dimarts, 28 de març del 2023

PENA CAPITAL, SÍ.

 

La pena capital és l’extrem al qual pot arribar la justícia. Tothom està d’acord que és una pena que cal limitar al màxim, tanmateix i sense dubte, és una pena necessària en qualsevol codi penal, per què? Molt senzill. Els drets bàsics i inalienables són la llibertat, el dret a la vida i a la propietat. La violació d’aquests principis bàsics és la que fa que en el moment que algú atempta contra aquests principis perdi automàticament els drets que fins ara en ell eren inalienables. És a dir, quan algú roba o atempta contra la propietat d’altri, en aquest mateix moment perd el dret a la llibertat, i per això se’l pot i se l’ha de cloure en una presó. I si l’individu el que fa és matar i atemptar contra la integritat d’una altra persona, l’atacant, automàticament, perd el dret a la vida, pel senzill fet que ell no l’ha respectada. Tot i això, l’execució sembla només oportuna quan l’atemptat o l’agressió sobrepassa un fet violent i hi ha agreujants, siguin d’abús d’autoritat, de poder, de força, tortura, segrest, etcètera. Per això, la justícia és molt senzilla i no necessita ni advocats ni excrements amb toga. Has robat, perds la teva llibertat. Has assassinat o violat, pots perdre la teva vida. I estem parlant de crims únics, no de robatoris massius com els de la banca, ni d’assassinats massius per males praxis conscients i per enverinament, com el cas de tots els governs genocides d’Occident, en els quals casos no parlem de fets excepcionals i únics, sinó de fets habituals i multitudinaris, amb la qual cosa, cap ètica pot defensar el violador, l’assassí, ni el lladre. No és el mateix robar el rellotge a un jove com tu, que fer-ho a una persona gran. I la pena ha de ser molt diferent. No és igual una violació entre persones de la mateixa edat, que l’abús a un menor, i les penes no poden ser les mateixes. I podíem continuar, però el fet fonamental de la qüestió és que el qui viola els dos principis fonamentals o drets inalienables: el cos i la propietat, o sigui, la dignitat i la llibertat, perquè la llibertat depèn de la independència econòmica; encara que la llibertat no sigui exclusivament dependent de raons materials. Per això, davant de les barbaritats abjectes que estem vivint des de fa tres anys per l’acció de criminals governamentals és IMPRESCINDIBLE LA PENA CAPITAL PER A TOTS ELLS, I L’EXPROPIACIÓ DE TOT EL SEU PATRIMONI. Qualsevol altra aplicació del dret – o sigui, la trampa que permet delinquir amb impunitat, que això és el dret – és frau a la justícia. Abans de continuar, vegem quina mena de robatori i esclavatge preparen els criminals de la banca internacional:

https://t.me/elinvestigador_org/13643 i https://t.me/resurgente2020/45904.

Tot seguit, unes magnífiques declaracions del doctor Michael Yeadon, que com és intel·ligent i responsable, considera que és ètic i necessari la pena capital per als assassins responsables de l’Holocaust, i partidari de la presó perpètua per a tots els col·laboradors; aquesta és la seva opinió, a la qual, val a dir-ho, no m’hi afegeixo, perquè, pregunto, val la pena mantenir centenars de milers de criminals tota la vida? Ells, que sempre estan preocupats pels números que no quadren mentre roben tot el que poden i més? És just aplicar la mateixa màxima que ells fan servir, sobretot perquè no ens acusin d’injustos: Si els vells sobren perquè ja no serveixen per a res, són estómacs inútils – tots els governs occidentals mataren protocol·làriament els ancians de les residències -, què no serà si parlem d’aquests inútils, lladres i discapacitats! Garantir una vellesa digna als ancians és la més sagrada de les obligacions de l’ésser humà. Tanmateix, garantir que arribin a la vellesa criminals inútils i responsables de les més abjectes aberracions mai viscudes en el planeta, sense dubte, és una ignomínia. Es pot ser inútil i discapacitat, com ho són tots els polítics; es pot ser un paràsit i un lladre, com ho són tots els polítics, però el que no es pot consentir és que els polítics siguin assassins, traïdors, lladres i usurpadors del poder. Per això, la PENA CAPITAL S’HA D’ESTENDRE A TOTS ELS QUE HAGIN TINGUT RESPONSABILITAT DIRECTA O INDIRECTA AMB MÉS UN MORT. Vejam si tancarem a la presó a un malaurat que en una disputa perd el cap i en venjança, prepara i comet un assassinat (no un homicidi voluntari), i resultarà que els criminals que viuen en els prostíbuls dels sionistes i en els urinaris públics, després d’assassinar desenes de milers de persones per a benefici personal, els amnistiarem o els condemnarem a passar una breu etapa a la presó. L’execució és un imperatiu legal, social i ètic.

Vegem per què: Aquest criminal absolut, a part de deficient mental i psicòpata narcisista, no pot tenir altra pena que la capital: https://t.me/NANOMNOTICIAS/13112. Els seus assassinats, la traïció a la pàtria i als espanyols que ha de representar, mentre serveix interessos estrangers i mafiosos, com ho demostra la marca del Diable que lluu orgullós – l’imbècil – a la solapa, és prou per a condemnar-lo. Aquest dement, malgrat la demència, ha de ser exterminat perquè és un perill per la salut pública, la dignitat i les llibertats de 48 milions de persones. Qui dirà que matar l’assassí i traïdor en cap i els seus milers de criminals sicaris (tots els polítics, tots) és una aberració, quan aquests miserables amenacen els drets inalienables de 48 milions de persones. El dret natural IMPOSA la necessitat de l’extermini d’aquesta banda de criminals amb patologies psicològiques i psicopàtiques tan greus que no haurien d’haver sortit mai d’una penitenciaria psiquiàtrica. Però els jueus, Soros, els ha posat al govern. Just és que els espanyols els enviïn d’on no havien d’haver sortit mai, l’Infern. I quant als sionistes, no cal que afegeixi que aquest és un delicte de tal magnitud que només la pertinença o la simpatia envers aquests assassins i lladres inveterats, ha de ser constitutiva de delicte, amb penes capitals per als primers i presó perpètua o psiquiàtrica per als segons.

LA TOLERÀNCIA AMB EL MAL,

ÉS MAL.

Un tuit que ho diu ben clar: https://t.me/resurgente2020/45900.

Què dir de la puta dels Rothschild: https://t.me/RosselloCM/72748.

Les declaracions del genocida Bancel i l’evidència de la insolència i les mentides d’aquest assassí massiu: https://t.me/RosselloCM/72735.

Què dir de tots aquests retardats mentals profunds i el mal que han fet:

La màfia dels serveis socials https://t.me/RosselloCM/72741. I amb aquests depravats, incloeu-hi tots els responsables dels sistemes educatius: https://t.me/RosselloCM/72758.

LA SOCIETAT QUE VIU EN LA DEPRAVACIÓ

ÉS UNA SOCIETAT MORIBUNDA.

COM HAURIA DE SER INJUSTA

LA PENA CAPITAL PER ALS DESTRUCTORS

DE LA CIVILITZACIÓ ???


ELS FRONTS DE LA JUERIA

La malaltia psicològica dels trans, i tot el que s’hi amaga darrere:

https://t.me/resurgente2020/45907 i https://t.me/resurgente2020/45908.

L’afecció sionista a fer de ferroviaris, i les casualitats dels accidents de trens, això sí, tots carregats amb material tòxic i perillós. Casualitats sionistes, només casualitats jueves.

https://t.me/resurgente2020/45910, https://t.me/No_plandemia/5266.

La idiòcia del canvi climàtic amb el qual els lladres inveterats esperen robar-t’ho tot, i que compris vehicles tan segurs com els elèctrics, que a part de ser el vehicle més ‘demencial’ i antiecològic, és una maquinària d’esclavatge en els països pobres:

La meravella de la nova enginyeria jueva per als goyim:

https://t.me/RosselloCM/72739.

Els misteriosos incendis que el criminal del gos de Soros atribueix a la paranoia del narcís amb el canvi climàtic. Més pertorbat no es pot estar! La prova:

https://t.me/No_plandemia/5268, https://t.me/No_plandemia/5261.

La fal·làcia del canvi climàtic, i cal destacar que les dues idiotes que defensen les esquizofrènies dels sionistes són dones. Serà per incapacitat intel·lectual? O serà perquè la capacitat sàdica femenina és més gran? Observeu, que no deixa de ser curiós que Madeleine Albright, la mamarratxo que és responsable de defensa a la reducció jueva del Regne Unit, la sacerdotessa negra del Femer de la Sinagoga Europea, i un llarg etcètera de dones – i obvio l’avortament – arriben al punt de desitjar i no importar-los la mort dels nens!!!

https://t.me/RosselloCM/72744.

TOT AIXÒ HA DE SER EXTERMINAT.


Aquesta deu ser la superioritat femenina: pertànyer a organització criminal:

https://t.me/RosselloCM/72778.

Conclourem avui amb dues intervencions dels pallassos que els sionistes trien entre la màxima i més putrefacta de les escòries ètiques i mentals que troben entre les més nauseabundes de les escombraries amb forma humana:

Això’ i la paraplegia cerebral congènita: https://t.me/RosselloCM/72763, la deficiència mental d’aquest avortament es veu que ha trastornat els jueus. D’on podrien haver tret un error de la naturalesa més extrem!

Bé, d’aquí: https://t.me/RosselloCM/72775. Aquesta és la facècia dels jueus, posar un dement, criminal, pedòfil, sionista i paràsit vital al teatre del govern americà, o sigui, el titella que fa que representa la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Algú pot explicar com és possible que un discapacitat com aquest indigent mental estigui al capdavant d’una potència nuclear? I penseu que la Kamala Harris està esperant que l’inhabilitin per a escampar el verí letal que és tota ella. I, de vegades, em penso que, per bé que els jueus saben que les dones idiotes – i els gossos castrats, que són iguals però amb penis - són ideals per a convertir el món en un autèntic femer del gust sionista, la granja de porcs per als goyim; em penso que hi ha algunes dones que els generen desconfiança. Trien el més baix, el més execrable, el més ignominiós entre el sexe femení, que ja és molt dir; però crec que hi ha alguns d’aquests monstres, que ells mateixos creuen que en algun moment se’ls poden desbridar, i per això, les putes amb càrrec són inútils i idiotes amb prou deficiència cognitiva i comprensió lectora, visual i vital; però n’hi ha que són pèrfides i astutes, incapaces, però molt a tenir en compte, com el verinós rèptil de la Kamala. Altra explicació no hi pot haver, perquè destituir el mamarratxo de la Casa Blanca, sembla que a ningú li podria estranyar, és més, és l’única acció digna que cometrien els sionistes en tota la història. Però es veu que el monstre negre, la primera oportunitat de posar a la reducció dels americans de la Reserva Federal una dona negra a la presidència, que significaria el triomf absolut del feminisme sionista i del pla Kalergi a Amèrica, no és encara una bona jugada. Potser els americans no tolerarien aquesta insolència? No ho sé. El cas és que els assassins inveterats mantenen el deficient mental del Biden de president, que això sí, fa joc amb tota la jovenesa d’estúpids criminals idiotes que han col·locat al capdavant de tots els països occidentals.

LA PENA CAPITAL

AVUI

ÉS LA SALVACIÓ DE LA HUMANITAT.

I NO HA DE SER UNA EXCEPCIÓ,

SINÓ QUE

HA DE SER NORMA ARREU DEL MÓN.


P.S. Als paraplègics excrements amb toga: Justícia és, i no un delicte idiota d’odi. Jutjar i condemnar a mort els criminals massius no hauria de ser la vostra responsabilitat? No és, potser, un delicte d’encobriment, col·laboració i complicitat? Si els jutges haguessin estat jutges i no excrements sionistes amb toga, TOT EL QUE HA PASSAT HAURIA ESTAT ABSOLUTAMENT IMPOSSIBLE. Ells són els principals responsables per omissió i deixadesa de funcions. La qual cosa no els excusa com a criminals per haver encobert i protegit els pitjors genocides que MAI HI HAGI HAGUT A LA HISTÒRIA, que no es conformen a matar milions de persones, no; volen arrabassar-los per sempre la LLIBERTAT I LA DIGNITAT, i els mamarratxos de les Ciutats de la Immundícia fent el dròpol, l’única cosa per a la qual estan capacitats.

I si els jutges no ho entenen, ‘Noticias NOM’ ens ho explica amb referència al criminal de masses Tedros, el goril·la de les ulleres adoptat pel psicòpata Gates. Tot, adobat amb la magnífica música de King Crimson (Epitaph).

https://t.me/noticiasNOM/1743.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada