dilluns, 27 de març del 2023

CBDC I ALTRES CRIMS SIONISTES


Que el sionisme internacional és l’organització criminal més terrorífica i nociva de la història des de fa cinc segles, és com afirmar que la màfia és una organització delictiva; al capdavall, la màfia es desenvolupa de les maneres de provocar accidents i circumstàncies dels sionistes, i tampoc no és menys cert, que els qui blanquegen els diners de la màfia són els sionistes amb la seva organització delictiva fonamental: la banca, l’art de robar i que tothom et prengui per un senyor. De fet, l’única diferència entre ambdues organitzacions, és que la màfia és local i el sionisme internacional. Per això, la màfia està constituïda i fonamentada en bandes o famílies, i el sionisme internacional està constituït principalment per falsos jueus, o satanistes, i fonamentat en el seu exèrcit execrable: l’OTAN.

Per començar, vegem un seguit de vídeos que ens parlen de les CBDC, l’estafa de les estafes, el robatori dels robatoris, l’últim pas abans de l’esclavatge. Aquest és l’objectiu principal dels criminals de la banca: robar-ho tot. Una volta assolida la implantació de la farsa, el món serà esclau de la voluntat dels Rothschild i els seus socis assassins. Fa molts d’anys que mantenen el frau de la moneda fiat, mitjançant l’estafa de l’emissió de papers sense valor, amb la qual cosa afavoreixen la pèrdua de valor dels papers, i així han enlairat el món del robatori sistemàtic que és el sistema econòmic, on els lladres roben a mans plenes els fruits del treball de la gent honrada. Els bancs no són altra cosa, i els bancs centrals dels Rothschild són la partitura que els diu com ha de sonar la música del dring dels calés que roben cada dia a tothom des de fa, almenys, cinc segles. La primera part del robatori en aquest segle, fou amb la crisi del 2007, per la qual arruïnaren les nacions que socorregueren les pèrdues dels lladres amb els diners de la gent robada. Una volta sotmeses totes les nacions - per això Occident és la granja on els jueus posen i treuen mamarratxos i idiotes, putes i desgraciades -, ara toca l’atac final, anar directament per a tot el que encara no és seu. El robatori mundial i la imposició de la dictadura NOM dirigida des del BIS dels Rothschild és la moneda digital, coneguda com a CBDC.

Alfonso Longo, impertinent i impenitent denunciant dels crims de la màfia bancària, ens ho explica molt bé en dues breus notes:

https://t.me/elinvestigador_org/13631 i https://t.me/resurgente2020/45863.

El senyor Germán Vega ens fa un resum històric d’aquesta banda de criminals, que si bé s’hi poden posar acotacions, com a visió general és prou realista:

https://t.me/elinvestigador_org/13633.

Les proves del robatori sistemàtic de la banca i la col·laboració dels seus lacais i servidors, l’escòria política, que essent només escòria, perquè són traïdors i lladres, els banquers els nomenen per als alts càrrecs públics perquè els protegeixin, i així l’escòria social, sense que ningú els elegeixi, assoleixen els indrets i càrrecs de rellevància que són necessaris perquè la criminalitat bancària pugui continuar robant i ofegant el país: https://t.me/elinvestigador_org/13634?single. Els beneficis són privats, però les pèrdues socialitzades. Així és com el banquer roba el treball i els somnis de la gent. Avui l’activitat bancària privada hauria de ser legislada com a activitat criminal, però no espereu que els idiotes i les putes ho facin. Què seria d’ells?

Finalment, David Icke ens ho acaba d’explicar:

https://t.me/elinvestigador_org/13636.

Aquest és el robatori que els lladres dels banquers, amb el BIS al capdavant, estan preparant amb la moneda digital. La gent, els pobles, les nacions, després de detenir els criminals i genocides dels seus governs, el que han de fer és expropiar tots els béns de la banca, per criminals, terroristes, traficants, blanquejadors i assassins. I si hi ha algú que dubta dels càrrecs, que faci l’esforç de seguir la trajectòria de qualsevol d’aquestes organitzacions criminals i veurà que no n’hi ha ni un dels crims que no hagin comès. Ni un. Al cap i a la fi, aquesta és la veritable professió de banquer.


Abans de passar als crims sionistes habituals, llegiu aquest breu fragment:

https://t.me/resurgente2020/45853,

Què us sembla? Sobretot el final. Quants recuperarien el cap? Ni un. Només hi corregiria que aquests miserables no tenen cap poder, sinó que només han d’obeir ordres, que és el que fan, perquè el que denomina ‘poder’ qui escriu el text, és només la idiòcia dels vanitosos, que és una cosa molt diferent. El poder el té qui mana, i els idiotes no manen, només actuen perquè són vanitosos, i s’estimen més de ser merda entre la infàmia, que no ser res, que és el que són, i es pensen que en degradar-se s’enlairen, un fenomen molt corrent en els idiotes sense solució.

Vegeu el perfecte retrat d’un miserable idiota i nan, i que mitjançant el somrís i els premis sionistes per la col·laboració en matances, és un vanitós superb. Aquesta és la més perfecta descripció del que és una escòria humana, i molt bé farien les escoles a presentar-lo com a paradigma, en lloc d’ensenyar les porcades que s’hi ensenyen gràcies als deficients mentals triats pels jueus per a la destrucció de l’educació i la formació dels joves i nens.

https://t.me/resurgente2020/45862.

Continuem amb una cita anònima que reflecteix perfectament la degeneració, el satanisme i l’esclavatge que el sionisme introdueix en les nostres societats:

https://t.me/resurgente2020/45870.

Per continuar amb els crims, vegem la magnitud dels assassinats del genocida psicòpata Kill Gates, que és absolutament incomprensible com no ha estat executat fa anys!, és veritablement incomprensible, perquè més tarat no es pot estar, més mal no en pot fer, i més sàdic i megalòman no trobareu cap altre desperfecte com això:

FINS QUE KILL GATES

NO PENGI D’UN ARBRE,

LA HUMANITAT NO TINDRÀ JUSTÍCIA.

És clar, no podem oblidar el magnífic i espectacular HOLOCAUST que els sionistes estan executant i que, per bé que ha perdut l’empenta que li van donar les constants mentides dels cagaguano, això no obstant, de mica en mica, van augmentant el nombre de morts, que, com molt bé tenen calculat, els verins injectats són d’efecte retardat, com els seus inventors, promotors i executors. Al Regne Unit la gent es manifesta, la qual cosa em sembla bé, però no han d’oblidar que TOT EL GOVERN BRITÀNIC és responsable de crims de lesa humanitat contra el seu poble, la qual cosa, és de totes les barbaritats, l’única barbaritat que només poden executar tarats idiotes, sàdics amb deliris de grandor i psicòpates que per vanitat matarien la mare.

https://t.me/RosselloCM/72701.

Mentrestant, els sionistes, una mica decebuts amb la magnitud de la matança, no cessen en la intenció de continuar enverinant els goyim. Tanmateix, a Itàlia s’hi han trobat resistència: https://t.me/RosselloCM/72700. No dubteu que el Femer Europeu, amb la genocida i criminal sacerdotessa del satanisme judaic de la Sinagoga com a portaveu, no trigarà a cridar a l’ordre els italians, vejam si resultarà que no volen participar en el ritual de la matança tan estudiadament preparada pel sionisme internacional!

I com sabeu que el límit del mal per als sionistes no té horitzons, alhora que et volen intoxicar amb verins fabricats per especialistes jueus en exterminis massius, amb els tòxics ingerits amb l’alimentació amb insectes, els assassins dels falsos jueus, o jueus, o asquenazites, o com vulgueu anomenar les defecacions amb forma humana de Satanàs, els criminals volen robar-te l’aigua, un bé que és sagrat i que és d’obligació de facilitar-la al necessitat perquè és fonamental per a la vida i ningú no la fabrica, sinó que és un dels infinits regals de la Terra que els lladres dels sionistes et volen robar per, si cal, matar-te de set, que això, també els faria molta gràcia.

https://t.me/RosselloCM/72706.

Al mateix temps, ja sabeu que els jueus ens volen imposar el pensament únic, la raça única, l’esclavatge únic, i Israel com a capital de l’únic camp de concentració: el món. Però, els blancs, sí, la civilització més desenvolupada, rica i subtil de la història és tan exuberant i tan admiradora de la bellesa, perquè fins i tot la bellesa en la nostra tradició i cultura és diversa i immensament rica i estimulant, i es mostra a tot arreu:

https://t.me/RosselloCM/72704.

Les comparacions són odioses, sí. Però cal fer-les per a poder entendre la profunditat de la veritat i de la mentida.

Finalment, farem una passada ràpida per damunt d’alguns dels gossos castrats i de les prostitutes inútils, tots ells idiotes profunds, com ens ho demostren les imatges que veureu:

Espectacular el nivell de l’idiota de l’ONU, i fa molt comprensible com ha de ser el nas que li ha posat. Molt fàcil. https://t.me/RosselloCM/72718.

I ara, rates idiotes, cínics màxims, hipòcrites sense vores, lladres i xoriços, inútils i discapacitats, per totes les quals coses, els jueus els han triat per a kapos dels goyim:

El cas d’aquest mamarratxo paraplègic i criminal és inenarrable. Vegeu l’idiota, fent l’única cosa que sap fer: l’idiota: https://t.me/No_plandemia/5254.

Ara la prostituta inútil i delinqüent que els jueus feren posar al gos de Soros al capdavant de la ‘malamèrita’ Guàrdia Civil, la infame amb totes les lletres, de la pallassa Gámez: https://t.me/RosselloCM/72729. Us podeu fer càrrec de l’abjecció que és això, una dona, una puta de l’harem sionista, una escòria total, una vergonya nacional i una indignitat per al gènere humà. Les putes a les cantonades, que és on han d’estar. Bé, aquesta, a la presó, tota la vida.

I què em direu del circ d’aquest pallasso criminal, el mitjatifa... bé, tifa sencera, com un ‘Borrel’ qualsevol, el Feijoo, tot acompanyat d’un bon assortit de gossos castrats i putes de l’harem, amb un indeterminat nombre de deficients mentals en un acte – suposo que electoral – de la banda criminal ‘Partido Popular’... https://t.me/RosselloCM/72705. L’espectacle és tan indigne com miserable! Això, per als jueus, és política! Com és que no estan tots a la presó per pertinença a organització delictiva, com ho van sentenciar dos jutges? Per què? Perquè el terrorista i amo del país Soros no ho vol, que potser aquest amic de narcotraficants i venerador dels circumcisos, haurà de ser la reposició del sionisme després de treure el criminal màxim de la història d’Espanya, que ve tot seguit per a demostrar-nos les limitacions cognitives, la idiòcia d’un narcisista, i l’odi del gos envers l’enemic de l’amo, el Pedo Sánchez. Escolteu el deficient mental:

https://t.me/No_plandemia/5256.

El gos que va posar Soros, passant-se per l’engonal els vots dels espanyols, com sempre, a la presidència del Prostíbul, es llueix. L’obediència d’aquest animal és la vergonya i la ignomínia per a Espanya. Ningú ha faltat mai a Espanya com aquest sac d’escombraries amb paranoia de narcís. Més idiota no ho pot ser ni fent esforços. Ell s’aprèn el que li diu l’amo i ho recita, que per això ha estat contractat i pot fer el que li dóna la gana, com qualsevol retardat mental aviciat, i per això, gosa d’amenaçar el dret fonamental a la discrepància científica i racional, quan afirma que cal ‘neutralitzar’ els negacionistes (els de l’holocaust i els del canvi climàtic, que ja sabeu que ell sent devoció pels circumcisos). Aquesta afirmació és constitutiva de delicte. Neutralitzar, en llenguatge polític i militar, és un eufemisme que vol dir erradicar o eliminar. Aquest tros sencer de carn de patíbul ha de ser executat públicament d’acord a la Llei Natural. Ha comès tots els crims possibles i imagino que alguns que no estan ni descrits. Del segrest de 48 milions de persones – només això és mereixedor de la pena capital -, malversació sistemàtica de diners públics, terrorisme fonamentat en una immensa mentida, genocidi amb la immensa mentida que els verins jueus curaven una malaltia inexistent, venda del país a Soros, o sigui, alta traïció – que és mereixedora de la pena capital -, destrucció de la capacitat econòmica del país, foment i finançament de la invasió del país amb estrangers il·legals, deixadesa de funcions, malbaratament de béns públics, destrucció de fonts d’energia... i bé, que no acabarem mai de la vida. A aquest criminal se l’executa i després s’escriu el llibre amb els càrrecs, que si n’hi ha algun que no mereix, no per això, deixarà de merèixer la pena capital.

UN POBLE QUE NO EXECUTA

EL SEU TIRÀ,

ÉS UN POBLE COVARD I MORT.

PEDO SÁNCHEZ ÉS UN SIONISTA,

UN TRAÏDOR, UN CRIMINAL

I

UN GENOCIDA.


Per concloure, unes imatges d’Israel, on el poble s’ha aixecat contra el mamarratxo de Netanyahu. No acabo d’entendre bé aquests jueus, la veritat. Segons que sembla, el mamarratxo és nacionalista i no està d’acord amb el NOM dels amos. Però, aleshores, el poble s’aixeca perquè està d’acord amb els sionistes assassins? O només perquè no vol un dictador com els occidentals a casa seva? La veritat és que no sé a què es pot deure tota aquesta protesta. No és que m’importi ni molt ni gaire Israel, més aviat gens, però miraré d’assabentar-me de què és el que ha revolucionat el país d’aquesta manera. Perquè, que Netanyahu es nomeni dictador, tampoc no és més que un formalisme. Mireu a Europa, tots els gossos castrats i les putes inútils, i veureu que tots són simiescs dictadors de pa sucat amb oli, i que ho són perquè al darrere de les cortines hi ha les mans assassines del sionisme internacional, que si no, aquestes escòries i mamarratxos, no duraven ni dos caps de setmana.

https://t.me/resurgente2020/45875 i https://t.me/RosselloCM/72709.

Tant de bo els jueus s’alcin contra Israel i contra el sionisme que els ha convertit en l’objecte de l’odi del món sa.

LA GUERRA CONTINUA.

EL CAOS ES NORMALITZA.

EL SIONISME ESTÀ AL DARRERE,

ESPERANT LA SANG, LA FAM,

LA MISÈRIA, EL FETGE,

LA DESGRÀCIA I LA MORT,

ELS SEUS ALIMENTS.


PERÒ EL GOYIM HO SAP,

ASSASSINS,

EL GOYIM JA HO SAP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada