dimecres, 29 de març del 2023

LA SOCIETAT ‘SIONISTA’ O CRIMINAL


Què és una tifa com aquesta? Molt senzill, aquella societat on els lladres, els farsants, els estafadors, els mamarratxos, els indigents mentals, l’escòria ètica, els més miserables, vanitosos i inútils, i els assassins, tots ells psicòpates, són els responsables públics i els principals ‘poders’ privats. Ras i curt, la societat occidental del segle XXI.


Els jueus volen decidir qui té dret a beure i qui bo. L’aigua, que és un bé natural i imprescindible, no pot tenir mai cap propietari, però els jueus volen tenir-la ells. Sabeu per què?... No hi ha cap principi legal que et pugui fer il·lícit de matar qui t’impedeix de tenir l’aigua que necessites, com qui et prohibeixi de beure d’un riu o d’una font, o banyar-te al mar. Tanmateix, la cúpula de la Sinagoga Sionista, el femer execrable i abjecte de l’ONU, un cau de criminals internacionals insòlit i que sembla veritablement impossible, per això, comença a prendre determinacions:

https://t.me/laquintacolumna/30753.

I a França es veuen els efectes dels crims sionistes:

https://t.me/RosselloCM/72782, i no només l’aigua: https://actualidad-rt.com/actualidad/462293-enfrentamientos-violentos-protestas-francia. França només assolirà la recuperació de la llibertat amb l’execució de la puta privada dels Rothschild, el seu testaferro.

Incito a la violència? No, clamo per la JUSTÍCIA. La pena capital és una urgent necessitat de tots els pobles occidentals i civilitzats.

O si no, què hem de fer amb aquest criminal únic en la història d’Espanya, l’avui Soroslàndia, on el gos de Soros és el rei i les putes, el seu cor? Escolteu el deficient mental i els elogis a l’assassina de masses Carolina Darias, que pot tenir ben segur que encara que s’alliberi de l’execució que mereix per justícia popular, no es deslliurarà pas del càstig. Pobres d’esperit els qui es pensen que l’Univers i la seva Ànima no són tot just la demostració de la Justícia: l’Harmonia! Però, escolteu el gos castrat i narcís sobre la prostituta sionista inútil i idiota:

https://t.me/resurgente2020/45915.

Vegem ara què passa a la satrapia jueva de les Balears, on l’assassina i criminal Armengol exerceix com a màxima madama del prostíbul que els jueus hi han construït, i on tota corrupció i putrefacció és poca. Els execrables i criminals serveis socials (la pena capital és una imperiosa necessitat amb els responsables) i l’estel·lar intervenció del fiscal i pallasso Díaz Cappa, la prova evident del nivell de retard mental d’aquests miserables i l’extrema capacitat per a fer el mal sense sentir la mínima empatia ni malestar:

(Tot i que el conductor del vídeo és una mica ensopit, el vídeo val la pena)

https://t.me/RosselloCM/72795. I l’opinió, que aplaudeixo, de Rafael Rosselló quant a aquests criminals, entre altres coses: https://t.me/RosselloCM/72804.

Si amb això no en teniu prou per a comprovar el nivell de l’escòria política i pública d’aquest país de Soros, vegeu els criminals i xoriços integrals de l’Agència Tributària, l’organització mafiosa del robatori impune, el braç saquejador de l’Estat sionista: https://t.me/RosselloCM/72796. Val a dir, com a anotació, que l’Impost sobre la Renda és senzillament un robatori de l’Estat als guanys dels ciutadans. L’Estat pot cobrar interessos, o impostos, per beneficis o luxes, però no pot robar part del salari del treballador. En la feina remunerada no hi ha beneficis, si no és en professions liberals. La barbaritat legal de la Renda és senzillament el mecanisme dels sionistes perquè l’Estat els pagui el deute que l’Estat ha contret amb ells pels interessos propis dels polítics i no pas per interès públic; que qualsevol cosa és millor que tenir deutes, a més a més, impagables. Robatori sobre robatori, o sigui, els sionistes que col·loquen les rates als prostíbuls i als urinaris, els permeten de robar d’on sigui, perquè els excrements amb toga no faran res, que per això els sionistes els farceixen de tots els seus vicis, però per a poder robar tant com vulguin, han de pagar el deute amb els jueus, i d’això s’encarrega l’Agència Tributària, l’instrument de robatori oficial de l’Estat sobre els beneficis del treball de la majoria dels ciutadans. Un treballador treballa tres mesos de franc per a lliurar els beneficis d’aquest treball als lladres i criminals de l’Agència Tributària, els falsos Robin Hood que sostreuen els lícits fruits de la venda del temps dels treballadors per a fer prosperar una família, per a lliurar-los als jueus, que són els qui els han permès de robar per totes les altres vies que disposa aquesta inqüestionable organització criminal al servei dels delinqüents de l’Estat. Creure que una llei fa una cosa legal, només ho pot pensar un deficient mental.

Quan hi ha algú que denuncia dissimuladament els assassins sionistes, no us amoïneu que els cagaguano, les rates que caguen guano, són allà per a demostrar la gent quin és el cantó bo de la situació: el satanisme; que t’ho diuen ben clar.

https://t.me/RosselloCM/72785.

Ara vegem dos acudits del femer soroslandès, una comuna insofrible, una pesta repugnant i una vergonya insospitada:

https://t.me/RosselloCM/72811.

I aquesta, que és per emmarcar: Els idiotes amb toga i la prostituta inútil i idiota de l’harem jueu, una exhibició de deficiències mentals profundes i irreparables:

https://t.me/RosselloCM/72818. Que la puta dels jueus, la idiota sense causa, la mamarratxo impenitent, el sarcasme fet polític, la vergonya en la màxima expressió i l’atrofia paraplègica d’un cervell disfuncional digui, perdó, proposi diarrees líquides i pudents, corruptes i insanes, és normal, és per a l’única cosa que pot servir un cervell disfuncional, integrat per budells malalts amb atròfia paraplègica, però que els mamarratxos del Consell del Poder Judicial esgrimeixin la Constitució per a demostrar que la tarada està tarada i necessita urgentment un centre psiquiàtric, és per a pixar-se de riure com quan els jueus gaudeixen d’alguna matança de sang i fetge. Els idiotes amb toga només havien de dir que la proposició de la paraplègica cerebral és l’aberració més grossa que mai no havien sentit, i que el pur sentit comú, a part de totes les evidències biològiques i mèdiques, són prou perquè una imbècil màxima, que es creu que hi ha 20 classes de famílies diferents, s’ho faci mirar, però que, entre éssers humans, una bogeria de tarada com aquesta, no pot estar legislada per l’evidència de l’absurd i l’estupidesa de creure’s la possibilitat de 20 famílies diferents. Si la retardada mental profunda no entén que l’ÚNICA família és mare, pare i els fills, té un problema de cognició, i per això, recomanen a l’executiu que cessi la dement i la ingressi en un centre mèdic per a patologies psiquiàtriques greus o sense solució, i protegeixin la vida i la dignitat de les persones normals que mentre existeixin en llibertat tipus de deficients com aquests i tinguin càrrecs públics, estan seriosament amenaçats. És clar, que per a poder afirmar això, el CPJ hauria d’estar integrat per jutges i no per escòries sense ètica, principis, ni el més mínim del coneixement sobre què és Justícia, que d’això s’encarreguen les bagasseries jesuïtes dedicades al Dret perquè els sionistes després no topin amb obstacles per als seus diabòlics plans.

La ignomínia del poder judicial fa venir basques, només de pensar-hi. No és justa i equànime la pena capital per a un jutge prevaricador? Si la màxima autoritat, qui impera sobre béns i persones és un criminal, què creieu que li hem de fer? Un monument? Això fan ara, però l’únic monument que mereixen aquests criminals és la forca: https://t.me/resurgente2020/45923. Enteneu per què caldrà molta corda, però moooolta de moooolta. Sense fer absolutament net, sense extirpar la gangrena, no hi ha futur ni res a fer.

O és que no saben res de l’HOLOCAUST dels sionistes?

https://t.me/RosselloCM/72823.

Fins i tot, els assassins de l’Organització de Matances Sionistes, dirigides pel goril·la genocida Tedros, la mascota del psicòpata Kill Gates, ja ha hagut de tirar-se enrere. Tanmateix, fixeu-vos que els assassins esperen recaptar els vells, que fou la primera de les seves obsessions, abans d’atacar els nens. Com han vist que no poden matar a plaer i com volien tota la població, el criminal goril·la de l’OMS, ara opta per recomanar només de matar els vells. Perquè jo em pregunto, si el verí és letal per als joves, no ho serà per als vells? Quina mena de nova medecina és aquesta?

https://t.me/No_plandemia/5275.

No ha quedat ben clar que tot era una IMMENSA MENTIDA? On són les mutacions que no s’ha cregut ningú? D’on sortien les mentides d’aquestes mutacions que no es creia ningú? No faran cap investigació, només tracten ara de matar el que puguin, ja que no poden matar-nos a tots d’una tirada. Són així, i ho seran, fins que no fem que deixin de ser.

L’UNIVERS I LA VIDA

JA DEMANEN VENJANÇA.

FEM FIDELITAT A LA VIDA,

SIGUEM HARMÒNICS AMB L’UNIVERS,

EXECUTEM LA JUSTÍCIA,

FEM ÈTICA LA VENJANÇA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada