divendres, 24 de març del 2023

REVOLUCIÓ FRANCESA ?


És possible que la revolució que començaren els jueus el 1789 es conclogui ara, amb la presa de poder del poble francès i l’expulsió dels jueus que l’esclavitzen des d’aleshores? La situació a França sembla que està molt calenta. La gent és al carrer perquè està farta que els gossos castrats i les putes del prostíbul i l’urinari públic els robin i lliurin el país als amos sionistes, la banda criminal Rothschild; mentre la puta privada dels jueus envia els seus animals psicòpates contra la població. Però, vegem-ho en imatges:

https://t.me/resurgente2020/45817

https://t.me/RosselloCM/72519

https://t.me/RosselloCM/72520

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3898426

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3898427

Mentrestant, la puta privada dels Rothschild ignora els esclaus de França i obeeix els amos que li manen d’enviar armament perquè el genocida i jueu Zelensky continuï enviant ucraïnesos a morir per a la glòria d’Israel:

https://t.me/resurgente2020/45818.

Aquesta és la puta privada dels Rothschild, el francès que més ha merescut de ser guillotinat en tota la història del país, la qual cosa, espero de tot cor, poder veure amb els meus ulls o saber-ho de segur. Si els francesos, com qualsevol altre país europeu, volen recuperar la nació i treure-la de les mans dels sionistes Rothschild – amos d’Europa – cal jutjar i executar tots els gossos castrats traïdors i les prostitutes tarades i genocides, els de la canera i les de l’harem jueu, o sigui, de tots els partits polítics, la màfia legal que encobreix la putrefacció i la corrupció sionista arreu dels països occidentals. Però, vegeu l’artista de la màgia: https://t.me/resurgente2020/45819.

Quan el primer dels primers ministres pengi d’una corda, aleshores, veureu com totes les rates tractaran d’abandonar el vaixell. Els jueus, analitzeu-ho detingudament, han destruït de soca-rel el món d’abans del 2019. Arreu la gent ha deixat de viure per a caure en un malson dissenyat pels sionistes amb mentides, verins, estafes i tots els altres crims que els han descrit durant la història com a éssers no desitjables, com a agents del mal i de la destrucció. Cap país del món on hi hagi sionistes que el controlen, avança. No s’ha de ser gaire llest per a veure-ho. Europa està dominada per l’organització mafiosa i criminal del Femer Europeu, a les ordres de la Sinagoga Satànica del BIS, que ha significat la destrucció cultural i nacional de totes les grans nacions europees per a imposar la infàmia patològica que vivim, on més que mai el lema punk «No hi ha futur» és evident. I això, no ho dubteu, és obra dels bons, dels filantrops, dels jueus.

Com això:

HOLOCAUST

https://t.me/No_plandemia/5226


PROSTITUTES DE L’HAREM DE SIÓ

No vull deixar passar les afirmacions de tres tarades amb indigència cognitiva, patologies psicològiques greus i un sentit esquizoide de la realitat, però que com a bones prostitutes al servei dels amos jueus, els sionistes les han empès a llocs destacats perquè puguin escampar la merda que processen els budells repetitius que contenen els seus cranis, i que són l’altaveu dels mandats criminals del sionisme internacional. Vegeu el nivell de la idiòcia profunda que exhibeixen, que ja costa de creure que això no sigui una malaltia intel·lectual exclusiva de la feminitat quan es converteix en feminista ‘woke’, la idiòcia més insòlita registrada en els annals de la història. Vegeu les mamarratxos deficients mentals, que en lloc de poder parlar al públic, haurien d’estar en centres vigilats i controlades psíquicament, perquè el grau de l’estrall cerebral és increïble.

Malgrat el mal gust, s’ha de sentir què diu: Legislar contra el racisme i així afavorir la integració dels estrangers. https://t.me/RosselloCM/72513. Si aquesta puta sionista no és racista i li agraden els negres, pot anar-se’n a l’Àfrica, on la tractaran com a una senyora, o apadrinar negres amb el seu sou. Europa, malgrat que la seva destrossa mental no li ho permeti d’entendre, és BLANCA. Això és racisme? Per a un deficient mental, fins i tot pot ser delicte. Però per a una persona intel·ligent és l’objectiva realitat: un negre no és blanc, un xinès no és un indi amazònic, ni un rus, un iemenita... I cada una de les races, sempre ha tingut un continent ‘mare’, llevat dels negres, pel tràfic jueu amb les Amèriques que, de cap de les maneres, havien de ser blanques. No ser racista, o sigui, no comprendre les diferències en l’espècie humana, és senzillament ser curt de gambals. Altra cosa és odi, però dir que un negre no és un blanc i que el negre no pot ni ha de tenir els mateixos drets a Europa, com no els ha de tenir un blanc a l’Àfrica, és la mesura més responsable per a salvaguardar i protegir la diversitat, que és, sempre, la convivència i el respecte envers la puresa, i no la mescla i la destrucció de qualsevol puresa i autenticitat. La riquesa cultural sempre està en allò que ens diferencia, mai en la igualtat, que val a dir, és un concepte humà que no està expressat enlloc en la Naturalesa, mai, i només són semblants, aquelles coses o espècies que pertanyen a una mateixa naturalesa. La Naturalesa no fa experiments, és recursiva, i així preserva l’essència de cada espècie i l’harmonia universal. Perquè malgrat el que puguin dir les tarades que volen adaptar el món a les seves al·lucinacions esquizoides, si alguna cosa ens ensenya la Naturalesa, és la seva sobirana harmonia. Amb qui no entengui això, no val la pena de parlar-hi més de dos segons: Adéu, Andreu!

Catalina García, una odalisca de l’harem sionista, que els jueus han decidit que vagi a dir imbecil·litats amb l’autoritat que atorga la irresponsabilitat de la conselleria de salut d’Andalusia. Llegiu què diu, i després penseu que això és consellera d’una comunitat autònoma, no una sense-sostre amb problemes mentals i disfuncions cognitives greus, tan greus!, que no cal argument per a desautoritzar-la. «Ets idiota, xata». I ja està, que no val la pena de malmetre saliva, que això ho fan i és propi de les bagassetes quan veuen arribar els amos circumcisos. https://t.me/RosselloCM/72552. No es pot ser més ignorant, més idiota, més estúpida ni més babau. Sense dubte, el feminisme, l’invent jueu per a destruir la societat occidental i esclavitzar-la (això està sobradament documentat i ha estat exposat en aquest blog en diverses ocasions), comporta una destrucció massiva de la capacitat neuronal i, segons que podem veure, amb el temps, la devastació tendeix a ser absoluta, com en el cas precedent i el següent:

Jacinta Rebolledo - posem el nom de la tarada integral - ja va venir a embrutar aquestes pàgines amb una altra bajanada de paranoide, perquè la idiòcia total d’aquesta cosa amb aparença humana i un misteriós artefacte disfuncional i intracranial, és per no creure-s’ho. I no, no està en un tractament psiquiàtric profund per a veure si els budells diarreics que ocupen tot el crani, poden ser extirpats, o tractats d’alguna manera que puguin funcionar, ni que sigui amb una o dues neurones, com els passa als cervells de les deficients cognitives del Ministerio de Igual Da; no, és una persona lliure a qui se li permet de dir idiòcies que haurien d’estar prohibides, almenys, fora dels recintes dels frenopàtics: https://t.me/RosselloCM/72532. És sobiranament increïble! Tot el que hi diu és per recloure-la immediatament, i li excuso, per raons comprensibles en el seu estat, que no sàpiga que la ‘a’ de ‘le a negado’ duu hac (Le ha negado), i tampoc no cal fer esforços perquè ho tracti d’entendre, al capdavall, et dirà que sonen igual. I ja sabeu que dir igual és xupi-guai segons els estàndards sionistes. A més, quina importància pot tenir aquesta hac muda, amb la transcendència fonamental per a la història humana de les seves extraordinàries paraules i el seu acte reivindicatiu, fonamentat en la més rigorosa i excepcional de les ètiques i de les ciències!

Per concloure, quatre desgraciades màximes, paradigma de les prostitutes inútils i idiotes de l’harem jueu que fan de cor al narcisista i genocida, criminal i traïdor del gos de Soros, l’idiota d’Espanya i el més gran criminal que mai no hagi nascut al sud dels Pirineus. Quatre nenes idiotes i consentides per malvades i corruptes, per deficients i ignorants, per cíniques i perverses, per tòxiques i perilloses:

https://t.me/RosselloCM/72548.

El mal que ha fet la seva idiòcia, només es paga d’una sola manera: deixant de ser idiota. No sé si se m’entén.


LA GUERRA CONTINUA.

EL N.O.M. MOSTRARÀ, FINALMENT,

EL SEU ROSTRE ASSASSÍ,

SENSE MÀSCARES ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada