dimecres, 22 de març del 2023

IRAQ: 20 ANYS DE LLIBERTAT I DEMOCRÀCIA


George Bush fill, l’esglaó perdut, Tony Blair, idiota de naixement, José Mari Aznar, idiota per vocació, i el mestre de cerimònies Durao Barroso, foren els pallassos que féu servir Rothschild per apropiar-se d’Iraq. Cap dels genocides i criminals de guerra no ha estat executat, ni tan sols encausat, i aquests assassins de més d’un milió d’iraquians gaudeixen dels privilegis atorgats pel sionisme per haver contribuït a l’expansió sionista a Iraq i haver devastat un país ric i pròsper sota la dictadura de Saddam Hussein. https://t.me/RosselloCM/72395. Aquests criminals organitzaren una guerra amb mentides, amb arguments falsos, i ho feren amb tota la cara del món. El criminal de guerra i genocida José María Aznar López, en un programa televisat va afirmar davant de tota l’audiència: «Creánme, Saddam Hussein tiene armas de destrucción masiva». Ara podem afirmar sense cap gènere de dubtes, que aquesta afirmació és prou per penjar-lo d’una forca per genocida, magnicida i arrossegar un país al caos i a la pobresa. Potser penseu que no són prou proves per executar un criminal? Vegeu les mentides que muntaren per a poder obtenir el botí: https://t.me/voluntasoficial/6098. I aquí teniu un dels motius de tota l’operació: https://t.me/resurgente2020/45785. Tanmateix, com els assassins són sicaris dels sionistes, els sionistes els han protegit i els han garantit una vida tranquil·la i desfogada per haver sacrificat milions de vides i haver-ne destrossat milions més en el sacrifici de goyim que tant agrada als nostres amics, els bons.

George Galloway ho deia l’any 2005: https://t.me/resurgente2020/45784, però el criminal de guerra (???) és Putin, i aquests són sants, perquè com obeeixen els bons, ja ho sabeu: si un jueu et roba, dóna gràcies a Déu, i si et mata, agraeix la gentilesa que el jueu ha tingut amb tu, perquè, com són bons, que ho diu la llei, tot el que fan ha de ser bo, sinó, hi hauria una contradicció i això no pot passar, perquè els jueus com sempre diuen la veritat, mai no es contradiuen. Vladímir Putin és un criminal de guerra perquè no deixa que l’exèrcit sionista OTAN s’instal·li a Ucraïna, a la frontera amb Rússia. Quines penques que té el Putin! I per això declara la guerra als pobres ucraïnesos i al jueu que els comanda, el que bombardejava els russos d’Ucraïna, però només per fer la vida emocionant. I com l’OTAN no pot posar míssils contra Rússia a Ucraïna, els bons, mitjançant els sicaris britànics, s’han ofert a servir urani empobrit els ucraïnesos, perquè no volen una guerra nuclear i així la matança és més silent i llarga. Els jueus, sempre pensant en tot! Aquestes són les armes silencioses que els jueus fan arribar al col·lega genocida mitjançant els titelles britànics: https://t.me/resurgente2020/45799. Quant a això, aquestes són les paraules del ministre Lavrov: https://t.me/resurgente2020/45798. No té rao? I Maria Zajarova ens refresca la memòria: https://t.me/RosselloCM/72407, no oblideu el genocida de Javier Solana, avui col·locat per Soros al ISG, l’organitzador de la matança per Holocaust a Europa. D’altra banda, l’amistat russo-xinesa no agrada a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, la carn de canó dels sionistes, i ho diu John Bolton, sionista convençut: https://t.me/RosselloCM/72409. Quant a això, molt de compte, perquè sostinc que la Xina és NOM jueu fins a la medul·la. Si Putin ha arribat a acords, pot ser perquè li convé estratègicament o perquè obeeix les ordres del sionisme internacional, que tot pot ser. Amb la formació de dos bàndols sionistes: el de la Reserva Federal dels esclaus més enllà de l’Atlàntic i l’enteniment i societat russo-xinesa, el camp de batalla és Europa. No serà aquesta la intenció jueva? Si veritablement russos i xinesos volen un molt multipolar, almenys, no serà el NOM sionista, i representarà una oposició militar que dificultarà la imposició NOM, però no hem d’oblidar que si hi ha un país on la llibertat ja està oblidada, és la Xina. Més que muntar dos exèrcits enfrontats, em sembla que és la formació de dos exèrcits contra Europa. Ja ho feren amb Alemanya, o no ho recordeu? I penseu que els jueus van de molt llestos, però se’ls ensuma a hores lluny quan els coneixes. És fàcil, allà on put a mort, corrupció o putrefacció, cerca-hi, i hi trobaràs un jueu, sí o sí. Enguany en tindrem la resposta, no en tingueu cap dubte.

Les comparacions són odioses, oi?: https://t.me/RosselloCM/72430. Dos caps d’Estat, més bons o menys, i dos mamarratxos subnormals.

Ara, fem un vol a vista d’ocell per diversos països del món per veure què hi passa en cada un d’ells:

FRANÇA

La puta dels Rothschild està en problemes perquè la gent, els francesos, n’estan fins al monyo de la tarada dels jueus: https://t.me/elinvestigador_org/13616, està guapa, la bagassa, oi? Mentrestant, a L’Havre: https://t.me/resurgente2020/45796. Aquest és l’ambient de pau, entre els francesos i els psicòpates que la puta dels Rothschild ha vestit de policies per a dominar i sotmetre el poble a la voluntat sionista i al NOM:

https://t.me/RosselloCM/72417. https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3892475. Els criminals que van disfressats de policia, no oblidem que han de pagar la traïció al jurament i a la seva obligació, per haver-se convertit en bandes de terror contra els seus ‘senyors’, el poble. S’ha de fer com Bukele ha fet amb les ‘maras’, tots a la presó per sicaris d’organització mafiosa, armada i terrorista del sionisme internacional. Si hi afegiu el delicte de traïció a la pàtria, que jo afegiria, potser se’ls pot condemnar a pena capital, perquè suposo que aquest delicte ha d’estar agreujat pel fet de ser funcionari públic armat, no sé, dic jo.


SOROSLÀNDIA

https://t.me/elinvestigador_org/13617. Molt bonic tot plegat, però el retardat intel·lectual del Lambán ha d’anar a presó per coerció de les llibertats amb un insult a la intel·ligència – excusable en ell, per raons òbvies (Sí, no en té) -, i ha de reposar del seu capital les pèrdues dels seus ciutadans, perquè la gent no és responsable que ell sigui un idiota i s’hagi convertit en un gos castrat de la ramaderia canina dels sionistes, que ja sabeu que cerquen en el més baix de la societat, les pitjors immundícies humanes.

https://t.me/RosselloCM/72423. Aquesta dubtosa ‘progenitora gestant’ és l’exemple paradigmàtic dels retardats mentals i els deficients ètics que els jueus cerquen entre la púrria de cada contrada. En una societat digna no seria fiscal, estaria en un centre de recuperació per a indigents mentals amb pronòstic de recuperació difícil. I li ho dic amb pena; però, per la boca es mor el peix.

https://t.me/RosselloCM/72413. L’aportació de la dona és impagable, en unes poques dècades s’ho han carregat absolutament tot. Aquesta notícia és la prova del nivell de corrupció del país i de la putrefacció de les institucions des de l’arribada del gos de Soros i el cor de les putes inútils i idiotes.

https://t.me/RosselloCM/72416, i així està el país, perquè està desgovernat per un exèrcit de paraplègics cerebrals i els excrements amb toga no són més que unes tifes decorades, dedicades a perseguir la paraula i l’opinió, però que mai actuaran contra els criminals i assassins que regeixen els prostíbuls de Soros i que delinqueixen en els respectius urinaris públics. Aquesta és la trista realitat d’aquesta merda, que abans es deia Espanya, i que ara és de Soros i ha perdut fins i tot el nom. La solució és evident: detenir, jutjar i executar tots els criminals (compteu-los per centenars de milers) i expulsar Soros i les seves organitzacions terroristes del país recuperat, alhora que prohibir a perpetuïtat l’entrada de cap jueu. Pagaran justos per pecadors, però la ignomínia i l’abjecció dels sionistes, no l’hem de pagar els gentils, sinó els qui els sostenen, suporten i protegeixen.

Dedicat a les eminències del país, un moment còmic:

https://t.me/RosselloCM/72406.


XILE

https://t.me/RosselloCM/72418, la descomposició d’un altre país controlat pel terrorista Soros. La imbècil que parla a l’ONU és l’exemple de la retardada mental profunda que els jueus pinten i l’empenyen al faristol perquè vomiti les diarrees mentals que li han ensenyat. D’altra banda, comprovem amb aquesta notícia com l’Organització Sionista de l’ONU té les brides del control del país andí.


ARGENTINA

https://t.me/voluntasoficial/6091?single, un altre país devastat per la influència dels jueus Soros i Gates, qui més psicòpata i genocida!, on veiem la renovació cultural que es fonamenta en les bagasseries jesuïtes del país. Més que lamentable, repulsiu. Cal la dissolució de totes les Universitats del món fins que no s’hi bandegi qualsevol intoxicació jesuïta o sionista. El mal d’aquests centres durant la segona meitat del segle XX, ha estat pitjor culturalment que la inquisició, perquè ha significat la castració de qualsevol creativitat i tota possible recerca de la veritat.


NIGÈRIA

https://t.me/RosselloCM/72391. Els països africans són un cas curiós i ben misteriós. Ahir us posava les imatges del subministrament d’aigua amb control digital, i avui podem llegir una notícia com aquesta, que demostra la sensatesa, el sentit comú i l’ètica quant als crims sexuals. La legislació em sembla senzillament justa, enraonada i exemplar. Violes? Castració. Violes un menor? Passaport. No us sembla bé? Potser, si aquesta legislació s’apliqués als sionistes i sicaris, potser, ja tindríem el món net, potser, dic només potser, i per això, potser, no s’aplica la mateixa llei aquí.


UGANDA

https://t.me/RosselloCM/72410, això pot ser extrem, sí. Sempre defensaré la llibertat. La persecució de l’homosexualitat mai no comptarà amb el meu suport, mai. Ara bé, si parlem de proselitisme o exhibicions, aleshores, que el pes de la llei caigui sobre els culpables (A Soroslàndia, en el govern, no en restaria ni una, de les putetes de l’harem de Soros), i que la dignitat i el sentit de decència de la majoria no es vegin ofesos per una minoria.


LA RESERVA FEDERAL DELS ESCLAUS DELS ESTATS UNITS

https://t.me/RosselloCM/72403, que bonica és Filadèlfia! Des que la jueria ha amortitzat els esclaus de la reducció americana, els ha deixat de la mà de Déu. Ara els mata a casa seva, abans els enviava a la guerra. Ara els intoxica amb receptes metges, i ja no cal que s’iniciïn en el mercat negre. Ara que els han robat les cases i les terres, i els han sumit en la misèria, ara, els volen compensar amb una alimentació insectívora, que els jueus diuen que és més sana, i si els jueus diuen que és més sana, és més sana i punt, que collons!

https://t.me/resurgente2020/45782, són l’hòstia o no, els fotuts jueus! El gran teatre dels sionistes exhibit pels mitjans de la mentida jueus. Tot encaixa, i tot és mentida, de Biden a Trump, de Kamala, la bèstia negra, a DeSantis, el be disfressat.


La màgia de la democràcia’, breument i clara:

https://t.me/counterpropaganda20/9510.


Al capdavall, l’objectiu és el següent, que ho diu el FEM(S) i l’ONU:

https://t.me/RosselloCM/72415. I si el FEM(S) sabem que és un cau de sionistes dirigit pel Rothschild, Klaus Schwab, l’ONU no pot estar millor descrita que aquí:

https://t.me/voluntasoficial/6095, el gran problema, certament.


I mentre la IMMENSA MENTIDA se n’ha anat de vacances:

https://t.me/counterpropaganda20/9516.

Alex Antic, senador australià, explica i dóna les xifres del

HOLOCAUST

https://t.me/No_plandemia/5218.

Per concloure l’espai d’avui, dos fragments de cinc minuts cada un, de dues conferències fetes l’any 2005 i 2006, i que aporto perquè són relativament antigues, les fan dos doctors, i no dos afeccionats a la conspiració, i ens parlen de temes molt actuals, quinze anys després:

https://t.me/No_plandemia/5219 i https://t.me/No_plandemia/5214.


ESTAN PROU DESESPERATS,

I NOSALTRES,

PROU ESPERANÇATS.

NO HI HAURÀ ALTRA OPORTUNITAT,

SERÀ ARA...

O MAI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada