dimecres, 15 de març del 2023

LLADRES, DONES I LA REALITAT


El sionisme internacional accelera els plans perquè ensuma que el que ells en diuen ‘antisemitisme’ – i que és l’odi als assassins sionistes, només – s’escampa massa. Mentre enverinen la gent amb nous núvols en els cels, amb el menjar – cancerígens i ara amb la idea psicopàtica dels insectes -, amb els tòxics creats expressament per a l’holocaust, amb les drogues destructives com el fentanil – que recepten els assassins de bata blanca primer, per a crear la dependència, i que després els addictes han de cercar en el mercat il·legal (qui el controlarà, aquest mercat?) -, amb la destrucció del llenguatge (https://t.me/RosselloCM/71971), de les relacions socials, de les relacions naturals, de l’escola, amb l’enverinament de la natura, i en tots els altres camps on els sionistes estan aplicant el seu pla d’aniquilació de la civilització occidental, i així, mentre destrueixen tot el que poden i a tot arreu, han donat el cop que esperen que sigui el definitiu per a imposar la tirania NOM i sionista arreu del món, i han fet fer bancarrota a Silicon Valley Bank, en un dels acostumats muntatges d’aquests estafadors inveterats i cruels, la qual bancarrota, ja afecta els bancs internacionals, com havia de ser, ja que, sinó, no l’haurien fet fallir. Però vegem-ho per parts, que així s’entendrà millor:

L’objectiu és aquest: https://t.me/elinvestigador_org/13579, la qual cosa significarà la desaparició de l’estat de dret i de qualsevol llei, perquè si els Rothschild i els sionistes han de dir la gent què, com, quan, on i quant, per a tot en la vida de la gent, la població serà la seva absoluta esclava i tindrà tot el dret de defensar la llibertat i la dignitat per damunt de la vida dels assassins i criminals. Potser per això, passen coses com aquestes a la satrapia que dirigeix la puta privada dels Rothschild?

https://t.me/RosselloCM/71984 i https://t.me/RosselloCM/71986, l’exèrcit dels sionistes escampat per les ciutats de tota Europa? És un indici només, sí, però sembla que l’amenaça de la violència visible ja està entre les possibilitats que sospesen els assassins sionistes, tot i que saben que és molt perillós de jugar aquesta arma. Tanmateix, com els traïdors i mancats d’honor de tots els exèrcits serveixen el sionisme de l’OTAN per damunt de les seves nacions, no podem esperar que els LGTBIJKQ+ de caqui defensin els seus ciutadans, que és la seva única obligació, sinó que gaudiran tot provocant matances si així els ho demanen els comandaments sionistes de l’OTAN, l’exèrcit més criminal de la història de la Humanitat, sempre al servei fidel d’Israel. Potser es preparen per a fer la matança en gran, per a impedir una reacció dels pobles que n’estan fins ben al capdamunt, o per assestar ells el cop sàdic que aterrirà la població, que ells n’estan molt fets a aquests atacs, siguin directes, com en les guerres que graciosament financen els sionistes i banquers jueus, o de falsa bandera, com l’atemptat sionista a les Torres Bessones.

Aquest és el resultat de l’obra de teatre del banc dels empresaris digitals:

https://t.me/RosselloCM/71944.

Tanmateix, com sempre passa, perquè tota crisi financera està ordida i dissenyada pels jueus, totes, des de sempre – només cal consultar la història -, els jueus protegeixen els seus interessos, i si cap jueu va morir a les Torres Bessones i l’amo de les Torres es féu milionari amb l’atemptat dels sionistes, ara veiem què passà al banc que avui té el paper principal, com abans el tingué l’organització criminal Lehman Brothers: https://t.me/No_plandemia/5150. Quines coses, oi? Casualitats, tot són casualitats. Els jueus, per una intuïció, per una sospita, van dir: «Mira, millor treu els diners del banc i porta’ls a casa, vejam si passa alguna cosa i en sortim escaldats». Però ells no en sabien res que els Rothschild havien donat l’ordre de començar la destrucció del sistema financer, no, pobrets!, no recordeu la guerra? Pobrets! Són casualitats, allò que dius: «Mira, que estic més tranquil si tinc els calés a casa». I com sempre passa, aquestes casualitats solen ser comunitàries, vull dir que són intuïcions sense fonament que afecten els jueus només, i potser, si de cas, a algun sicari molt pròxim. Jo no dic res, només faltaria!, a més a més, amb el pedòfil i sionista Biden, una cosa com aquesta no podria passar, si estigués orquestrada. I és clar, la Reserva Federal, pobres!, no hi tenen res a veure, però res de res, ni de molt lluny, pobres! Ells que fan els diners perquè la gent visqui bé!

Però, deixem els lladres, els directius goyim del banc que ha fet fallida per la mala gestió dels degenerats dels directius i que els titelles del govern sota les ordres dels amos de la Reserva Federal, han dit que tots tranquils, que els dipòsits estan assegurats. Els diners de monopoli, en aquests moments, s’estan imprimint a marxes forçades. No hi ha res de millor que poder fer diners amb la màquina, així, quan a tu et rota!

Un bon consell, per acabar aquest apartat:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12996.


Passem a les dones, bé, a les coses aquestes que aparentment i per similitud morfològica semblen dones, però que són unes estranyes criatures que, la veritat, per histèriques, esquizoides i retardades cognitives, resulten ben esfereïdores.

Comencem per la prostituta inútil i idiota que els sionistes han imposat al gos de Soros, i la facilitat que té per a mentir i enganyar, que suposo que per això els jueus van veure en ella la ‘cosa’ ideal per a escanyar econòmicament els goyim del país. L’argument de la degenerada és patètic:

https://www.20minutos.es/noticia/5109634/0/el-gobierno-justifica-el-aumento-de-los-precios-por-cuestiones-meteorologicas-e-insiste-en-que-sus-medidas-funcionan/

Continuem amb les dones idiotes al servei del sionisme tòxic, ben explicat per Cristina Jiménez:

https://t.me/resurgente2020/45650.

El dia del Pare, segons l’exèrcit de tarades que destrueixen l’educació i formació dels menors en els centres de corrupció psicològica, mental i sexual que són les escoles públiques, veritables claveguerams, ha canviat de nom per a dir-se ara ‘El Dia de la Persona Especial’! Ja que diuen ‘persona especial’, més subnormal no es pot ser! Els responsables de les escoles hauran de donar raó a la justícia dels motius per a l’aberració que estan cometent, per més que obeeixin les putes i els castrats que els jueus han nomenat per als càrrecs dels ministeris i conselleries d’ensenyament. https://t.me/resurgente2020/45655. CAL EXTERMINAR ELS TARATS! I cal fer-ho per al bé social: per ells mateixos i per tots.

Vegem la cultura de la pau, del respecte, de la tolerància, de la superioritat racional i dialèctica que és tan intrínseca en la naturalesa femenina i feminista:

https://t.me/RosselloCM/71980.

Ara una mica de pel·lícula de terror. El govern jueu-jesuïta d’Urkullu, l’assassí de bascos, i les campanyes per assolir el somni del sionisme: la diversitat inclusiva, transversal i sostenible: https://t.me/RosselloCM/71981.

I conclourem l’apartat dedicat a aquestes coses ‘progenitores gestants’ amb unes imatges de l’esbarjo en un frenopàtic de Barcelona, perquè després digueu que la dona de feines de l’Ajuntament i l’escuder del menjar-senglars que fa de pinxo en el prostíbul de la plaça sant Jaume, no han convertit el nostre país i la nostra ciutat en una de les capdavanteres en cultura i innovació:

https://t.me/RosselloCM/71949.


La tercera part de l’escrit d’avui està dedicat a la realitat, no a les immenses mentides que ens intoxiquen i ens envien des dels aparells de manipulació psicològica que la jueria, tan amant de canviar els noms, n’hi diu premsa, quan en veritat, volen dir: femta.

Comencem amb el somni americà, la meravella que els jueus han aconseguit de fer en aquest immens país, tan ric i ple, però controlat per una epidèmia de rates, que per això, avui, es com està. Un turístic recorregut per la ciutat de San Francisco:

https://t.me/RosselloCM/71982. Qui no voldria provar fortuna al país de les oportunitats?

La magnífica justícia sionista: Si mates d’acord amb les ordres dels jueus, com són els bons, no et passa res; i si robes gràcies a la matança i l’enverinament de goyim, com són propostes molt ‘ètiques’ fetes pels bons, doncs, actues molt correctament, i per això, ni la fiscalia espanyola ni la de la Sinagoga del Femer Europeu no hi veurà cap irregularitat, perquè ets un lladre, però col·labores a l’holocaust, i com ets el germà d’una ‘progenitora gestant’ de primera, amb discapacitat cognitiva radical i menys llums que la zona abissal, doncs, els jueus han dit que robis el que et roti, que no seran pas ells qui et diguin que això no es pot fer, i si tu, merda seca, t’enduus unes engrunes ridícules comparades amb els immensos beneficis que han obtingut els bons gràcies a la matança i enverinament generalitzat de tota la població mundial, què hi han de dir: les crisis sempre són oportunitats! Ja sabeu que els jueus són molt generosos amb les comissions per crim i obediència cega:

https://t.me/RosselloCM/71954. Tenim una judicatura que no ens mereixem, o no? Al capdavall, 234000 euros és el salari mínim interprofessional!

I com hem fet referència a l’holocaust, vegem com maten els jueus amb els seus tòxics en el Japó: https://t.me/No_plandemia/5152. 210000 morts! Què són aquests desgraciats, amb les xifres a les quals estan acostumats a treballar?

Tanmateix, a aquesta realitat criminal dels sionistes i els gossos castrats i les putes inútils i idiotes, hi ha gent digna i intel·ligent que s’hi oposa, com el batlle d’Ohio - segons que sembla -, el senyor Craig Schubert, que s’oposa a la perversió i corrupció de menors a les escoles criminals i així els ho diu:

https://t.me/counterpropaganda20/9392.

Al mateix temps, hi ha manifestacions i demostracions multitudinàries arreu del món contra l’Agenda 2030 del sionisme assassí de l’ONU, l’organització més corrupta i criminal que mai hagi existit en la història, com és en el cas de Geòrgia – on els jueus volen enredar la troca per provocar un enfrontament amb Rússia; ells, sempre en tot per la pau i la concòrdia! -: https://t.me/RosselloCM/71924,

o a Txèquia: https://t.me/RosselloCM/71938 i https://t.me/RosselloCM/71939.

Davant de les reaccions que, encara que no ho sembli, augmenten, i que ells saben que els poden posar en risc - ja he dit en altres escrits que enguany és l’any clau de l’última guerra del sionisme contra el món -, doncs, ja esmolen la intoxicació informativa per assolir de criminalitzar tots aquells que no diguin que són bons, que no acceptin el conte de les mil una càmeres de gas, de la letalitat de la IMMENSA MENTIDA, de la protecció dels verins que injecten o de la culpa goyim en el canvi climàtic, que els bons fan mans i mànigues per a arranjar de la manera més solidària i filantròpica; doncs, avui, ja podem veure el Gran Germà de la Tirania NOM Sionista, com ensenya les seves urpes:

Una imatge de Sud-amèrica: https://t.me/NANOMNOTICIAS/13004.

I com no! La Secta de la Jueria, que carrega contra el biòleg López Mirones. Només vull fer observar quina mena de cagaguano criminal presenta la notícia, no sé qui és aquest imbècil que avorreix la llibertat d’expressió i que és només una mona-lloro al servei dels membres de la jueria. No té pares, ni dona, ni fills, ni amics, ni coneguts, aquest excrement amb forma humana? La indignitat avui és la característica més notable en la immensa majoria dels infrahumans. Si els humans volem sobreviure, no podrà ser amb aquestes escòries al costat, això segur:

https://t.me/No_plandemia/5151,

adoneu-vos de la perversió en la significació i desqualificació pública d’un dissident, sense tenir el coratge d’enfrontar-lo cara a cara, si no d’exposar-lo al desprestigi i la denigració en veu d’un ximpanzé cagaguano, per ordres dels amos de la Secta, la jueria internacional.


ESCOMBRARIES, HO SABEM !

HO SABEM TOT, BROSSA !

LA GUERRA SERÀ CRUA,

US CONEIXEM PROU, ESCÒRIA,

PERÒ PERDREU, SÍ,

PER PRIMERA I ÚLTIMA VEGADA

PER FI,

PERDREU.


Us deixo amb un ‘Glosari pandèmic’:

https://t.me/counterpropaganda20/9397.


P.S. En solidaritat amb Rubén Gispert:

https://t.me/RosselloCM/71990

La policia no té altra cosa a fer, i la fiscal no s’ha adonat encara que els sicaris criminals dels sionistes no han comès més delictes perquè els ha mancat temps. Amb 57000 assassinats comesos per l’Estat, la pallassa de la fiscal investiga un ‘delicte d’odi’, que psicològicament indica una persona amb seriosos problemes cognitius, ja que l’odi és una emoció i les emocions no són controlables; els actes sí, però les emocions no. Però això la pobreta pallassa idiotitzada en alguna bagasseria dels jesuïtes, no ho sap. I ja deixo de banda l’acusació de propagar informació falsa, perquè la fiscaleta aquesta deu ser una ignorant i analfabeta comparable a un idiota profund, perquè qui ha propagat constantment informació falsa han estat els criminals dels governs, tothora i sense escrúpols, amb insolència, amb orgull i practicant la violència contra els ‘negacionistes’, amb coaccions, repressió i agressions. Però, què voleu, les Ciutats de la Injustícia estan per a, elles sí, propagar la injustícia i la destrucció dels fonaments de la societat.

LA IGNOMÍNIA DELS TRIBUNALS

FA VOMITAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada