dimarts, 14 de març del 2023

TRES ANYS D’INFÀMIA


Avui fa tres anys que el sionisme internacional amb la col·laboració dels terroristes de tots els governs, la premsa de la jueria, els jutges excrementicis i els analfabets amb estetoscopi, començaren la matança i estabulació dels goyim arreu del món. Tres anys d’infàmia, després dels quals cap dels assassins és pres ni pendent de judici! Sembla que, si no actuem, només podrem defensar-nos personalment dels criminals oficials i haurem d’esperar que quan la gent no pugui més, reaccioni, una cosa que veient el panorama i la covardia, la indignitat i el menysteniment a la llibertat dels ‘ja’ esclaus, no es veu a venir; per bé que, com sempre he mantingut, només cal una reacció i el triomf de la gent en algun punt, perquè el foc s’escampi com un tsunami arreu del món, tanmateix, perquè això passi, caldrà veure la gent assumint la responsabilitat del poder i l’execució de tots els responsables. No oblidem que estem en guerra, i de moment, el balanç de baixes és terrorífic: nosaltres, els goyim, hem perdut uns tretze milions de persones, a part dels centenars de milions d’afectats pels verins fabricats pels jueus i administrats a comissió pels assassins terroristes de tots els governs; mentre que ells només han tingut baixes provocades per ells mateixos, foc amic, danys col·laterals. Si l’home a qui el president de la seva comunitat i el genocida de Sanitat li han matat el fill, no reacciona, com reaccionarà qui no li ha passat res! I consti que no incito a la violència, per bé que és del tot la més sana i edificant de les justícies, exclusivament per a aquest cas; però, si els excrements amb toga són una banda mafiosa farcida d’imbècils i superbs, algú haurà de fer la justícia que els miserables de toga no són capaços de fer per covardia, per comoditat, per displicència, per idiòcia i per complicitat. Dit això, comencem amb dos testimonis que reflecteixen la meva mateixa impressió, si bé és cert, que continuo sostenint que hi haurà un moment que es produirà un canvi inesperat, perquè si aquí a Soroslàndia, els jueus ens tenen a tots adormits, hi ha indrets on la gent, per sentit comú i una educació intel·lectual superior, es manifesta i lluita activament, encara que pacífica, contra els exèrcits del mal, que vesteixen de vestit, sabates cares, corbata i s’abaixen de cotxes d’alta gamma, perquè els capitans dels exèrcits enemics són els criminals bancaris i els assassins sense escrúpols dels polítics. No tinc el mínim dubte que executar TOTS ELS BANQUERS I TOTS ELS POLÍTICS ACTUALS DEL MÓN seria la més sonada manifestació de Justícia que mai hi hagi hagut sobre la faç de la Terra. Ni el més mínim dubte.

Llegiu què ens diu Carlos Garcés:

https://t.me/counterpropaganda20/9370 i https://t.me/counterpropaganda20/9371.

Ara, escolteu Rafael Rosselló, amb qui coincideixo en tot, llevat dels avions i la porqueria amb què embruten els nostres cels, perquè avui a Barcelona, hi ha hagut una exhibició notable de ‘l’art de dibuixar el cel’ amb no sabem què, sense que hi hagi mai CAP AUTORITAT que en digui res.

https://t.me/RosselloCM/71910.


Llegit i vist això, comencem amb l’habitual ronda dels crims impunes que cometen tots els sicaris dels sionistes i els sionistes, és clar, que ells són ‘la mare de tots els assassins’.

Res millor que començar amb l’especialitat jueva per història: el robatori i la mentida, o sigui, el frau i l’estafa; que l’excel·lència jueva, com tots sabem, són les matances.

Donem el tret de sortida amb BlackRock, la banda de criminals i lladres més gran de la història, la que, suposadament i legal, s’ha fet ama del món en només trenta anys i escaig! Són de la facècia o no són de la facècia els estafadors dels Rothschild i la colla de criminals sionistes que els acompanyen?

https://t.me/elinvestigador_org/13575?single. Ells són els que provoquen les crisis, des de sempre. Ara han fet veure que s’ha ensorrat el segon banc més gran de la història de la bancarrota a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, suposo, que després de l’obra de teatre del banc jueu Lehman Brothers l’any 2007, i actualment molt ‘recuperat’. És el que sempre han fet, i ara ho poden fer més descaradament perquè si això: https://t.me/elinvestigador_org/13578 és el titella que han posat al teatre del govern americà perquè faci el pallasso i l’idiota, doncs podeu comptar: Un pedòfil, un sanguinari criminal que sempre ha empès a totes les guerres per a satisfer l’ànsia sionista de matances, i que s’ha declarat públicament ‘sionista’, o sigui, lladre, assassí de masses i farcit d’un odi repugnant envers l’home blanc, que és exactament el que és aquest monstre, que en una democràcia de veritat, si existís una utopia com aquesta, faria anys i panys que hauria estat condemnat a perpètua després del primer crim, i no n’hauria pogut cometre més, per la qual cosa la justícia avui no demanaria la necessitat ètica de la seva execució pública pel munt de crims i aberracions que ha estat capaç de cometre aquest monstre integral, que per això els jueus l’han guardonat amb la presidència de la reducció de la Reserva Federal.


Tres anys d’infàmia, tres anys de violacions constants de la llei i dels drets humans, executades per tots els criminals dels governs de Soroslàndia: atemptat contra la salut pública, terrorisme, segrest, coaccions, agressions, persecució del lliure exercici de la llibertat quant al treball, a la mobilitat i a l’opinió, imposició de sancions abusives i il·legals, ocultació de la veritat per a encobrir els negocis il·legals de la colla de criminals del govern i els associats, malversació constant i milionària de diners públics, assassinat massiu amb la inoculació i la incitació coercitiva a la injecció dels verins jueus, no testats, ineficaços, extremadament perillosos, sense un control entre els enverinats i els injectats amb solució salina, i tot això, amb la IL·LEGAL I IL·LEGÍTIMA impunitat per als fabricants dels verins, amb l’aquiescència dels assassins dels governs, que només per això són reus de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, i no considereu ara, els beneficis per damnificat que han obtingut aquesta colla de criminals insòlits en la història; per la baixesa moral, la indigència ètica, l’absoluta manca d’empatia envers els seus ‘representats’ (de fet, són on són perquè representen el seu amo i terrorista Soros), la insolència i la supèrbia... amb les quals coses, qualsevol persona intel·ligent accepta com a mal menor l’extermini d’un seguit de miserables com aquests, perquè si no arriben a persones, a éssers humans, cal tractar-los com a animals, i com són animals extremadament nocius, com a animals perillosos. Tres anys que els assassins se’n foten de nosaltres i dels morts a la nostra mateixa cara: https://t.me/RosselloCM/71868. Recordeu CAP DELS CRIMINALS HA ESTAT JUTJAT, CAP NI UN, I SÓN DESENES DE MILERS ELS RESPONSABLES: POLÍTICS, PERIODISTES, JUTGES, METGES, COL·LEGIS DE METGES, POLICIES, I TOTS ELS RESPONSABLES SANITARIS POLÍTICS DEL PAÍS, AQUESTS, SENSE UNA SOLA EXCEPCIÓ.

Aquí teniu la jueria en plena exhibició: https://t.me/laquintacolumna/30569. I no hi ha inculpat un sol terrorista d’aquests, ni un de sol. Serà que els jutges tenen feina, com duen tant de retard!, i no els dóna temps, pobrets, i això que són els més preparats, les eminències de les eminències, unes llumeneres que és per a caure d’esquena, una cosa!... I gràcies a aquests idiotes excrementicis disfressats amb toga per a fer veure que hi ha justícia, el país i occident se’n van a fer punyetes, per què? Perquè els jutges no han de ser idiotes sense remissió, han de ser persones dignes, conscients i responsables del seu sagrat deure social, però avui, si aneu a un jutge i li dieu: digne, conscient i responsabilitat, ha de consultar a la ‘wikipèdia’ què volen dir aquestes paraules tan estranyes. Ells estan fets més a la prevaricació, a la negligència, a la indolència, qualitats imprescindibles per a accedir a la carrera jurídica, que així se’ls ensenya a les bagasseries jesuïtes de dret, que és el mateix que proclamar en paper escrit la legitimitat de la injustícia, que això és, ras i curt, el dret que estudien tota la colla de subnormals, perquè són subnormals, si quan acaben de fer l’idiota durant no sé quants anys, no s’adonen que en cap moment de la carrera se’ls ha esmentat res que tingui relació amb la justícia. Tot és dret, que és l’eufemisme sionista per a dir que tot és tort.

Vegeu el nivell dels gossos castrats: https://t.me/RosselloCM/71869. No calen gaires explicacions, oi? Tots sabem que és on és perquè no serveix absolutament per a res.

Aquesta és la casa de putes que és Soroslàndia, gràcies als gossos castrats i a les prostitutes inútils i idiotes: https://t.me/RosselloCM/71870. Cal liquidar-ho tot, o ens liquidaran a tots.

Aquests castrats són els que ens importen els universitaris que neixen a Àfrica però són espanyols, com el mamarratxo moro que es creia català i mai no ho serà, però reclamava prioritat als seus perquè, pobrets!, ells vénen de guerres i de la misèria del país protegit pel Femer Europeu! És que tot fa tant de fàstic! No hi ha ni un gram d’intel·ligència enlloc, i tots aquests deficients mentals van fent perquè mengen el que els jueus els fan menjar, quan els ho fan menjar, i quan acaben, es mostren molt agraïts als servidors del menjar, per a entendre’ns. Vegeu els universitaris peninsulars nascuts erròniament al Marroc i com gràcies als seus estudis i a l’esforç per a pagar les pensions dels espanyols, prosperen: https://t.me/RosselloCM/71893, i si et sembla que no hi tenen dret, ets un racista intolerant, heteropatriarcal i nazi, què cony! Com si no se’ls veiés respectuosos, educats, preparats intel·lectualment i que han treballat com a rucs! I si encara sou racistes i nazis, vegeu aquestes gràfiques que ens ensenyen com milloren els costums patris amb la importació d’aquests joves nascuts en el lloc equivocat, però que neixen taral·lejant l’himne d’Espanya, l’’Astúries, patria querida’... o cantant els Segadors, que d’acord amb les cançons, els reassignen quan arriben a la mare pàtria: https://t.me/No_plandemia/5144. Fixeu-vos on els jueus ens col·loquen el bestiar moro (bestiar és el terme que fan servir els bons) per tal de desestabilitzar econòmicament i social els centres neuràlgics de Soroslàndia. La col·laboració ‘catalana’ amb els sionistes és exemplar, oi? L’Armengol, fixeu-vos-hi, amb només 55 catalans, naturals de les illes i nascuts al Marroc, i 22 violacions en manada, no em direu que no fa tot el que pot per a la integració, la sicària sionista!

Les dones! Ai, les dones! Com ens deia Rafael Rosselló, quina ha estat la seva aportació a la societat? Les dones de veritat no es veuen, però les prostitutes inútils i idiotes de l’harem de Soros, campen ben amples pertot, escampant la limitació cognitiva, la discapacitat mental, la supèrbia idiota dels minusvàlids racionals, exalçant-se elles, en el súmmum de la imbecil·litat, perquè què han d’exalçar si no han aportat un sol bé en quaranta anys, ni un de sol. Les idiotes han destruït la civilització mil·lenària i n’estan orgulloses, de ser idiotes profundes i sense remissió! Si comptessin amb el desenvolupament mental natural d’un nen de sis anys, se suïcidaven totes. Per consciència, per responsabilitat, per dignitat i per decència, perquè el mal que han fet ja no pot ser reparat. Vegeu un assortit d’aquests animals, els cavallots que es creuen dones, però que no saben què és una dona ni una mare, menys encara un pensament.

La família de la Cosa Nostra, però el jutge o la jutgessa no els ingressa a presó, perquè, potser, són innocents! https://t.me/RosselloCM/71877. Només amb els antecedents d’haver parasitat la vida i el treball dels altres des del dia que la mare els va avortar vius, n’hi ha prou per a cloure’ls a presó, i quan se’ls jutgi, que no fa cap falta, aleshores se’ls executa. No val la pena consentir la vida d’animals inferiors que es creuen capacitats per a destruir la vida dels superiors. Si ets un animal inferior, arrossegat com els jueus, però no malmetis la dignitat de la vida de la gent que té indiscutiblement més dret a la vida que tu, ja que tu només bregues per treure-la, i no perquè ho vulguis, miserable escolopendra, sinó perquè t’ho mana l’amo quan li acabes de fer el servei.

Aquest és el nivell d’idiòcia de les retardades mentals que es creuen que han descobert un nou món! La idiota de la Jacinta Rebolledo - es mereix que posem el nom -, perquè aquesta carn de psiquiàtric, algun dia haurà de pagar tot el mal que ha fet.

https://t.me/RosselloCM/71874?single.

I d’idiota a psicòpata perillosa, i tiro perquè em toca:

https://t.me/RosselloCM/71906, no calen comentaris.

I de psicòpata perillosa als monstres amb patologies cerebrals, reines de la ignorància i la indigència mental profunda en el Ministerio de Igual Da, el manicomi més important de Soroslàndia:

https://t.me/RosselloCM/71897, no calen comentaris, només camises de força.

I d’esquizoides sense contacte amb la realitat més que els serveis prestats als amos jueus en el prostíbul de l’harem, al mamarratxo que no ha treballat mai a la vida i ara gosa de dictar les normes de treball, una sionista imbècil de llibre, perquè si no, no s’explicaria com pot ser que un esguerro cerebral com aquest, treballi i no cobri una pensió per minusvàlua greu per discapacitat funcional i racional de pronòstic reservat:

https://t.me/RosselloCM/71904.

La destrucció jueva del món civilitzat és una evidència. Vegeu què és possible, avui dia, gràcies a maçons sense vergonya i desgraciats magnes com l’hipòcrita i sinistre Obrador, el destructor de Mèxic, si els mexicans no el destrueixen abans:

https://t.me/RosselloCM/71884.


Per concloure aquest repugnant apartat farcit de cavallots idiotes, vegem un noi jove, mascle, blanc, suposo que cristià i espanyol, que en quaranta-nou segons demostra el nivell de l’estultícia de la colla de subnormals que integren el prostíbul del gos de Soros, perquè més indigència mental, més discapacitat intel·lectual, més atròfia racional, només es pot trobar en el Femer Europeu i en un centre veterinari dedicat a la recuperació de simis amb la síndrome de Down:

https://t.me/RosselloCM/71898.

LA DONA ÉS LA CULPABLE ?

EN PART SÍ, ÉS CLAR,

PERÒ LES RESPONSABLES

SÓN LES TARADES SENSE ESCRÚPOLS,

LA NINETA DELS ULLS

DELS SIONISTES.


De femer a femer, i tiro perquè em toca, que els jueus, han escampat tants de femers arreu del món, que el més difícil és no tornar a tirar.

Jewllywood és per tots conegut un centre de la jueria, de fet, allà només ensumes la putrefacció que expel·leix aquesta raça, una olor de sofre i almesc amb efluvis de naftalina, una cosa ben estranya, però que si ets digne i lliure, et regira l’estómac:

https://t.me/No_plandemia/5137. Si fem història, veurem que el cinema l’inventen els francesos, i des del primer moment foren la indústria d’aquest art, que posteriorment seguiren la resta de països avançats europeus. Després de la primera guerra mundial, amb la victòria dels jueus, començaren a finançar pel·lícules dirigides per directors europeus, i que foren els que feren gran la Magna Prostituta de la indústria del cinema. Més endavant, quan els jueus guanyaren la segona guerra mundial, aleshores donaren el cop d’estat a les Arts per acabar amb elles per sempre, i així traslladaren la Ciutat de la Llum, de París a Jew York, on la xurma de la jueria va aconseguir mitjançant el suborn i la indigència ètica i intel·lectual dels suposats artistes, corrompre totes les arts, la qual cosa es demostra amb el Femer Màxim del Museu d’Art Contemporani, un abocador de femta i d’immundícies que els cagaguano dels jueus, després lloen com a la setena meravella de l’Univers. I a l’altra banda del país, convertiren Jewllywood en la Meca del cinema, tot destruint-lo per a sempre més, de mica en mica, com fan les coses aquests sionistes, de mica en mica, perquè els agrada que el dolor s’estengui i duri, que ells són així, ‘els bons’, per decret llei.

I per això, les putes que els jueus contracten per a fer-los els serveis, després han de pagar els beneficis obtinguts de ser esclaves dels nassos, i per això, la desgraciada de la Jane Fonda, actriu de segona, ha de dir el que diu perquè els jueus continuïn administrant-li pinso de primera qualitat:

https://t.me/RosselloCM/71879. Aquest és un advertiment als polítics que no acceptin que en la seva jurisdicció s’assassinin nadons, perquè tinguin clar que d’acord amb la nova ‘normalitat’, oposar-se a l’assassinat dels no-nats, com és gust i plaer de la jueria, pot comportar un accident d’aquests que els sionistes són especialistes a provocar sense que mai hi tinguin res a veure, on va vostè! Un jueu i un crim? Això és una cosa insòlita! Són els bons, que ho ha dit el gos castrat de Soros i el cor de les putes inútils i idiotes!

Jo demano l’execució de tots els criminals, la qual cosa suposa un judici, per bé que avui ja no fa falta: és perdre el temps; i val més l’aplicació de la més elemental de les justícies i que és l’orgull dels sionistes: L’ull per l’ull...

Vegeu si en són, de la gresca, els sionistes, que maten els seus i les seves putes pel plaer de passar entretinguts una estona:

https://t.me/No_plandemia/5142.

Mentrestant, el genocida de més de 13 milions de persones i el criminal que ha provocat desenes de milions de malalts crònics del cor i de càncer, amb tota la insolència del món, es vanta de comprar empreses dedicades a tractar les malalties que ell ha provocat: https://t.me/No_plandemia/5143. Aquest assassí ja fa mesos que hauria d’haver estat penjat. Això és el que t’enrabia, veure que aquest integral fill de la més gran bagassa del món, amb tot el cinisme, vagi de salvador. CAL EXECUTAR TOTS ELS CULPABLES, I NO CAL JUDICI JA, LA INSOLÈNCIA I LA PROTÈRVIA SÓN AGREUJANTS QUE NO ES PODEN TOLERAR EN UN CÍNIC ASSASSÍ DE MASSES. QUE AQUEST GENOCIDA SIGUI VIU ÉS UNA OFENSA A TOTA LA HISTÒRIA DE LA HUMANITAT. L’EXECUCIÓ HA DE SER PÚBLICA I RETRANSMESA A TOT EL MÓN (Ell i els magnífics ‘científics’ que enginyaren l’arma assassina, en siguin cinc, com si en són tres-cents cinquanta mil).


Jo sé que no ha de ser agradable de veure tanta mesquinesa, tanta ignomínia i tanta abjecció i no poder-hi fer res, més que denunciar-ho amb paraules escrites. Ja m’agradaria a mi poder estar en disposició de fer fer justícia, però de moment, ens haurem de conformar a dir al criminal, criminal, i a l’assassí, assassí.

Per anar acabant, canviem ‘el tercio’ i vegem el retrat de la infàmia, primer; després, la diferència entre l’Alemanya nazi i el Manicomi sionista d’Alemanya; per concloure, amb un suposat intel·lectual, i que no és més que una prostituta que com qualsevol bagassa del govern menja el que li donen i com a màxima reflexió intel·lectual, es pregunta què és el que té a la boca.

El primer és de traca: https://t.me/RosselloCM/71887, aquest excrement autèntic, tot ell és femta, sense que hi hagi hagut un sol moment de la seva vida que hagi semblat altra cosa. Que un petit poble tingui ‘l’honor’ d’una celebritat i que el menystingui d’aquesta manera, descriu perfectament el tros de miserable que és. I fixeu-vos que no és per unes centèsimes, sinó que és majoritari. Una cosa és no ser profeta a la teva terra, i una altra és que el ‘teu poble’, les quatre cases, et detestin com un home digne detestarà un sicari sionista com aquest tros de criminal, de cap a peus, que no ha fet altra cosa a la vida que delinquir i fer mal, que per això l’escòria jueva l’ha apujat a comandar la guerra de destrucció d’Europa, a la qual, aquest sac d’escombraries putrefactes s’ha prestat, perquè ni té dignitat, ni té personalitat, ni té intel·ligència, ni té llibertat, ni té valentia, ni té res més que odi, enveja, ànims de venjança i manca absoluta d’empatia envers qualsevol cosa viva, menys ell i els seus amos, als quals, com a bona i servicial puta que és, els servirà en els seus requeriments sense qüestionar-se cap pregunta ni, menys encara, proposar alguna objecció. Allò que li posen, allò que s’empassa; allò que li endollen, això que dilata. Si aquest mamarratxo repugnant tingués un bri de respecte per ell mateix, se suïcidava, sense el mínim dubte. I aquest és el problema, com és retardat integral, el que no fa ell, gosa de fer-ho als altres, que per això, els jueus l’estimen tant com estimen a la genocida de l’Ursula von der Leyen, la madame del prostíbul de la Sinagoga del Femer.


L’Alemanya de Hitler era profètica: https://t.me/RosselloCM/71880.

El Manicomi ‘Alemanya’ de l’escòria sionista és aquest femer anticristià:

https://t.me/RosselloCM/71902.


I conclourem, amb l’intel·lectual del BBVA: https://t.me/RosselloCM/71907, m’enteneu oi? La jueria el considera un dels pensadors més importants, o sigui, que és com la mona boja jueva i homosexual del Harari, el paraplègic cerebral. Doncs, aquest mamarratxo ha de ser igual, perquè és intel·lectual i jueu, i almenys, les coses que diu, han d’estar al nivell del simi mascota del Klaus Schwab, el Rothschild. Al mamarratxo Peter Singer, li diuen filòsof, que és molt dir; utilitarista, quan mai no ha estat una veritable filosofia; australià, o sigui, del país on s’ha instal·lat el NOM, i el filòsof utilitarista s’ocupa a pensar en la nutrició i en els drets dels animals, perquè suposo que en pensar en els animals deu pensar en els goyim d’Austràlia. De fet, la cara del ‘mòmio’ ho diu tot d’ell, o no és el seu somrís, el moviment de cua del gosset satisfet pel plat de pinso? Doncs, qui parla de dret animal, ja ho diu tot de la seva capacitat intel·lectiva. Una cosa és ‘el respecte envers’ i una altra el ‘dret’, perquè no hi ha dret quan no hi ha obligació contrapesant-lo. Però el senyor Peter Singer no sap que, per a tenir drets, has de tenir obligacions. Ell ens diu que no hem de menjar carn, perquè li ho han dit els amos, i els intel·lectuals estan per a això, per a no pensar, de cap de les maneres!, i per a transcriure la voluntat dels amos, que per això li paguen la casa i el pinso. I l’homenet, filòsof utilitarista i australià, en lloc de bordar contra la tirania sàdica del seu govern, obeeix els jueus que esclavitzen els australians i ens recomana que mengem herba, que ara, com les vaques les extingiran per allò dels pets i el CO2, doncs, hi haurà més pastura per a tothom. I no oblideu el detall, no res, gens important, ÉS JUEU. Aquesta és l’excel·lència que formen les bagasseries jesuïtes, i la jueria de la comunicació, després, els converteix en intel·lectuals de referència, encara que tinguin l’expressió de gosset obedient i satisfet, i que no hagin pensat en profunditat en la seva punyetera vida, perquè si ho haguessin fet, MAI NO HAURIEN VENUT ELS SEUS PENSAMENTS, LA SEVA CONSCIÈNCIA I LA SEVA LLIBERTAT.


EL JUEU NO HA CREAT CAP CULTURA.

NOMÉS S’HA DEDICAT A DESTRUIR-LES.

NO HI HA JUEUS EN EL PENSAMENT,

DURANT L’EXPANSIÓ DE LA CIVILITZACIÓ.

QUAN APAREIXEN ELS JUEUS

(FEMER DE FRANKFURT I FEMER DE VIENA)

ÉS PER COMENÇAR LA DEMOLICIÓ

CULTURAL DE LA CIVILITZACIÓ

EUROPEA I CRISTIANA.


EL FALS JUEU ÉS LA GANGRENA DEL MÓN

https://t.me/No_plandemia/5148




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada