins jueus, són prova irrefutable dels crims contra la humanitat comesos per aquest criminal, i que l’han de portar a donar satisfacció al poble britànic amb la seva execució, i que, a parer meu, hauria de ser pública. https://diario16.com/el-ex-secretario-de-salud-de-reino-unido-pretendia-asustar-a-la-poblacion-para-forzar-cumplimiento-de-medidas-contra-el-covid-19/. La cara ja ho diu tot: imbècil i castrat. I què pot fer un desgraciat com aquest? Doncs, el que li digui l’amo que el manté; d’altra manera, l’animal es moriria de gana. https://t.me/No_plandemia/5067. No hi ha cap possible defensa per a aquest criminal de masses, cap ni una; i com deia ahir Andrei Zakharov, ‘davant d’evidències incontestables, el judici és una pèrdua de temps’ i, hi afegeixo jo, fer patir l’animal de manera innecessària.


Vista l’exhibició d’uns pocs criminals, dels milions que avui sotmeten les respectives poblacions en un acte inqüestionable de traïció, i amb la retribuïda compensació per la participació en l’extermini de la població pròpia, vegem dues imatges que parlen per elles soles:

La indústria dels jueus per a un jueu per tal de garantir una matança innecessària; però, nois, el ritual és el ritual, i si Satanàs els demana sang, ells no seran els qui li diran que no. Per això, això: https://t.me/resurgente2020/45388. Els bons i la pau, sempre tan units!

Manifestació a Bèlgica contra les mesures de la Sinagoga del Femer Europeu i les noves regulacions que pretenen arruïnar i matar de gana la gent que treballa per a proveir-nos d’aliments. Els treballadors del camp contra els jueus que et volen treure el menjar i canviar-te’l per pinso fet amb insectes i tòxics, que per això destrueixen les granges i acusen les vaques de terroristes contra la Humanitat i el planeta. La immundícia que podreix els cervells d’aquests animals vinguts dels inferns, i no parlo de les vaques, és tan repugnant com repulsiva, si fa no fa, com el que són ells íntegrament: escombraries, l’escòria de la humanitat. https://t.me/resurgente2020/45389. ELLS SÓN L’ENEMIC, NO N’HI HA CAP ALTRE. NI ELITS, NI MULTIMILIONARIS, NI MAGNATS, NI FILLS DE LA GRAN BARJAULA. JUEUS, JU-E-US, I SI VOLEU, FALSOS JUEUS, PERÒ FALSOS O NO: JU-E-US.

I perquè vegeu fins a on sóc d’antisemita i d’antisionista, més arguments que evidencien el meu crim:

La traducció és dolenta, però exposa clarament quines són les intencions del Fòrum Econòmic Mundial (Sionista), comandat pel Rothschild Klaus Schwab, paradigma del traïdor (és alemany), del genocida (‘la Covid és l’oportunitat’), de l’odi a la llibertat (el ‘FEM(S)’ ja ho diu tot) i psicòpata sexual, molt ben ‘aconsellat’ per la mona homo i tarada fins a dir prou del Harari, i que és amant de vestir-se de núvia en roba interior i exhibir-se a les platges. No és d’estranyar doncs, que aquesta organització criminal, que després d’un judici és inevitable que desaparegui per desaparició física de tots els seus membres i simpatitzants, proposi barbaritats com la pedofília i la zoofília, desviacions sexuals només possibles en ments deteriorades, malaltes, patològiques, o sigui, psicòtiques. De fet, dir psicòpata és gairebé definir un membre de la raça dels elegits. Vegeu els plans de destrucció d’occident i dels seus valors que tenen a bé d’imposar les escombraries dels bons, els pobres, els perseguits injustament, els benefactors, els filantrops, els que només volen el teu bé, sacrificant, i tot, els seus patrimonis immensos fets amb la suor del seu front; els que mai no diuen una mentida, els que només pensen en la pau i la solidaritat, els que mai no han fet mal ningú, ni mai han acusat ningú injustament, ni mai han denunciat injustament amb muntatges prefabricats i fets per ells, ni mai, on va vostè!, han fet ús de la hipocresia... perquè ells són ELS BONS, LA BONDAT BONDADOSA!

https://t.me/RosselloCM/71500.

I així arribem al plat fort d’avui, un interessantíssim vídeo que ens parla del PLA ANDÍNIA, a Xile. La mitja hora val la pena, des del començament, on ens fa cinc cèntims de qui són els assassins inveterats dels khàzars, com es fan amos del terme JUEU, i les pèrfides accions d’aquests criminals a la Patagònia. Veureu com tot ho tenen planejat, les bèsties, des de fa segles. Comprovareu com tots els moviments nacionalistes i separatistes són finançats i promoguts per l’escòria sionista, que en el vídeo, fins i tot, hi ha una referència al partit català de les escòries d’ERC, i potser així serà més fàcil de comprendre per què guanyaren unes eleccions que no guanyaren, per què tenim un mamarratxo de president de la Genociditat de Soroslàndia, i per què tots els ‘colpistes’ estan ben col·locats i tenen ben cobertes les espatlles després de l’obra de teatre ‘La independència dels vuit segons’. Fins i tot, us sorprendreu com aquestes escombraries tòxiques són al moll de tots els urinaris i dirigeixen, des de darrere de la cortina, els prostíbuls on les putes són les reines del disbarat i de l’admiració dels cagaguano, i els gossos són uns castrats que mentre tinguin el plateret amb el pinso, obeeixen l’amo fins a morir, si cal; que per això, maten els seus representats i es passen per l’engonal els símbols patris i la cultura nacional, perquè els amos jueus els han dit que s’ha de ser divers i inclusiu, i per això, els gossos castrats i les putes acullen els immigrants il·legals i els mantenen, no amb els seus diners!, no!, amb els diners que roben als ciutadans, tant per a quedar-se’ls ells com per a mantenir els convidats que els porten els jueus amb pasteres, gràcies a les subvencions que els donen ‘graciosament’ els gossos i les putes, sempre molt solidaris amb la desgràcia estrangera, que són tan solidaris com idiotes profunds són. Us ho podeu imaginar, oi?

Però, vegeu aquest interessantíssim vídeo, perquè en ell s’hi veu molt clar la pura corrupció i putrefacció que s’estén arreu d’on s’asseu una escòria jueva, sionista o khàzar, que al capdavall, molta diferència entre la merda, no n’hi ha.

https://t.me/RosselloCM/71501.


ON HI HA JUEU, PUT.

ON HI HA UN KHÀSAR,

TOT ÉS PUTREFACCIÓ.

ON HI HA UN ASQUENAZITA

TOT ÉS CORRUPTE.

I NO SÓN LES MEVES PARAULES

QUI HO DIUEN,

SÓN LES SEVES PÚTRIDES PUDORS

QUE OBNUBILEN I MATEN.


O ELLS O NOSALTRES.

NO HI HA TERME MIG.

CAL ASSENYALAR-LOS:

QUE MAI ÉS DESHONRÓS

D’ASSENYALAR ELS CRIMINALS.


Pregunta per a examen:

Podeu dir-me un sol poble en la història de la Humanitat que pugui comparar-se als nostres amics quant a mal, a destrucció, a violència, a odi, a matances generals i a mort sistemàtica i organitzada d’innocents?

Si els excrements amb toga no fossin el que són perquè els sionistes els hi han posat, els asquenazites mai no haurien embrutat el país amb la seva presència! Però, ells, els excrements perseguiran els qui denunciïn la putrefacció i la corrupció, perquè ells en formen part i són el que són per formar-ne part. La solució al problema la té la gent. Per això cal arribar a la massa crítica, a partir d’aquest moment tots els criminals estan perduts; però cal arribar-hi. Per aquesta raó, els sionistes acceleren els plans en tots els fronts, i sigui reduint la població o sotmetent-la a la tirania judaica, pretenen de no donar peu que la gent es posi dempeus i comenci a repartir la justícia que els bons han fet impossible durant més d’un segle, almenys.

POLÍTICS, JUTGES, SANITARIS,

INVESTIGADORS, POLICIES, LGTBIJKQ + DE CAQUI,

TOTS SÓN EL TEU ENEMIC.

EN SÓN MOLTS I DIRIGITS PELS JUEUS,

PERÒ EL POBLE SOM MOLTS MÉS.

ELLS HAURIEN DE SER ELS SERVIDORS DELS POBLES
I NO ELS POBLES ELS SERVIDORS DELS JUEUS,

COM VOLEN ELS GOSSOS CASTRATS,

LES PUTES BARATES, ELS EXCREMENTS AMB TOGA,

ELS ASSASSINS I ELS MAMARRATXOS DE BATA BLANCA,

TAN IGNORANTS I MANCATS D’ÈTICA,

COM ELS ANIMALS I LES ‘COSES’ DE CAQUI,

MANCATS D’HONOR I DIGNITAT.


I que ningú no s’ofengui.

És cert que la veritat, quan es diu en cru,

és dura, però tanmateix,

sempre real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada