diumenge, 26 de març del 2023

LES CASUALITATS

 

https://t.me/voluntasoficial/6106


Una pandèmia ‘mortal’ - la IMMENSA MENTIDA - o el gerontocidi, organitzat per l’Organització de Matances Sionista (OMS), del goril·la, expert en genocidis i crims de lesa humanitat, que fou adquirit com a mascota pel psicòpata jueu Kill Gates, l’autoanomenat pròcer de la medicina per damunt d’Hipòcrates, Asclepi o Galè, perquè, el creador dels virus informàtics, gaudeix, a més a més, de dots endevinatoris, i pot preveure les pandèmies zoonòtiques abans que mostrin ni tan sols una víctima.

Les ‘sobtaditis’, una revolucionària malaltia moderna, capaç de matar-te sense símptomes ni antecedents en qüestió d’uns segons, que no té res a veure amb els verins que han fabricat els jueus i amb els quals s’han fet rics; i si la malaltia apareix després de les inoculacions del tòxic, augmenta progressivament amb l’administració en general i hi ha una relació proporcional entre els països amb més inoculacions i el nombre de morts, això són qüestions que s’han d’estudiar molt profundament, perquè, així, amb un primer cop d’ull, s’ha de ser molt conspiranoic per a veure-hi una correlació.

Una catàstrofe climàtica que fa anys la banda criminal dels Rockefeller impulsa i finança amb tot un seguit d’estudis, en els quals, també amb dots d’endevinadors, descriuen un món de destrucció i misèria si no se segueixen les directrius marcades pels ‘experts’ untats pels Rockefeller, uns científics de pa sucat amb oli, que defensaran la causa que sigui depenent de la retribució, i que obeeixen la voluntat de qui els paga, tot menystenint els coneixements constatats en climatologia, i que demostren que la Terra és un ‘organisme viu’ i que pateix alteracions climàtiques per la influència del Sol i de la Lluna, i vés a saber si d’altres ones o camps electromagnètics provinents de l’espai exterior. L’home pot contaminar, però només un indigent mental pot pensar que pot canviar el clima amb les seves activitats.

Una crisi de gèneres, la nova ideologia sionista, una invenció de tres jueus, tothora preocupats per la salut dels goyim, i la col·laboració d’un degenerat, que s’han convertit en el manual de la bona salut sexual: estar tarat. Com amb la idiòcia i amb idiotes no es pot discutir, us passo aquest enllaç si voleu saber una mica més de com els malalts mentals i els individus amb patologies psicològiques greus s’aferren a l’estupidesa per a creure’s normals, quan no ho són, perquè aquest és el dictat de la Naturalesa, i aquell que nega la seva naturalesa, nega el que és, i voldrà ser el que vulgui ser, però mai no deixarà de ser el que la naturalesa ha fet que sigui. Però, vegeu els orígens, allà – curiosament – pel Berlín dels anys 30: https://t.me/voluntasoficial/6180.

Una crisi energètica provocada pels qui controlen l’energia. No són els Rockefeller els reis del petroli? No fou la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units qui va volar el gasoducte rus que subministrava el gas a Alemanya i a part d’Europa? No han estat els governs sionistes d’Europa i el Femer de la Sinagoga Europea qui han donat les ordres per a destruir pantans i plantes nuclears, i alhora obliguen i obligaran a optar per les energies ‘verdes’, que són qualsevol cosa, menys pràctiques: són estèticament deplorables i energèticament insuficients, però segons la Sinagoga del Femer són l’energia que conduirà Europa a una renovada Edat Mitjana, per a glòria d’Israel.

Manca d’aliments. A la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, els sionistes es veu que han començat un període ritual dedicat al foc, i per això arreu del país granges, fàbriques, indústries i magatzems alimentaris cremen, mentre d’altra banda la nova afecció sionista als assumptes ferroviaris, ens permet de contemplar espectacles dantescs com les habituals explosions de trens carregats amb materials perillosos i molt tòxics, que malmetran la terra, l’aigua i l’aire, on han deixat anat els seus mortals productes químics, i que, curiosament, es produeixen accidentalment en zones majoritàriament agrícoles i ramaderes.

Una guerra que es converteix en la III Guerra Mundial. Si l’Imperi Alemany no volia la primera guerra mundial, ni l’Alemanya de Hitler no desitjava un conflicte armat, ara Putin i Rússia no volen una guerra tan inútil com innecessària. El terrorista Soros, com a gestor dels amos Rothschild, finançà les revolucions de colors, una manera molt bonica de descriure la destrucció de la tradició secular de les nacions, i després de provocar desordres a països islàmics sense resultats del seu gust, de tractar de desestabilitzar Europa amb el finançament de les independències escocesa i catalana (caus de l’escòria sionista), el cop d’Estat a Ucraïna, assolí els objectius estratègics i geopolítics ideals per als jueus, i així, arrabassaven Ucraïna de les urpes russes i se la posava en contra de Putin. Com sigui que Ucraïna és feu ancestral dels khàzars, els posteriors asquenazites – que aquestes escombraries canvien de nom com vosaltres de calçotets -, la influència jueva sempre hi ha estat, que per això, després d’un eslau, aconseguiren que un pallasso jueu, inútil i irresponsable, es fes president i continués amb el genocidi de russos, com anys enrere ho feren els polonesos amb els alemanys. I de la mateixa manera que Hitler va haver d’anar a socórrer els alemanys pels atacs racistes provocats i incentivats pels jueus, a Ucraïna, s’han dedicat a bombardejar els russoparlants amb l’aquiescència i la dissimulació de la Sinagoga del Femer Europeu, i ara, els jueus volen que tots els blancs ajudem el jueu contra el monstre de Putin, per tal que de resultes de la batuda a Europa no restin més que les despulles dels blancs.

El col·lapse bancari, el continu frau sionista contra els béns aliens. No hi ha una sola crisi bancària que no hagi estat provocada per les entitats bancàries amb la fi d’apropiar-se dels béns aliens. Els bancs no són res més que institucions dedicades al lladronici, són lladres amb totes les lletres, i aquesta és la seva professió, robar i enriquir-se amb el blanqueig de diners, com ens ho diu l’especialista en geopolítica, el mexicà Alfredo Jalife-Rahme: https://t.me/RosselloCM/72630.


Potser, aquest feixista romanès no anava tan equivocat:

https://t.me/voluntasoficial/6146.

Potser això explica això:

https://t.me/RosselloCM/72655,

i això:

https://t.me/RosselloCM/72633,

i fins i tot això, que em sembla que és un dels millors acudits sionistes, les coses com són. Després de la dona de fer feines que han posat a robar a l’Ajuntament de Barcelona, i que ha estat el pitjor mal per a ciutat de tota la seva història, em pensava que una ‘cosa’ així no era superable, però després de veure el cor inútil i idiota de l’harem del gos de Soros, que és per a posar-se les mans al cap!, vegeu aquesta brillant ocurrència jueva:

https://t.me/RosselloCM/72646.

És bona, eh! Parlant malament: això és que et pixen al damunt i et diuen que plou. Després de la delinqüent que han hagut de treure, hi porten una pallassa! La benemérita ha d’estar ben sorpresa del circ en què ha estat convertida. Si tinguessin honor, no ho tolerarien, però prou sabeu que els jueus mai no triaran ningú digne, amb honor i que respecti la llibertat, la seva i la dels altres, no, això no ho voldran mai; ara, totes les deformitats cognitives: racionals, ètiques, intel·lectuals, i, sobretot, les malformacions congènites emocionals, a aquest tipus de tarat, sempre el veureu al costat del jueu que l’alimenta i del que ell s’alimenta, per a entendre’ns.

SIONISTES, HO SABEM.

COM MÉS PREMEU

MÉS GOYIM US ODIARAN.

US ASSACIAREU

DEL QUE HEU SEMBRAT !


Acabem avui amb les sàvies paraules del cardenal Robert Sarah quant al silenci. Penseu, mentre llegiu el text, que el silenci fou destruït amb la revolució industrial a Anglaterra, la principal reducció sionista a Europa des del segle XVII. Després, les masses enardides pel comunisme del jueu Marx, alteraren la pau de les viles. Amb aquestes dues operacions, l’emergència del capitalisme industrial i l’antítesi ‘jueva’ del socialisme per a combatre’l, el sionisme extingia de la vida el silenci i la tranquil·litat. D’aquí endavant, tot és una cursa envers el domini absolut del soroll i la caiguda en les malalties pròpies de la manca de pau i tranquil·litat: l’angoixa, l’ansietat, la depressió, l’estrès... Llegiu aquest text perquè diu moltes més coses de les que sembla que diu:

https://t.me/counterpropaganda20/9553.


CLOGUEU ELS ULLS,

RESPIREU PROFUNDAMENT,

I PENSEU QUÈ SERIA AQUEST MOMENT,

SI ALHORA,

EL SILENCI FOS SILENCI.


LA NOSTRA VEU

NOMÉS POT SER ESCOLTADA

EN EL MÉS PUR DELS SILENCIS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada