dimarts, 7 de març del 2023

L’OBRA DELS BONS


Per sort, comencen a córrer veus que alerten sobre la progressiva proliferació de gent assenyada que es declara antisionista, el que els bons n’hi diuen ‘antisemites’. Per a prova, aquesta fira del llibre a Egipte: https://t.me/voluntasoficial/5921.

De la mateixa manera, i encara que la gent estigui relativament tranquil·la, tothom n’està fins al monyo de la colla de criminals que fan de polítics, de metges, de jutges, de policies i de periodistes. Per a prova, aquesta brillant intervenció de Luís Landero a l’hora de recollir la ‘medalla d’Extremadura’:

https://t.me/RosselloCM/71567, aquesta és l’actitud, cada volta que tinguis davant una escòria, sigui un gos castrat o una puta inútil, digues a l’idiota de torn que és, a part de l’evidència de retardat mental profund, un criminal sense escrúpols.


Però, vegem l’obra dels bons:

L’HOLOCAUST

https://t.me/elinvestigador_org/13521, a Niça.

https://t.me/elinvestigador_org/13523, a Canberra.

https://t.me/elinvestigador_org/13524, la matança a Espanya, i la implicació de l’Organització de Matances Sionistes (OMS), els polítics, els metges i els jutges, amb la col·laboració fonamental dels cagaguano, la infàmia dels periodistes.

https://t.me/elinvestigador_org/13526, la matança de vells a Anglaterra.

https://t.me/elinvestigador_org/13528, la matança de vells a Escòcia.

https://t.me/resurgente2020/45459, la matança que Ursula von der Leyen executa a Europa (més avall, veureu el premi que li tenen reservat els jueus).


LA DESTRUCCIÓ

Ohio: https://t.me/resurgente2020/45434 i https://t.me/resurgente2020/45437, la qüestió és destruir i sobretot MATAR, que per això, ho enverinen tot: les injeccions amb tòxics, els aliments amb cancerígens i ara amb la quitina tòxica dels insectes, l’aigua amb fluor, l’aire amb explosions contaminants o amb els avions que han creat una nova classe de núvols que, segons que sembla, CAP METEORÒLEG DEL MÓN HA CONSIDERAT ANORMALS, MALGRAT QUE MAI ABANS HAGIN EXISTIT.

Mentrestant, preparen la matança a Europa amb la provocació d’una guerra, que si es produeix, COM TOTES LES GUERRES, serà per determinació dels jueus i l’obediència dels gossos castrats i les putes inútils:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12910.


EL FEMER EUROPEU

(LA SINAGOGA)

https://t.me/resurgente2020/45438, A l’Urinari Públic.

https://t.me/resurgente2020/45442, el satanisme. La notícia és de Mèxic, però això passa a tot el món. I qui direu que controla aquesta depravació?

https://t.me/RosselloCM/71535, el Pla Kalergi dels jueus, sempre fomentant l’odi i la violència, però, compte, insensat!, que ells són els bons, pobrets! Tot el que van passar quan ni els gasejaven ni els incineraven, pobrets! I ells arrasaven les ciutats, matant vells, dones i nens, perquè sí, perquè MATAR ÉS PER A L’ÚNICA COSA QUE SERVEIXEN.

https://t.me/RosselloCM/71536, la integració i la diversitat judaica per a Europa.

L’art de la jueria, omplint de glòria París: https://t.me/No_plandemia/5082, l’autora, una tarada feminista.

La genocida i criminal per traïció, malversació de diners públics, robatori i tantes i tantes coses més, l’ínclita lladre i assassina Ursula von der Leyen, rebrà el premi dels assassins sionistes: https://t.me/resurgente2020/45456, qui millor que una assassina de masses sense escrúpols, vergonya ni dignitat, un monstre com aquest, per a dirigir l’exèrcit més criminal de la història, l’exèrcit sionista: l’OTAN.


ELS SICARIS

Un gos castrat:

El mamarratxo indi que es creu britànic i és batlle de la ciutat de Londres, un dels caus de rates més important del món. I fixeu-vos en els anglesos que té al darrere:

https://t.me/No_plandemia/5081, com a bon gos castrat, borda el que li ha dit l’amo. No dubteu que L’ÚNIC ENEMIC SÓN ELS JUEUS. Controlant la plaga d’aquests tòxics, i quan dic controlar, és controlar-los de veritat, com ells ho volen fer amb tu, ni més ni menys; doncs, marcant-los per tal que siguin fàcils d’identificar, el món de la nit al dia deixa de tenir problemes. Us hi podeu posar dempeus!

Les putes inútils i idiotes:

Dues idiotes, una cagaguano i l’altra psicòpata: https://t.me/resurgente2020/45445.

Una idiota que se surt dels paràmetres més elevats, una tarada màxima, una degenerada amb més complexes que Woody Allen: https://t.me/RosselloCM/71556.

La retardada mental que dirigeix Hisenda o sigui, l’agència del robatori oficial per a criminals i delinqüents comuns: https://t.me/RosselloCM/71547, penseu que ‘això’, aquest espantall retardat, manega els diners de tots els espanyols, bé, ella fa el paper de puta inútil i idiota, que per això cobra, mentre l’amo Soros li diu què ha de fer, com ho ha de fer i quan ho ha de fer. I quan una deficient dirigeix un prostíbul, les putes s’esveren i passa el que passa: https://t.me/RosselloCM/71544.

Les remuneracions de la prostitució, per a indigents mentals i paraplègiques ètiques: https://t.me/RosselloCM/71550.

I com Soros és l’amo de tot el país, a la Genociditat de Soroslàndia també compten amb un bon nombre de putes i gossos castrats, tots al prostíbul de la plaça sant Jaume i a l’urinari del zoo. Dels criminals, avui destaco la tarada integral de la Tània Verge (Verge, s’havia de dir! Jo em penso que els jueus, fins i tot, es fixen en aquestes coses, perquè la Vergès fou l’assassina de vells, i ara tenim aquesta. I vés a saber si no han posat el mamarratxo a la Genociditat, perquè es diu Aragonès). Però vegeu en què es gasten els diners els gossos castrats i les putes idiotes i inútils, d’acord amb les ordres de què, quan i com dels jueus: https://t.me/resurgente2020/45448. Aquesta tarada és la irresponsable de la secció del prostíbul conegut com «Departament d’Igualtat i Feminismes» (en plural), que és la guingueta per al robatori dels diners dels ciutadans que ha ‘creat’ (copiat fil per randa les ordres sionistes) el Pla d’Equitat Menstrual i Climateri! Això t’ho diuen fa vint anys, i encara riuries avui! Aquestes són les preocupacions de les barjaules i els castradets. Ja ens ho va dir Confuci, fa molts de segles: ‘En l’home hi ha parts nobles i parts vulgars. Un home noble conrea les parts nobles, un home vulgar, les parts vulgars’ (Cito de memòria). No crec que necessiteu cap altra explicació.

Com us haureu fixat, tot són dones. La culpa és dels homes per haver-ho permès, és clar, però si no hi arriba a haver l’escòria jueva darrere, les putes tampoc no haurien arribat on han arribat.

I mentre això passa, allà on les dones diuen ‘alliberament’ a la destrucció de la civilització més brillant de la història, potser perquè com no hi arriben, l’enveja les força a destruir-la; vegem què passa allà on és un home qui ha de defensar la dignitat i la llibertat de la gent: https://t.me/resurgente2020/45447, i no us enganyeu, no és casualitat. I si aquí, a Soroslàndia dic, hi hagués un home al capdavant del govern i no un gos castrat amb més traumes i complexos que la psicòpata de la Montero, això no hauria passat, com tampoc no permetria que els criminals i lladres del Banc Central Europeu (Rothschild) robin els ciutadans – l’oposició dels governs és un imperatiu davant de la situació actual! -, però és clar, ell és un gos castrat, narcís, enamorat d’allò que li penja a la seva dona, el Begoño, i només preocupat per regalar els diners dels espanyols a criminals com Gates o Soros, als marroquins que neixen al Marroc essent espanyols, i als africans, que també els passa el mateix – les cigonyes, que amb el 5G es despisten, deu ser-; per obeir l’ordre d’extermini de vells, l’enverinament d’adults i la intoxicació cardíaca dels joves, cosa que ell, mentre li diguin que no envelleix i que cada volta està més atractiu i més simpàtic (sinònims i eufemismes, en ell, d’idiota profund), ell traeix Espanya, menja el que li doni la dona, mata el que hagi de matar i permet que el Banc Central Europeu dels Rothschild, banda criminal amb segles d’historial delictiu i penal, comenci la progressiva, lenta i subtil, destrucció dels estalvis de la gent, el començ de l’esclavatge. A l’idiota d’Espanya, li poses les putes que li cantin, i el criminal somriu i és feliç, com ho són els idiotes quan els fas cas. Sincerament, si Espanya no executa aquest criminal, inoït en la història de la pell de brau, demostrarà que té el que es mereix: l’esclavatge sionista.

https://t.me/No_plandemia/5079.


I conclourem amb una exposició d’un espanyolista quant al règim anterior (que no cal ser espanyolista per a reconèixer-lo com a millor, fins i tot per a un (ex)independentista, que la putrefacció que hi ha avui, empastifa tot el que es pot empastifar, gràcies a una colla de delinqüents i assassins, sense vergonya, dignitat, ètica ni escrúpols; com els deia Landero: Canallas). És interessant perquè concorda amb el que a mi em consta (ETA no va matar Carrero Blanco), Franco confiava plenament en l’Almirall com a successor i Carrero Blanco no féu com els gossos castrats i les putes idiotes que van tot el dia amb les calces als turmells i el cul en pompa per si l’amo ‘els necessita’, i això no va agradar a l’assassí professional Henry Kissinger, premi Nobel de la Pau, per les seves incomptables matances i cops d’Estat, i el jueu, com els és costum, li va donar passaport, amb el silenci del puter que, mentre li donis putes, cacera, diners i festes, el mamarratxo és feliç, i els jueus satisferen les baixeses de Juan Carlos I, que tot i això, és un model si el compares amb el ‘Preparau’, un tros de soca, que igual que és rei, podria ser ministra d’Igual Da. Així doncs, encara que sigui amb ‘fatxes’, fem una mica d’història:

https://t.me/RosselloCM/71561.

Us heu fixat la colla de jueus al costat de tots els gossos castrats? Són casualitats, ells són els bons, que ho diu la llei dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes.


NO ÉS HORA DE DIVISIONS.

AMB FATXES, AMB NAZIS, AMB NEGRES,

AMB ZOMBIS, AMB MARCIANS,

AMB INDEPENDENTISTES, AMB NACIONALISTES,

AMB TOT EL QUE CALGUI*,

CONTRA L’ENEMIC:

EL SIONISTA.


* Feministes, comunistes, republicans catalans o els de tot per la pasta, polítics en actiu i escriptors del règim (aquí tenim la ‘sagrada’ Rahola, l’orgull d’Israel)... amb aquests no: són els seus esbirros, els seus sicaris, la quinta columna.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada