divendres, 3 de març del 2023

EL MAL TÉ UN NOM


Què us explicaré que no sapigueu ja! Tanmateix, mai no està de més el fet d’aportar incansablement proves i arguments que denunciïn els sionistes assassins com la pitjor banda de criminals de la història, des d’almenys el segle XVIII. S’amaguen? Sí, com les rates que són. Per això, vegem tota la colla de gossos castrats i narcisistes, amb les psicòpates de les prostitutes, tots sense empatia, inútils i idiotes, que els jueus han allistat en el seu exèrcit per a la destrucció completa de la civilització europea o occidental. Per això, avui, us lliuraré un seguit de proves que certifiquen la perversitat d’aquestes ments tarades i els escrits que demostren la infinita maldat dels dimonis amb forma humana.

Com a introducció, llegiu aquest text del periodista – de veritat – Flo Osrainik que, com comprovareu, està molt pròxim a les meves idees i a la meva concepció d’aquesta guerra brutal i sense pietat que el sionisme està executant contra la població principalment europea i occidental, però sense oblidar-se dels altres animals, dels goyim menys afavorits.

https://t.me/resurgente2020/45362

https://t.me/resurgente2020/45363

https://t.me/resurgente2020/45364.

NI OBLIT NI PERDÓ.


Vegem ara com ens maten i emmalalteixen els sionistes, amb totes les armes que tenen a l’abast. I començarem veient com la farmàfia s’inventa malalties per tal d’enverinar de mica en mica els nens. L’assumpte tracta sobre la invenció del TDAH, una enginyosa aportació del psicòpata i psiquiatre professional Rojas Marcos, un evident perill per a la salut pública infantil (és l’idiota que administra antipsicòtics a menors de quatre anys. No cal ser metge per a saber que administrar aquesta mena de fàrmacs cerebrals i tòxics en un cervell en ple procés de formació, és un atemptat amb conseqüències irreversibles; però, el criminal Rojas Marcos continua essent el psiquiatre favorit dels sionistes – vegeu les meravelles que us dirà Google d’aquest criminal -). Però, vegem la notícia:

https://t.me/counterpropaganda20/9209,

penseu ara en l’augment significatiu dels suïcidis i intents de suïcidis en menors. Lògicament, metges, col·legis de mata-sans (o els diem ‘assassins’, ja?) i els polítics, en són els màxims responsables, més encara que els criminals de la indústria del genocidi, les farmacèutiques... I ja que parlem d’aquests criminals, una notícia que corrobora el poder d’aquesta màfia, i com els governs es dediquen a malversar diners públics per a garantir l’eficàcia del genocidi.

https://t.me/resurgente2020/45357,

quina és la pena per a un acte que costa de definir, perquè és l’aberració més abjecta i impensable que ens puguem imaginar? Jo, no me’n cansaré de dir-ho i reclamar-ho: en justícia i ètica, no hi ha altre pagament pel crim que l’execució de TOTS ELS RESPONSABLES. I no hem d’oblidar l’atemptat contra els infants que practiquen tots els desgraciats de més amunt des de fa anys, amb l’enverinament dels menuts amb ‘vacunes’:

L’autisme, la destrucció de menors i de relacions familiars normals, executada per la indústria del crim jueva: la farmàfia: https://t.me/No_plandemia/5046.

I ja que hi som, presentem tot seguit l’apartat dedicat a

L’HOLOCAUST

La massacre sionista a Austràlia: https://t.me/resurgente2020/45356.

La massacre infantil del sionista Justin Trudeau al Canadà, seguint les instruccions del seu amo i senyor, el Rothschild Klaus Schwab:

https://t.me/resurgente2020/45352.

La intenció evident de malmetre els nadons i de provocar malformacions genètiques per part de la indústria del crim Pfizer, dirigida gens casualment pel jueu i assassí de masses Albert Bourla (quant a això dels jueus i els assassins de masses, interessant de llegir l’escrit de més avall de Larry Romanoff):

https://t.me/RosselloCM/71375.


Després de veure les excel·lències criminals dels nostres amics ‘els bons’, els perseguits, els ofesos, els maltractats, els filantrops que només recerquen el nostre bé allà on sigui que hagi de ser, vegem què ens diu Alfonso Longo, enginyer, de l’Estat Profund, o sigui, dels JUEUS:

https://t.me/resurgente2020/45354,

«el nivell de maldat del globalisme és infinit...» i no ho saps prou bé, Alfonso, no ho saps prou bé! Aquí, t’ho acaben d’explicar:

https://t.me/resurgente2020/45341.

I ho fan a tot arreu, destruir, destruir i destruir, i fer la vida natural i digna impossible:

https://t.me/resurgente2020/45355.

En aquest vídeo, podreu endinsar-vos més encara en el grau de patologia d’aquests criminals que responen al nom de SIONISTES, i que, per aquelles casualitats de la vida, són majoritàriament JUEUS i PSICÒPATES:

https://t.me/RosselloCM/71384.

Ara, un interessantíssim escrit del periodista – de veritat – Larry Romanoff, titulat: «Investigació, recerca, fonts i referències», en el qual us demano especial atenció a partir del paràgraf que comença: «Pero hay algo adicional en este contexto que es aún más grave:...». Després, vosaltres en podreu treure les vostres conclusions:

https://es.sott.net/article/86642-Investigacion-Busqueda-Fuentes-y-Referencias.


INTERLUDI

Els èxits de Bukele, president de El Salvador, i l’animadversió dels criminals de l’ONU envers la seva gestió. «Pels fruits els coneixereu...», ens deia sant Mateu, i és més cert que cap altra cosa per a saber què és cada u:

https://t.me/RosselloCM/71383,

és evident que l’ONU està preocupada perquè els mamarratxos i psicòpates que fa servir la màfia sionista estiguin a la presó, ja que a l’ONU els agradava la situació anterior, en la qual els jueus gaudien de petits sacrificis rituals diaris, la qual cosa, ja sabeu que és de les que més bé fan sentir a aquests monstres vinguts dels mateixos inferns, com anirem veient...

L’ONU, en canvi, està encantada amb aquesta exhibició de cultura, finesa, art, metafísica, empatia i llibertat: https://t.me/RosselloCM/71382, i els jueus també, és clar. Però un ésser humà com cal, veu i cridarà que aquests tarats han d’estar reclosos en frenopàtics, o a les consultes del súperpsiquiatre Rojas Marcos, que arranjar-los, no els arranjarà, però almenys, sempre és millor que desgraciï tarats, que no que malmeti per sempre els nens i els joves sans.

I us preguntareu, i això, com ha estat possible? Doncs, tot seguit, en aquest enllaç de ‘Noticias Nom’, hi teniu la resposta, l’evidència, la prova i tota la maquinació perversa dels Rockefeller i la idiòcia que és el feminisme:

https://t.me/noticiasNOM/1735.

I aquests són els resultats:

Imatges repugnants, però són el model que els jueus ens suggereixen per a fer de la ‘merda’ de la nostra civilització, una cosa digna de Satanàs:

https://t.me/resurgente2020/45367. I quan no són tan desviades mentals, les converteixen en putes de prostíbul oficial o governamental, que l’escòria jueva té solucions per a tot, si és a fi de fer el mal:

https://t.me/resurgente2020/45359, fixeu-vos, que la incorporació de la dona a les funcions públiques ha portat més violència, més intolerància, més nepotisme, més insolidaritat i més tirania. Aquests són els mèrits d’aquesta prostitutes de l’harem jueu, una colla de deficients amb retard mental profund, però que com són tractades com a ‘madames’, les idiotes, se senten importants, quan, en realitat, la seva importància no s’eleva per damunt de la importància intel·lectual de les excrecions.

Vegem-ne més de tarades, que el món n’és ple i no en voldreu tantes. ‘Això’, tarades, o gossos castrats, que també en veurem; que als homes, ja s’han encarregat els sionistes de fer-los desaparèixer de la vida pública, perquè saben que són el seu enemic, sí, aquells homes de veritat que són capaços de lluitar pels seus, i que són i seran sempre, els enemics eterns del mal sionista i jueu. Però, vegem la tarada magna del prostíbul del gos de Soros i del femer del PSOE i Potemos, dues organitzacions criminals dedicades a l’aniquilació de l’Estat i l’extermini dels ciutadans físicament, i sinó, econòmica, que aquestes són les ordres del terrorista número u del món – que l’animal no es mor ni a la de tres! - George Soros, sense dubte, una escòria ètica, que només seria digna després de l’execució: https://t.me/RosselloCM/71377 i https://t.me/RosselloCM/71378. Penseu com és possible que aquesta deficient mental hagi passat de caixera de supermercat a ministra, penseu-hi, i rumieu després, qui hi ha d’haver darrere, perquè en aquesta paraplègica cerebral, ningú no la foti fora del govern. Ni té capacitat mental (això no necessita demostració, només s’ha de veure què diu i com es comporta, per a saber que és una psicòpata perillosíssima per la manca absoluta d’empatia i d’autocrítica), ni té ètica, ni se li poden trobar les característiques bàsiques d’un ésser humà (no sap què és una dona – ella, suposant molt – ni una mare – ella, suposant més encara).

Tanmateix, la puta no està sola, que el gos castrat de Soros, mentre li omplin l’ego, el mamarratxo ja en té prou: https://t.me/RosselloCM/71386. Aquests criminals han de ser jutjats (però, de fet, no faria cap falta, perquè les evidències no freturen de judici) i executats, sí o sí, per al bé de la Humanitat i perquè els animals deixin de patir i, sobretot, de fer patir, perquè no serveixen absolutament per a res més que per a la idiòcia i el mal, que en això l’escòria Soros és un especialista; i si no em creieu, penseu en el femer de la Genociditat de Soroslàndia, a casa nostra, i veureu que no hi caben més deficients mentals ni tarats sense escrúpols, dignitat ni vergonya. Quant a la notícia, us heu fixat en les sancions? Això només pot sortir de budells en descomposició. Penseu que per un miler de xicots i xicotes que necessiten ajut psicològic, aquests imbècils estan canviant les lleis a tota la immensa majoria de gent normal. PER HIGIENE MENTAL TOTS ELS POLÍTICS HAN DE SER EXTERMINATS, NO N’HI HA NI UN DE DIGNE NI DE RESPECTABLE. EL QUI NO ÉS UN LLADRE, ÉS UN ASSASSÍ, I EL QUE NO ÉS LES DUES COSES, ÉS SUBNORMAL.

I aquí en teniu la prova, perquè tothora hi ha excepcions. Una intervenció del grup municipal ‘Valents’ de Barcelona, que no sé ni qui són ni quina ideologia tenen, tanmateix, el que diu en Yeray Mellado és absolutament irrefutable

https://t.me/RosselloCM/71394,

i si és irrefutable, els legisladors són criminals contra la infantesa i per això és de primer d’ètica i de mínima justícia que si no són ajusticiats per tal de protegir els menors, almenys, que siguin reclosos PER VIDA en una presó, amb morrió, amb el menjar, això sí, el més saludable, els insectes, i vius, que són més frescos i contenen més vitamines i proteïnes, i aïllats, per a protegir-los dels virus, i sense veure la llum del sol, perquè no els afecti el canvi climàtic. Presó perpètua, sí, però en condicions dignes.

Una bella estampa: un gos castrat, propietat dels jueus, i la reina de les prostitutes del Femer Europeu, dos criminals sense possible discussió, que imposen el MAL perquè els seus amos així els ho demanen, i el continuaran imposant, fins que la gent no els digui prou i actuï amb el dret a la mà, amb els principis bàsics de l’ètica i la més magnànima de les justícies, i després de fer-los passar per un tribunal, perquè almenys plorin abans de ser sentenciats, EXECUTAR-LOS. I que ningú s’esveri, no és un crim, és DEFENSA PRÒPIA. Vegeu els dos assassins de masses:

https://t.me/resurgente2020/45358,

tot el que suggereix VIDA, esfereeix a les hosts jueves dels inferns i als pallassos i mamarratxos criminals que els fan de sicaris. I per acabar d’adobar-ho, vegeu quins efectes més meravellosos té el fantàstic 5G (Baixaràs pel·lícules porno en dos segons! Quan, el món, havia prosperat tant?):

https://t.me/resurgente2020/45365.


MOLT DE COMPTE amb la intoxicació sionista, estan destruint la veritat de la història, com ho han fet sempre. I si abans era perquè la gent desconegués que els jueus són els més grans assassins, els més cruels i els més sàdics, ara tracten de convèncer-nos que tota la civilització blanca és obra dels negres.

https://t.me/RosselloCM/71399, tots els productes del femer de Jewllywood i de les televisions que controlen, com ara Jewflix, estan encarades a destruir l’home blanc, que és l’únic que pot posar fi a la pesta judaica i la seva influència, per sempre... I la imatge següent és tan infantil, com subtilment nociva i perniciosa – les virtuts per antonomàsia d’aquest poble dels inferns – https://t.me/RosselloCM/71387 i si no s’atura la intoxicació, els joves creuran que Roma fou un Imperi negre, com els d’ara creuen que els bons van guanyar la primera i la segona guerra mundials, quan la realitat és que de resultes de les victòries dels sionistes en les dues guerres, finançades, promogudes i mantingudes amb matances rituals bàrbares, Europa ha anat caient en el declivi de la seva brillant i rica civilització. Quan la cultura va passar a Jew York, abandonant París, la davallada en tots els camps de la creació ha estat bestial, perquè els qui la controlen són les rates dels inferns*, les que ens han farcit de misèria i vulgaritat les arts i les ciències, i han destruït la filosofia amb el Prostíbul de Frankfurt (‘l’Escola de’, per als sionistes) i el Femer de Viena (‘el Cercle de’, per als mateixos), els quals han influït en les bagasseries dels jesuïtes, de manera que avui veiem que els filòsofs són poc més que retardats mentals amb coneixements relatius als pensaments d’altres, però incapaços, ja no d’un pensament propi, sinó ni tan sols de veure què passa davant dels seus nassos!


Com sabien els alemanys el 1932 que França s’encaminava a això?

https://t.me/RosselloCM/71393, els bruixots germànics els van dir que noranta anys després hi hauria una Emmanuelle amant dels negres, i que seria una prostituta dels Rothschild, o sigui, dels Bauer que per desgràcia van viure a Alemanya? No oblideu mai, que el poble alemany fou l’ÚNIC que va concedir a les rates els mateixos drets que els dels alemanys, i així els ha anat. Heu vist com tracten les rates la dignitat, la solidaritat, el respecte racial i la cooperació? Tot és mentida, repugnants mentides! ELLS SÓN EL MAL DEL MÓN, FINS QUE NO ENS MATIN ÉS EL QUE HEM DE PROCLAMAR ALS QUATRE VENTS PER A SALVAR LES PRÒXIMES GENERACIONS DE VIURE EN L’INFERN SIONISTA QUE ELS JUEUS FA SEGLES QUE TENEN PREPARAT I QUE AVUI EXECUTEN AMB TOTS ELS GOSSOS CASTRATS I LES PUTES QUE TENEN BEN ENSINISTRATS O COMPRADES; que les putes es deuen a un preu, i els gossos castrats a la ficció del poder i a la vanitat.


I conclourem, amb l’única solució que té el planeta davant de l’atac massiu de l’escòria sionista i criminal:

https://t.me/counterpropaganda20/9214.


LA DEFENSA PRÒPIA

ÉS

DIGNITAT, LLIBERTAT I INDEPENDÈNCIA.


Cal començar a seguir l’exemple: https://t.me/RosselloCM/71380. Fins que les esclaves dels jueus (gossos i putes) no se sentin amenaçats, continuaran amb les amenaces, les coaccions, les persecucions i, finalment, amb les agressions, que tot és qüestió de temps. Per això, no els el donem!


*Quant a les rates de l’Infern, us recomano aquest vídeo perquè vegeu la ‘qualitat’ vocal i les lletres de la música actual, que no oblideu, és controlada totalment pels jueus. Res no és casualitat. Com Hitler deia: ‘els jueus no han creat cap cultura, però les han aniquilat totes allí on han estat’cito de memòria -. Recordeu la cançó, la ‘chanson’, la ‘canción’ espanyola, la ‘canzone’ italiana...? Doncs, vegeu com els jueus ens ‘eleven’ els valors i accentuen la qualitat i la diversitat de la música:

https://m.facebook.com/cecidoversmusic/videos/tendencias-youtube-hablo-alto-y-claro-sobre-lo-que-opino-y-termino-muy-enfadadas/274782954472538/.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada