dilluns, 20 de març del 2023

L’HORA DE LA VERITAT S’ACOSTA


Sí, sembla que l’hora de la veritat s’acosta. Enguany és l’any clau de la guerra dels sionistes contra la Humanitat i, com ja he escrit altres vegades, qui arribi a cap d’any amb la victòria, difícilment podrà ser derrotat. Per aquest motiu els criminals continuen amb el seu pla, mentre es consuma l’assassinat mundial pels verins jueus inoculats pels sicaris dels governs de tot Occident. De fet, la Tercera Guerra Mundial és aquesta, la matança indiscriminada dels goyim pels jueus, i l’intent de prendre’ls fins a l’última propietat i així instaurar en el món el Gran Israel, el camp de concentració, extermini i frenopàtic que dirigiran els jueus, la immensa granja on els sionistes criminals tindran estabulada a la resta de la població que sobrevisqui als verins que han inoculat i continuen inoculant. Qui es pensi que hi ha algú dels que gestionen aquesta absoluta i extrema barbaritat i abjecció que és innocent; és idiota. TOTS SÓN RESPONSABLES I, PER TANT, A TOTS CAL JUTJAR-LOS I EXECUTAR-LOS. I val a dir, que, com veurem, cada volta corren més el risc de ser executats sense necessitat de judici, que val a dir també, avui ja seria un protocol, perquè les evidències de crims de lesa humanitat, alta traïció, genocidi i destrucció del patrimoni nacional i dels individuals, és tan flagrant, que fins i tot, sembla un insult proposar judici a indiscutibles assassins de masses, lladres i traïdors. Però, com no m’agrada la unilateralitat, vegem les proves que certifiquen que estem arribant al moment clau de la guerra, i que tots els sicaris dels sionistes, NOMÉS PER SER SICARIS, mereixen l’execució, per ser representants nacionals i trair qualsevol dels principis fonamentals en el desenvolupament d’un càrrec públic: el servei al poble i a la nació. Cap d’ells ho fa, sinó que traeixen la gent i la dignitat de la nació, i si bé és cert que és per causa de l’absència de substància grisa i desconeixement d’allò que són principis i valors, no per això, perquè siguin idiotes profunds amb un retard mental irreversible, han de ser excusats de la responsabilitat, perquè saben què fan, per què ho fan i què comportaran les seves accions. I si no ho saben, aleshores, encara m’ho poseu més fàcil, perquè ÉS IMPRESCINDIBLE L’EXTINCIÓ DE LA IDIÒCIA, ABSOLUTAMENT INDISPENSABLE.


Neil Cliver ens en fa cinc cèntims: https://t.me/elinvestigador_org/13601.

Rafael Rosselló ens diu que és el moment de reaccionar:

https://t.me/RosselloCM/72285. I és cert que ja és l’hora de fer veure als criminals i assassins que il·legítimament desgovernen les nacions occidentals en benefici dels seus amos i usurpadors del poder, que s’han de rendir, si volen tenir un judici just, ja que en cas de persistir en l’abjecció contra els seus pobles, aleshores, no caldrà judici, i la protèrvia, la insolència i la ignomínia dels seus actes autoritzaran tàcitament i de facto la legítima defensa de la gent contra els seus opressors, assassins i criminals. LA PENA CAPITAL PER A TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS I LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS ÉS EL PRIMER PAS, SI VOLEM UN MÓN SENSE ESCÒRIA. I si no, escolteu què diu l’escòria sionista:

L’Organització Criminal ‘Comissió Trilateral’ (com els agrada de dir ‘Comissions’ als femers de la corrupció i la violació dels drets humans, a aquesta colla de sionistes enemics de la Humanitat!), ja es vanta que enguany serà l’any 1 del Nou Ordre Mundial! https://t.me/No_plandemia/5196. Confio, espero i desitjo, que l’any 2024 entri en les nostres vides, amb la benedicció de l’extinció de les vides de tots els psicòpates criminals que pretenen el NOM. Recordeu: O ELLS O NOSALTRES. Ells ja ens maten a milions, ja ens enverinen a milions, ja ens roben tot el que és el fruit del treball, ja ens han destruït l’estat nacional i la família, i no s’aturaran fins a convertir-nos en animals de granja, amb les vacunes tòxiques obligatòries, la marca de la bèstia dins del cos, com les cabres, bens i vaques les llueixen a les orelles; i amb disfuncions mentals provocades pels enginys malèfics que els idiotes amb diploma dissenyen al servei del Mal en els ‘dits’ laboratoris. Penseu en el nivell d’idiòcia d’aquests mamarratxos científics, purs robots sense ànima ni raciocini, purs esclaus feliços del seu esclavatge!

Tanmateix, la gent ja n’està tipa. Només cal que un país enderroqui els criminals que el governen, els executi a tots, sense dilacions i amb grans festes populars, i la derrota dels sionistes, serà un fet. A França, potser gaudirem del plaer de veure l’execució a la guillotina de tot el govern francès amb la puta dels Rothschild com a estrella de l’espectacle més gran vist mai a París! Jo, ho desitjo de tot cor. Veure el teu enemic aniquilat, alguna vegada ha estat un crim? O un ridícul i idiota delicte d’odi? I mira, ja que parlem d’odi i d’aquest lletgíssim costum de ser antisemites, o sigui, antisionistes (que l’escòria a tot li canvia el nom), vegem els entendridors passatges del Talmud, llibre sagrat de la jueria, i el cant a la pau universal, al respecte mutu i a l’harmonia universals que són els seus sagrats preceptes, admiració dels filantrops i de totes les escombraries sionistes sense excepció. Vegeu què és el que no podeu odiar per llei:

https://t.me/RosselloCM/72254.

Després d’aquest missatge de pau i d’amor, continuem amb la situació a França, que sembla que els francesos, per fi, volen fer-li justícia a la puta privada dels amos de França, els Rothschild; mentre els sicaris, siguin els gossos castrats o les prostitutes inútils i idiotes, mantenen fidelitat als enemics del seu poble (Hi pot haver algun crim més digne de l’execució pública i amb les més grans celebracions festives?):

Si el maçó i deficient mental de la puteta Macron és presidenta de França, la primera ministra, com no!, és una dona (o una cosa), i es diu Elisabeth Borne. Jo crec que l’ajusticiament d’ambdós alhora, donaria un color molt ‘binari’ a la celebració!

https://t.me/No_plandemia/5193. https://t.me/RosselloCM/72293.

I el gos de Soros, l’idiota d’Espanya i el més gran criminal que mai hagi nascut en qualsevol de les Espanyes, no comença a veure les orelles del llop? L’execució d’aquest impenitent criminal és l’únic acte de dignitat que li resta al país per a conservar un mínim d’honor! I sí, demano explícitament l’execució del criminal del gos de Soros, per tots els delictes que des de fa anys he anat denunciant en aquest blog. Si un tros d’excrement amb deliris de grandor i un narcisisme típic dels idiotes profunds consentits, pot cometre totes les aberracions que li manin els amos amb absoluta impunitat, l’idiota màxim es converteix en el ‘Cabdill sionista’ i el poble serà per sempre més esclau, no del mamarratxo, sinó de les feres dels Inferns que el governen. Però vegeu les caloroses i agradables paraules que la gent dedica al més gran criminal i genocida de tota la història d’Espanya, Pedo Sánchez, l’imbécil, com l’anomena l’amo Soros – fixeu-vos en el detall del jueu: no li diu idiota, li diu imbècil, que sempre té més categoria! - quan el necessita per a algun robatori o assassinat massiu: https://t.me/RosselloCM/72273. Pregunta: Quina mena de cosa tindran dins del crani, tots els que li riuen les gràcies al tarat? I els indigents mentals que el protegeixen?

Aquests gossos i les putes inútils són els que fan la feina als sionistes, ja que si els jueus es presentessin com a amos, no crec que la gent s’ho prengués bé. Per això, l’escòria i la immundícia s’amaga sempre darrere de les cortines, i podem veure els mamarratxos, els gossets castrats que fan servir, i que, que estiguin castrats, no vol dir, en absolut, que no tinguin la més abjecta, rabiosa, cínica i perversa obstinació en servir els seus amos fins al límit i més enllà. Vegeu els gossos mexicans i el criminal de l’ONU, Antonio Guterres, un escorpí indigent mental, que per això, per escorpí, o sigui, socialista, o sigui, verinós, i per indigent mental, o sigui, socialista, o sigui, esclau dels jueus, sempre al servei de la destrucció de la Humanitat. De l’ONU i de tots els femers de les seves organitzacions criminals paral·leles, no n’ha de romandre ni el record. https://t.me/RosselloCM/72244. Igualtat de gènere! Voleu una prova més irrefutable que són retardats mentals profunds? Com si fóssim iguals! Però els amos diuen als gossos castrats que som iguals, i com ells no tenen cervell ni pilotes, doncs s’ho creuen, què voleu, on no n’hi ha, no en raja ni en rajarà.

Vegem ara, la disfressa del canvi de política del goril·la indigent que el Kill Gates, el psicòpata exemple de qualsevol manual de psiquiatria de l’horror i el desperfecte mental absolut, va posar a l’OMS. L’Organització de Matances Sionistes ens diu ara que no, que ells no volen usurpar la sobirania de les nacions! On va vostè a parar! Quines coses de dir! Quan ho han dit? Tot ho enteneu malament, perquè sou uns antisemites sense escrúpols. Vegeu com el terrorista comunista, reu de crims contra la Humanitat i comandant en cap de dos o tres genocidis a Etiòpia, ens ho explica:

https://t.me/No_plandemia/5189, qui no tindrà confiança en algú, que malgrat ser un goril·la, i les ulleres més actuals que porta ara, és el responsable dels protocols assassins que mataren milers de vells arreu del món i que va incentivar la inoculació amb els verins jueus que no servien de res més que per a emmalaltir la gent i matar-la de mica en mica, com els agrada de matar als sionistes? Només gent sense ànima, conspiranoics i negacionistes, apart dels nazis de tota la vida, no creurien en la tendresa d’aquest goril·la, que suposo que deu ser la nineta dels ulls de la tarada aquella que investigava els goril·les, perquè mai cap animal amb aparença humana havia demostrat tanta afinitat cerebral amb els simis que la senyora aquesta, amb més disfuncions neuronals i més discapacitat racional que el mateix goril·la adoptat pel psicòpata Gates... Veieu com és un circ? El pitjor circ del món, però un circ. Tot són animals, i els que no són animals, són monstres amb forma humana: nans mentals, cervells barbuts, homes de dos o tres i fins a quatre gèneres, i quimeres d’aquest tipus, com la Greta, la Taradeta, que ara escriu llibres (no us amoïneu, que ja la veureu una mica més avall).

Ara és l’hora de comprovar com va l’Holocaust de goyim que els jueus estan realitzant arreu del món, i val a dir, que a Israel mateix, que els sionistes a l’hora de matar, maten tot el que poden; que ja durant la segona guerra mundial no van voler rescatar els jueus dels camps de concentració perquè els sionistes consideraven que els jueus també havien de morir en la guerra contra el monstre Hitler, l’horror en persona!, mentre els sionistes feien costat a Stalin (l’home dels vuitanta milions d’assassinats i els Gulag) i després al gran Mao (l’home dels cent milions d’assassinats i la revolució cultural, o sigui, l’aniquilació de la cultura mil·lenària de la Xina).

HOLOCAUST

Malalties post-inoculació del verí jueu:https://t.me/No_plandemia/5191

Morts ‘consensuades’ del verí jueu: https://t.me/No_plandemia/5192

Pot estar exagerant la doctora? https://t.me/No_plandemia/5195. Que poc coneixeu aquests assassins, lladres i mentiders inveterats!


Que toquin els clarinets i les trompes, redobles de timbals i focs artificials: La nova Leonardo da Vinci ha escrit un llibre. La climatòloga, ecòloga, filòsofa i ara escriptora, amb només el P3 aprovat, ens intrueix en tots els misteris de la vida que desconeixíem, i que gràcies a l’amiga dels Rothschild (que li posen el catamarà per travessar l’Atlàntic i no contaminar amb els avions que fan servir els amos del món), ara sabem una cosa que cap dels limitats filòsofs i escriptors que han fet el ximple des d’Anaxàgores fins als nostres dies sabia, que: «Els homes heteros de mitjana edat són ‘inadequats’ per al clima». No és emocionant que una nena que és idiota i amb mala llet, que està adoctrinada per la deixebla del terrorista Soros i que és finançada i patrocinada per la banda criminal Rothschild, ens expliqui la profunditat dels seus raonaments? Plató plora, a la tomba estant. I Aristòtil, i Descartes, i Kant, tots, què cony!, tots ploren per no haver sabut mai el gran problema de la filosofia: ‘Un hetero mascle de quaranta a cinquanta anys és inadequat per al clima’, Greta, la Taradeta, dixit... I pensar que en realitat, són ella i els seus ‘supporters’ qui són els inadequats per a la vida humana!

Tanmateix, amics, ja sabeu que si d’alguna cosa la Humanitat n’està sobrada a bastança, és d’idiotes. Són a tot arreu, principalment als governs, als jutjats, als hospitals, a les redaccions de premsa, a la policia, a l’exèrcit, a la Universitat i a les escoles, a tot arreu, que és aixecar una pedra i te’n surt, de dessota, un idiota. És mirar al cel, i per sort, com encara no volen, pots veure el sol, que si volessin, ni el blau (bé, aquestes tonalitats noves) no hi veuríem. És veure el mar, la immensa immensitat, i pensar, que sí, que allí sí que hi cabrien tots i no farien nosa. Però, de moment, els tenim a tot arreu, malmetent-ho tot. Què direm, sinó, de l’ensinistrament del Ministeri de l’assassina Darias en el ‘chem-sex’, tot divulgant textos, no tan profunds com els de la Greta, la Taradeta, però que instrueixen els nostres joves en la importantíssima i vital experiència de practicar sexe segur, i drogat fins a les celles! I aquests criminals no són a la presó, cobren, bé roben, dels impostos de la gent; perquè crec que si haguessin de cobrar de la voluntat de la gent, penjarien tots de cordes com si fossin les banderes de l’ONU o dels Jocs Olímpics, i tot, per a glòria de la gent, tot sigui dit. https://t.me/RosselloCM/72256. Us hi heu fixat! No hi ha femer on la Genociditat de Soroslàndia amb tota la fauna, hi sigui present. Corrupció de menors, incitació a la drogoaddicció i al sexe pel sexe, extermini de la gent gran, enverinament dels menors, en tot, hi ha la putrefacta i criminal fauna del zoològic de la Genociditat de Soroslàndia, l’antre més xaró, ridícul i vergonyós de tota la península ibèrica!

I és clar, quan la veu la tenen els discapacitats mentals, els ignorants, els deficients cognitius, els indigents intel·lectuals, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes, es fonamenta en la societat la idiòcia 2.0. Vegeu fins a on arriba la necessitat d’extermini dels idiotes (i no és cap facècia, l’extermini. Amb ‘coses’ com aquestes una societat no pot funcionar, com no pot funcionar amb assassins sionistes, ni amb sicaris castrats i putes inútils, que per això, aquest extermini contribuirà a donar pau a la resta de gent, a la gent de bona voluntat, a la intel·ligència ofesa i a l’ètica vexada, que no es mereixen que quatre meretrius analfabetes i quatre narcisos idiotes els desgraciïn el món. Llegiu què escriu ‘la portenta intel·lectuala’: https://t.me/RosselloCM/72274. No em direu que no és digna d’un avortament retroactiu, només que sigui perquè treguin les instruccions d’ús en els xampús.

Dos gossos castrats i estimats pels sionistes: https://t.me/RosselloCM/72282.

I no vull acabar aquest apartat sobre la idiòcia, amb dos idiotes ‘cum laude’, ella, una prostituta inútil i idiota fins a dir prou si us plau. Què hem fet per a merèixer aquest escarni mental! I ell, un gos castrat, molt bordador però poc mossegador; això sí, silenciós assassí de 27000 ancians entre classe i classe a la Computense de Madrid, i el descans merescut al xalet que els sionistes li van comprar perquè el gaudís amb la tarada màxima del regne, boja sense pal·liatius, corruptora de menors i deficient mental sense esperança de curació ni ara ni amb mil vides! Vegeu com les putes servicials i els gossos castrats lacais s’aprenen el discurs que els diu l’amo mentre li treballen les circumcisions, per a entendre’ns.

https://t.me/RosselloCM/72278


QUANT DE RETARDAT MENTAL, PERÒ QUANT!

GOSSETS CASTRATS AMB AIRES DE SUPERIORITAT,

PUTES BARATES, IGNORANTS I IDIOTES,

AMB AIRES DE CELEBRITAT,

D’EMINÈNCIA, LES MOLT ANALFABETES,

PURES PUTES XIMPLES I INSOLENTS!


AQUESTS SÓN ELS LLASTS

QUE ENS OPRIMEIXEN,

ELS SERVENTS DELS JUEUS,

LA PÚRRIA DEL PAÍS,

ELS TRAÏDORS, ELS GENOCIDES,

ELS IDIOTES.

ENGUANY ÉS L’ANY CLAU.

LA HUMANITAT

CONTRA

EL SIONISME I L’EXÈRCIT D’IDIOTES PROFUNDS.


Última hora a França.

https://t.me/NoPlandemia/107192.

ACCEPTAR LES NORMES ÉS PERDRE LA GUERRA. LA PARTITOCRÀCIA ÉS LA MALALTIA TERMINAL DE LA LLIBERTAT. CAL ACABAR AMB TOTS ELS PARTITS I ELS SEUS REPRESENTANTS, PER TÒXICS I NOCIUS PER A LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT DELS POBLES.

No ens enganyem, no seran els criats dels sionistes qui lliurin la puteta dels Rothschild, és la gent que ha de prendre-la i afaitar-li el coll, sense demanar permís, perquè França és dels francesos i no dels Rothschild i el seu exèrcit de putes barates. Ho he dit, fins que no hi hagi un acte de sonada violència, res no començarà. Malauradament, les guerres no es fan legalment, ni amb carícies, ni apel·lant a la pau i a la concòrdia; i no oblideu que ells (la puteta i els sicaris de la partitocràcia jueva a França) són il·legítims, estan arruïnant la gent a consciència i els estan matant perquè cobren comissió per goyim sacrificat. Fins que no entenguem això, no farem un pas endavant. No crec que fos més justa l’execució de Lluís XVI, que la de l’esperada de la puta maçona dels Rothschild, si els francesos es decideixen a reactivar la guillotina; que val a dir, els candidats a retre-li homenatge es compten per centenars, sinó per milers.

I no incito a la violència, excito a la Justícia, que són coses molt diferents. Ells executen la violència i no exerceixen l’obediència i el servei, i ambdues coses són dos fraus al poble, tan greus i com IMPERDONABLES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada