dilluns, 6 de març del 2023

ESCOMBRARIES I DEFICIENTS MENTALS


Evidentment, com el títol no pot deixar-ho més clar, avui parlarem dels jueus i dels polítics, fonamentalment i respectiva. Abans de res, vull transcriure una frase de Georges Bernanos, que he trobat en un escrit de Juan Manuel de Prada (aquest https://t.me/resurgente2020/45418, per si és el cas que el voleu llegir):

«El fet de pretendre que la democràcia ha alliberat els pobles perquè no ha permès de subsistir més que un sol privilegi – el més humiliant de tots, que és el privilegi dels Diners – és una enorme impostura (...). La democràcia no ha alliberat el pobre, sinó que l’ha corromput; no l’ha enriquit, sinó corrompent-lo, puix que l’ha enriquit amb les engrunes de la corrupció pròpia.»

Georges Bernanos.

Serà casualitat que les escombraries van inventar els diners fets del no-res per a robar-ho tot, i la democràcia, com a sistema fictici de llibertat, que no serveix absolutament per a res?


Rosa Koire fou una activista que va lluitar aferrissadament per fer comprendre la gent quines eren les intencions de les escombraries, i casualment, com tot el que passa amb els qui s’enfronten a les deixalles, es va morir d’un càncer inesperat el 31 de maig del 2021, en plena plandèmia sionista. Casualitats, és clar, i si no, escolteu què diu i veureu que les escombraries segur que no hi tenien res a veure, només faltaria!, ells!, que són tan amants dels diners com de la democràcia, i si no, pregunteu-ho a George Soros, que ell us en donarà la raó de tot plegat (dels diners que arreplega amb el frau de les ONG, i de la democràcia, que és ell mateix, en persona – PSOE i ERC us ho certificaran). https://t.me/counterpropaganda20/9249. Serveixi d’homenatge a aquesta dona intel·ligent que estava al corrent de tot quan uns altres, com jo mateix, encara baixàvem de l’hort.

Les proves de l’organització internacional i criminal (ONU) al servei de les escombraries:

https://t.me/No_plandemia/5072 i https://t.me/No_plandemia/5073.

LA BROSSA T’HO VOL ROBAR TOT,

EL QUE ÉS TEU... I EL PLANETA SENCER.

Per a assolir-ho necessiten tres coses: exterminar goyim a mans plenes, la col·laboració dels deficients mentals i les ‘deficientes mentales’ – com els agrada que se’ls digui -, i la denúncia als qui els denuncien per antisemites, una cosa que els posa molt, a les escombraries. Per això, els verins fabricats pel genocida jueu Albert Bourla, amb la participació del jueu Kill Gates i la màfia de BlackRock, dirigida pel jueu Larry Fink – que tots siguin la mateixa brossa, és casualitat -, per això, tota la colla de paraplègics cerebrals, indigents cognitius i la resta de subnormals profunds que veureu tot seguit són on són, i per això, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes fan ‘conclaves de retardats mentals profunds’ per a dictar disposicions ‘sagrades’, com ara, la llei que determina que ‘els bons’ són sempre bons, encara que siguin la més putrefacta de les escombraries.

Vegem, breument, com s’ho fan:

L’HOLOCAUST

El genocida Albert Bourla: https://t.me/counterpropaganda20/9245 i https://t.me/counterpropaganda20/9246. Pobret! Mata tretze milions de persones i en desgracia centenars de milions més, però, pobret!, ell és bo, que ho diu la llei dels gossos castrats i de les putes extretes del Cottolengo!

I per si us penseu que exagero quan a l’assassí de masses Albert Bourla, jueu per casualitat, que mata per casualitat i no és responsable de res, mentre estafa amb la mentida de la covid i els seus verins que no serveixen per a res més que per a fer mal i enriquir-se amb el frau, però ell, pobret!, és bo, i si dieu que no, és que sou uns malparits antisemites! Pobret! No li heu vist la cara de bona persona i d’innocent. Que esterilitza les noves generacions? No és un bé per al planeta? Doncs això, ell mata i esterilitza, mentre roba els ciutadans i esclavitza les nacions, perquè és bo, que collons! https://t.me/No_plandemia/5070.

No feu cas del següent mamarratxo, un indocumentat!, que diu que els verins que fabriquen de casualitat els jueus són mortals. Això no pot ser veritat perquè són els bons, és més, si fos veritat, com són els bons, els familiars dels bons, encara haurien d’indemnitzar Albert Bourla i la seva indústria de l’assassinat massiu pel fet de netejar el planeta d’estómacs inútils, de consumidors d’oxigen sense altra utilitat, i a més a més, excretors del perillossíssim CO2, que per això, pel favor, haurien d’indemnitzar el genocida bo, que les escombraries fan més del que poden per accelerar la matança per a salvar el planeta. https://t.me/No_plandemia/5077.

QUAN LES ESCOMBRARIES MATEN,

NO MATEN, ANTISEMITA!

NETEGEN I HIGIENITZEN

PER A SALVAR EL PLANETA DE TOTS.


Per l’obsessió envers la neteja i la higienització, a les escombraries els cal contractar la gent més especialitzada i capaç. Vegeu tot seguit aquestes mostres de putes inútils i idiotes sense cervell, i dels gossets castradets que tant agraden a les escombraries:

La deficient mental de la Irene Montero, que si no fos perquè és l’escòria aviciada de les escombraries, en un món com Déu mana, ja faria anys que criaria malves i, almenys, serviria per a alguna cosa: https://t.me/resurgente2020/45417.

Compareu la paraplegia cerebral de la retardada mental profunda i sense solució, una psicòpata de manual i amb menys empatia que un jueu envers un goyim de merda, amb la versió de Vladímir Putin, un home, intel·ligent i digne, que, almenys, no és una cosa que no sap què és una dona ni una mare, i s’ha d’inventar paraules per a fer-s’ho comprendre, que, aquesta evidència, és la ignorància en grau màxim, la insolència en grau exponencial i la idiòcia en els nivells màxims assolits en aquest país, llevat de l’excepció del gos de Soros, que excel·leix en tota mena de crims i d’imbecil·litats per damunt de tot mamarratxo; i tot plegat, sense dir res de dignitat, que si la Montero, la psicòpata tarada i anormal fins a dir prou, no sap què és una dona ni una mare, que s’inventa coses per a entendre-ho, podeu comptar que la dignitat és una ‘cosa’ que va perdre amb el cordó umbilical:

https://t.me/counterpropaganda20/9251. Ah! De segur que Putin s’equivoca, que és heteropatriarcal. Tan bonica que és la revolució feminista i socialista, que segons les tarades i paraplègiques, va tot junt, com les putes i el condó.

I ja que parlem de la Montero, afegim-hi ‘l’altra’, una mamarratxo exemplar, la boja que les escombraries han nomenat per a carregar-se la Hisenda Púbica, sí; una desfeta humana sense comparació, que cada vegada que obre la boca moren milions de neurones arreu, menys en el seu cap, que allà, si hi poséssim una càmera, hi veuríem les mates seques que recorren rodolant els deserts enmig del silenci del vent.

https://t.me/RosselloCM/71526.

I parlant d’idiotes, no hi pot mancar una de les més excelses, la Carmen Calvo:

https://t.me/RosselloCM/71529, necessiteu que us expliqui com les escombraries la van raptar del Cottolengo i l’enviaren al gos de Soros, i l’idiota d’Espanya i màxim criminal de la història de la pell de brau, la va plantar a fer el mamarratxo i l’idiota, que és per a l’única cosa que serveix l’avortament?

I més paraplègiques! Aquesta, escolteu-me bé, té tantes capacitats que desenvolupa els següents càrrecs, tots alhora, perquè l’esquizoide té el do de la ubicuïtat:

Senadora, Presidenta de la Comissió de Joventut, Vocal en Cooperació Internacional i Treball i està adscrita a tres comissions més, perquè la seva capacitat és tal que, amb tot això, encara li manca feina, a la pobra sacrificada! Olivia Delgado Oval, es diu, la cosa. Penseu si n’ha de ser, d’inútil, perquè a més dels càrrecs que té, estigui preparada per a fer altres feines, així, per dir-ho d’alguna manera, com ‘una mica secretes’ amb els gossets més escabrosos de l’harem de la jueria, o sigui, de l’harem de les escombraries:

https://t.me/RosselloCM/71524.

I ara, només dues mostres de la secció canina hispana:

https://t.me/RosselloCM/71523.

https://t.me/No_plandemia/5069.

AQUESTA ÉS LA PÚRRIA AL SERVEI DE LES ESCOMBRARIES.

La rèplica ens la dóna aquesta dona, breument i clara:

https://t.me/resurgente2020/45415.

I com hem parlat de les putes, res millor que concloure l’especial amb la favorita dels Rothschild, que pobreta, s’ha enfadat amb un senyor negre:

https://t.me/RosselloCM/71507, ella està per a garantir el robatori sistemàtic dels seus amos; que li donen a menjar i li han posat un home (la ‘marida’) al costat, perquè no se senti sol, la idiota, és a dir, ell, la carn de patíbul que la guillotina espera tenir l’honor de sacrificar per dignitat pàtria i en defensa de la llibertat de tots els francesos.

I acabem el repugnant episodi d’avui entre escombraries i deficients mentals, amb un exemple, un dels milers, de l’escòria que la brossa sionista col·loca als càrrecs ‘democràtics’ de pa sucat amb oli:

https://t.me/No_plandemia/5074.


CAL EMMAGATZEMAR MOOOOLTA CORDA,

PERÒ MOOOOOLTA DE MOOOOOLTA.

LA PRESÓ SERIA UNA OFENSA A LA INTEL·LIGÈNCIA

I

UNA BLASFÈMIA CONTRA L’ÈTICA.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada