divendres, 10 de març del 2023

EL ‘BARRI ROIG’ DE SOROSLÀNDIA ...

 

https://t.me/resurgente2020/45480


https://t.me/resurgente2020/45481


https://t.me/resurgente2020/45496


https://t.me/resurgente2020/45499


No és la Cristina Martín Jiménez qui ocupa la cabina. Ella ens parla de les qualitats de la Ione Belarra. Magnífic final de la Cristina:

https://t.me/resurgente2020/45500


Carn d’importació:

https://t.me/RosselloCM/71659


https://t.me/RosselloCM/71665,

exemplar molt servicial: fa un complet, sense desaprofitar l’oportunitat.


https://t.me/RosselloCM/71685,

monstre jueu, i suposo que ‘madame’, en el seu moment, del Barri Roig a Washington.


... I LES CANERES DEL N.O.M.


En el frenopàtic del pedòfil Justin Trudeau, abans conegut com ‘Canadà’:

https://t.me/resurgente2020/45501 i https://t.me/RosselloCM/71674.

Hi ha consens entre els especialistes veterinaris que el millor per a l’animal seria sacrificar-lo.


En el manicomi NOM d’Austràlia:

https://t.me/RosselloCM/71632

Un gos, que sembla vingut dels mateixos Inferns, que fa por!, reconvertida en prostituta de l’harem jueu. El peu de la notícia ens ho diu tot, paradoxalment.


https://t.me/RosselloCM/71663

Un gos jesuïta, seguidor de Diable de l’Argentina que regna a l’Imperi de Satanàs a la Gran Prostituta de Roma. Fixeu-vos que l’arc de sant Martí té SET colors, però la bandera dels tarats amb problemes afectius, emocionals i psicològics, ret homenatge al cabrit: SIS, en són els colors. Res no és casualitat!


En el psiquiàtric reial britànic, una canera excel·lent, ple d’exemplars insòlits en idiòcia i inconsciència, manca d’empatia i perillositat social.

https://t.me/laquintacolumna/30507.

Els veterinaris, en aquest cas de paraplegia mental profunda i radical, recomanen el sacrifici de l’animal per al bé de la resta de la canera i del poble britànic. De fet, els veterinaris més experimentats, encara no s’expliquen com el gos no ha estat sacrificat encara. La idiòcia és manifesta, la manca d’empatia i ètica és evident, i la perillositat de l’animal, corroborada. Per què no el sacrifiquen? - es pregunten, atònits.


I conclourem aquest recital d’avui, amb els deficients mentals que estan reclosos en el Col·legi de Mata-sans de Burgos, tot presentant el gos assassí en cap d’aquesta manada de miserables, amb relació als quals, hi ha unanimitat entre els veterinaris, que convé, i molt, a la societat, de procedir al sacrifici de tant d’animal defectuós i perillós, per damunt de qualsevol altra mesura com la castració o la reclusió; la primera perquè tots ja estan castrats, i la segona perquè no és bo per a un animal estar reclòs tota la vida, i per això, amb magnanimitat, condescendència i commiseració, són del parer que el millor és el sacrifici dels subnormals, perquè ja és tenir poca vergonya de permetre una matança canina salvatge i ara, una vegada conclosa, posar-se a rumiar sobre la qüestió. Jo també sóc del mateix parer que els veterinaris, mort el cuc, mort el verí; mort l’idiota sense escrúpols, morta la idiòcia sense escrúpols.

https://t.me/RosselloCM/71676.


Espero que malgrat la repugnància intel·lectual i física de tanta baixesa moral i racional, haureu passat uns bons moments, tot passejant pel barri de les putes de Soros, a l’abans Espanya, i veient l’assortit de gossos abandonats de la mà de Déu que han optat per canviar-se de jaqueta i servir les matances i els crims de l’enemic de la Divinitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada