dilluns, 13 de març del 2023

ROBAR, MATAR I IDIOTITZAR


Aquestes són les activitats fonamentals dels sionistes, la primera, els permet de viure del treball dels altres, per això es van inventar la falsificació de moneda i les organitzacions de robatori que ells anomenen bancs; la segona, els permet de gaudir amb l’activitat que els dóna més plaer; i la tercera, és la garantia de poder robar i matar sense que ningú se’ls oposi, que per aquesta raó tots els polítics han format part de les escoles d’idiotització que els sionistes tenen arreu del món.

Com sempre, aportaré les proves dels crims d’aquests cruels sanguinaris que estan combatent en una guerra no declarada contra tota la HUMANITAT. Ja és hora que els assassins pengin dels arbres! Tots els noms i cognoms d’aquests assassins els coneixem tots, i no n’hi ha una altra que el fet de començar a demostrar-los que acceptem el combat. Cal començar a comptar baixes entre els seus. LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LA LEGÍTIMA DEFENSA. Matar qui et mata, mai no pot ser un crim. Robar qui et roba, té cent anys de perdó. I aïllar – si és que sou una mica tímids – qui escampa la idiòcia, és un deure social.

Abans de començar amb les lamentacions de cada dia i l’arenga a DIR PROU, i avui ja, si cal, a prendre’ns la justícia per la nostra mà, perquè per a la nostra desgràcia, els pitjors criminals i idiotes són els excrements amb toga, sense els quals, avui no viuríem el desastre absolut que vivim. Matar polítics no és un crim, com matar banquers tampoc no ho serà, una vegada que ja sentim que l’enfonsament del sistema bancari sembla que comença. Si qui era garant dels teus estalvis – els polítics són còmplices perquè són els ‘nostres’ representants – els ha perdut, no és lògic, coherent i de mínima justícia que te’ls hagi de reposar? O no cobraven comissions, els fills de la gran barjaula? Sempre he cregut, sempre he dit, i mai no me n’he desdit; ara es demostrarà que tenia raó: un banquer és un delinqüent extremadament perillós, un lladre sinistre i pèrfid, una rèmora social, un PARÀSIT, amb majúscules. Seria injust matar tots els banquers? Els àrabs no tallen el braç del lladre? A Occident podem tallar-los el coll, per a no copiar.

- Senyor que escriu, això és incitació a la violència!

- No, senyor meu, no, els qui inciten a la violència són els que et roben els fruits del teu treball per a quedar-se’ls ells, els qui et maten amb mentides perquè als psicòpates els ha donat la fal·lera que els sobra gent, els qui han destruït la civilització mitjançant la progressiva i exponencial idiotització de la població. Això és violència! No ha vist com actuaven els animals que han vestit de policia els gossos castrats i les putes inútils per tal que els amos del robatori poguessin executar el seu holocaust sense oposició de les víctimes? ELS CRIMINALS SÓN ELLS, jo només denuncio els pitjors crims contra la humanitat de tota la història. Ho vaig fer des del començament de la guerra final, i ho faré mentre sigui viu. I sí, CAL LA PENA CAPITAL PER A TOTS ELLS. Així, si ells tenien raó, l’extermini de milions de paràsits i criminals, ajudarà al planeta, que a nosaltres també ens preocupa molt el planeta. I no m’emprenyi més, que no tinc temps per a rebatre evidències! Que un jutge consideri que demanar al cap del gos de Soros i totes les putes i gossos castrats, avui ja, sense necessitat de judici, és un delicte d’incitació a la violència, demostra sense cap dubte possible, que ser jutge és sinònim de ser profundament idiota i mesell. No fan la seva feina, i persegueixen qui els demana que la facin? No em faci emprenyar, que estic calent! No es converteixi vostè també en un idiota. I miri, abans dels desastres habituals exposats en aquest blog, comencem amb un pensador que desconeixia, però amb qui coincideixo, almenys en el text que adjuntaré. Es tracta de Pitirim Sorokin (La dinàmica social i cultural):

https://t.me/counterpropaganda20/9359

https://t.me/counterpropaganda20/9360

https://t.me/counterpropaganda20/9361


ROBAR


Rafa Budo ens ho explica prou clar. Polítics i banquers no són professionals, són paràsits, lladres, estafadors, i avui ja traïdors i genocides, un brillant currículum delictiu com perquè la justícia no els hagi de condemnar amb els principis de la llei natural i no les trampes del codi penal i la legislació vigent, que són obres d’aquests mateixos criminals. Et roben, no fan altra cosa.

https://t.me/elinvestigador_org/13572

Ciceró:

https://t.me/counterpropaganda20/9365

Plató:

https://t.me/counterpropaganda20/9366,

cap d’ells era jueu.


El control, amb la digitalització de la moneda i l’exclusivitat dels bancs centrals, és el ROBATORI QUE ELS SIONISTES VOLEN FER DE TOTS ELS BÉNS DE LA TERRA, AMB LA COL·LABORACIÓ DELS CRIMINALS DE LA BANCA I ELS ASSASSINS DELS POLÍTICS.

https://t.me/elinvestigador_org/13574

Arreu comencen a haver-hi fallides bancàries, o sigui, els estafadors professionals s’han endut els diners de la gent treballadora i no els volen tornar. Qui podrà acusar ningú de criminal si es cobra per ell mateix el que li deu el delinqüent del banquer? Fa uns dies que escrivia, si fa no fa: Si el banc reté els teus diners, tens tot el dret de prendre’t la justícia per la teva mà. On són els excrements amb toga? Si un banc fa fallida, és lògic que immediatament els criminals siguin retinguts per aplicar-los la justícia, o m’equivoco, potser?

https://t.me/RosselloCM/71824,

és senzill, el banquer roba els teus diners per a viure del teu treball, i no té cap escrúpol a robar-t’ho tot per a augmentar el seu nivell de vida. Èticament és reprovable matar-lo? Si et torna els diners, lògicament no, però, si no te’ls torna? Ell no ha treballat en la seva vida, sinó planejant com robar-te els diners, i el treballador ha de veure com el paràsit arruïna totes les hores d’esforç? No fotem! CAL MOOOLTA CORDA, PERÒ MOOOLTA DE MOOOLTA.



MATAR

Una mirada a l’holocaust sionista:

https://t.me/elinvestigador_org/13568

https://t.me/resurgente2020/45610

https://t.me/laquintacolumna/30552

https://t.me/laquintacolumna/30551

Si maten fins i tot els seus sicaris ‘culturals’!

Més clara, l’aigua:

https://t.me/elinvestigador_org/13569

I a aquest sionista mata-alemanys, quan el penjaran? Fixeu-vos fins a on pot arribar la insolència d’aquests criminals?

https://t.me/No_plandemia/5135

I els jutges? Una persona que ha perjudicat la salut de mig milió de persones fent curt, i n’ha matat desenes de milers, no hauria d’estar pendent de judici? Tenint present, a més a més, que menteix, perquè 1 de cada 10000 significaria ‘només’ vuit mil persones afectades – que ja és un delicte greu, quan es fa a consciència i per beneficis personals – i a Alemanya aquest assassí de masses ja ha mort més 150000 alemanys amb la mentida i els protocols assassins de la Covid-19, sense comptar els morts pels verins jueus.

Per si no s’acaba d’entendre, aquest senyor – que no sé qui és – ho explica molt bé:

https://t.me/RosselloCM/71861


IDIOTITZAR

Parafrasejant Richard Feynman, la cita ho explica molt bé:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12973


El que’ veureu ara, val a dir, que no tenen ni tan sols el doctorat, tot i que sí que són doctores en idiòcia profunda:

https://t.me/RosselloCM/71829,

Que malament que estan, la Mare de Déu! De vegades, darrerament, sospeso la possibilitat que les dones potser no tenen un cervell funcional. Dins del crani, contenen una cosa que no saben fer servir. I si no em creieu, vegeu més indicis:

https://t.me/RosselloCM/71831

Hi ha res de més desnaturalitzat que una mare que odia el seu fill?

https://t.me/RosselloCM/71833

És un negoci i una màquina perfecta de fer idiotes, de les histèriques i analfabetes.

Per això, les prostitutes inútils de l’harem sionista i els gossos castrats, que són de la mateixa indignitat moral, poden fer barbaritats criminals com la següent:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12987

Què és, sinó, més que una histèrica i una analfabeta, Greta, la Taradeta?

https://t.me/resurgente2020/45618

I com parlem de cervells disfuncionals, de budells parlants, vegem la pallassa jueva dels sionistes a Ucraïna, el genocida i deficient mental de Zelensky, un criminal com una catedral:

https://t.me/counterpropaganda20/9363`,

i els sionistes i traïdors a Alemanya, retent-li homenatge! Ells s’ho creen, ells s’ho fan anar i ells s’ho maneguen. I sí, ells, són els sionistes criminals. Recordeu el senyor de l’avortament, l’homosexualitat, les guerres i els jueus.


HI HA DESCONTENT,

ELLS HO SABEN.

LES RATES DUEN LA RÀBIA

PERÒ ESTAN ACORRALADES.

COMPTE! QUE SALTARAN A MOSSEGAR.

DENUNCIEM-LES I ASSENYALEM-LES,

FEM LLUM SOBRE ELS SEUS ABJECTES CRIMS,

QUE, QUAN TOTHOM ELS VEGI,

SERÀ EL SEU FINAL.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada