dijous, 2 de març del 2023

LES COSES CLARES


Un vídeo que denuncia les pràctiques criminals de la Farmàfia, unes pràctiques que coneix perfectament l’Organització de Matances Sionistes (OMS), i per tant l’ON.U., sense dubte; sí, aquesta estranya organització creada per a mantenir i preservar la pau entre les nacions, i que ha comandat les 65 guerres que ha promogut des del dia de la seva fundació. Com veureu en el vídeo, tant els criminals que es disfressen de polítics i s’encarreguen de la mal dita ‘sanitat pública’, com els metges i, sobretot, els col·legis de mata-sans, saben i col·laboren amb aquesta indústria del crim: https://t.me/counterpropaganda20/9202. Com deia en un anterior escrit, des que la banda criminal dels Rockefeller es féu amb la medicina, la medicina ha desaparegut del planeta, i s’ha convertit en un absolut negoci on l’única cosa que no importa és la salut de la gent, perquè: a més salut, menys benefici. Si la justícia investigués aquesta banda criminal sòcia dels caps Rothschild, seria demostrat que tota la fortuna dels mafiosos ha estat fruit d’innombrables crims, molts d’ells execrables i abjectes fins a dir prou.


Margaret Anna Alice ha escrit una «Carta a un defensor de la línia oficial», que us enllaço perquè és interessant de veure quantes veritats ha dit la dissidència i quantes mentides ha proclamat l’oficialitat; i allà on he escrit ‘quantes’, les podeu substituir per ‘totes les’:

https://t.me/counterpropaganda20/9198 i https://t.me/counterpropaganda20/9199.


El sempre recomanable canal de Telegram ‘Counterpropaganda’, també ens aporta un escrit d’Emmanuel (no, no és la puta dels Rothschild, que no sap escriure) E. García, titulat «L’essència del mal», i que ve a completar un escrit meu anterior. Molt recomanable: https://es.sott.net/article/86631-La-esencia-del-mal. L’únic que hi objectaria és quan, cap al final, escriu: «només el mal confereix a l’home la immortalitat». La qual va precedida d’un breu text de Shakespeare a ‘Juli Cèsar’. Quant a aquest punt, l’autor de l’escrit s’erra: No és el mateix el ‘record’ que la ‘immortalitat’. Immortals són Plató, Aristòtil, Cervantes, Bach, Goethe, Mozart, i tants altres que continuen ‘tan vius’ com ho eren en els seus temps. I aquí s’hi pot emplaçar també Juli Cèsar, com ho podríem fer amb Napoleó, evidentment que per motius menys ‘poètics’ que els abans esmentats, però no per això, sense significar un model per a la humanitat posterior. En canvi, els que recordem, els recordem per les seves atrocitats, i són els grans criminals, els quals, però, es van diluint a mesura que la seva història va romanent cada volta més enrere. Lenin, Stalin, Mao, són monstres, però no són immortals, i malauradament sempre hi haurà algú que els emularà en les atrocitats, com ho veiem avui mateix. La immortalitat només la dóna l’obra; el record, qualsevol fet extraordinari, com ens ho demostra la casualitat de Harvey Oswald, que tothom el ‘recorda’ com al cap de turc de l’assassinat de J.F. Kennedy pels Rothschild i els sionistes. Arribats a aquest punt, hi ha una qüestió que considero molt oportuna de plantejar: Adolf Hitler és un record o és immortal? Més si pensem que les atrocitats que li són atribuïdes poden ser posades en dubte – i ja no parlo de la mamarratxada de l’holocaust –, sinó les diverses matances bàrbares que ara tots sabem que executà Stalin (l’amic dels bons); i si analitzem com va convertir un país ofegat i a punt de morir per l’asfíxia dels sionistes jueus que la controlaven i mataven a poc a poc - com els agrada als jueus, el sadisme -, per a convertir-la, en només SIS ANYS – sense l’opressió, el xantatge, la coacció i les amenaces de la màfia asquenazita –, en la PRIMERA POTÈNCIA DEL MÓN, amb l’establiment de la reforma econòmica del patró or pel patró treball i les relacions comercials internacionals basades en l’intercanvi; sense sotmetre’s a l’esclavatge dels preus imposats fraudulentament pels sionistes de Jewll Street. Penseu-hi, sobretot atenint-vos a com vivia el poble alemany abans, i amb Hitler. Després d’ell, els d’abans recuperaren el poder, en el desert de mort que van sembrar com a venjança; la passió cruel i sanguinària d’aquests enviats dels Inferns. I Alemanya ja no ha tornat a ser gran.


Tot seguit, la participació estel·lar de la criminal Christine Lagarde, sicària favorita dels sionistes – quant de mal no ha fet, aquest veritable monstre! - que, com veieu, serveix el mal amb devoció: https://t.me/RosselloCM/71340. A les ordres dels Rothschild en el BCE i abans en l'FMI (sense dubte, una institució dedicada al saqueig dels pobles; que per això l’han posada al capdavant d’Europa, perquè ella i l’assassina i euròfoba khàzar Ursula von der Leyen, destrueixin per sempre l’enemic dels sionistes: les nacions i els pobles d’Europa); i en aquestes declaracions podeu observar com darrere hi ha l’organització mafiosa dels seus amos, el patrocini del Fòrum Econòmic Mundial (Sionista), comandat pel fantasma de les galàxies, el miserable i repugnant Rothschild, Klaus Schwab.


Quant a la gasòfia que he esmentat, és interessant de sentir què ens diu en aquest vídeo Marcelo Dotti, advocat equatorià, polític i periodista de ràdio (a tot arreu i en tota generalització hi ha excepcions, no ho oblideu mai). El final és una descripció precisa i exacta, la més precisa i la més exacta, pel grau d’al·legoria i el profund sentit figurat de l’expressió, que reflecteix al viu què són la gent a qui es refereix.

https://t.me/RosselloCM/71341.


Sense que jo sigui partidari d’aquesta solució, certament, com a mal menor, seria acceptable: https://t.me/RosselloCM/71346, i n’hi manquen pel damunt d’un milió més, d’insectes.


I com parlem d’insectes, vegeu aquestes dues plegamans, amb tot el respecte envers els plegamans, que no pateixen paraplegia cerebral ni disfuncions ètiques i cognitives tan desenvolupades i que arriben fins a la patologia, com les d’aquestes dues ‘coses’, perquè persones, no ho són:

https://t.me/RosselloCM/71352. Quant de mal ha fet la dona! Però quant de mal! Bé, més correcte seria de dir les prostitutes inútils i idiotes, perquè ni aquesta ni la que ve són dones, són només bagasses de l’harem jueu, que les manté i les exposa com ho fan les professionals a Amsterdam, o feien, que ja no ho sé, perquè amb tanta puta a la tele i als urinaris públics, no crec que la gent vagi a veure-les com abans darrere dels vidres. I no oblideu que no s’hi pot discutir. Ja heu sentit què diu la subnormal, que per això està al govern, robant i vivint del treball de la gent. No hi ha res a dir, i tot a objectar; tanmateix, recordeu que amb estúpids, imbècils i, sobretot, amb idiotes, és impossible la discussió, ni valen els arguments dialèctics, perquè mai no sortiran de l’estupidesa, la imbecil·litat i la idiòcia que les conforma mentalment, que són com un remolí d’aigües negres que gira i gira sense anar enlloc. Com podríeu discutir amb ella si no sap, tan sols, què és una dona! Aquestes deficients cognitives, indigents racionals i escombraries ètiques, n’hi diuen ‘progenitora gestant o no gestant’, segons sigui ‘mare’ – que tampoc no tenen ni idea de què deu ser una cosa tan estranya! - o la lesbiana acompanyant, la ‘no gestant’, dic jo; si és que no m’equivoco, que, en llenguatge dels retardats mentals profunds, la veritat, no hi excel·leixo.

Per concloure, visitem el femer de la UNESCO, una branca especialment criminal de l’ONU, dedicada a la destrucció de l’educació i dels menors, costi el que costi. Vegeu què ens diu la prostituta inútil i idiota els jueus, que han decidit de posar-la en una ‘corporació’ internacional més que en les locals. Deu ser perquè parla idiomes, no ho sé, dic jo. Escolteu-la com ens explica amb veu i mans, i tota ella involucrada a recitar la lliçó fil per randa, com els agrada als amos, com un Harari qualsevol, i com ens explica – a nosaltres, els babaus - que per al nostre bé i la protecció de la democràcia (no tenen la més mínima vergonya, les molt meuques!) imposaran el pensament únic si us plau per força, amb la col·laboració de les ONG de les corporacions sionistes de la informàtica i les corporacions digitals jueves:

https://t.me/No_plandemia/5045.

La pornografia i tot el contingut en xarxa no apte per a menors, això no cal tocar-ho, que ja sabeu que el més important que un nen ha d’aprendre a les escoles del NOM sionista és a fer fel·lacions i a tenir relacions saludables amb els senyors que els ho proposin, això sí, amb consentiment, només faltaria! La UNESCO aquí no hi té res a dir, com la UNICEF quan va anar a Haití a recaptar menors per a convertir-los en esclaus sexuals o animals de sacrifici, que l’ONU és un portent d’excel·lència i respecte pels drets humans, només heu de veure els gossos castrats que l’han comandada a les ordres dels domadors Rothschild i Rockefeller, Warburg i Schiff, i la resta de l’escòria jueva i sionista. Ara bé, la llibertat d’expressió, això, s’ha de perseguir i censurar, vejam si algú dirà que els pitjors assassins de la història són els que es fan dir jueus i que, en realitat, són uns diables àvids de sang, de crueltat i violència, que es disfressen de sionistes per a ocultar que són la perfídia, la ignomínia, l’abjecció i la pura merda d’aquest món. Això, amics meus, no es podrà dir, perquè és un delicte d’odi, que ja sabeu que el jueu si et mata, et fa un favor; i és de molt bona educació, donar-li les gràcies per la gentilesa.


LES CARTES ESTAN DAMUNT DE LA TAULA.

ELLS QUÈ FARAN ?

ROBAR, VIOLAR, ESCLAVITZAR I MATAR,

EL QUE SABEN FER.

I NOSALTRES ?

...

D’AIXÒ DEPÈN !

APLEGUES AQUESTS ASSASSINS,

I

CABEN TOTS A FORMENTERA

I HI SOBRA ESPAI*.


* És a títol d’exemple. Ni borratxo, els enviava a Formentera. Potser els podríem destinar a alguna illa similar al bell mig del Pacífic o de l’Atlàntic, i on no hi hagi gaire ombra, que els vampirs pateixen molt sota la llum del sol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada