diumenge, 12 de març del 2023

PARAULES, ‘COSES’ I ‘ELS BONS’

 

PARAULES


Write Winger https://t.me/voluntasoficial/5941

BlackRock https://t.me/voluntasoficial/5998

Infowars https://t.me/voluntasoficial/5942

Bea Talegón: ‘Woke’

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/woke-beatalegon_986835_102.html

Psiquiatre Celso Arango

https://t.me/resurgente2020/45592

Carlos Garcés: Urnes Buides

https://t.me/counterpropaganda20/9334

Harry Patch https://t.me/voluntasoficial/5940

This Is Fine: Conclusió

https://t.me/voluntasoficial/5990.


COSES’


La jueria a ca l’Armengol

https://t.me/resurgente2020/45594

Coses

https://t.me/RosselloCM/71792

https://t.me/RosselloCM/71811

https://t.me/resurgente2020/45598

https://t.me/RosselloCM/71803.


Fem un descans després de tant de desordre mental, i res millor que veure com és rebut el doctor Sucharit Bhakdi a casa seva: https://t.me/counterpropaganda20/9337, per dir coses com aquestes: https://t.me/counterpropaganda20/9338. El meu respecte envers aquest home íntegre.

No és el mateix cas el de la tifa de Lleida, a qui cal recordar-li la dita del militar Harry Patch, per si és que ens fa cas, i els russos resolen un problema que aquí no sabem com resoldre. Vegeu la diferència entre la integritat del doctor Bhakdi i un miserable repugnant, la cara de monstre sionista ho diu tot:

https://www.elnacional.cat/ca/politica/josep-borrell-perd-carrer-pobla-segur-referendum-ara-dira-passeig-1-octubre_987162_102.html. I ara, després de vomitar, ja podem centrar-nos en els amos del mamarratxo inútil i criminal del Femer Europeu:

ELS BONS’

Kill Gates i l’infanticidi

https://t.me/resurgente2020/45583

«Quasi no els notes enlloc», diu, el babau... i cec

https://t.me/voluntasoficial/5959

El goyim ho sap

https://t.me/voluntasoficial/5968

Ooohhh! Quines coses, oi?

https://t.me/voluntasoficial/5971

La Lliga Criminal Antidifamació (ADL, per les sigles en anglès)

https://t.me/voluntasoficial/5972

El marxisme acultural

https://t.me/voluntasoficial/5984.


De mica en mica, la gent es va adonant qui són els criminals que han convertit la vida en invivible. Per això, els esclaus que heu vist més amunt surten a defensar els assassins inveterats, perquè ells mengen de ser els esclaus dels jueus, i volen que tothom sigui esclau dels seus amos, perquè és l’única manera que creuen que tenen de viure amb dignitat, quan la dignitat és una cosa que van perdre quan pactaren amb els diables.

Aquest actor, avui mort, ens envia un misteriós missatge:

https://t.me/voluntasoficial/6000.

La gent va fent augmentar la marea. És clar que, com deia la dita de més amunt quant a les coses bones i les dolentes, i fer coses bones i dolentes, caldrà anar una passa més enllà de manifestar-se. Cal detenir els assassins i criminals i jutjar-los. ELLS SABEN QUE SÓN CULPABLES, I NO HI POT HAVER NI OBLIT NI PERDÓ. CAL APLICAR-LOS LA MATEIXA COMMISERACIÓ QUE ELLS HAN TINGUT QUAN COMETIEN ELS CRIMS, aquest és el principi de proporcionalitat fonamental de la Justícia.

A la França de la puta privada dels Rothschild

https://t.me/resurgente2020/45591

A l’Holanda que els jueus volen destruir

https://t.me/resurgente2020/45589

A Bilbao

https://t.me/resurgente2020/45578.


NI OBLIT NI PERDÓ.


Cal comprendre que la rebaixa de penes i l’abolició de la pena capital, no és una qüestió moral ni ètica per als assassins que governen occident, és senzillament la manera de cometre els crims, beneficiar-se d’ells, i que després no passi res. No acabareu mai, si voleu fer la llista de TOTS ELS CRIMINALS POLÍTICS que s’han enriquit de qualsevol manera i no els ha passat res. Si el crim en institució pública fos de pena capital, veuríeu com cap d’ells no s’escapava! Ells no legislen contra els seus interessos. Però, la gent, no troba absolutament just que el criminal que es beneficia de la traïció al poble pagui, INEXCUSABLEMENT, AMB LA VIDA, LA TRAÏCIÓ A LA CONFIANÇA QUE HA TRAÏT? Aquesta llei és fonament i garantia de l’acord social. Si deixem que els criminals, els assassins i els miserables legislin a favor seu i contra el poble, què serà del poble. És el poble qui ha de legislar contra els violadors de la llei, contra els polítics, i així veuríem com pot ser de net el govern sense polítics, criminals, assassins ni miserables. Sense cap dubte, el lladre públic MAI NO POT TORNAR A VEURE LA LLUM DEL SOL, i el criminal i assassí MAI NO HA DE VEURE L’ENDEMÀ, a part que han de ser expropiats d’absolutament tots els seus béns i els que hagin pogut ‘desviar’. O el poble vol lladres i assassins als governs? No. Doncs, l’única manera és aquesta. Algú obliga un miserable que es diu polític i és un estafador, si no és un potencial genocida sense escrúpols, a assumir el càrrec? Quan assumeixen la responsabilitat han de saber que els hi va el prestigi i la vida. I si no, que treballin! No dubteu, que la immensa majoria, jugarien a la ruleta, abans de treballar. Però amb aquesta justícia ètica i ajustada a realitat, el poble i el govern serien higienitzats i els idiotes i les putes que hi ha ara, no hi serien, que els uns serien en centres especialitzats per a les seves patologies i les altres fent la cantonada o el xamfrà, això segur, però a més a més, no ens posarien en el dubte i el deure moral d’haver-los d’ajusticiar; perquè, com veieu, no serveixen absolutament per a res, no fan cap bé, provoquen tots els mals i, a més a més, et representen un càrrec moral, si has de fer justícia amb ells. No ho dubteu, en una democràcia, el polític bo, és el polític mort.


LA GUERRA CONTINUA.

FARAN MOLT DE MAL, SÍ.

PERÒ GUANYAREM,

I TANT

QUE GUANYAREM !


P.S. Acabo de llegir que la Genociditat de Soroslàndia, amb el mamarratxo del prostíbul al capdavant, ha activat les alarmes per desastre químic. Si passa qualsevol atemptat de falsa bandera, no oblideu que el president de la Genociditat és màxim responsable dels mals i dels assassinats que els sionistes provoquin. Volen un Ohio a la catalana? Esperem que no, però si passa, JA SABEM QUE LA GENOCIDITAT N’ÉS LA RESPONSABLE.

https://twitter.com/emergenciescat/status/1634830361157877760?t=fGERcty1rz7dkGpnYuTlaw&s=19




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada