dissabte, 4 de març del 2023

LES MENTIDES DE LA JUERIA


Que l’última cosa que pots esperar d’un jueu és la veritat, és tan cert com que si deixes un objecte a l’aire, caurà. Començarem per demostrar que els criminals que s’han apoderat del món ho han fet amb el robatori, el parasitisme del treball de la gent de bé i amb l’assassinat, quan l’estafa podia sortir a la llum pública. Continuarem amb la demostració que aquests criminals, digueu-los Rothschild, Rockefeller, Schiff, Warburg, Morgan, Goldman, Sachs, Oppenheimer... o fins i tot, Lehmann, els darrers a inscriure’s en el club de criminals sionistes, tots són jueus, i tots són lladres i assassins de masses, si és que jueu i això són coses distintes. I conclourem aquesta primera part amb el Femer de Davos, no sense aturar-nos un moment en la matança sionista, en el seu anhelat Holocaust goyim. Després farem una mitja part amb diverses notícies, per acabar amb les immenses mentides de la jueria, obviant les mentides històriques i cenyint-nos només en els enganys que els criminals ens fan avui.

Com s’han fet rics els jueus? ROBANT. La prova inqüestionable és l’estafa ponzi del sistema econòmic que ells van muntar comprant consciències i voluntats dels qui no les tenen, per a canvi d’unes almoines per als idiotes, convertir-se en els efectius amos i senyors de les nacions que governen des de les institucions criminals dels Bancs Centrals: https://t.me/elinvestigador_org/13508.

I ara, què volen fer ‘els bons’? ROBAR-T’HO TOT. Vegeu el sistema magnífic que s’han inventat els criminals per a robar, d’un dia a un altre, tota la riquesa dels goyim arreu del món. https://t.me/elinvestigador_org/13509.

I per què, els bons, volen fer aquestes coses que, com a mínim, són recriminables, encara que siguin els bons, pobrets!? Per a ESCLAVITZAR-TE, que ells són així, que ja t’ho diuen, seran els teus amos i tu l’esclau feliç. Ho fan per al teu bé, com ho han fet tot en aquest món per al bé dels altres, des de les crisis que arruïnen la gent que treballa i les riqueses de les quals passen a les seves mans, o mitjançant el que els posa: els sacrificis multitudinaris, com foren les dues guerres mundials, sense oblidar totes les altres que generosament escampen arreu del món per al triomf de la ‘democràcia’. https://t.me/elinvestigador_org/13512. Per si no ho heu acabat d’entendre bé, perquè costa d’entendre que els bons siguin uns sobirans fills de la gran barjaula, el mateix, dit d’una manera més breu: https://t.me/RosselloCM/71455.

El Rothschild ‘alemany’ Klaus Schwab, el psicòpata sexual i criminal contra la Humanitat, al capdavant del Femer de Davos com a ideòleg – amb el ximpanzé homosexual del Harari, el simi amb paraplegia cerebral que fa filosofia (que sembla un acudit) – de la tecnocràcia i del transhumanisme, o sigui, de l’extinció de la Humanitat que, convertida en zombis sense consciència ni llibertat, serviran els amos jueus com els ho van prometre les Potestats Infernals que veneren i obeeixen:

https://t.me/counterpropaganda20/9221.

ELS FAREM JUSTÍCIA, D’UNA VEGADA ?

NO ESTARIA MILLOR EL MÓN SENSE ELLS ?

I SÍ, CALDRÀ EXTERMINAR ELS SICARIS,

PERÒ EL MAL SÓN ELLS,

AMB NOMS I COGNOMS,

SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.

MATAR-LOS ÉS DEFENSA PRÒPIA.

ELLS,

NO FAN ALTRA COSA QUE MATAR:


HOLOCAUST

Més proves de l’assassinat massiu d’innocents amb mentides i enganys - com els agraden! - i que els càlculs més consensuats per la dissidència, ja eleven a la ‘meravellosa’ xifra dels 13 milions, els morts, i en creixement; i això, sense comptar tots els milions que han emmalaltit de manera crònica o de manera greu, que a ells els és igual, mentre el mal sigui manifest i faci la vida impossible als innocents, que no els han fet res més que molestar-los amb la seva existència inútil.

A Mèxic, ens corroboren la mala intenció jueva, ja que la inoculació a embarassades és un acte criminal perpetrat amb plena consciència i amb ple coneixement dels mals que provocarà: mort, malformacions, avortaments, esterilitat i totes les malalties que el metge, amablement, ens relaciona. Aquesta és la bondat jueva, pobrets!, que tot ho fan per al nostre bé, que si no, la grip neodenominada Covid19 ens hauria mort a tots, estigueu-ne ben segurs, paraula de jueu! https://t.me/elinvestigador_org/13515.

Ara, vegeu l’assassina Carolina Darias que, amb 30000 morts i els beneficis de la matança, no vol que se li escapin els que han de caure aviat, per això, vegeu aquesta notícia, que demostra clarament quines són les intencions de la genocida:

https://t.me/resurgente2020/45384 i https://t.me/resurgente2020/45385, i escolteu-la com ens parla de la malversació de fons, de repartir-se els diners en guinguetes mentre destrueixen la sanitat – si és que n’hi havia, tot sigui dit – i fixeu-vos, la tarada màxima, com fa servir neollengua i eufemismes per a justificar l’injustificable: que el metge no vegi el pacient: (segon 43) https://t.me/RosselloCM/71448: Pla d’Atenció Digital Personalitzada. La idiòcia de la subnormal és igual al nivell de sadisme i crueltat del monstre – 30000 assassinats en un any -. La pena capital és el mínim càstig, perquè el cas és que no l’estarem executant trenta mil vegades, no per res, perquè al final, tot i el desfogament moral i emocional, cansa.


Passem a un seguit de notícies diverses per a fer més passable el tràngol de conviure amb tants de criminals, per bé que, malauradament, tot el que ve són idiotes, inútils, gossos castrats i deficients mentals, prostitutes amb indigència cognitiva i racional, a part d’absència d’empatia i ètica. I ja que parlo de les putes, fixeu-vos en el nombre d’elles arreu: avui són les ‘polítiques’ – com els agrada de dir-se, a les subnormals -, ‘científiques’ – les ignorants servicials – i ‘jutgesses’ – les especialistes a mirar cap a un altre costat -, i també n’hi ha de sociòlogues, psicòlogues i de tota classe, que darrerament les bagasseries jesuïtes s’han especialitzat a formar les bagasses del sexe – diguem-ne - tradicional.

Comencem per les innombrables, la colla de desgraciades sense enteniment, capacitat de pensament i menys encara d’empatia, que es dediquen conscientment a destruir la vida dels joves, per la qual cosa, farien una ‘troupe’ perfecta d’acompanyament a l’assassina de masses Darias, en un dia que seria dels més esplendorosos que hagi viscut mai la península. Escolteu els problemes perpetus que genera la idiòcia de les subnormals psicòpates: https://t.me/RosselloCM/71453. I aquests casos ara comencen a sortir, mentre elles els obvien, perquè un idiota per a menjar depèn del cuidador, i quan qui et té cura és un jueu com Soros, només menjaràs si ets abjecta, cruel, sàdica i la manifestació més bruta de la ignomínia, i per això, les tarades fan pinya al voltant del jueu generós amb els diners de monopoli, com els coloms de la plaça Catalunya al voltant del nen amb pinso. No hi ha diferència, si no fos, la dignitat dels coloms; però que, al capdavall, no són més que rates amb ales, com si fossin, per a entendre’ns, com jueus alats. Ni una d’aquestes retardades ha d’arribar tard a l’hora de la justícia, a més a més, que seria molt maco i molt emotiu veure-les en tan solemne acte com en els mítings: agafadetes de les mans, tot saludant el públic.

Prenguem-nos-ho amb humor, després ja farem justícia! Una escena com la que veureu, pot passar en qualsevol moment: https://t.me/NANOMNOTICIAS/12847.

Els criminals idiotes, incapaços, immorals, l’escòria que fa política, en aquest cas, a l’organització criminal i mafiosa PSOE: https://t.me/RosselloCM/71449. Però els trobeu en tots els partits, i sobretot en els dels mamarratxos com l’esperpent ridícul i menyspreable del cuc que dirigeix Cantàbria, un pocavergonya de llibre, un miserable de manual i un paràsit per definició, la imatge per antonomàsia del criminal que va pel món de justicier, com si fos una escòria jueva qualsevol:

https://t.me/RosselloCM/71454.

L’ÚNIC POLÍTIC ÚTIL

ÉS EL POLÍTIC MORT.

Oh, ets un exagerat! Un impresentable que no respectes els altres i aties l’odi!

Resposta: https://t.me/No_plandemia/5064?comment=102640. I consti que no hi diu que, a més a més, pagaves tu.

L’única resposta a aquesta colla de criminals i el primer pas per a poder-los detenir, jutjar-los i executar-ne la meitat, almenys, és això:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12836.

A LES URNES NI UN VOT.

MENTRE LA GENT VOTI CRIMINALS,

ELS CRIMINALS GOVERNEN.

SENSE PARTICIPACIÓ,

EL SISTEMA TREMOLA...

I CAURÀ, SÍ O SÍ.

I ALESHORES, PODREM CAÇAR

LES RATES D’AQUESTA PLAGA.

RECUPEREM

LA DIGNITAT I LA LLIBERTAT.

IL·LEGALITZACIÓ DE TOTS ELS PARTITS POLÍTICS !


https://t.me/RosselloCM/71414 i https://t.me/RosselloCM/71415. Això, d’una banda és, ras i curt, malversació de diners públics, perquè no hi ha cap espanyol que pagui els impostos per a resoldre els problemes d’estrangers il·legals, sinó per a resoldre els problemes nacionals i les necessitats dels autòctons tant com els dels immigrants legals, però no per a mantenir paràsits sense papers, que ja en tenim prou amb mantenir els paraplègics mentals dels prostíbuls i dels urinaris públics. I d’altra banda, cometen el gravíssim delicte d’alta traïció, perquè apliquen el pla Kalergi del Femer de la Sinagoga Europea per a la destrucció de la població natural, i la substitució per africans. Europa és europea, i Àfrica, africana. Com veieu, els motius per ajusticiar tota la colla de miserables que estan en política, donen per a diverses penes capitals, i si els genocides han de pagar els seus crims, sí o sí, amb el cap, aquells que hagin d’anar a la presó perpètua (perquè aquests 17 milions d’euros regalats a 2100 menors il·legals, els han de retornar els polítics; i com no ho podran fer - no crec que el robatori sigui tan exagerat i escandalós -, aleshores, hauran d’anar a presó tota la seva vida), tanmateix, que no pateixin, que els garantirem les condicions dignes que ells consideren com a tals: morrió les 24 hores, aïllament, alimentació amb insectes vius i l’aigua a part i de pagament – que cotitza a la borsa -i confinament, perquè vejam si surten al pati i es moren d’un atac cardíac pel canvi climàtic! No, això no. A la presó, però en condicions.

Abans de tornar amb els nostres amics que, encara que no ho sembli, no els hem deixat de banda, perquè darrere de tota la putrefacció exposada, sempre, de sempre, hi ha el fotut nas d’un jueu; fem un viatge a Rússia i a la guerra amb Ucraïna, on el jueu i pallasso, genocida i sàdic, pocavergonya i criminal de Zelensky, l’escòria més nefasta que ha produït Europa en la seva història - que una defecació d’aquestes dimensions no la trobes en cap altre moment del passat – segueix amb l’estratègia de la matança a discreció. Escolteu què ens explica Liu Sivaya, la noia russa, que podem entendre que és part en el conflicte, tot i això, cal escoltar-la, perquè a més a més, jo no li he sentit mai una mala paraula contra els ucraïnesos, que lògicament, ella considera russos. Escolteu-la, perquè el que diu, tenint present que el pallasso genocida és jueu, té tota la lògica, i que enviï a morir els vells i els joves, com aquí els maten amb verins inoculats, és del més natural. https://t.me/RosselloCM/71419.

Aquesta és l’única resposta que ha de donar Europa a la incitació a la guerra de la bruixa de la Corrupció de la Sinagoga del Femer i el tros de tifa orgullosa de Lleida:

https://t.me/voluntasoficial/5849.

Tot seguit, una notícia que podem deixar en suspens, però que m’ha fet gràcia:

https://t.me/resurgente2020/45375, i no m’ha fet gràcia perquè aquest criminal hagi mort, sinó per: https://t.me/resurgente2020/45376, tot i que és de Rafapal, que no em mereix la més mínima confiança; tot i això, m’ha fet gràcia la notícia escrita a ‘realrawnews.com’, sobretot quan Andrei Zakharov, segons la notícia, diu:

«Aquí no portem els culpables a judici, una pèrdua de temps. Per què perdre el temps quan sabem que són culpables? Tractem aquests assumptes amb severitat».

No sé si Putin ha ordenat l’assassinat de tots aquests 130 criminals de la ciència, no ho sé, però, si és veritat, el que m’agrada és comprovar que Putin i jo tenim parers molt similars en segons quines qüestions. I no seré jo qui alci la veu per a protegir els drets d’assassins sense escrúpols. Recordeu que fa molt de temps, quan començava el teatre de la plandèmia, ja vaig dir que TOTS ELS CIENTÍFICS QUE TREBALLEN EN GUANY DE FUNCIÓ (com els agraden els eufemismes als jueus!) HAVIEN DE SER EXECUTATS, PER IDIOTES, SENZILLAMENT; PER NO ENTENDRE QUÈ ÉS LA SEVA CIÈNCIA I, PER TANT, PER FER FRAU AMB RESULTAT DE MATANÇA INDISCRIMINADA, i jo com Putin, també sóc de no perdre el temps. Les nòmines són prou prova de culpabilitat.


I conclourem l’episodi d’avui, amb

LES MENTIDES DE LA JUERIA

La grossa, i molt ben il·lustrada: https://t.me/voluntasoficial/5869.

Les ciutats dels 15 minuts per a combatre el canvi climàtic (?)

https://t.me/voluntasoficial/5855.

El fet de fer creure que els Estats Units no són la ‘reducció’ dels esclaus de la Reserva Federal, no se’l creu ningú: De Santis ens ho certifica, com a bon gos castrat:

https://t.me/voluntasoficial/5870.

Sense paraules: https://t.me/voluntasoficial/5883.

Les coses increïbles d’aquests estafadors: https://t.me/voluntasoficial/5896.

El crim com a màxima. L’AMA, organització sionista i criminal, que dirigia Morris Fishbein, que no sé per què, he pensat: Si surt al ‘Times’ en portada, es dedicava a anar contra els metges de veritat per tal de protegir el secret en la matança sionista dels Rockefeller, i pel cognom - em deia -, deu ser jueu. O jo ho juraria. I com vèiem ahir, resulta que Google et diu que és ‘nord-americà’, tanmateix, el fet de veure que estava enterrat a Zion Gardens, un cementiri jueu, m’ha tret els dubtes del cap. Aquest criminal de masses de l’AMA era jueu. Què havia de ser, si no? I consti que no els tinc animadversió perquè sí, però noi, allà on veus massacres, crims bàrbars i multitudinaris o matances sense seny, allà sempre hi ha al darrere una escòria de la bondat. Però, vegeu la notícia – que pot no ser rigorosa, però l’AMA fou una mena de GESTAPO mèdica al servei de la banda criminal dels Rockefeller -:

https://t.me/voluntasoficial/5897.

Els jueus i els seus sicaris: les escombraries dels cagaguano. La veritat és que si fem justícia, un dels rams amb més demanda després, serà el periodisme, perquè em penso que no es deslliuren de la capital ni el 10%: https://t.me/No_plandemia/5051.

Hi seran ells, al darrere? https://t.me/No_plandemia/5053. No és un tren, cert, però hi ha morts, horror, incendi i fums tòxics.

I com a Ohio tot són incendis, doncs, jo, només pregunto: hi seran ells al darrere, o només és acusar sense proves? https://t.me/No_plandemia/5063.

El negoci del canvi climàtic. Ui! Això no es pot dir, que sinó, els bons seran dolents i estafadors, i això no es pot dir, perquè és mentida i ja sabeu que si un jueu et roba i l’acuses, ets un antisemita; el que has de fer, és agrair-li que t’hagi robat... com si et vol matar, tu mutis, i sigui, amb alegria, perquè no s’ha de ser contrari a la voluntat dels bons, mai. https://t.me/No_plandemia/5060.


LA GUERRA CONTINUA.

O ELLS O NOSALTRES.


Brussel·les: https://t.me/No_plandemia/5065.

Això està bé, sí, però cal anar als organismes públics i fer sortir les rates per a tancar-les a presó fins a l’hora del judici (final). Els qui manen no tenen autoritat, són tots il·legítims i no representen els pobles, sinó que són la traïció a les necessitats dels pobles, i per tant, el poble TÉ TOT EL DRET DE JUTJAR-LOS I CONDEMNAR-LOS.


Hi ha gent que s’obstina que https://t.me/NANOMNOTICIAS/12852, tanmateix, s’equivoquen. La teva vida és la teva responsabilitat i tu n’ets el culpable, però quan la vida és impossible, tu no n’ets el culpable, i el culpable és el que assumeix la teva responsabilitat, i per això, per a recuperar-la i poder sentir-te altra volta culpable dels teus errors, cal extirpar-los la responsabilitat que han robat, i mal que pesi als homes de bona voluntat, la pesta només s’acaba exterminant les rates. Morta la cuca, mort el verí. El de més, és fer volar coloms i caure altra volta a la trampa. Ells fan la guerra definitiva, si guanyen, oblideu-vos de la vida, de la responsabilitat i de culpabilitats; sereu animals, només animals. Mai l’home havia estat en un atac tan colossal com aquest, és la supervivència de l’espècie que està en joc, i si sobreviu, és inexcusable l’extermini de l’amenaça, perquè si avui fracassen, demà poden no fer-ho; però, si ja no hi són, ni volent-ho, ho aconseguiran. No sé si m’explico bé.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada